sccary
napsal(a):
Prosím vkládejte fotečky plemených hřebců do 130 cm a písněte kde se nacházejí díky
můj hřebčák už teda plemenný není, ale kdysi to byl vyhledávaný plemeník na sev. Moravě. měří 119cm a mám ho doma v Hladkých životicích
xanty
napsal(a):
podle me ma tu vadu ze je vykastrovanej ne???? jak to tady tak sleduju
Hm tak vykastrovaný tu je zřejmě někdo jiný
fredy má špalkovitost kopyt a to tak že hodně a často to předává potomkům, i přes tuto vadu byl uchovněn. Skusím dát foto ale nějak mi to nejede.
sccary
napsal(a):
takže se jako na připouštění nehodí?
a jiný hřebčáky nemáte
jo v jk Guty mají:-) http://www.jkjavorovy.estranky.cz/
thesis
napsal(a):
No jináč Fredy připouští ve Vlachovicích u majitele, začíná Jaro takže počítám že brzy odcestuje do Vlachovic, zda připouští i v Neborech netuším, spíš tam má azyl, foto je z Nebor.
V klidu
Jinak ale musím říct že co se týče charakteru jsou po něm hříbata opravdu super, komunikativní i skokově nadaná a pokud se poštěstí a nezdědí vadu tak super poník.
Kámoška má po něm dvě kobyly, super společnice a fakt hodné. První si kupovala sama a ještě nevěděla o té vadě, druhou jsem vybírala já a měli jsme štěstí že ta nejhezčí co tam téhda byla vadu neměla.
thesis
napsal(a):
V klidu
Jinak ale musím říct že co se týče charakteru jsou po něm hříbata opravdu super, komunikativní i skokově nadaná a pokud se poštěstí a nezdědí vadu tak super poník.
Kámoška má po něm dvě kobyly, super společnice a fakt hodné. První si kupovala sama a ještě nevěděla o té vadě, druhou jsem vybírala já a měli jsme štěstí že ta nejhezčí co tam téhda byla vadu neměla.
santosek: na tech webkach sem nenasla ty hrebce ....nemaji to tam popsane kteri to jsou?
thesis
napsal(a):
Mají tam araba pro pony a pak Bohemia Frayer
Jej tak Bohemia tam není takže tam jsou tito http://www.jkjavorovy.estranky.cz/ clanky/neco-o-nasich-konich/nase-kone
Jeden je Amor a druhý arab se složitým jménem, jsou na konci stránky.
sccary
napsal(a):
fredy má krásná hříbata co sem viděla........
jj vice info o fredym a dalsich hrebcich a jejich hribatecj zde: http://www.jk-agricoop.profitux.cz/
sccary
napsal(a):
jo jenže bez fotek
tak já ti sem dám Schoenbrunna Tygra
microfon
napsal(a):
tak já ti sem dám Schoenbrunna Tygra
a Peera
kvalita hrozná, lepší nemám
tauria
napsal(a):
můj hřebčák už teda plemenný není, ale kdysi to byl vyhledávaný plemeník na sev. Moravě. měří 119cm a mám ho doma v Hladkých životicích
přidávám WPB Sam. Omylem jsem mu založila nové téma a tak ho dám i sem. Jsme z Lysé nad Labem.
microfon
napsal(a):
a Peera
kvalita hrozná, lepší nemám
jééé s tím jsme asi 2x připouštěli moji kobylku
brontosaur
napsal(a):
přidávám WPB Sam. Omylem jsem mu založila nové téma a tak ho dám i sem. Jsme z Lysé nad Labem.
Tady tohoto hřebce předváděli v Kladrubech nad Labem jako plemeníka (asi WPB ) jméno si také nepamatuji.
tauria
napsal(a):
a nemáte někdo náhodou fotku WPB Morgana???
Dodám také fotky plemenného hřebce Peera,
jinak mohu říci, že je to opravdové zlatíčko
janamalik
napsal(a):
Dodám také fotky plemenného hřebce Peera,
jinak mohu říci, že je to opravdové zlatíčko
leháro
habana1
napsal(a):
jee schoenbrunn tygr...jak dlouho jsem scháněla jeho fotku..nemáš jich víc náhodou nebo neco o nem...jaky je...i pracovne...mame totiz po nem valáška (bohužel)...úžasnej skokan a pracant...proste nejlepší ponc s jakym jsem kdy pracovala....
2848 INDIÁN WELSCH PAR BRED, 8 LET
terkas
napsal(a):
IRON,WELSCH PAR BRED,4 ROKY SYN INDIÁNA VIZ FOTKY NAHOŘE!
terkas
napsal(a):
IRON,WELSCH PAR BRED,4 ROKY SYN INDIÁNA VIZ FOTKY NAHOŘE!
sccary
napsal(a):
Prosím vkládejte fotečky plemených hřebců do 130 cm a písněte kde se nacházejí díky
Scheonbrunn tygr
microfon
napsal(a):
Scheonbrunn tygr
jeho synek po naší bezpůvodové lehčí kobylce, hrozný miláček
microfon
napsal(a):
jeho synek po naší bezpůvodové lehčí kobylce, hrozný miláček
a v lednovém jezdecví jak byl plakár malého puntíkatéhoponíka od M.Strakové , tak to je taky jeho potomek
A tenhle valášek je z nějaké poloarabské klisny
microfon
napsal(a):
a v lednovém jezdecví jak byl plakár malého puntíkatéhoponíka od M.Strakové , tak to je taky jeho potomek
A tenhle valášek je z nějaké poloarabské klisny
A ještě tenhle drobek má zatím 1 rok.
lotinka
napsal(a):
A jakou předává tento hřebec povahu potomkům? Máme možnost koupit hříbě po tomto hřebečkovi.
No s p.cajthamlem jsem na toto téma mluvila aona mi ukazoval nějaké dopisy,které dostal o majitelů potomků. Ačkoli TYgr sám výkonost nemá tak někteří dobře skáčou, jsou ochotní a ty 3 co znám osobně jsou milí, pohodoví koníci-ostatně jako hřebec sám
microfon
napsal(a):
No s p.cajthamlem jsem na toto téma mluvila aona mi ukazoval nějaké dopisy,které dostal o majitelů potomků. Ačkoli TYgr sám výkonost nemá tak někteří dobře skáčou, jsou ochotní a ty 3 co znám osobně jsou milí, pohodoví koníci-ostatně jako hřebec sám
jé přesně takové strakaté hříbo bych chtěla tvoje kobča byla straka?
Prosím ještě o info o výšce indiana díky
sccary
napsal(a):
jé přesně takové strakaté hříbo bych chtěla tvoje kobča byla straka?
Prosím ještě o info o výšce indiana díky
Matka kobylka je straka, vůbec tak co vím tak povětšinou zůstává na barvě matky.
123Kvh