Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 18:45

Jak vypadají vaši dvouročci?a copak snima děláte??
Toto je muj dvouroček Miss Mistr..zatím se fláká ve výběhu..jinak něco maleho děláme v kruhovce...máme zasebou napojení...zvykám ho na lonžovací podbřišák...aby se později nedivil až vyfasuje sedýlko:-)uzdečku už měl taky..:)Je to hřebeček anglického plnokrevníka...:)

14.3.2008 18:56

nicynka napsal(a):
Toto je muj dvouroček Miss Mistr..zatím se fláká ve výběhu..jinak něco maleho děláme v kruhovce...máme zasebou napojení...zvykám ho na lonžovací podbřišák...aby se později nedivil až vyfasuje sedýlko:-)uzdečku už měl taky..:)Je to hřebeček anglického plnokrevníka...:)

No tohle je naše hříbo narozený 22.4.2006 . Po matce A1/1 .....
Co dělá fláká se na psatvině , chodí do kruhovky , na procházky a podobně , myslím , že se jeho majitelka ozve
nekoukat na velikost - koníci za ním jsou o rok starší

14.3.2008 19:04

memmory napsal(a):
Co dělá fláká se na psatvině , chodí do kruhovky , na procházky a podobně , myslím , že se jeho majitelka ozve

14.3.2008 19:06

memmory napsal(a):

Tady můj ani né dvouroční.KVH 167

14.3.2008 19:20

dominika napsal(a):
Tady můj ani né dvouroční.KVH 167

14.3.2008 19:21

dominika napsal(a):

To je ale kus teda ti povím ......

14.3.2008 19:33

memmory napsal(a):
To je ale kus teda ti povím ......

Jo jo kus a děsně ošklivej Tad s poníkem kámošem

14.3.2008 19:38

dominika napsal(a):
Jo jo kus a děsně ošklivej Tad s poníkem kámošem

Páni, ten Corálek ale vyrostl! Je z něj kus koně

14.3.2008 19:43

nicynka napsal(a):

Tak my máme už skoro tři..no spíš jsme v půlce..ale už pomalu zvykáme na sedlo a tak.. jo jinak na výšku se nedívejte vedle něho je taťka co má přes dva metry tak je u něj askíto uplný poníček :-))

14.3.2008 19:46

kovbojka napsal(a):
Tak my máme už skoro tři..no spíš jsme v půlce..ale už pomalu zvykáme na sedlo a tak.. jo jinak na výšku se nedívejte vedle něho je taťka co má přes dva metry tak je u něj askíto uplný poníček :-))

ještě jednu

14.3.2008 19:48

evka napsal(a):
Páni, ten Corálek ale vyrostl! Je z něj kus koně

Ahoj ty ho znáš?

14.3.2008 19:49

kovbojka napsal(a):
ještě jednu

a fakt už poslední...doufám že se někdo nezlobíte

14.3.2008 21:50

nicynka napsal(a):

Tak to je naše pusa...

14.3.2008 21:55

badalamenti napsal(a):
Tak to je naše pusa...

Zbožňuje čištění ... zatím jen procházky a zvědavě okokuje lonžování starší kolegyně

14.3.2008 21:56

badalamenti napsal(a):
Zbožňuje čištění ... zatím jen procházky a zvědavě okokuje lonžování starší kolegyně

no to je uzasny konik....

14.3.2008 22:12

badalamenti napsal(a):

Ha tu znám,byla jsem se na ní podívat na koupi ale byla na mne moc malinká.

14.3.2008 22:12

kovbojicek napsal(a):
no to je uzasny konik....

Taky přidám svojí v květnu 2letou kobylku...

14.3.2008 22:15

dominika napsal(a):

jo jo je to takový prdítko, ale už nás začala přerůstat

14.3.2008 22:34

dominika napsal(a):

dominika: myslíš koho?

15.3.2008 07:59

anushka napsal(a):
dominika: myslíš koho?

myslím tu Jáji,nějak jsem to nedala jako její odpověď,jájo kolik má KVH?

15.3.2008 08:54

dominika napsal(a):
myslím tu Jáji,nějak jsem to nedala jako její odpověď,jájo kolik má KVH?

