olga visnakova

red and white
napsal(a):
jedem dál
čauky
olga visnakova

red and white
napsal(a):
čauky Olgo
mem.: nojo ja mam vůbec zvláštní psy, jeden nevleze do vody a druhej zvrací v autě ....
ntj ta naše kolie do vody nee. Co bys mi poradila s tím mým dítkem. 4etla si to. Úbec nefim.
red and white
napsal(a):
jojo koukali... ... ja jen doufíám že to štěně co sme si pořídilu bude mít rádo vodu
olga visnakova

red and white
napsal(a):
nekoukejte na to že se tváří nevině... je to pěknej sičák
Ta naše je zlatíško, někdy by trošku syčáství potřebovala.................
red and white
napsal(a):
jojo koukali... ... ja jen doufíám že to štěně co sme si pořídilu bude mít rádo vodu
Ty máš novýho psa jo ??
Mám i nové trochu um. fotky ...........
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ta naše je zlatíško, někdy by trošku syčáství potřebovala.................
mem., raw-halooooooooooooo, nevím, co dělat, asi umřu, dítě je dítě a tady měla tu nej.přípravu, co se týče zbytečností u koní.............
olga visnakova

red and white
napsal(a):
s tim poníkem?
raw-joo
red and white
napsal(a):
Jen kdyby ty fotky na ifauně byli kvalitnější že
broučkovi je necelých 5 měsíců... aktual foto
olga visnakova

memmory
napsal(a):
štěnata jsou rozkošné .....
mem-co to je za rasu? Který?
olga visnakova
napsal(a):
mem., raw-halooooooooooooo, nevím, co dělat, asi umřu, dítě je dítě a tady měla tu nej.přípravu, co se týče zbytečností u koní.............
Já to nečetla , popiš situacia já ti na to řeknu svůj názor .
olga visnakova

red and white
napsal(a):
takže přemýýšlíš že si toho poníka necháš jo??
raw-nenechám, koupím, za 15000,- člen nečlen vedení nevedení to nikoho nezajímá, na schůzi mi to odkejvnou a já zacáluju, je úžasná, nebojí se ani mýho chodítka, to ta moje velká, ta mě občas poráží
olga visnakova
napsal(a):
ntj ta naše kolie do vody nee. Co bys mi poradila s tím mým dítkem. 4etla si to. Úbec nefim.
ahoj :) to je moje pes :)
memmory
napsal(a):
olga: no tak ber jestli se ti líbí nebo si to pak budeš vyčítat žes jí nevzala, já bych teda brala pokud se ti líbí
tohle bude stáj pro koně, ... co myslíte bude se jim tam líbit koníkům ?? je to takovej zvláštní úhel focení no
olga visnakova

memmory
napsal(a):
mem-konísi se tu střídaj, já mám svou A 1/1, k ní malou radši nepouštím naplno, malý holce mojí je 7 a chce koníse, ta pponcla zde je úžasná, můžu ji Štěpce od sdružení koupit, ale váhám, zatím se vše učí, průpravu má dobrou-dcera-a kobču miluje. A já nefim kudy kam.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olga: no tak ber jestli se ti líbí nebo si to pak budeš vyčítat žes jí nevzala, já bych teda brala pokud se ti líbí
tohle bude stáj pro koně, ... co myslíte bude se jim tam líbit koníkům ?? je to takovej zvláštní úhel focení no
raw-to okno je do boxu?
olga visnakova
napsal(a):
mem-konísi se tu střídaj, já mám svou A 1/1, k ní malou radši nepouštím naplno, malý holce mojí je 7 a chce koníse, ta pponcla zde je úžasná, můžu ji Štěpce od sdružení koupit, ale váhám, zatím se vše učí, průpravu má dobrou-dcera-a kobču miluje. A já nefim kudy kam.
já myslim že jí koupíš tak i tak... holt dětský oči přesvědčej a pokud jí má holčina ráda tak bych jí vzala,
olga visnakova

