Fotky vašich prasátek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2008 19:23

Tak sem koňoucha pořádně vyčistila a řekla sem si, že ho nechám nachvilku proběhnout a vyfotím si ho u toho, když už svítilo to slunko. První co udělal, že sebou mrsknul do bláta pořádně se v tom oválel, na fotkách už mi běhala jen blátivá koule

2.3.2008 19:26

glissy napsal(a):
Tak sem koňoucha pořádně vyčistila a řekla sem si, že ho nechám nachvilku proběhnout a vyfotím si ho u toho, když už svítilo to slunko. První co udělal, že sebou mrsknul do bláta pořádně se v tom oválel, na fotkách už mi běhala jen blátivá koule

nase zlata prasatka

2.3.2008 19:50

hanzy napsal(a):
nase zlata prasatka

přidám taky jedno čuně

2.3.2008 21:33

mezerova napsal(a):
přidám taky jedno čuně

Prasečí trojčička

2.3.2008 21:48

memmory napsal(a):
Prasečí trojčička

No to odkoukala od svoji sousedky nidkiy s enevalela ale ani tak se moc nevalí...to jenom chytne nedky takovy mores

3.3.2008 08:05

kaculka napsal(a):
No to odkoukala od svoji sousedky nidkiy s enevalela ale ani tak se moc nevalí...to jenom chytne nedky takovy mores

no mám čuně první třídy...

3.3.2008 08:06

klawdie napsal(a):
no mám čuně první třídy...

původní barva-šimlík

3.3.2008 08:28

klawdie napsal(a):
původní barva-šimlík

Jerry- bahno je jeho vášeň

3.3.2008 08:29

rocky napsal(a):
Jerry- bahno je jeho vášeň

olga visnákova

3.3.2008 10:58
olga visnákova

rocky napsal(a):

čím více prachu, někdy i bahna, tím lépe...................

3.3.2008 20:11

olga visnákova napsal(a):
čím více prachu, někdy i bahna, tím lépe...................

Cunatko, ale jde to z nas dobre dolu

4.3.2008 08:39

glissy napsal(a):

ehm, tohle mě čekalo v neděli

4.3.2008 14:56

glissy napsal(a):

tak tohle mě ještě dneska čeká... dvě prasátka jak ušitá

4.3.2008 17:49

kovbojka napsal(a):
tak tohle mě ještě dneska čeká... dvě prasátka jak ušitá

pro klawdii: válejícího se šimla nezávidím, ale oni to dělají asi naschvál, protože ví, že to z nich jde špatně dolů
Jinak osobně s blátem zas takový problém nemám, teda když je uschlé (mokré, to tak celého koně vzít domů, hodit do vany a umýt ), sice je strašně moc prachu, ale aspoň to jde dolů. Kromě některých jedinců, kteří mají mezi předníma nohama takové blátivé dredy, které budu muset nejspíš ostříhat.

4.3.2008 19:32

glissy napsal(a):
pro klawdii: válejícího se šimla nezávidím, ale oni to dělají asi naschvál, protože ví, že to z nich jde špatně dolů
Jinak osobně s blátem zas takový problém nemám, teda když je uschlé (mokré, to tak celého koně vzít domů, hodit do vany a umýt ), sice je strašně moc prachu, ale aspoň to jde dolů. Kromě některých jedinců, kteří mají mezi předníma nohama takové blátivé dredy, které budu muset nejspíš ostříhat.

Taky mám podobné čuňátko

Přidejte reakci

Přidat smajlík