blanche
napsal(a):
Ahojky,
deku sice nemám, ale chci tě pozdravit
Jak jste přečkali vichřici ?
I ty jedna! Já už se tetelila radostí, že je tu někdo s nabídkou kvalitní deky.
U nás naštěstí dobrý. Střechu nám to neodneslo, na baráku, ani na stáji.
Smrky snad také nespadnou na naše obydlí.
Jinak tu barevnou kombinaci sháním proto, že Krysovi sluší a také Jarda má tuto barvu rád-fandí jednomu klubu. No, to by ses z těch chlapů potento. Má narozky, tak mu chci udělat radost. Sice jsem nějaké deky na netu našla, ale byly moc exclusive. To víš, pro nás normální lidi asi sháním něco jiného.
marketka
napsal(a):
I ty jedna! Já už se tetelila radostí, že je tu někdo s nabídkou kvalitní deky.
U nás naštěstí dobrý. Střechu nám to neodneslo, na baráku, ani na stáji.
Smrky snad také nespadnou na naše obydlí.
Jinak tu barevnou kombinaci sháním proto, že Krysovi sluší a také Jarda má tuto barvu rád-fandí jednomu klubu. No, to by ses z těch chlapů potento. Má narozky, tak mu chci udělat radost. Sice jsem nějaké deky na netu našla, ale byly moc exclusive. To víš, pro nás normální lidi asi sháním něco jiného.
Tak to jo ... To budu držet palečky při shánění ...
Tady docela siberie ... V baráku vedle hotelu dneska i prý evakuovali lidi ...
Tak to bude asi noc
blanche
napsal(a):
Tak to jo ... To budu držet palečky při shánění ...
Tady docela siberie ... V baráku vedle hotelu dneska i prý evakuovali lidi ...
Tak to bude asi noc
Jsem s dětma sama doma.Jarda je na schůzi a venku je siberie. Teda já mám strach, ale snad to nějak zvládneme. Někde i vypli elektriku....
microfon
napsal(a):
já bych taky koupila starší deku, prozměnu v barvách béžovo bílo černo apod kombinované....
Mám jednu deku na prodej, vhodná spíše na show a závody. Je to modro - bílo - černé dvojité navajo, zdobené po celé délce kůží obitou mušlí a conchy. Vevnitř je tenký gel - neopren, který lze vyndat, jsou po krajích suché zipy. Měla jsem ji jen 5x na závodech a to ještě podloženou hadrou, tak že je v super stavu, i bez chlupů. Kvalita vlny je dobrá. Sama jsem trošku gurmán, takže si dlouho vybírám, než něco ¨koupím. Nabízím ji jen za 1499kč. Její fota i rozměry najdete na www.vjezdeckepotreby.estranky.cz
Mám již novou, černo - červenou, Professionalś choice. Kdyby jste někdo chtěl tuhle deku, mohu ji sehlat z USA levněji (cca 4500kč). Fotky s barvama na výběr bych poslala. U nás stojí tyhle deky 6600kč přes net (můžete si ji dát do vyhledávače), jsou to deky nejvyšší kvality, ale samo taky nejdražší. Doma mám dvě a jsem nadšená.
ghajariy
napsal(a):
Mám jednu deku na prodej, vhodná spíše na show a závody. Je to modro - bílo - černé dvojité navajo, zdobené po celé délce kůží obitou mušlí a conchy. Vevnitř je tenký gel - neopren, který lze vyndat, jsou po krajích suché zipy. Měla jsem ji jen 5x na závodech a to ještě podloženou hadrou, tak že je v super stavu, i bez chlupů. Kvalita vlny je dobrá. Sama jsem trošku gurmán, takže si dlouho vybírám, než něco ¨koupím. Nabízím ji jen za 1499kč. Její fota i rozměry najdete na www.vjezdeckepotreby.estranky.cz
Mám již novou, černo - červenou, Professionalś choice. Kdyby jste někdo chtěl tuhle deku, mohu ji sehlat z USA levněji (cca 4500kč). Fotky s barvama na výběr bych poslala. U nás stojí tyhle deky 6600kč přes net (můžete si ji dát do vyhledávače), jsou to deky nejvyšší kvality, ale samo taky nejdražší. Doma mám dvě a jsem nadšená.
Díky za nabídku- Ale sháním trochu něco jiného.
Třeba někomu jinému by mohla padnout do oka.
marketka
napsal(a):
Díky za nabídku- Ale sháním trochu něco jiného.
Třeba někomu jinému by mohla padnout do oka.
A co tahle od Frinty?
http://www.frintasaddlery.com/ cz/deky-contact.php
marketka
napsal(a):
Sháním deku pod west. sedlo, ale jen kombinace červenobílé+i jiná barva.