sandimura
napsal(a):
ahoj :) to je moje pes :)
pesan je..........? Něco loveckýho?
red and white
napsal(a):
já myslim že jí koupíš tak i tak... holt dětský oči přesvědčej a pokud jí má holčina ráda tak bych jí vzala,
Olgo to okno nebude do boxu, kvuli úspoře místa aby se tam vešli 3 boxy, ale ještě se uvidí já jsem chtěla to okno zamřížovat aby bylo přávě u boxu, jenže vešli by se jen 2 boxy no ještě se uvidí jak to celý sestavíme příští týden si vezeme kůly na ohrady a pomalu materiál na stáje
olga visnakova
napsal(a):
pesan je..........? Něco loveckýho?
muj??? labrador bez pp :)
red and white
napsal(a):
Olgo to okno nebude do boxu, kvuli úspoře místa aby se tam vešli 3 boxy, ale ještě se uvidí já jsem chtěla to okno zamřížovat aby bylo přávě u boxu, jenže vešli by se jen 2 boxy no ještě se uvidí jak to celý sestavíme příští týden si vezeme kůly na ohrady a pomalu materiál na stáje
jo a tyhle okna jsou tam dvě
sandimura
napsal(a):
dnes byl krasne shnilej den :) konicek sel do vybehu a ja jsem jen nachystala jidlo, pila kafe a kecala. taky dobry
No já dneska měla nejdriv kobylku (popelka ) na lonzi a valach (Omar) ten ji porad sledoval, asi se ucil jak se to dela, no a kdyz sem pak brala jseho tak byl uplne zlatej ( obvykle z lonze utíka, byl strasne rozmazlenej ) dokonce sem ho ani nemusela "presvedcovat" ze opravdu umi i klusat a nejen se tahnout krokem dokola. asi to odkoukal no...
budu praktikovat častěji
red and white
napsal(a):
No já dneska měla nejdriv kobylku (popelka ) na lonzi a valach (Omar) ten ji porad sledoval, asi se ucil jak se to dela, no a kdyz sem pak brala jseho tak byl uplne zlatej ( obvykle z lonze utíka, byl strasne rozmazlenej ) dokonce sem ho ani nemusela "presvedcovat" ze opravdu umi i klusat a nejen se tahnout krokem dokola. asi to odkoukal no...
budu praktikovat častěji
uz to tady zase nejak vazne...
red and white
napsal(a):
budu praktikovat častěji
koukejte na tecku uprostred a priblizujte a oddalujte hlavu od monitoru
red and white
napsal(a):
tak to dem trochu rozhejbat nebo bude zase "dlouha chvile"
hlásím se ke slávii
olga visnakova

sandimura
napsal(a):
uz to tady zase nejak vazne...
sandi-néé, už jsem tu, ještě uteču do vany a ......už nikam
raw-já furt nefim, prostě málá kobča je úžasná a malá je má dcera
mem-co myslíš?
chjo
olga visnakova

red and white
napsal(a):
koukejte na tecku uprostred a priblizujte a oddalujte hlavu od monitoru
ono se to točí
red and white
napsal(a):
já sem ale hrozná, celý Toffifee na posezení jsem snědla
ale fakt nám to nějak vázne a já zase začínám mít dlouhou chvíli
olga visnakova

red and white
napsal(a):
já sem ale hrozná, celý Toffifee na posezení jsem snědla
mnam, taky bych si dala tofi-dám si aspon chipsíky.
RAW-furt váhám, houpám, ale asi-chjo
mmnt-jjdu-jedu-do sprchy
olga visnakova

red and white
napsal(a):
sand. tak uděláme hlasování.. kdo je pro curat a kdo pro necurat
curat-jdi se sprchovat, tak vyhlašuji pausu
memmory
napsal(a):
štěnata jsou rozkošné .....
Sonátko se snad nedohoníme...tak jedna s Bédoua už asi tři hodky je bez kouliček
Jinak zdravím všechny ostatní
red and white
napsal(a):
TEDA TO MI TRVALO NAJÍT TEN PŘÍZPĚVĚK.. taky zdravíme radule
Šest pravd zivota
1. svým jazykem se nedokážeš dotknout všech svých zubů
2. všichni blbci, po přečtení první pravdy, to vyzkouší
3. první pravda je lež
4. právě teď se směješ, protože si blb
5. za chvíli tohle pošleš dalšímu blbovi
6. pořád máš na tváři takovej stupidní úsměv
sandimura
napsal(a):
Šest pravd zivota
1. svým jazykem se nedokážeš dotknout všech svých zubů
2. všichni blbci, po přečtení první pravdy, to vyzkouší
3. první pravda je lež
4. právě teď se směješ, protože si blb
5. za chvíli tohle pošleš dalšímu blbovi
6. pořád máš na tváři takovej stupidní úsměv
a co myslíš dokáže to i ona??
red and white
napsal(a):
a co myslíš dokáže to i ona??
takhle jsem Popynku asi před rokem ostříhala
red and white
napsal(a):
jedem dál
a ja uz si myslela ze ste me tu nechali samotnou
red and white
napsal(a):
a ja uz si myslela ze ste me tu nechali samotnou
...neboj, tady se vždycky někdo najde
olga visnakova

