olga visnakova

terkas
napsal(a):
jEN PŘIDÁVEJTE I TY NEPOVEDENÉ MY SE ASPON POKOCHEAME
olga visnakova

sccary
napsal(a):
tato je skvělá
ne všechny jsou mé dílo, ale patří k našemu útulku-hráli si i holky
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
ne všechny jsou mé dílo, ale patří k našemu útulku-hráli si i holky
olga visnakova

olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Koukám, že máte ve vašem útulku Grácii... Jak se jí vede? Mám po ní doma kobylku
olga visnakova

ampinka
napsal(a):
Koukám, že máte ve vašem útulku Grácii... Jak se jí vede? Mám po ní doma kobylku
Grace byla umístěna a bohužel minulý rok nožka zazlobila natrvalo a .............. jen vzpomínka na ní zůstává u všech jež ji znali
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Grace byla umístěna a bohužel minulý rok nožka zazlobila natrvalo a .............. jen vzpomínka na ní zůstává u všech jež ji znali
lituji, ráda bych a jistě nejen já písla něco pozitivního
olga visnakova
napsal(a):
Vím že s nožkou měla problémy, ale nevěděla jsem, že až takové... Co se stalo? Je mi to moc líto, zažila jsem jí ještě když byla u Ivany, mám i pár jejich fotek. Byla to super kobylka, soudím tak i podle povahy té mojí, je to zlatíčko, snaživá, ochotná a děsně zvědavá :) Snad je Grácce na nebeských pastvinách nádherně... :´(
olga visnakova

ampinka
napsal(a):
Vím že s nožkou měla problémy, ale nevěděla jsem, že až takové... Co se stalo? Je mi to moc líto, zažila jsem jí ještě když byla u Ivany, mám i pár jejich fotek. Byla to super kobylka, soudím tak i podle povahy té mojí, je to zlatíčko, snaživá, ochotná a děsně zvědavá :) Snad je Grácce na nebeských pastvinách nádherně... :´(
Přitížilo se ji loni napodzim, byl pro ni každičký krok utrpením, myslím, že nová majitelka, skvělá holka udělala v tu chvíly to nejrozumnější, dala vědět jak nám, tak i bývalé majitelce. Nebylo zbytí, ovšem Grace je hluboko v každém srdci, jež ji milovalo.............
olga visnakova
napsal(a):
a jedna nepovedená.............
Kamoska na Bažantovi teda moc upraveny to neni ale coz :-)
kubeska
napsal(a):
Kamoska na Bažantovi teda moc upraveny to neni ale coz :-)
koki
napsal(a):
Sorbit Skal
Tadyto delala kamoska ,,, Moc pekny Matysku MTR FoReVeR :_(
olga visnakova
napsal(a):
a jedna nepovedená.............
Chilli při drbání
shallowy
napsal(a):
toto je moja najoblubenejsia......
My jsme tady takýýý:)
wendinkah
napsal(a):
Mno je to pekna piplanice ...nejriv okolo kone obarvim cerne ....a pak delam tesne okolo konne xDDD je to makacka xD
Tak to věřím ... To já tohle už tak třeba vyfotila
Bez úpravy
blanche
napsal(a):
Bez úpravy
taky jeden
blanche
napsal(a):
Bez úpravy
ja na to bohuzel nemam fotak ..ale i jemu se povede hezka treba tahle
blanche
napsal(a):
JJ, to je super ...
Ono by to možná šlo i na tvém ... Jen to nastavit a je to
mno u nej nastavit i na normalni dobrou fotku je problem ...si hrozne vymejsli xD
badalamenti
napsal(a):
tak tahle fotka nemá chybu
taky mám, sice né upravenou...skvěle povedenou....a je to pes, jestli teda neva...
sabina
napsal(a):
taky mám, sice né upravenou...skvěle povedenou....a je to pes, jestli teda neva...
další
sabina
napsal(a):
a jedna mírně upravená
Tak jsem si ještě trošku pohrála
olga visnakova

terkas
napsal(a):
Já a Neroušek.. ta úprava není žádnej zázrak já vím .. :(
kolaida
napsal(a):
Já a Neroušek.. ta úprava není žádnej zázrak já vím .. :(