Kurzy přirozené komunikace - Královehradecko,východní čechy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2008 08:28

Ahoj,mám dotaz jestli nevíte kdy a kde bude nějaký kurz přirozené komunikace v okolí Jičína,Hradce králové a okolí,prostě východní čechy.Moc dík

9.3.2008 10:57

ponyka napsal(a):
Ahoj,mám dotaz jestli nevíte kdy a kde bude nějaký kurz přirozené komunikace v okolí Jičína,Hradce králové a okolí,prostě východní čechy.Moc dík

Jeee taky ybch brala.....tak jestli se ti někdo ozve...dej pls vědět třeba na mail PetraGl@seznam.cz

9.3.2008 16:43

kfecek napsal(a):
Jeee taky ybch brala.....tak jestli se ti někdo ozve...dej pls vědět třeba na mail PetraGl@seznam.cz

tak to bych taky chtěla vědět..

9.3.2008 21:45

jenysimons napsal(a):
tak to bych taky chtěla vědět..

no zrovna z Hradce je jiří Bende a chce 100na hodinu takže si ho pozvěte domů a cena nebude vysoká mě to stálo 600 kč a to k nám má 50km jezdí vlakem či busem zkusím pohledat jeho stránky a hodím to sem

9.3.2008 21:48

jurasek napsal(a):
no zrovna z Hradce je jiří Bende a chce 100na hodinu takže si ho pozvěte domů a cena nebude vysoká mě to stálo 600 kč a to k nám má 50km jezdí vlakem či busem zkusím pohledat jeho stránky a hodím to sem

www.vycvikkoni.webzdarma.cz

9.3.2008 21:53

jurasek napsal(a):
www.vycvikkoni.webzdarma.cz

a je to nejlepší se učit doma na svém koni a kůn je též ve svém domácím prostředí

9.3.2008 21:57

jurasek napsal(a):
a je to nejlepší se učit doma na svém koni a kůn je též ve svém domácím prostředí

Super beruško, děkujem..a osobní zkušenost? asi dobrá že, když ho doporučuješ

10.3.2008 07:49

gituna napsal(a):
Super beruško, děkujem..a osobní zkušenost? asi dobrá že, když ho doporučuješ

pro začátečníky dobrý,tam jde hlavně pochpit princip toho všeho

10.3.2008 07:57

jurasek napsal(a):
pro začátečníky dobrý,tam jde hlavně pochpit princip toho všeho

jaká zkušenost no nakonec to vyhrál ještě jiný člověk z Horsemanu jelikož jsem měla velký problém s respektem .

10.3.2008 22:03

jurasek napsal(a):
jaká zkušenost no nakonec to vyhrál ještě jiný člověk z Horsemanu jelikož jsem měla velký problém s respektem .

Ahaa...jestli to je na pochopení to nějak nepotřebuju...já už měla rok trenéra ne NHS....už bych chtěla něco víc...

11.3.2008 19:22

kfecek napsal(a):
Ahaa...jestli to je na pochopení to nějak nepotřebuju...já už měla rok trenéra ne NHS....už bych chtěla něco víc...

Super,díky!Jinak teda napíšu mu ale nemám kruhovku ani písčitou jízdárnu,akorát malí výběh z kopce travnatý,dvůr na statku nebo velký jabloňový sad který používám jako výběh...tak teda nevím

11.3.2008 21:54

ponyka napsal(a):
Super,díky!Jinak teda napíšu mu ale nemám kruhovku ani písčitou jízdárnu,akorát malí výběh z kopce travnatý,dvůr na statku nebo velký jabloňový sad který používám jako výběh...tak teda nevím

já ji taky nemám ,budeš pracovat na vodítku takže ji nepotřebuješ

12.3.2008 09:00

ponyka napsal(a):

Ponyko, Jurasek sama zjistila, ze nemusela chodit za kovarickem a mohla jit primo za kovarem. Tak zkus sama popremyslet. I ta nejlevnejsi vec dvakrat placena je draha.

18.3.2013 10:44
ponyka

XXX.XXX.97.32

Nevíte někdo o kurzech v okolí v tomto roce? smajlík

18.3.2013 10:56
bospor

XXX.XXX.192.10

27.-28.4. lázně bohdaneč - zuzka prokopová

18.3.2013 13:45
helčam

XXX.XXX.229.105

ponyka napsal(a):

Na přirozenou komunikaci nepotřebuješ ani kruhovku, ani jízdárnu. Přirozená komunikace není hrát si s koněm, ale je to o přístupu, takže pokud chceš pracovat podle principů přirozené komunikace, děláš to při veškerém kontaktu s koněm.

Kruhová ohrada, jízdárna, nebo jiný ohraničený prostor se hodí pro práci ve volnosti, ale pracovat se dá i v klidu bez něj. A koneckonců ve volnosti můžeš s koněm pracovat i ve výběhu, pokud tedy není rozbahněno jako v těchto dnech.

18.3.2013 16:27
ponyka

XXX.XXX.68.181

helčam napsal(a):
Na přirozenou komunikaci nepotřebuješ ani kruhovku, ani jízdárnu. Přirozená komunikace není hrát si s koněm, ale je to o přístupu, takže pokud chceš pracovat podle principů přirozené komunikace, děláš to při veškerém kontaktu s koněm.

Kruhová ohrada, jízdárna, nebo jiný ohraničený prostor se hodí pro práci ve volnosti, ale pracovat se dá i v klidu bez něj. A koneckonců ve volnosti můžeš s koněm pracovat i ve výběhu, pokud tedy není rozbahněno jako v těchto dnech.

Tahle diskuze je už 5 let stará, dnes už to vím taky. Díky smajlík

18.3.2013 17:53
helčam

XXX.XXX.132.244

ponyka napsal(a):
Tahle diskuze je už 5 let stará, dnes už to vím taky. Díky smajlík

Aha, tak to se omlouvám, jak někdo komentoval přede mnou, tak to skočilo nahoru a já nekoukla na data.

25.3.2013 12:25
bospor

XXX.XXX.192.10

bospor napsal(a):
27.-28.4. lázně bohdaneč - zuzka prokopová

iva.sind@centrum.cz nebo 605 0908 396

Přidejte reakci

Přidat smajlík