Pořádáme 5.4.2008 westernové závody pro začínající jezdce bez licencí"D" a s licencí "C" .Všichni jste srdečně zváni.
bednarik petr
napsal(a):
Pořádáme 5.4.2008 westernové závody pro začínající jezdce bez licencí"D" a s licencí "C" .Všichni jste srdečně zváni.
Ahoj.
A co bude za disciplíny?
Dík
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj takže disciplíny jsou -reining
-pleasure
-trail
-Horsemanship
-showmanship at halter
-barrel race
-pole bending
možná jsem na něco zapoměla,ale snad ne.
A zrovna nad těmato závodama jsem přemýšlela. Ale uvidíme, jestli bude auto a druhý kůň do vozíku. Já sama můžu jít tak showmanship, předvádění umím z výstav, i když bych ještě musela kobču trošku přeučit postoj - arabi se přece jen předvádějí jinak. I když ona vizáží moc jak arab nevypadá, je trošku víc kulatá
. Ale jezdí mi na ní 12l.slečna ( trénuje pod Martinou Žádníkovou) a s tou jedeme teď do Hostěrádek na licence, tak bych byla ráda, kdyby se ta otrkala. Jen ona může jet tak Horsemanship. Stake race nebývá nikdy vypsaný a ona barely a tyče nemůže v rámci věku. Však uvidíme, kam letos vyrazíme a na co vyjdou penízky.
karolka67601
napsal(a):
Dobrý den.|Můžu se zeptet ve kterém městě ty závody jsou?A od kolika let se můžu zúčastnit?:Je mi totiž teprve 14:-)
Snad neva že odpovím za pořádajícího. Nahoře na letáku to máš napsané - v Horce nad Moravou. D - závody můžeš jet i ve 14 i bez licence, za mládež, C - závody taky i ve 14, ale jen s licencí WRC. Záleží, co přesně budou mít vypsané, ale na některou soutěž se určitě vlezeš věkem i licencí (nelicencí)
ghajariy
napsal(a):
Snad neva že odpovím za pořádajícího. Nahoře na letáku to máš napsané - v Horce nad Moravou. D - závody můžeš jet i ve 14 i bez licence, za mládež, C - závody taky i ve 14, ale jen s licencí WRC. Záleží, co přesně budou mít vypsané, ale na některou soutěž se určitě vlezeš věkem i licencí (nelicencí)
Holky já se všem omlouvám za vloženou chybu ty závody se pořádají
5.4.2008 přehodila jsem to, promiňte.
bednarik petr
napsal(a):
Holky já se všem omlouvám za vloženou chybu ty závody se pořádají
5.4.2008 přehodila jsem to, promiňte.
Jeden dotaz bych měla..
Chci-li jet závody typu \"D\", nemusím mít sice licenci, ale musím být členem WRC, nebo se pletu?
Fotografie Jiří Georgo Zach
kikuska
napsal(a):
Jeden dotaz bych měla..
Chci-li jet závody typu \"D\", nemusím mít sice licenci, ale musím být členem WRC, nebo se pletu?
Fotografie Jiří Georgo Zach
Nemusíš být členem WRC,tyhle závody se pořádají pro lidi kteří si chtějí vyzkoušet co závody obnáší a jestli je to to co hledají a chtějí dělat,takže kromě očkování a kulatého razítka nemusíš mít nic.
bednarik petr
napsal(a):
Nemusíš být členem WRC,tyhle závody se pořádají pro lidi kteří si chtějí vyzkoušet co závody obnáší a jestli je to to co hledají a chtějí dělat,takže kromě očkování a kulatého razítka nemusíš mít nic.
Ahojky všeci. Tak kdo se budete chtít zúšastnit závodů, přihlášku najdete na www.ranchbrokenleg.wbs.cz dneska tam ještě přidáme propozice aby jste si to mohli pořádně pročíst, kolem večera už tam určitě budou
mispulka
napsal(a):
Ahojky všeci. Tak kdo se budete chtít zúšastnit závodů, přihlášku najdete na www.ranchbrokenleg.wbs.cz dneska tam ještě přidáme propozice aby jste si to mohli pořádně pročíst, kolem večera už tam určitě budou
Pořádáme 5.4.2008 westernové závody pro začínající jezdce bez licencí"D" a s licencí "C" .Všichni jste srdečně zváni. tohle je nahoře já nekoukala na obrázek ,a el na tohle víš ???
memmory
napsal(a):
Pořádáme 5.4.2008 westernové závody pro začínající jezdce bez licencí"D" a s licencí "C" .Všichni jste srdečně zváni. tohle je nahoře já nekoukala na obrázek ,a el na tohle víš ???
Tak bude chtít jet ještě někdo? Blíží se nám uzávěrka přihlášek tak posílejte Sezona je pomalu tady, tak ji mužeme rozjet společně. A ty ceny určitě stojí za to
www.ranchbrokenleg.wbs.cz