Konečně je to tady....
Tak mějte prííma den a ať nám hodně rychle uteče :-)
molly
napsal(a):
Konečně je to tady....
Budu z práce kolem páté,tak kdyžtak vzkazi
molly
napsal(a):
Budu z práce kolem páté,tak kdyžtak vzkazi
čuusss slečinky:)) Jo, jo,, miluju pátky..:))kéž by o weekendu bylo fajne počasí, nebo apsoň nechcalo...včera jsem byla na čuper vyjížďce s Gasoušem a Kerušon se flákal doma, ani nestál v rohu a řehtal, fakt byl zřejmě spokojený, že měl klídeček...takže dneska se půjdeme projít a popást..ježiš, ten zas bude nasranýk, že ho obtěžuju s čištěním:)))
kukinatost
napsal(a):
čuusss slečinky:)) Jo, jo,, miluju pátky..:))kéž by o weekendu bylo fajne počasí, nebo apsoň nechcalo...včera jsem byla na čuper vyjížďce s Gasoušem a Kerušon se flákal doma, ani nestál v rohu a řehtal, fakt byl zřejmě spokojený, že měl klídeček...takže dneska se půjdeme projít a popást..ježiš, ten zas bude nasranýk, že ho obtěžuju s čištěním:)))
Zdar baby, včera to bylo na jízdarně príma, evča nás nutila kroutit se do všech stran bylo to zajímavé a udělala nám pěkné fotos...***
horseslower
napsal(a):
já se zas až tak moc neraduju... sice jsem nešla do školy ale mám horečku 39,3
Ahojík.Dneska se mi i celkem chtělo do práce holčiny, když je ten pátek
Dokud můžeš psát na faunu tak jseš ještě relativně zdravááá, tak přeju brzké uzdravení, takhle na víkend je to na prd!!
horseslower
napsal(a):
Krásné páteční ráno všem,
Klárys tak jste si to pěkně užili, že? Heh, věřím že nožky bolej jak sviň...
Co Péťule, kdepak jí máme?
Já jsem včera fotila jako o život, bylo úžasně a koňouchům se chtělo i běhat...takže dámy a pánové...začínáme...
horseslower
napsal(a):
Zdar babice To se nám to venku hezky modří
Já měla včera venkujen Oskárka, věnovala jsem se novému jezdci, o trochu větší než Domi
Holky, z te Marketky bude jednou kuňora tak jak z nás. To se hned od mala pozná to zapálení pro oně úně
Už aby byůlo léto a já se jim mohla věnovat více.....Dneska mám v plánu vzít Honzuloidka na jízdárnu a pořádně makat. Tož jsem taky zvědavá. Jinak pracovní víkend je předemnou, ale co. Jo a babki, příští víkend jedu za Luciáškem, Rozletkem a Bubáčkem. Jedem za Luldou tady s holkama od nás, tož to bude prča. Vyjíždíme až v pátek k večeru, tak jsem zvědavá jak to zvládnem po tmě najít
lanika
napsal(a):
Zdar babice To se nám to venku hezky modří
Já měla včera venkujen Oskárka, věnovala jsem se novému jezdci, o trochu větší než Domi
Holky, z te Marketky bude jednou kuňora tak jak z nás. To se hned od mala pozná to zapálení pro oně úně
Už aby byůlo léto a já se jim mohla věnovat více.....Dneska mám v plánu vzít Honzuloidka na jízdárnu a pořádně makat. Tož jsem taky zvědavá. Jinak pracovní víkend je předemnou, ale co. Jo a babki, příští víkend jedu za Luciáškem, Rozletkem a Bubáčkem. Jedem za Luldou tady s holkama od nás, tož to bude prča. Vyjíždíme až v pátek k večeru, tak jsem zvědavá jak to zvládnem po tmě najít
No hurá ženský já jsem si říkala kde jste! Danulí hazej , jsem na stádečko zvědavá! bylo super počasí na focení...
lanika
napsal(a):
Klári, tady vypadá Sábulik, že je tak dvakrát tolik větší než doopravdy :-) Jo a Dany, fotečky seeeeeeem
No Evulí tvrdila že vyrostl, já jsem si toho všimla až na těch fotkách, jak je s ním člověk každý den, nevnímáto...byl hodný
lanika
napsal(a):
Klári, tady vypadá Sábulik, že je tak dvakrát tolik větší než doopravdy :-) Jo a Dany, fotečky seeeeeeem
Já jsem se včera taky fest nadřela, po dlouhé době jsem zapojovala na nohách i trochu jiné svaly..ale bylo to prima, jen kobylu jsem myslela že upobízím...Večer jsem pak padla za vlast!
klawdie
napsal(a):
No hurá ženský já jsem si říkala kde jste! Danulí hazej , jsem na stádečko zvědavá! bylo super počasí na focení...