Ahoj Dominiko, no dlouho jsme ji neměřili, ale počítám, že přes těch 155 cm už mít bude (kámoška co je s ní na fotce je docela prďola), až tam pojedu tak jí přeměřím

15.3.2008 11:45

badalamenti napsal(a):
Ahoj Dominiko, no dlouho jsme ji neměřili, ale počítám, že přes těch 155 cm už mít bude (kámoška co je s ní na fotce je docela prďola), až tam pojedu tak jí přeměřím

My chodime na prochajdy ....pomalu si zvyka treba na batoch na zadech ...jinak nikam nespechame .....;) davam mu casu kolik chce ...

15.3.2008 11:48

wendinkah napsal(a):
My chodime na prochajdy ....pomalu si zvyka treba na batoch na zadech ...jinak nikam nespechame .....;) davam mu casu kolik chce ...

15.3.2008 15:24

dominika napsal(a):
Ahoj ty ho znáš?

Jj, znám. Tedy trochu. Jsem ze Ptic, odkud sis ho brala Byl to takovej drobeček, mazlík

15.3.2008 18:23

evka napsal(a):
Jj, znám. Tedy trochu. Jsem ze Ptic, odkud sis ho brala Byl to takovej drobeček, mazlík

No joo vlastně,no ted je to šílenej kus koně a hlavně děsně ošklivoučkej. Je pořád hřebec ale šíleně hodnej,prostě náš bambula.

15.3.2008 18:37

dominika napsal(a):

No Niko to je teda macek ten vyrostl, zato Fary je zase tesne pred porodem

15.3.2008 18:38

nicynka napsal(a):

Dneska focený dvouletek... teda až za měsíc mu budou dva. Zatím hřebec.

15.3.2008 18:39

dominika napsal(a):
No joo vlastně,no ted je to šílenej kus koně a hlavně děsně ošklivoučkej. Je pořád hřebec ale šíleně hodnej,prostě náš bambula.

Jinak mel Fary 11.brezna 2 roky taky je z neho kus kone co rikas....

15.3.2008 18:39

nicynka napsal(a):

A ještě jeden, valášek, pony, v květnu dvouletý

15.3.2008 19:11

nicynka napsal(a):

Taky mám dvouletku... 31. 3. ji budou dva roky...

15.3.2008 19:15

gabim napsal(a):
Jinak mel Fary 11.brezna 2 roky taky je z neho kus kone co rikas....

No oproti Corálkovi je to bobínek je daleko jemnější a víc se mi líbí

15.3.2008 20:02

dominika napsal(a):

Klid, ten můj byl taky "podivnej", ale vyrostl z toho Hlavně, že je hodnej! Protože je lepší ošklivoučkej hodnej kůň, než sebekrásnější bestie

16.3.2008 09:35

nicynka napsal(a):

Mistrovi vrstevnice z Kyselovic:
1 obrázek - Hele Holka (modrá ohlávka) , Lucki Hvězda (červená ohlávka)

16.3.2008 09:39

ijik napsal(a):

tak tu malá Hele Holka ještě jednou

16.3.2008 09:40

ijik napsal(a):

a poslední, dvouletý Hazard

25.7.2008 23:18
alisa

XXX.XXX.8.54

ijik napsal(a):
a poslední, dvouletý Hazard

Můj novej koník - 2letej appaloosa hřebeček Jinak od příštího týdne začínáme pracovat.. Má jenom základy ze země- jinak je na pastvě s vrstevníkama

26.7.2008 10:36
evam

XXX.XXX.2.219

nicynka napsal(a):

Tá tmavšia vpravo je 2ročná anglokabardinka Dunka Gori.

26.7.2008 10:40
evam

XXX.XXX.2.219

evam napsal(a):
Tá tmavšia vpravo je 2ročná anglokabardinka Dunka Gori.

A toto je 2ročný anglokabardinský žrebec Mif Gori po rovnakom plnokrvnom otcovi ako Dunka. Zatiaľ nerobia nič, flákajú sa na pastvinách vo svojich stádach.

26.7.2008 19:16
hanule

XXX.XXX.188.79

nicynka napsal(a):

tak přikládám fotku Háty...není naše, koupili jsme její mámu, dceru od naší kobylky a snad nebude vadit,že Hátě je teprve rok

26.7.2008 19:47
mili

XXX.XXX.4.38

badalamenti napsal(a):
Tak to je naše pusa...