radule
napsal(a):
...trvalé bydliště Olomouc, přechodné švýcarsko...
hlásím se do služby
olga visnakova

red and white
napsal(a):
no to je dost
RAW-umytá, čistá, vonavá-waw to se cejtim
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
RAW-umytá, čistá, vonavá-waw to se cejtim
A cpu naše fotešky do tématu vaše upr.fotky-ješte že to tu jde
olga visnakova

red and white
napsal(a):
no nic já běžím tak pěknej zbytek večera.. zas zejtrapa
ch-j, dobrá, no, čauky............................chjo
olga visnakova

lesterka
napsal(a):
Fuj...ted v noci nekam chodit? kosaaaaaaaaaaa...ja tak maximalne do horke sprchy :-)
jo, taky se divím kam jde...................
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jo, taky se divím kam jde...................
s Váma je teda výdrž, chjo, pá .....zítra
red and white
napsal(a):
Teda to me tady takhle pomlouvate jo tak ja se bezim naobedvat a pak ke konim zatim páčko
fotka stará asi 2 roky
olga visnakova

red and white
napsal(a):
fotka stará asi 2 roky
A jojík, holky Domča-syn tu má kámoše, tak mám šanci, jen když mě pustí k pc..............
olga visnakova
napsal(a):
A jojík, holky Domča-syn tu má kámoše, tak mám šanci, jen když mě pustí k pc..............
snad se nebudete zlobit,ale někomu se pochlubit musím
Předevčírem se nám narodil první letošní prcek,tak ho musím ukázat světu...snad se bude líbit
shantal88
napsal(a):
snad se nebudete zlobit,ale někomu se pochlubit musím
Předevčírem se nám narodil první letošní prcek,tak ho musím ukázat světu...snad se bude líbit
olga visnakova