Teda Lewníku, jak dlouho se tam jede? Vždyť je to přes celou rep...
Fotilo se pěkně jen mi stále utíkaly ze záběru...pastva je velká a já tak rychle bohužel neumím běhat...
Lunidlo
haisovad
napsal(a):
Fotilo se pěkně jen mi stále utíkaly ze záběru...pastva je velká a já tak rychle bohužel neumím běhat...
Lunidlo
Grace je kus baby...pěkně ti nabrala...jsem koukala že mám mex. nánosník? Jak ti vyhovuje?
haisovad
napsal(a):
Lunidlo
No na to, že pojedem Felicii, budem trtkat asi 5-6 hodin. Ale jede plné auto, o zábavu bude postaráno
Takže vám holčinkám blondýnkám včera Evča pekelně zatopila, jo?
lanika
napsal(a):
No na to, že pojedem Felicii, budem trtkat asi 5-6 hodin. Ale jede plné auto, o zábavu bude postaráno
...tyhle fotky mám moc ráda
lanika
napsal(a):
Ty jo...tak fotit fotit a fotit Leni, jo? Ať z toho taky něco máme...
Rozárka nesklamala a kolem mě kroužila jako o život...to je fakt hecařka, připadá mi že se ráda fotí, protože jediná bez hecování běhá s ocasek za učima tryskem...
lanika
napsal(a):
no ale jestli pojedete přes HK tak poviná zastávka
klawdie
napsal(a):
Teda DAnulí fakt usper fotos...Rozárka se evidentně kouká do fotáku, je to modelka! co Leuška?! a Luna?
Lenuško jsem průserářka,ale včera jsem se nestihla ani dostavit včas na jízdarnu, ale dnes se o Sabu stará Agna, tak po praci zajedu na poštu-mám to připravený! Takže už to fakt jen hodím po poštačce...Musím taky nakoupit a trochu poklidit, abych mohla ubytovat hosty:)
klawdie
napsal(a):
Lenuško jsem průserářka,ale včera jsem se nestihla ani dostavit včas na jízdarnu, ale dnes se o Sabu stará Agna, tak po praci zajedu na poštu-mám to připravený! Takže už to fakt jen hodím po poštačce...Musím taky nakoupit a trochu poklidit, abych mohla ubytovat hosty:)
Heh Leníku, to byste se mohly stavit i u mě... máme v pátek rakousecké tanečky...
Jinak Leuša se mi stálě nějak nedařilo pořádně vyfotit...fotky nic moc...
klawdie
napsal(a):
Jasňačka Klári...Ted už na tom tolik ani nesejde. Takže pokud ti to dnes nevyjde, hod to na poštu klíďo příští týden.....Jo, fotit to teda budu a pořádně. Zahltím vás pak černýma bubáčkama, Lulu se k tomu v poslední době moc nemá že??????
Hele holky, mě nastračila kámoška s tím registrováním koní, že prej je to od novo roku o dost dražší. Prý až 10 tis .....Tak ted nevím?????
lanika
napsal(a):
Jasňačka Klári...Ted už na tom tolik ani nesejde. Takže pokud ti to dnes nevyjde, hod to na poštu klíďo příští týden.....Jo, fotit to teda budu a pořádně. Zahltím vás pak černýma bubáčkama, Lulu se k tomu v poslední době moc nemá že??????
Hele holky, mě nastračila kámoška s tím registrováním koní, že prej je to od novo roku o dost dražší. Prý až 10 tis .....Tak ted nevím?????
To snad ne? To je moc velkej kotel, to by byly sami proti sobě, byl měli raději všichni koně na černo...ty jo, Merlin už je normálně kohát velkej...
haisovad
napsal(a):
To snad ne? To je moc velkej kotel, to by byly sami proti sobě, byl měli raději všichni koně na černo...ty jo, Merlin už je normálně kohát velkej...
Čusík, už jsem tu též, zahrnula jsem snídaní všechno zvířectvo a maroda, přečetla jsem mu příbalové letáčky k lékům a konečně jsem zasedla ke snídani
Danny, fotečky super, z Merlina si teda slintám, roste do krásy...
rocky
napsal(a):
No Danny s Mexičákem jsem spokojená..