Jé tu znám z inzerátů že jo? Už si ale napamatuji co je zač..Můžeš mi to prosím připomenout?

26.7.2008 19:49
mili

XXX.XXX.4.38

anushka napsal(a):
Taky přidám svojí v květnu 2letou kobylku...

Krásná kobylka, co je to za plemeno? Nebo kříženec? Kolik má KVH?

28.7.2008 18:01
irculka

XXX.XXX.70.237

nicynka napsal(a):

Taky se přidám s 2 letým paint horse

28.7.2008 18:03
irculka

XXX.XXX.70.237

nicynka napsal(a):

28.7.2008 18:04
irculka

XXX.XXX.70.237

nicynka napsal(a):

už pomalu obsedáme

28.7.2008 18:06
irculka

XXX.XXX.70.237

nicynka napsal(a):

28.7.2008 18:10
irculka

XXX.XXX.70.237

irculka napsal(a):

a jeho stájová kolegyně kobylka quarter horse

28.7.2008 18:14
irculka

XXX.XXX.70.237

irculka napsal(a):

a taky už obsedáme

28.7.2008 20:18
alisa

XXX.XXX.8.54

irculka napsal(a):
a taky už obsedáme

Ahoj Ireno.

Myslím, že jsi celkem odvážná, když sem dáváš tyto fotky.. Na iFauně tě všichni seřvou, že je to dvouletek..Ale neboj, pár lidí ví, jak to s western plemenama chodí

My ještě neobsedáme.. Budeme začínat teprve pracovat v kruhovce, tak jsem zvědavá jakej bude.. Zatím vypadá že bude v pohodě

29.7.2008 08:59
charliebob

XXX.XXX.224.8

alisa napsal(a):
Ahoj Ireno.

Myslím, že jsi celkem odvážná, když sem dáváš tyto fotky.. Na iFauně tě všichni seřvou, že je to dvouletek..Ale neboj, pár lidí ví, jak to s western plemenama chodí

My ještě neobsedáme.. Budeme začínat teprve pracovat v kruhovce, tak jsem zvědavá jakej bude.. Zatím vypadá že bude v pohodě

Myslím, že víc než pár lidí ví, jak to chodí s westernovýma plemenama, bohužel. Myslím si, že u nich brzké obsedání je naopak ještě horší, než u A 1/1, či třeba ČT, protože se jedná v podstatě o masné plemeno koně. Celkově jsou mohutnější, robusnější, mají mnohem více svaloviny, tudíž by právě jejich kosti a klouby potřebovali dle mého více času se s touto tíhou vyrovnat a nedávat jim tak mladým ještě další zátěž navíc. U těchto plemen bych já osobně dříve jak ve třech určitě neobsedala, spíše ještě později. Ale přece se to tak dělá, takže je vše v naprostém pořádku. Jen doufám, že počítáte, že ty koně budete mít do konce jejich života a ne, že je v deseti letech budete prodávat, protože budou mít problémy se zádama, s koubama apod. Když vidím u nás, jak jezdí na dvouletém paintovi, který vypadá ještě jako hříbátko, tak se mi chce brečet, jak je mi toho koníka líto, ale proč, když je to přece normální.

29.7.2008 12:27
mili

XXX.XXX.4.50

charliebob napsal(a):
Myslím, že víc než pár lidí ví, jak to chodí s westernovýma plemenama, bohužel. Myslím si, že u nich brzké obsedání je naopak ještě horší, než u A 1/1, či třeba ČT, protože se jedná v podstatě o masné plemeno koně. Celkově jsou mohutnější, robusnější, mají mnohem více svaloviny, tudíž by právě jejich kosti a klouby potřebovali dle mého více času se s touto tíhou vyrovnat a nedávat jim tak mladým ještě další zátěž navíc. U těchto plemen bych já osobně dříve jak ve třech určitě neobsedala, spíše ještě později. Ale přece se to tak dělá, takže je vše v naprostém pořádku. Jen doufám, že počítáte, že ty koně budete mít do konce jejich života a ne, že je v deseti letech budete prodávat, protože budou mít problémy se zádama, s koubama apod. Když vidím u nás, jak jezdí na dvouletém paintovi, který vypadá ještě jako hříbátko, tak se mi chce brečet, jak je mi toho koníka líto, ale proč, když je to přece normální.

