andy zahourova
napsal(a):
Ahoj,prodám 2 udidla,viz dole..... Jsou ve velmi dobrém stavu.S prodejem spěchám,koníkovi nesedí a peníze potřebuji na nové gumové udidlo.
Pokud by jste měli někdo zájem tak se mi ozvěte...
Díky
Prodám udidlo-OLIVA.
Cena dohodou
Email:Andy.Zahourova@seznam.cz
andy zahourova
napsal(a):
Prodám udidlo-OLIVA.
Cena dohodou
Prodám udidlo-STIHLO.
Cena dohodou.
andy zahourova
napsal(a):
Prodám udidlo-STIHLO.
Cena dohodou.
prodam udidlo :snehulak 3kolecka
cena 250kc
l.peconkova@seznam.cz
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj,prodám 2 udidla,viz dole..... Jsou ve velmi dobrém stavu.S prodejem spěchám,koníkovi nesedí a peníze potřebuji na nové gumové udidlo.
Díky
Jedno udidlo sháním, ale potřebovala bych rozměry a přibližnou cenu, napsat dohodou je moc jednoduchý a nic neříkající
zvířátková

tadik
napsal(a):
holky, pište i rozměr
Já teda nevim, ale já je tam u všech vidim .
andy zahourova
napsal(a):
Tady jsou informace o prvních dvou udidlech.....
Stihlo13 cm cena: 250Kč původní cena- 350Kč
Oliva 13,5cm cena: 450Kč původní cena-650Kč
Kdyby jste měli někdo zájem tak mě kontaktujte na emailu
Jak jste někdo sháněl sněhuláka, tak já mám na prodej 12,5 se 4 kroužky značky Feeling, PC byla 520 Kč, nyní za 300,-
andy zahourova
napsal(a):
Díky
No,já mám na prodej dvě ohlávky:1černá,na nánosníku a nátylníku vypodložená,zlaté spony,pěkná,velikost na poníka.Nastavitelný nánosník i nátylník.Cena 350Kč. Druhá je červená,měďené spony,nastavitelný nátylník,velikost na A1/1,ČT nebo podobně...Starší.Cena je 150Kč Dále prodám hackamoore,nejjemnější,jako nové,jen párkrát na koni(začala jsemn jezdit na bosalu)pravá kůže.Cena 1500Kč. Dále prodám nějaké čištění.Více info a foto na Karolka.Skipy@seznam.cz.
karolka67601
napsal(a):
No,já mám na prodej dvě ohlávky:1černá,na nánosníku a nátylníku vypodložená,zlaté spony,pěkná,velikost na poníka.Nastavitelný nánosník i nátylník.Cena 350Kč. Druhá je červená,měďené spony,nastavitelný nátylník,velikost na A1/1,ČT nebo podobně...Starší.Cena je 150Kč Dále prodám hackamoore,nejjemnější,jako nové,jen párkrát na koni(začala jsemn jezdit na bosalu)pravá kůže.Cena 1500Kč. Dále prodám nějaké čištění.Více info a foto na Karolka.Skipy@seznam.cz.
Poblíž Hradce Králové....