No a s tou návštěvou u vás.....Ikdsyž budem projíždět okolo, bohužel to vypadá tak, že se nezastavíme. Budem rády jak dojedem k Lulu. Od nás budem vyjíždět asi až kolem 16.-17 hod.....Ale bude mi rvát srdíčkem, že jsem u vás tak blízko a bez vás
lanika
napsal(a):
No a s tou návštěvou u vás.....Ikdsyž budem projíždět okolo, bohužel to vypadá tak, že se nezastavíme. Budem rády jak dojedem k Lulu. Od nás budem vyjíždět asi až kolem 16.-17 hod.....Ale bude mi rvát srdíčkem, že jsem u vás tak blízko a bez vás
Sakramente, šéf je tu...ale ani se neslíknul z bundy, tak asi zase odjíždí...
haisovad
napsal(a):
Sakramente, šéf je tu...ale ani se neslíknul z bundy, tak asi zase odjíždí...
No tak teba na cestě nazpátek
Holky boží fotos!
Evi kdy pujdeš v sobotu za ořema na jízdárnu, jsem myslela až Daník dorazí a odstaví šemíka, že dojedem k tobě s morčákem a pak třebas rovnou na ty dvě hemelky..nebo už jste to po skypu nějak vymýšleli?
klawdie
napsal(a):
Holky boží fotos!
Evi kdy pujdeš v sobotu za ořema na jízdárnu, jsem myslela až Daník dorazí a odstaví šemíka, že dojedem k tobě s morčákem a pak třebas rovnou na ty dvě hemelky..nebo už jste to po skypu nějak vymýšleli?
Já jsem nic neplánovala, je mi to v sobotu jedno..... Lukin vypadá, že bude zalehlej ještě aspoň dneska a zítra, tak budem mít s Hadraplánem volnou ruku
Černou jen pomuchláme, na ježdění to nebude....
klawdie
napsal(a):
Holky boží fotos!
Zatím jsme to nijak neplánovali jen doufám že to prostě trefím... ale nebudu se bát, protože mi morčáčková bude dělat společnost, že...
haisovad
napsal(a):
Zatím jsme to nijak neplánovali jen doufám že to prostě trefím... ale nebudu se bát, protože mi morčáčková bude dělat společnost, že...
Kdyžtak se jí zeptej, určitě bude navigovat
cheyenne
napsal(a):
Kdyžtak se jí zeptej, určitě bude navigovat
jasnačka... Bude pískat až mi uši budou zaléhat...paní GPSka
Tady jeden včerejší telik...
haisovad
napsal(a):
jasnačka... Bude pískat až mi uši budou zaléhat...paní GPSka
Tady jeden včerejší telik...
Já vám zááááávidím
klawdie
napsal(a):
Ty bláho a já zas tobě že uvidíš bubáčky na živo!
Tak tak.,..
haisovad
napsal(a):
Tak tak.,..
a pořádně oklepat...
ta má pupek, že skoro dveřma do boxu neprojde...
molly
napsal(a):
Konečně je to tady....
Projíždím starší fota.....Je to zvláštní jak ke každé fotce si připomenu ten daný den, jaký byl Honzík, jaké bylo počasí, kudy jsme jeli.....Kupa vzpomínek
lanika
napsal(a):
Projíždím starší fota.....Je to zvláštní jak ke každé fotce si připomenu ten daný den, jaký byl Honzík, jaké bylo počasí, kudy jsme jeli.....Kupa vzpomínek
Mizim za koňouchama, zatim čuuus
cheyenne
napsal(a):
Mizim za koňouchama, zatim čuuus
hej baby, sjem hotová...teda halvně ze Sabuláka...jakou neskutečnou změnu ten ořouch prodělal...Klári, ten tak vyrostl, zmohutněl, zkrásněl...fakt je vidět, jak dospívá...já taky mám fajnou možnost srovnat fotky Kerušáka kdysi dávno a teď a taky je to enbe a dudy, jak nám ti kluci dospěli...No a Gracina to je to samé v šimlatém, fakt držím palce, a´t vás pak ten hmyz moc nezaskočí,a le tak připravené už určo jste...
Chtěla jsem pak, Peti poprosit, jeslti bys hodila info o tom repelentu, co vám sehnal vet...jestli bude stát za to..:) My sice nejsme muchaři, ale Kerušáka to k šílenství dohání fest, takže ho pomalu denně koupu v Enduru...
a Danuli ani fotky nechválím, ta tu snad nepovedenou ještě nedala...:)
Ta koňomodelie mi je velmi sympatická...
kukinatost
napsal(a):
hej baby, sjem hotová...teda halvně ze Sabuláka...jakou neskutečnou změnu ten ořouch prodělal...Klári, ten tak vyrostl, zmohutněl, zkrásněl...fakt je vidět, jak dospívá...já taky mám fajnou možnost srovnat fotky Kerušáka kdysi dávno a teď a taky je to enbe a dudy, jak nám ti kluci dospěli...No a Gracina to je to samé v šimlatém, fakt držím palce, a´t vás pak ten hmyz moc nezaskočí,a le tak připravené už určo jste...