Mám stejný názor...To ČT bych do toho netahla ale podle mě je to také ještě horší než když se to dělá u A1/1 i když aj tady se mi to dost hnusí!!!!

30.7.2008 11:21
irculka

XXX.XXX.107.169

charliebob napsal(a):

Nechápu co je na tom špatného,když se koník ve 2 letech naučí nosit sedlo a pracovat na lonži? Na konících nejezdíme žádné trampy,vyjížďky.... sednout si na něj není žádné zlo. Ale nemíním se tady omlouvat za neznalost druhých,jen nechápu proč se tady tak nadavá na western-je rozdíl western a western,samozřejmě jsou lidé,kteří kazí jméno westernu a k takovým se já nehlásím! Jděte do háje s rozdělováním to je angličan ten jezdí skvěle a skvěle se chová ke koním a tohle je fuj westerňák-pověste ho. Znám lidi,kteří se zabývají anglií a jsou to ještě horší lidi co se týče chování ke koním než jezdci,kteří se zabývají westernem i když jen tak pro radost!

30.7.2008 11:33
kviddo

XXX.XXX.70.111

nicynka napsal(a):

Ahoj dvouletek QH x rus. pracujem z ruky na 100% takže se jen flákáme ,obsedat budu až příští zimu.Neni kam spěchat,

30.7.2008 11:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

irculka napsal(a):
Nechápu co je na tom špatného,když se koník ve 2 letech naučí nosit sedlo a pracovat na lonži? Na konících nejezdíme žádné trampy,vyjížďky.... sednout si na něj není žádné zlo. Ale nemíním se tady omlouvat za neznalost druhých,jen nechápu proč se tady tak nadavá na western-je rozdíl western a western,samozřejmě jsou lidé,kteří kazí jméno westernu a k takovým se já nehlásím! Jděte do háje s rozdělováním to je angličan ten jezdí skvěle a skvěle se chová ke koním a tohle je fuj westerňák-pověste ho. Znám lidi,kteří se zabývají anglií a jsou to ještě horší lidi co se týče chování ke koním než jezdci,kteří se zabývají westernem i když jen tak pro radost!

To máš pravdu, bohužel nejčastější obsedaní příliš mladých koní bývá bud u westernáku či dostiháku, kteří se nechystají na dráhu, je to stejné....ostatní to přeci dělají taky proč né já říkají...ale kolikrát neberou lidi ohled na růst mladého koně a kolikrát ten koník vypadá jako hříbek a i přesto ho rajtuje těžkej chlap s westrnovým sedlem někde na hubertu(samozřejmě může i s anglii) neházela bych všechny westernáky do jednoho pytle,ale holt má většina myšlenku že koně se obsedají ve dvou letech ale tady se to samozřejmě rozchází, jsou dvě varianty a opět zaleží na člověku kteoru si vybere, bud hups a jedu a nebo je to dlouhá příprava ze země, navykání na sedlo a touto postupnou praci se pak samotné ježdění posune mnohem dále......že je to pozdnější plemeno,to nikdo neřeší, prostě je velkej tak na něj hupsnem...
není to o metodách je to především o lidech a bohužel jich je mezi námi ještě spousty hloupých a nezkušených...

22.2.2009 19:58
pegaska

XXX.XXX.173.51

nicynka napsal(a):

Můj paintík, hřebeček, v květnu mu budou dva. Na \"údržbu\" i vodění pohodář - zde při strouhání kopýtek. S \"cvičením\" a obsedáním ještě máme minimálně rok čas.

24.2.2009 19:18
dolinka

XXX.XXX.158.254

pegaska napsal(a):
Můj paintík, hřebeček, v květnu mu budou dva. Na \"údržbu\" i vodění pohodář - zde při strouhání kopýtek. S \"cvičením\" a obsedáním ještě máme minimálně rok čas.

moje kobča QH a letos už dvuletá

happyhvezda

24.2.2009 19:25
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

dolinka napsal(a):

Sindy taktéž letos 2 letá . A přidávám se k Ireně a mladá se začne už jako 2 letá učit .

happyhvezda

24.2.2009 19:27
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Sindy taktéž letos 2 letá . A přidávám se k Ireně a mladá se začne už jako 2 letá učit .

