Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2008 18:02

tak nové téma

8.3.2008 18:03

kovbojicek napsal(a):
tak nové téma

jinak s tou pánví, my máme tefalku a tescomu, tescoma je šunt, strašnej a to stala asi 700,- (prumer 20cm) s tefalkou jsem nadmiru spokojena, ale ted uz musim jit smazit... prijdu vecer.

8.3.2008 18:04

kovbojicek napsal(a):
tak nové téma

Psala jsem to ještě na staré...byla jsem přeměřit tu pánev a má 30 cm..

8.3.2008 18:05

pralinka napsal(a):

no, tak jo. vítězíš. třicítka je opravdu obdivuhodne cislo:-) ale ja fakt musim, jinak me rodice snedi misto tech palacinek

8.3.2008 18:05

pralinka napsal(a):

Jsem psala do starého . Jinak já dneska dělala na oběd smažák a hranolky - mňamka .
Palačinky umím - heč heč

8.3.2008 18:06

memmory napsal(a):
Jsem psala do starého . Jinak já dneska dělala na oběd smažák a hranolky - mňamka .
Palačinky umím - heč heč

Smažák jsem měla ve čtvrtek a byl mooc dobrej

8.3.2008 18:09

pralinka napsal(a):
Smažák jsem měla ve čtvrtek a byl mooc dobrej

taky jsem psala ještě do starého bože já mam na ně takovou chuť :) ale ví, jak to dopadne:) buď je nedodělám, nebo připálím, nebo potrhám:)

8.3.2008 18:10

santosek napsal(a):
taky jsem psala ještě do starého bože já mam na ně takovou chuť :) ale ví, jak to dopadne:) buď je nedodělám, nebo připálím, nebo potrhám:)

A nemáš třeba moc řídký těsto?

8.3.2008 18:14

pralinka napsal(a):
A nemáš třeba moc řídký těsto?

nebo malo mouky, tohle se mi stavalo s bramboraka, kdyz bylo malo mouky

8.3.2008 18:18

kovbojicek napsal(a):

no já právě nevím:) všeho tammám tak přiměřeně:)

8.3.2008 18:18

kovbojicek napsal(a):

No, vidíš a teď si zase udělala chutě Ty mně. Bramboráky taky udělám ale dneska teda už néé!

8.3.2008 18:20

santosek napsal(a):
no já právě nevím:) všeho tammám tak přiměřeně:)

Tak to holt musíš vychytat

8.3.2008 18:23

pralinka napsal(a):
No, vidíš a teď si zase udělala chutě Ty mně. Bramboráky taky udělám ale dneska teda už néé!

tož dávám
2 hrnky mléka
2 hrnky hladké mouky,1 vejce a sůl:)

8.3.2008 18:30

santosek napsal(a):
tož dávám
2 hrnky mléka
2 hrnky hladké mouky,1 vejce a sůl:)

Tož a já dávám: Litr mléka trochu ho ohřeju aby bylo vlažné pak přidám tři vejce špetku soli a trochu cukru krupice. Metlou to pořádně rozmíchám a pak přisypávám mouku, ovšem polohrubou a pořád míchám metlou, když jsem s konzistencí těsta spokojena začnu lít na pánev. Uf....to byl referát...

8.3.2008 19:39

pralinka napsal(a):
Tož a já dávám: Litr mléka trochu ho ohřeju aby bylo vlažné pak přidám tři vejce špetku soli a trochu cukru krupice. Metlou to pořádně rozmíchám a pak přisypávám mouku, ovšem polohrubou a pořád míchám metlou, když jsem s konzistencí těsta spokojena začnu lít na pánev. Uf....to byl referát...

a já pět vajec, který našlehám s přiměřeným množstvím cukru, cca 0,4 mléka, cca 0,4 kg mouky a vysledek vypada nějak tak....

8.3.2008 19:44

kovbojicek napsal(a):
a já pět vajec, který našlehám s přiměřeným množstvím cukru, cca 0,4 mléka, cca 0,4 kg mouky a vysledek vypada nějak tak....

*

8.3.2008 20:05

kovbojicek napsal(a):
a poslední

Každej to dělá jinak....já nic nevážím vše mám v očku...

8.3.2008 20:12

pralinka napsal(a):

Zatím Pa...já budu čumět na obrázky co se hýbou TV...

olga visnákova

8.3.2008 20:32
olga visnákova

pralinka napsal(a):
Zatím Pa...já budu čumět na obrázky co se hýbou TV...

Jste tu ještě někdo? Ve stáji klid, velký se ted cpou furt do malý-choudě jedno..............