Chtěla jsem pak, Peti poprosit, jeslti bys hodila info o tom repelentu, co vám sehnal vet...jestli bude stát za to..:) My sice nejsme muchaři, ale Kerušáka to k šílenství dohání fest, takže ho pomalu denně koupu v Enduru...
a Danuli ani fotky nechválím, ta tu snad nepovedenou ještě nedala...:)
Ta koňomodelie mi je velmi sympatická...
Jo Lenuško, a ta nestresuj s tím přihlašováním, pálením a tak...furt je to za stejnou cenu...akorát mi přijde, že se ta cena trochu mění v kraji...když tak se domluv s Thesis, ona bude asi Shaylu pálit, mylsím, že něco takového psala...fakt si mylsím, že popis a vypálení i s cestou, že se do 1000 vlezeš, a modrý je nějak kolem 200 kč, ne?
kukinatost
napsal(a):
Jo Lenuško, a ta nestresuj s tím přihlašováním, pálením a tak...furt je to za stejnou cenu...akorát mi přijde, že se ta cena trochu mění v kraji...když tak se domluv s Thesis, ona bude asi Shaylu pálit, mylsím, že něco takového psala...fakt si mylsím, že popis a vypálení i s cestou, že se do 1000 vlezeš, a modrý je nějak kolem 200 kč, ne?
jo, jsem se dívala a myslím, že patříš taky jako my pod Rydvala, to je v klidu chlápek...osobně bych si tipla popis i s pálením na 500 kč...dá se sním domluvit...je fakt v pohodě...:)))
Takže hurá an to...a možná budeš mít lepší udělat to co nejdříve, a´t pak můžeš rovnou začít s vakcinací...
kukinatost
napsal(a):
jj, už jsem ji psala, uděláme to najednou. Už mám na něj i číslo, tak snad to doopadne.....Nejhorší je, že nevím zda byl Oskárek očkovaný a odčervený. Nevím, zda mám tomu chlapovi věřit, pokud mi řekne, že byl......Chjo, už abych to měla všechno v pořádku.......
kukinatost
napsal(a):
jasně Jani budu na tebe myslet. veterinář mi ho ještě nedovezl, vždycky zapomene, prý ho má už nachystanej na stole!!!! Tak pak tě budu hned informovat..dost to vychvaloval takže si myslím že by to mohlo být lepší než ty ostatní..
molly
napsal(a):
Konečně je to tady....
takže jste evidentně fuč...:(((
ach jo, a Janka tu zůstala sama samička...:(
hodím Kerouše září 2006 a pro porovnání srpen 2007:)
kukinatost
napsal(a):
takže jste evidentně fuč...:(((
ach jo, a Janka tu zůstala sama samička...:(
hodím Kerouše září 2006 a pro porovnání srpen 2007:)
a největší masakt je tohle, sledujte, jak má ten krk na opačnou stranu:)
kukinatost
napsal(a):
a největší masakt je tohle, sledujte, jak má ten krk na opačnou stranu:)
akorát mě štve, že už nevydrží být dlouho tak černý, on je vždycky nejčernější tak v tom září, říjnu...
a tady porovnání v tom červenci - sprnu:) akorát je to hnědák jako prase:)
kukinatost
napsal(a):
akorát mě štve, že už nevydrží být dlouho tak černý, on je vždycky nejčernější tak v tom září, říjnu...
a tady porovnání v tom červenci - sprnu:) akorát je to hnědák jako prase:)
a ještě nějakou stojící...
kukinatost
napsal(a):
a ještě nějakou stojící...
no, ale ej fakt, že teď už zase vypadá úplně jinka, nabrala mu ještě více prdel a záda, čemuž jsme hrozně ráda:)))
kukinatost
napsal(a):
no, ale ej fakt, že teď už zase vypadá úplně jinka, nabrala mu ještě více prdel a záda, čemuž jsme hrozně ráda:)))
samomluva je hrozná věc viď Jani. Ale neboj já tě pečlivě sleduju
rocky
napsal(a):
samomluva je hrozná věc viď Jani. Ale neboj já tě pečlivě sleduju
Jsem tu též, upravoval jsem stránky...segra budem muset ubrat fotek na stránkách stáje...cardík tam má zatím jen jednu a je fotoalbum plný...
klawdie
napsal(a):
Jsem tu též, upravoval jsem stránky...segra budem muset ubrat fotek na stránkách stáje...cardík tam má zatím jen jednu a je fotoalbum plný...