Prosím, máte někdo takovou na prodej, nebo mohli byste mi dát tip, kde jste takovou koupili?
Díky.
Prodávám west.deku,je 4 měs.používaná,udržovaná,v perfektním stavu..je to vzor podobný jako dole na fotce od Frinty,jen misto červené je bordová.Cena 1200,-Muj mail: ranchkr@seznam.cz
ykiv
napsal(a):
Prodávám west.deku,je 4 měs.používaná,udržovaná,v perfektním stavu..je to vzor podobný jako dole na fotce od Frinty,jen misto červené je bordová.Cena 1200,-Muj mail: ranchkr@seznam.cz
Markét,ale jestli Ti můžu poradit,neobjednávej si jí přes net,budeš zklamaná,tady ty barvy jsou hezký,je to hezky nafocený,ale ve skutečnosti jsou ty barvy tak ošklivý,určitě je víc lidí,kteří ty deky viděli na vlastní oči a potvrděj Ti to.
Já je viděla v Lysý a nekoupila bych si žádnou z těch padesáti dek,co tam byly.
jaruska
napsal(a):
Markét,ale jestli Ti můžu poradit,neobjednávej si jí přes net,budeš zklamaná,tady ty barvy jsou hezký,je to hezky nafocený,ale ve skutečnosti jsou ty barvy tak ošklivý,určitě je víc lidí,kteří ty deky viděli na vlastní oči a potvrděj Ti to.
Já je viděla v Lysý a nekoupila bych si žádnou z těch padesáti dek,co tam byly.
No já myslím že zrovna ta červená, ale i třeba modrá vypadají moc dobře i ve skutečnosti. Koukni na equichannel, tam se tyhle deky zrovna probírají a je tam i pár fotek od lidiček co už je mají.
liala
napsal(a):
Tak s tím souhlasím, na zelenou jsem koukala v Lysé a je taková brčálníková, nic moc. A ta vínová, burgundy, vypadala taky dost divně. Ale červená svítí na dálku, ta se mi líbí, modrá taky.
Jojo, taky jsem chtela tu hraskove zelenou ale v obchode jsem byla zklamana, ze je uplne jina. Tak jsem nakonec koupila modrou
liala
napsal(a):
A co tahle od Frinty?
http://www.frintasaddlery.com/ cz/deky-contact.php
no já si přesně tuhle objednala a dorazila mi asi za 4 měsíce a uplně jiná, ale teda hezká, sice na tomhle obrázku byla mnohem hezčí a ta co mi přišla má jinej odstín (tmavší) a jiná kombinace černý a bílý ale kobylce moc sluší tak jsem si jí nechala a zase mě to tak už nedere ale teda takovejch měsíců jsem byla natěšená na tu z toho obrázku nahoře a pak když už tak přišlo uplně něco jinýho jsem naštvaná byla
hanzy
napsal(a):
Jojo, taky jsem chtela tu hraskove zelenou ale v obchode jsem byla zklamana, ze je uplne jina. Tak jsem nakonec koupila modrou
Ahoj Jaruško a ostatní, kámoška mi včera poslala kontakt na paní, co ty deky šije. Napsala jsem jí svoje požadavky, tak uvidíme.Já vím, že je lepší to vidět.
Kdybyste přesto měli červenobílou deku na prodej, budu ráda.
díky
marketka
napsal(a):
Ahoj Jaruško a ostatní, kámoška mi včera poslala kontakt na paní, co ty deky šije. Napsala jsem jí svoje požadavky, tak uvidíme.Já vím, že je lepší to vidět.
Kdybyste přesto měli červenobílou deku na prodej, budu ráda.
díky
Ahoj Markét,tak až paní ušije,tak nám jí nafoť,joo,ať můžem chválit!!!!
Ta modrá na Dennym je moc hezká a moooc mu šluší!!!!
marketka
napsal(a):
Sháním deku pod west. sedlo, ale jen kombinace červenobílé+i jiná barva.
Prosím, máte někdo takovou na prodej, nebo mohli byste mi dát tip, kde jste takovou koupili?
Díky.
http://www.chopperhorse.cz/ navajo-blue-pad -novozelandska-vlna/
marketka
napsal(a):
Ta ke krásná. . Mrknu se tam. Díky-
Tahle je taky pěkná
marketka
napsal(a):
A na jakých stránkách tu deku najdu?
www.reton.cz
Je to pod "vše pro western - show deky a čabraky", nejde vložit přímý odkaz.
liala
napsal(a):
www.reton.cz
Je to pod "vše pro western - show deky a čabraky", nejde vložit přímý odkaz.
Mi tam skáče něco jinýho. Tady je to přímo do e-shopu www.reton.cz/jezdecke_potreby/ e_shop/index.html