9.3.2008 09:10

olga visnákova napsal(a):
Jste tu ještě někdo? Ve stáji klid, velký se ted cpou furt do malý-choudě jedno..............

jéééj...já jsem včera zase šla na ,,jedno"...juuuj mě je zle....pádím spát

9.3.2008 09:13

santosek napsal(a):
jéééj...já jsem včera zase šla na ,,jedno"...juuuj mě je zle....pádím spát

A kolik jich bylo z toho " jednoho " ?

olga visnákova

9.3.2008 09:24
olga visnákova

pralinka napsal(a):
A kolik jich bylo z toho " jednoho " ?

Ahojík, jak se Vám vede všem vespolek?

9.3.2008 09:27

Ahojík, jak se Vám vede všem vespolek?

No..mně už snad lépe. Po asi dvanácti dnech má rýma průhlednou barvu a tak zítra vyrážím za svým miláčkem. Konečně!

olga visnákova

9.3.2008 09:29
olga visnákova

pralinka napsal(a):
No..mně už snad lépe. Po asi dvanácti dnech má rýma průhlednou barvu a tak zítra vyrážím za svým miláčkem. Konečně!

No, to já pro změnu, mám rýby až ted a funím, jak mašina

9.3.2008 09:32

No, to já pro změnu, mám rýby až ted a funím, jak mašina

Tak nemůžu říci, že bych byla zcela OK....pořád mám zastřený hlas a nudli až na zem...ale je to lepší než to bylo. A už jsem neviděla koně strašně dlouho. Vím tedy, že je o něj prvotřídně postaráno ale stejně....risknu to vylezu ven a uvidím co to udělá.

olga visnákova

9.3.2008 09:41
olga visnákova

pralinka napsal(a):
Tak nemůžu říci, že bych byla zcela OK....pořád mám zastřený hlas a nudli až na zem...ale je to lepší než to bylo. A už jsem neviděla koně strašně dlouho. Vím tedy, že je o něj prvotřídně postaráno ale stejně....risknu to vylezu ven a uvidím co to udělá.

No, já bohužel musím ven denně, nemohu jen tak všechny poslat k šípku-ale radši bych byla v peřinách............chjo

9.3.2008 09:45

No, já bohužel musím ven denně, nemohu jen tak všechny poslat k šípku-ale radši bych byla v peřinách............chjo

Tak já musela celé roky marod - nemarod. Ale od srpna 2007 mám koně v ustájení a tak jsem si mohla dovolit poprvé za 12 - let, vyležet nemoc v klidu a teple domova.

9.3.2008 09:50

pralinka napsal(a):
Tak já musela celé roky marod - nemarod. Ale od srpna 2007 mám koně v ustájení a tak jsem si mohla dovolit poprvé za 12 - let, vyležet nemoc v klidu a teple domova.

a ja se vrastila z nakupu.. po zjisteni ze v lednici uz opravdu zbyly jen vajicka a cibule jsem vyrazila na nakup... to zas bylo, ale aspon ze jsem vyjela brzy, ted uz tam zacinali najizdet "vyletnaci"

9.3.2008 09:53

kovbojicek napsal(a):
a ja se vrastila z nakupu.. po zjisteni ze v lednici uz opravdu zbyly jen vajicka a cibule jsem vyrazila na nakup... to zas bylo, ale aspon ze jsem vyjela brzy, ted uz tam zacinali najizdet "vyletnaci"

Tak s nákupama si teď hlavu lámat nemusím. Přítel je v zahraničí a já se nějak obstarám. Ale až se vrátí tak už ho vidím jak bere Tesco útokem...:-). Hlavně je zběsilej po knedlíkách...tam je neznaj...

9.3.2008 09:58

pralinka napsal(a):
Tak s nákupama si teď hlavu lámat nemusím. Přítel je v zahraničí a já se nějak obstarám. Ale až se vrátí tak už ho vidím jak bere Tesco útokem...:-). Hlavně je zběsilej po knedlíkách...tam je neznaj...

no kdyz ja jim vajicka uz tyden (a cely ten tyden se premlouvam, abych jela na nakup... ) nasi uz snedli vsechny zbytky, takze vazne jen vejce, cibule a trocha cesneku.. no a taky spouuuusta bileho rumu:-))

olga visnákova

9.3.2008 09:59
olga visnákova

pralinka napsal(a):

no, já je mám doma, nyní 4, pečují členové, ale i já, jakožto vrchní buzerbába :-)) musím být přítomna

9.3.2008 10:00

kovbojicek napsal(a):
no kdyz ja jim vajicka uz tyden (a cely ten tyden se premlouvam, abych jela na nakup... ) nasi uz snedli vsechny zbytky, takze vazne jen vejce, cibule a trocha cesneku.. no a taky spouuuusta bileho rumu:-))

Tak mám toho v lednici o něco více jak Ty....:-) a místo rumu kočičí konzervy...