shantal88
napsal(a):
jméno už má? Koukám, že až na ponožtičku a znak na hlavě je ceeeeeeelý maminčin...............
kovbojicek
napsal(a):
čau holky, za chvili sem dam fotecky opravdu jarni, jen je musim stahnout z fotaku.. jsem stastna jo a taky mi prislo to novy sedlo
ta se mi vcera vylihla:-))
kovbojicek
napsal(a):
čau holky, za chvili sem dam fotecky opravdu jarni, jen je musim stahnout z fotaku.. jsem stastna jo a taky mi prislo to novy sedlo
a detail
kovbojicek
napsal(a):
a s adoptivnima mamkama.-D
red and white
napsal(a):
no ahoj jezis ty sou rostomili já chci takýý
a co sedlo jaký je???
no je to muj prvni odchov, jeste nikdy jsem kuratka nemela a tahle prisla taky tak nejak nahodou... sedlo vypada docela dobre, samozrejme jsou tam uz ted nektere"mouchy" ale je uzasne lehke a presto kostra vyada drevene,.. tak ja nevim... ma i trochu zesileny operky.. koupila jsem bezovou deku.. vyfotim a za chvili sem dam... jen se neda vyfotit tak, jak skutecne na koni bude.. takze to vypada, ze nema posedli tam kde ma mit.. vydrz chvili, jdu fotit
kovbojicek
napsal(a):
no je to muj prvni odchov, jeste nikdy jsem kuratka nemela a tahle prisla taky tak nejak nahodou... sedlo vypada docela dobre, samozrejme jsou tam uz ted nektere"mouchy" ale je uzasne lehke a presto kostra vyada drevene,.. tak ja nevim... ma i trochu zesileny operky.. koupila jsem bezovou deku.. vyfotim a za chvili sem dam... jen se neda vyfotit tak, jak skutecne na koni bude.. takze to vypada, ze nema posedli tam kde ma mit.. vydrz chvili, jdu fotit
ok
red and white
napsal(a):
a co sedlo jaký je???
tak sedlo... jen je uzasny, jak je mekky.. sice jsem na nem jeste nesedela, ale je mekky uvidime zitra...
red and white
napsal(a):
a co sedlo jaký je???
a jeste jeden detail... ma i krouzky na poprsak takze i to je +.. no za ty prachy...jen jsem byla dneska trochu smutna, protoze ten pan, u kteryho jsem kupovala deku, privezl nova sedla (teda jako starsi, pouzita, ale super kvalita a stala 3000.. no jo... co nadelam... ani jsem nezkoumala komoru, abych si mohla rikat, ze vlastne urcite byla uzka a na vysoky kohoutek a Ferdovi by stejne nesedela:-D
kovbojicek
napsal(a):
a jeste jeden detail... ma i krouzky na poprsak takze i to je +.. no za ty prachy...jen jsem byla dneska trochu smutna, protoze ten pan, u kteryho jsem kupovala deku, privezl nova sedla (teda jako starsi, pouzita, ale super kvalita a stala 3000.. no jo... co nadelam... ani jsem nezkoumala komoru, abych si mohla rikat, ze vlastne urcite byla uzka a na vysoky kohoutek a Ferdovi by stejne nesedela:-D
...
kovbojicek
napsal(a):
misty zpracovani opravdu odpovida cene
red and white
napsal(a):
podobný sedla sme kupovali konim v agroturistický stáji do provozu ale byli šíleně tvrdý a jezdit na tom hrůza, odřený kolena... ale tohle nevypadá špatně (tamty neměly ani kolení opěrky )
hele nestras!!! ne tohel ma uz na omak mekky posedli a vzhledem k tomu, ze jsem jednu dobu jezdila i na vojenskym...:-D
red and white
napsal(a):
Hele ženský, co myslíte, dvouletá kobyla Haflinga, s PP, krásně stavěná hodná... cena 45 000?? neni to moc?? nebo je to akorát??
Mno tak podle mě je to dost , ale jak se to vezme , pokud je naprosto zdravá , umí věci jako chození na vodítku , kovář , veterinář apod , tak to zase tak moc není no já nevím ale já bych teda do toho nešla podle mého je to moc ......
memmory
napsal(a):
Mno tak podle mě je to dost , ale jak se to vezme , pokud je naprosto zdravá , umí věci jako chození na vodítku , kovář , veterinář apod , tak to zase tak moc není no já nevím ale já bych teda do toho nešla podle mého je to moc ......
Taky si řikám že cena je docela vysoká, co umí ještě nevím našla jsem inzerát před chvilkou, ale čekala bych cenu tak do 30tis....
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Odvážet? Po odstavu ?
čaute
red and white
napsal(a):
Odvážet? Po odstavu ?
Jj,odvážet,jsme v nájemní stáji kde se i připouští a taky hřebí,takže máme první mimi,a ani jsme si ho neužili a už ho budou odvážet
Tak nějak bych nejraději aby tu zůstaly všechny mimina
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Vždyť má pár dní jak ho můžou někam odvézt ?????
To souhlasím, odvážet d mámy? Kolik mu je proboha, který neznaboh takhle malé hříbo táhne od mamči................
red and white
napsal(a):
mem. nejspíš i s kobylou ne? jinak by ho přece nemohly dát pryč !!
jinak všem přeji pěkný večer !
No to je jasné ale i tak převoz párdeního hříběte to snad ne ------
jsem dneska prolízala fotky - první čuchnutí - staré dva roky
olga visnakova

red and white
napsal(a):
mem. nejspíš i s kobylou ne? jinak by ho přece nemohly dát pryč !!
jinak všem přeji pěkný večer !
A hooooooj
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Takhle sem znala kobylky co byli ve stáji když byli březí a po porodu je hned i s hříbětem odvezly na pastvinu, takže myslím že to není nic drastického.
doufám................
red and white
napsal(a):
Takhle sem znala kobylky co byli ve stáji když byli březí a po porodu je hned i s hříbětem odvezly na pastvinu, takže myslím že to není nic drastického.
No jo , ale mě se to nelíbí hotovo konec
Toto voníííííííííí
olga visnakova

red and white
napsal(a):
co nového babky?
Dnes docela zmokli, pršelo, my pryč a oni hurá, místo aby se schovali, tak vesele mokli............a holky večer měly co dělat-p.s-omluvte mou češtinu, asi blbá íčka-ta mi nikdy nešla