Lucíáši tak šup šup sem s fotkama...ju? Jelikož má dneska jeden ze šéfů svátek tak jsem s¨do sebe natlažial jeden chlebíček...takhle hřeším když chci hubnout sakra...
haisovad
napsal(a):
Lucíáši tak šup šup sem s fotkama...ju? Jelikož má dneska jeden ze šéfů svátek tak jsem s¨do sebe natlažial jeden chlebíček...takhle hřeším když chci hubnout sakra...
Velká černá věc a kámoškou
luciusl
napsal(a):
šlo ojim to
nehnal se, byl pozornej, nepral se (moc)
luciusl
napsal(a):
vás tu zahltím
jen mi připadá, že mi nějak moc zhubl
luciusl
napsal(a):
stačí ?
To aby mě Leňuch zas někdy nemohla obvinit, že vás zanedbávám !!!!!!!!!!!
Mám na něm Norton endurance - původní představa byla, že mu dopřeju důchod a procházky - takže proto endurance sedlo - no, nějak mi to chlapec svým chováním rozmluvil, ale sedlo zůstalo
luciusl
napsal(a):
To aby mě Leňuch zas někdy nemohla obvinit, že vás zanedbávám !!!!!!!!!!!
Mám na něm Norton endurance - původní představa byla, že mu dopřeju důchod a procházky - takže proto endurance sedlo - no, nějak mi to chlapec svým chováním rozmluvil, ale sedlo zůstalo
Nesnáší pobídku do cvalu
klawdie
napsal(a):
ne eště....malýho máš taky?prdel bude až bude malej velkej tak nepoznáme kterej je kterej
Ale jinak jsem byla moc ráda, že si na něj Míša sedla. Vůbec jí neutíkal a nepral se Teď už tedy na 1000000000000000000000 procent vím, že všechny chyby celého světa jsou na mém vysílači
luciusl
napsal(a):
Ale jinak jsem byla moc ráda, že si na něj Míša sedla. Vůbec jí neutíkal a nepral se Teď už tedy na 1000000000000000000000 procent vím, že všechny chyby celého světa jsou na mém vysílači
malej malej
luciusl
napsal(a):
Snad mu ještě doroste - u chlapů jsou ty krátký ocásky trochu na nic
Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do práce:
Mladý - kupa papírů, notebook, aktovka plná knih, prezentací atd.
....
Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem....
Mladý se ptá s obdivem:
- No, po tolika letech práce-asi to máte všechno v hlavě, že ?
- Ne kolego, u prdele ....
Zamyslete se jak jste na tom vy?? (já se řadím mezi ty starší-hehe)
molly
napsal(a):
Konečně je to tady....
Tak jsem zase tu, luxusně vyvětraná, na Hadříka jde jaro, zas si pěkně poskakoval, měla jsem co dělat se udržet . A skočili jsme si jeden military skok postavený tetou Emmou, úžasně spadlý strom do malého příkopa...
Černou jsem vytáhla jen na ruce na hodinku na terénní vycházku, koňouchové jsou spokojení
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem zase tu, luxusně vyvětraná, na Hadříka jde jaro, zas si pěkně poskakoval, měla jsem co dělat se udržet . A skočili jsme si jeden military skok postavený tetou Emmou, úžasně spadlý strom do malého příkopa...
Černou jsem vytáhla jen na ruce na hodinku na terénní vycházku, koňouchové jsou spokojení
Luci, Rozleťáci jsou krasavci
Tak přidám taky jednu černou...
haisovad
napsal(a):
Eviku za chvíli zavolám té paní od morčátkové...a dohodnu se na čase...cena platí?
Měla by
olga visnákova

olga visnákova
napsal(a):
Tak přihodím zpestřeníčko také-naše vánoční
Evi kde to má hlavu a kde prdelku?
haisovad
napsal(a):
Evi kde to má hlavu a kde prdelku?
Občas to není poznat hlavně u těchhle, kterým rostou chlupy směrem dopředu
cheyenne
napsal(a):
Občas to není poznat hlavně u těchhle, kterým rostou chlupy směrem dopředu
Děvčátka já pádím domů kuchtit žížečky Tomajskovi na cestu a večer budu na skypu...tak papa Danny
haisovad
napsal(a):
Děvčátka já pádím domů kuchtit žížečky Tomajskovi na cestu a večer budu na skypu...tak papa Danny
Krásný víkend pracantkám a CELÉ IFAUNĚ