9.3.2008 10:02

no, já je mám doma, nyní 4, pečují členové, ale i já, jakožto vrchní buzerbába :-)) musím být přítomna

Tak pokud je člověku mizerně a je kdo by koně obstaral, tek to není tak zlý jako bejt na to ouplně sama.

olga visnákova

9.3.2008 10:04
olga visnákova

pralinka napsal(a):
Tak pokud je člověku mizerně a je kdo by koně obstaral, tek to není tak zlý jako bejt na to ouplně sama.

To jo, já sedím, buzeruju, řídím-ne, přeháním, velím, to ano, ale nasmějem se u toho..........až tak zlej vedoucí nejsem (zlostním, když zařvou na koně, nebo ho majznou-žiju v tom, že chyba je většinou opravdu v člověku

9.3.2008 10:06

To jo, já sedím, buzeruju, řídím-ne, přeháním, velím, to ano, ale nasmějem se u toho..........až tak zlej vedoucí nejsem (zlostním, když zařvou na koně, nebo ho majznou-žiju v tom, že chyba je většinou opravdu v člověku

Jo vedení musí bejt. Já dostala základ péče o koně u soukromnice a myslím, že lepší to být nemohlo. Naučila jsem se vše. Když jsem pak přišla do dostihovky tak lidi s výučákem z Chuchle věděli ouplný hovno...

9.3.2008 10:08

pralinka napsal(a):

tak ja jdu vytvorit plnohodnotny obed s kurecim vyvarem, jatrovymi knedlicky a tak...tak zase odpolko papa

9.3.2008 10:10

kovbojicek napsal(a):
tak ja jdu vytvorit plnohodnotny obed s kurecim vyvarem, jatrovymi knedlicky a tak...tak zase odpolko papa

Jak já jsem ráda, že do dvacátého tohoto měsíce nemusím nic vařit...

olga visnákova

9.3.2008 10:12
olga visnákova

kovbojicek napsal(a):

Jasan, taky půjdu něco ukuchtit, než se mi to tu zběhne a bude tu živo. Ke všemu po o jedeme s manželem pro dítka k babičce, tak tu bude úbec živo. U koní, doma-chjo.........a já bych spalaaaaaaaaaaaaaaaa

9.3.2008 10:17

Jasan, taky půjdu něco ukuchtit, než se mi to tu zběhne a bude tu živo. Ke všemu po o jedeme s manželem pro dítka k babičce, tak tu bude úbec živo. U koní, doma-chjo.........a já bych spalaaaaaaaaaaaaaaaa

No..tak si dámy vařte dle libosti...:-), já si dám ještě kávičku a pak si asi dáchnu...

9.3.2008 19:27

pralinka napsal(a):

holky, jste tu?

9.3.2008 19:36

kovbojicek napsal(a):
holky, jste tu?

čauky, tak sem tu a opět mám dlouhou chvíli... kde je kdoo ??

9.3.2008 19:50

kovbojicek napsal(a):
holky, jste tu?

Ahojky...tak jakej byl obídek?

9.3.2008 19:59

pralinka napsal(a):
Ahojky...tak jakej byl obídek?

no obidek jsem puvodne chtela delat dietni, ale kdyz jsem videla smutne oci rodicu, byl to rizek s bramborovym salatem:-)

9.3.2008 20:06

kovbojicek napsal(a):
no obidek jsem puvodne chtela delat dietni, ale kdyz jsem videla smutne oci rodicu, byl to rizek s bramborovym salatem:-)

hoooky...já si najivně myslela, že když si lehnu dneska, že se to večer umoudří a bude mi líp...ale je toještěhorší..hlava jak střep, žaludek na vodě, spala jsem 45 minut:( aaaa:) snad mi rano bude dobre:) jdu spat :)

9.3.2008 20:11

santosek napsal(a):
hoooky...já si najivně myslela, že když si lehnu dneska, že se to večer umoudří a bude mi líp...ale je toještěhorší..hlava jak střep, žaludek na vodě, spala jsem 45 minut:( aaaa:) snad mi rano bude dobre:) jdu spat :)

Jo jo...chlast je mor Lidstva.....

9.3.2008 20:12

kovbojicek napsal(a):

Zase mi děláš chutě...moje oblíbené jídlo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík