Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2008 20:31

Ahojte moji zlatí milovnící koníků.Mám na vás další prosebný dotazníček.Bude tentokrát velmi krátky.Otázka je pouze jedna.Kterému plemeni byste dali přednost?
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
a proč zrovna toto plemeno
Děkuju moc za výpomoc.S minulým dotazníkem jste mi moc pomohli.:-)
Ať vám koně jdou
Zuzka

buggyna

10.3.2008 20:37
buggyna

deifi napsal(a):
Ahojte moji zlatí milovnící koníků.Mám na vás další prosebný dotazníček.Bude tentokrát velmi krátky.Otázka je pouze jedna.Kterému plemeni byste dali přednost?
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

já dávám za 1)

mám jednoho doma, má ušlechtilou stavbu těla, je vhodný do všech disciplín,a je možno na ní dát jakéhokoliv hřebce (A1/1 = zušlechťovatel).

I když se nad tím tak zamyslím, chtěla bych i 2) a 3) . 2)pro jejich povahu a pracovitost.A 3) pro jejich chody a v podstatě taky všestranost

10.3.2008 20:38

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

rozhodně Slezský norik, protože mám ráda "tvrdé koně" a miluju chladnokrevníky, né lehké typy. Paradox že doma mam poloviční plňasku to byla holt láska tam se na plemeno nekouká

10.3.2008 20:46

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

Já dávám za 3), vybrala jsem si kladrubáka kvůli charakteru, vzhledu, využitelnosti. Líbí se mi mohutnější koně s hezkými chody.

10.3.2008 20:50

cheyenne napsal(a):
Já dávám za 3), vybrala jsem si kladrubáka kvůli charakteru, vzhledu, využitelnosti. Líbí se mi mohutnější koně s hezkými chody.

tak kdyby to bylo o plemeni, tak norika. miluju tlusťochy. ale jinak je to jiskře v oku:) alespoň u mě

10.3.2008 20:52

cheyenne napsal(a):

mno ja bych dala 1) -..... mam rada zivy a lehky kone :-)

olga visnákova

10.3.2008 20:53
olga visnákova

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

Mé oblíbené plemínko tu chybí-quarter, appa-povaha, postava, ale mám ráda všechny i ty bez původu.

10.3.2008 21:01

olga visnákova napsal(a):
Mé oblíbené plemínko tu chybí-quarter, appa-povaha, postava, ale mám ráda všechny i ty bez původu.

Za 1.! mam rada lehke koně,sportovni koně

10.3.2008 21:09

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

Já z těchto tří "možností" volím 3. Starokladrubák je přesně kůň co by se mi líbil. Ani lehkej, ani extra těžkej

10.3.2008 22:17

badalamenti napsal(a):
Já z těchto tří "možností" volím 3. Starokladrubák je přesně kůň co by se mi líbil. Ani lehkej, ani extra těžkej

to bych nebila já abych nedala 2
miluji chladnokrevníky mám doma polovíšní snxčmbxn jejich povaha pracovytost a kontak s lidmy,jak jsou vdeční za pohlazení ataky to že s vám pod zadkem nezdrhou na vyjíždce když vám pod nohama vylítne zajíc či srnka.,ale to neznamená že takový nemůže být i a1/1 i chladas je temperamentní.jezdila jsem i na agličanech,arabech,čt,klusácích,kladrubákách,ale nejvíce mě upotaly chladáci

10.3.2008 22:41

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

Ahoj, rozhodně za 1) plnokrevník je pracovitý a ochotný do předu jdoucí kůň. Netlačivý, dobře jezditelný a prostě ták....

11.3.2008 06:53

pralinka napsal(a):
Ahoj, rozhodně za 1) plnokrevník je pracovitý a ochotný do předu jdoucí kůň. Netlačivý, dobře jezditelný a prostě ták....

1 - vyjímčné plemeno, citlivé, ochotné, velmi inteligentní, pracovité, oddané....

11.3.2008 08:16

vap napsal(a):
1 - vyjímčné plemeno, citlivé, ochotné, velmi inteligentní, pracovité, oddané....

Tak já se přidám a volila bych Norika, ani jedno z těchto plemen nemám ale vždy jsem měla ráda těžké koně a mohla bych klidně i přibrat a stejně by mě uvezl

11.3.2008 09:12

thesis napsal(a):
Tak já se přidám a volila bych Norika, ani jedno z těchto plemen nemám ale vždy jsem měla ráda těžké koně a mohla bych klidně i přibrat a stejně by mě uvezl

Musím říct že celkem těžkej výběr. Rozhoduji se mezi jedničkou a trojkou! Jezdím parkury takže se přiklání spíše k JEDNIČCE! ale svoji povahou a stavbou těla by zvítězil určitě Kladrubáček!!!

11.3.2008 10:53

rocky napsal(a):
Musím říct že celkem těžkej výběr. Rozhoduji se mezi jedničkou a trojkou! Jezdím parkury takže se přiklání spíše k JEDNIČCE! ale svoji povahou a stavbou těla by zvítězil určitě Kladrubáček!!!

Tak já jednoznačně 3.Kladrubáci se mi hrozně líbí.Plňásky moc nemusím pro jejich temperament a jsou takoví samá nohaa chlaďas se mi sice moc líbí,ale zase se s ním nedá nic moc dělat.Pro mě je kladrubák ideální kompromis,ani nohatec,ale ani těžkotonážní zvíře.

11.3.2008 16:34

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

3) Starokladrubský kůň - a to prožože plnokrevníky ráda nemám, jsou na mě asi moc temperamentní, Slezský norik je chlaďásek, ten je na mě zase moc těžký a veliký, takže starokladubák by byl asi nejlepší, je to teplokrevník

12.3.2008 18:21

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

Rozhodně Anglický plnokrevník.

Jsouto krásní ušlechtilí,citlíví,inteligetní koně. Jsou takoví živější vhodní pro sport a vcelku do všech disciplín. Myslím si že jeto jedno z nejuniverzálnějších plemen na světě. Proč by je jinak všichni používaly pro zušlechťování plemen.

Jinak teda taky proto, že mám jednoho doma a už dos jsem jich poznala. A taky se mi více líbí koně atletičtí a vytáhlí než soudky

13.3.2008 08:53

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

No,asi za b-slezský norik,ale já sama i mé okolí se mnou propadlo haflingům a westernu.Koně těžší a povahou mnohem zajímavější,plonokrevníci už pro mně nejsou.

13.3.2008 08:53

dalajlama napsal(a):
Rozhodně Anglický plnokrevník.

Jsouto krásní ušlechtilí,citlíví,inteligetní koně. Jsou takoví živější vhodní pro sport a vcelku do všech disciplín. Myslím si že jeto jedno z nejuniverzálnějších plemen na světě. Proč by je jinak všichni používaly pro zušlechťování plemen.

Jinak teda taky proto, že mám jednoho doma a už dos jsem jich poznala. A taky se mi více líbí koně atletičtí a vytáhlí než soudky

Z těchto tří starokladrubák. A nejspíš bílej

13.3.2008 10:23

pegaska napsal(a):
Z těchto tří starokladrubák. A nejspíš bílej

1)Anglický plnokrevník
několik jsem jich jezdila a jsou mi z těchto tří nejbližší...temperament, lehká jezditelnost.

Jinak A1/1 není povolen jako zušlečhťovatel u všech plemen, pozor na to :-)

13.3.2008 20:15

janiska napsal(a):
No,asi za b-slezský norik,ale já sama i mé okolí se mnou propadlo haflingům a westernu.Koně těžší a povahou mnohem zajímavější,plonokrevníci už pro mně nejsou.

Ahoj,určitě kladrubák,takže č.3)
Co jsem zažila z praxe jsou to užasní koniskové,jsou vyrovnaní,super ve vozu,pod sedlem,dokonce i slušně skáčou.
Plnokrevníků už mám plné kecky....tedy plná dvůr.

14.3.2008 16:17

shantal88 napsal(a):
Ahoj,určitě kladrubák,takže č.3)
Co jsem zažila z praxe jsou to užasní koniskové,jsou vyrovnaní,super ve vozu,pod sedlem,dokonce i slušně skáčou.
Plnokrevníků už mám plné kecky....tedy plná dvůr.

3) - KLADRUBSKY kůň
Nevím proč, ale barokní plemana mi nejvíc přirostla k srdci. Měla jsem možnost pár dní u těchto koní strávit a líbí se mi jejich charakter.

sabora

14.3.2008 17:10
sabora

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

ahoj, já jsme za norika, jednoznačně, vlastně moje pořadí by bylo přesně opačně, než máš ty napsané a),b)c),, jen s tím detailem že plňas by byl až za w), :) tím neurážím, jen bych ho prostě já, nechtěla....

14.3.2008 18:44

sabora napsal(a):
ahoj, já jsme za norika, jednoznačně, vlastně moje pořadí by bylo přesně opačně, než máš ty napsané a),b)c),, jen s tím detailem že plňas by byl až za w), :) tím neurážím, jen bych ho prostě já, nechtěla....

Čaues,z těchto možností bych si nejspíš vybrala Starokladrubského koně.Líbi se mi velcí mohutní ihaháčis vysokou akcí pohybu.Jinak QH,PH,APPA,Hafling,to je moje láska

14.3.2008 19:00

pizneta napsal(a):
Čaues,z těchto možností bych si nejspíš vybrala Starokladrubského koně.Líbi se mi velcí mohutní ihaháčis vysokou akcí pohybu.Jinak QH,PH,APPA,Hafling,to je moje láska

No tak já jsem taky na Americké plemena - a doma mám A1/1 a křížence A1/1 taže asi plňas

18.3.2008 12:47

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

A 1/1

18.3.2008 17:34

habecko napsal(a):
A 1/1

jasně že 3. kladrubáček nejvíc všestrannej koník(aspon pro mě)volila bych jeho-povaha,všestranné vyžití

18.3.2008 21:04

deifi napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka

No kdybych koně měla kupovat, přiznávám, že bych nevyhledávala ani jedno z uvedených plemen, ale mám-li si vybrat, pak 1. ANGLICKÝ PLNOKREVNÍK.

A důvod: chtěla bych všestranného sportovního koně zejména se skokovým potenciálem, což z těch tří splňuje anglán....

Přidejte reakci

Přidat smajlík