Zvolení MISS MUŽ!!!!2006

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2006 23:40

Ahojky,takže jelikož mi přišlo hodně dotazů...."a co muži" -tak otevírám i soutěž muž 2006!!! takže pánové sem s fotečkami a na konci února vybereme toho nej......muže od koní.Prosím maximálně o 2 fotečky co nejblíže a s koníčkem.Nestyďte se!!!jistě i nás ženy potěší se pokochat pohledem na krásné muže,kluky,taťky a dědečky....mějte se a papa Vaše Ivett t Brno:))

6.2.2006 21:18

ivettt napsal(a):
Ahojky,takže jelikož mi přišlo hodně dotazů...."a co muži" -tak otevírám i soutěž muž 2006!!! takže pánové sem s fotečkami a na konci února vybereme toho nej......muže od koní.Prosím maximálně o 2 fotečky co nejblíže a s koníčkem.Nestyďte se!!!jistě i nás ženy potěší se pokochat pohledem na krásné muže,kluky,taťky a dědečky....mějte se a papa Vaše Ivett t Brno:))

tak jo posílám prvního hezouna

6.2.2006 21:19

evinka napsal(a):
tak jo posílám prvního hezouna

a ještě jednou na koni:o)

6.2.2006 21:36

evinka napsal(a):
a ještě jednou na koni:o)

Moji dva miláčci

7.2.2006 00:48

ivettt napsal(a):

Tak tady je ten můj.

7.2.2006 09:39

ivettt napsal(a):

tak taky něco přidám manžel kamarádky

7.2.2006 09:41

ivettt napsal(a):

a ještě jednou na koníku

7.2.2006 09:42

ivettt napsal(a):

a toto je moje drahá polovička

7.2.2006 09:43

ivettt napsal(a):

a ještě jednou

7.2.2006 10:58

ivettt napsal(a):

Tak taky přidávám svou drahou polovičku, ať je těch chlapů tady víc (opět sváteční, na focení v civilu není bohužel moc čas).

7.2.2006 10:59

lerry napsal(a):
Tak taky přidávám svou drahou polovičku, ať je těch chlapů tady víc (opět sváteční, na focení v civilu není bohužel moc čas).

A ještě jedna.....maskovací

7.2.2006 11:12

lerry napsal(a):

tak taky přidám svého manžela

7.2.2006 11:13

lerry napsal(a):

A tady je ten můj

7.2.2006 11:15

eliska84 napsal(a):
A tady je ten můj

A ještě čistí kopýtka

7.2.2006 13:14

eliska84 napsal(a):
A ještě čistí kopýtka

No jo i tady jste mě potěšili:))takže jen tak dále...ale prosím néééé ty maskovací:)))jsou spíše do vtipných témat...ˇ:)) vyfoťte se! je to jen zábava a ať víme,že taky žijete!!! děkuji Ivettt...posléze také přidám mého miláčka:))

8.2.2006 14:39

ivettt napsal(a):
No jo i tady jste mě potěšili:))takže jen tak dále...ale prosím néééé ty maskovací:)))jsou spíše do vtipných témat...ˇ:)) vyfoťte se! je to jen zábava a ať víme,že taky žijete!!! děkuji Ivettt...posléze také přidám mého miláčka:))

Martin a Helča(majitelka kobylky kterou mám v pronájmu)

9.2.2006 15:18

ivetka ja napsal(a):

moooc pěkné fotečky...no tak pánové kde to vázne...nestyďte se!!ta kobylka je krásná není na prodej??pokračujeme-to mě jen napadlo při pohledu na ni.....můžete sem i dávat bodíky...ale ne majitelé!!proisím ať to má grády:))papa

9.2.2006 15:54

ivettt napsal(a):
moooc pěkné fotečky...no tak pánové kde to vázne...nestyďte se!!ta kobylka je krásná není na prodej??pokračujeme-to mě jen napadlo při pohledu na ni.....můžete sem i dávat bodíky...ale ne majitelé!!proisím ať to má grády:))papa

Tak ja se taky pridavam...to na zemi je muj cloveci milacek a to nad nim konskej milacek...jen se omlouvam ze mu neni moc videt do obliceje....lepsi bohuzel nemam...tak aspon neco...

9.2.2006 19:33

kacka santarova napsal(a):
Tak ja se taky pridavam...to na zemi je muj cloveci milacek a to nad nim konskej milacek...jen se omlouvam ze mu neni moc videt do obliceje....lepsi bohuzel nemam...tak aspon neco...

Můj Tomášek

9.2.2006 19:35

muchlos napsal(a):
Můj Tomášek

Ještě jednou Tomáš (kdyby o tom věděl, přerazí mě vejpůl)!!

Jinak hlasuji pro Drahou polovičku (gil)

9.2.2006 19:48

muchlos napsal(a):
Ještě jednou Tomáš (kdyby o tom věděl, přerazí mě vejpůl)!!

Jinak hlasuji pro Drahou polovičku (gil)

Ahojky...tak ja hlasuji pro fotku Vendyska od milacka a samozrejme pro sveho milacka...
P.S. pro milacka: jsem ze staje kde je Vendy... u Prokopu...

