Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2008 11:21

Nevíte někdo o někom kdo by prodal hnědé sedlo? ale světlejší hnědá ne úplně tmavá nějaký spíš tabák nebo tak něco? Díky předem za nabídky. Popřípadě vyměnil za kentaur Jupiter černý? kuju

4.3.2008 11:57

xanty napsal(a):
Nevíte někdo o někom kdo by prodal hnědé sedlo? ale světlejší hnědá ne úplně tmavá nějaký spíš tabák nebo tak něco? Díky předem za nabídky. Popřípadě vyměnil za kentaur Jupiter černý? kuju

Podívej se na stránky Jezdeckých potřeb Hauzr na bazar sedel. Myslím, že jsem tam něco takového zahlédla.

4.3.2008 12:01

pralinka napsal(a):
Podívej se na stránky Jezdeckých potřeb Hauzr na bazar sedel. Myslím, že jsem tam něco takového zahlédla.

díky...mrknu se tam :)

5.3.2008 12:11

xanty napsal(a):
díky...mrknu se tam :)

nikdo nemáte nabídky :( to je blbý....nejlépe v klasickém tabáku a nebo mahgonu...nejlepší by bylo kdyby měl někdo na výměnu hnědého jupitera za toho mého, ale to se asi nestane...ale jestli máte nějaké nabídky dejte vědět prosím! jakékoliv kujuuuu

5.3.2008 20:04

xanty napsal(a):
nikdo nemáte nabídky :( to je blbý....nejlépe v klasickém tabáku a nebo mahgonu...nejlepší by bylo kdyby měl někdo na výměnu hnědého jupitera za toho mého, ale to se asi nestane...ale jestli máte nějaké nabídky dejte vědět prosím! jakékoliv kujuuuu

A jakou má ten Jupiter komoru a posedlí??

5.3.2008 20:05

skvrnilmiky napsal(a):
A jakou má ten Jupiter komoru a posedlí??

komora 2 posedlí 17.5

5.3.2008 20:09

xanty napsal(a):
komora 2 posedlí 17.5

A za kolik by si jej prodala??

5.3.2008 20:14

skvrnilmiky napsal(a):
A za kolik by si jej prodala??

ja nevim...nejradeji bych ho vymenila za to hnedy...o prodeji jsem jeste nejak moc neuvazovala...

5.3.2008 20:15

xanty napsal(a):
ja nevim...nejradeji bych ho vymenila za to hnedy...o prodeji jsem jeste nejak moc neuvazovala...

škoda!Kdyby jo dej vědět !!

5.3.2008 20:19

skvrnilmiky napsal(a):
škoda!Kdyby jo dej vědět !!

jo no kdybych to nejak vysmelila urco vedet dam..treba kdyby se mi podarilo sehnat na prodej neco peknyho a potrebovala se toho svyho zbavit odkud jsi?

5.3.2008 20:42

xanty napsal(a):
jo no kdybych to nejak vysmelila urco vedet dam..treba kdyby se mi podarilo sehnat na prodej neco peknyho a potrebovala se toho svyho zbavit odkud jsi?

kousek od Olomouce a ty?

5.3.2008 20:55

skvrnilmiky napsal(a):
kousek od Olomouce a ty?

jsem z Brna

Přidejte reakci

Přidat smajlík