9.2.2006 21:34

ivettt napsal(a):

Tak třeba tě Álo trumfnem :o) -Gil- toto je moje drahá polovička a taky by mě asi zabil,kdyby tohle viděl :o))

9.2.2006 21:42

misakral napsal(a):
Tak třeba tě Álo trumfnem :o) -Gil- toto je moje drahá polovička a taky by mě asi zabil,kdyby tohle viděl :o))

a tady když se obsedalo naše šimlatý zlato :o) těm chlapům to u těch koní stejně sekne,co? :o))

9.2.2006 22:00

misakral napsal(a):
a tady když se obsedalo naše šimlatý zlato :o) těm chlapům to u těch koní stejně sekne,co? :o))

a ještě jedna :o) zamračenej...ale náš :o)

9.2.2006 23:35

misakral napsal(a):
a ještě jedna :o) zamračenej...ale náš :o)

tak ještě jednu ,tak co Gil,Álo :o) poznáš to malý zrzatý chlupatý?

10.2.2006 08:22

misakral napsal(a):
tak ještě jednu ,tak co Gil,Álo :o) poznáš to malý zrzatý chlupatý?

no to víš že poznáváááááááám a tak jednu přidavám

10.2.2006 08:25

gil napsal(a):
no to víš že poznáváááááááám a tak jednu přidavám

tak Mišo a ještě jednu sedlovou cowboy a až se to dozví tak je to můj konec

10.2.2006 09:32

mazilek napsal(a):
Moji dva miláčci

Sem zapoměla napsat - Veneria a Romča

10.2.2006 10:36

mazilek napsal(a):
Moji dva miláčci

hlasuji pro Romču a Vendys!

10.2.2006 13:38

gil napsal(a):
tak Mišo a ještě jednu sedlovou cowboy a až se to dozví tak je to můj konec

jojo-to chápu všichni muži jsou stejní,proto jsem je sem dala-u nás holek je to jiné a jsou tu všude,ale kde byste viděli tolika mužů na koních pohromaděa všechny fotečky mají něco do sebe...bude to těžké...připomínám bodování...3 body pro nej.fotku,2body pro druhé místo a 1 bod pro bronzové místo....soutěž se uzavírá 28.2.ve 24.00h.tak si ještě chvíli bodíky podržte ať vidíte všechny fotečky a ať mají všichni šanci-no né?? papa Ivettt-

12.2.2006 12:36

ivettt napsal(a):
jojo-to chápu všichni muži jsou stejní,proto jsem je sem dala-u nás holek je to jiné a jsou tu všude,ale kde byste viděli tolika mužů na koních pohromaděa všechny fotečky mají něco do sebe...bude to těžké...připomínám bodování...3 body pro nej.fotku,2body pro druhé místo a 1 bod pro bronzové místo....soutěž se uzavírá 28.2.ve 24.00h.tak si ještě chvíli bodíky podržte ať vidíte všechny fotečky a ať mají všichni šanci-no né?? papa Ivettt-

Pokračujeme- no pánové!!!08#

12.2.2006 15:09

ivettt napsal(a):
Pokračujeme- no pánové!!!08#

Přidávám ještě další .....

13.2.2006 08:34

ivettt napsal(a):

Jestli myslíš tu bělku tak ta na prodej je,ale já nejsem její majitelka

13.2.2006 21:16

kessidis napsal(a):
Přidávám ještě další .....

a co vy!!!! no ano vy!!!! dejte nám sem taky fotečku!!

17.2.2006 11:26

ivetka ja napsal(a):

Prosím dejte kontakt této slečně at se mi ozve-ptala jsem se jestli je tento koníček na prodej...a někdo mi řekl,že ano....halooo ozvěte se...na mejlík silvie777@seznam.cz....jste moje jmenovkyně díky papa

17.2.2006 11:28

ivettt napsal(a):
Prosím dejte kontakt této slečně at se mi ozve-ptala jsem se jestli je tento koníček na prodej...a někdo mi řekl,že ano....halooo ozvěte se...na mejlík silvie777@seznam.cz....jste moje jmenovkyně díky papa

jeje myslela jsem u fotečky Martin a Helča-nějak to zkočilo někam jinam

17.2.2006 11:30

ivettt napsal(a):
jeje myslela jsem u fotečky Martin a Helča-nějak to zkočilo někam jinam

ano - tu bělku...

18.2.2006 16:23

ivettt napsal(a):
a co vy!!!! no ano vy!!!! dejte nám sem taky fotečku!!

. . . můj o koně nejeví zájem - takže smůla ...

Tiše jen závidim

26.2.2006 23:40

blanche napsal(a):
. . . můj o koně nejeví zájem - takže smůla ...

Tiše jen závidim

Milé slečny....takže už bude konec měsíce dáváme bodíky!!!!!at víme kdo vyhrál-opakuji...3body zlato-2body stříbro-1bod-bronz.místo- DOTOHO!!!!!jak se Vám líbí?kdo je ten NEJ.?????

Přidejte reakci

Přidat smajlík