25.2.2009 09:33
kesau

XXX.XXX.123.249

happyhvezda napsal(a):

no vim, že se běžně v americe dělá to, že se čtvrkaři ve dvou navyknou na sedlo, uzdečku, na jezdce...žádná nepřiměřená práce, jen sednout, par kroku a dolu...a pak se koně zas do 3-4let vyženou zpátky na pastvu. To,že člověk koni pomalu ve 2 letech dává sedlo a uzdečku, na tom nevidím nic špatného. Obsedání je dlouhý proces a neobnáší jen nasedlat, nauzdit a do témě hned hupsnout na koně. Myslím, ž tady někoho obviňovat z pomalu týrání koně bez ohledu na toho koně a na budoucí záměry a systém (délku) výcviku jezdce, je neopdstatněné. Pokud tady většina lidí mluví o obsedání (a někteří si to vezmou bez znalosti pojmu příliš doslovně) ,myslí tím obsedání a to i s přípravou na obsedání....a tou může být,přiznejme si, téměř úplně vše, co s koněm děláme. I to, že si já výběhu lehnu horní půlkou těla na jednoho z našich 3 dvouletých hřebců?!..

Tyto diskuze jsou pořád dokola, jen se soudí to, o čem člověk nic neví!

25.2.2009 19:16
kesau

XXX.XXX.123.249

kesau napsal(a):
no vim, že se běžně v americe dělá to, že se čtvrkaři ve dvou navyknou na sedlo, uzdečku, na jezdce...žádná nepřiměřená práce, jen sednout, par kroku a dolu...a pak se koně zas do 3-4let vyženou zpátky na pastvu. To,že člověk koni pomalu ve 2 letech dává sedlo a uzdečku, na tom nevidím nic špatného. Obsedání je dlouhý proces a neobnáší jen nasedlat, nauzdit a do témě hned hupsnout na koně. Myslím, ž tady někoho obviňovat z pomalu týrání koně bez ohledu na toho koně a na budoucí záměry a systém (délku) výcviku jezdce, je neopdstatněné. Pokud tady většina lidí mluví o obsedání (a někteří si to vezmou bez znalosti pojmu příliš doslovně) ,myslí tím obsedání a to i s přípravou na obsedání....a tou může být,přiznejme si, téměř úplně vše, co s koněm děláme. I to, že si já výběhu lehnu horní půlkou těla na jednoho z našich 3 dvouletých hřebců?!..

jinak tady naší dvouročci...

25.2.2009 19:26
pizneta

XXX.XXX.148.17

dolinka napsal(a):

Dolinka-Tvoje kobča je nádherná.Moc se mi líbí.

25.2.2009 19:32
kesau

XXX.XXX.123.249

pizneta napsal(a):
Dolinka-Tvoje kobča je nádherná.Moc se mi líbí.

souhlas...moc pěkná, QH nezapře

26.2.2009 09:44
pegaska

XXX.XXX.25.214

kesau napsal(a):

Kdo chce říct A, měl by říct i B. Tedy že v té Americe drtivá většina takto obsedaných koní se již neobjeví ze zdravotních důvodů v soutěžích označených Senior - což je kategorie pro koně 6 leté a starší.

26.2.2009 12:22
thesis

XXX.XXX.151.2

kesau napsal(a):
souhlas...moc pěkná, QH nezapře

Mám taky dvouletku a uvažuju že letos s ní už začnu něco dělat - lonž atd. 3 roky bude mít letos v listopadu a začít chci až v létě. Do června mám stejně program nabitý, srazy, svatba bráchy atd. Ale říkám si že by mohla už pomalu umět víc než se jen nechat čistit a vodit. Navíc začíná vymýšlet čím by se bavila ale to se ji nedivím při tom kolik je sněhu. V ohradě nemůžou dělat skoro nic, jen žrát. Lozit jí na hřbet zatím nepotřebuju. Jinak téma o dvouletých se pěkně zvrhlo v napadání. Mě to taky kdysi štvalo sedání na dvouleté a mladší ale popravdě je mi to už jedno ať si lidi dělají co chtějí, nikdo s tím nic nenadělá.

26.2.2009 13:50
dakotka

XXX.XXX.8.129

thesis napsal(a):
Mám taky dvouletku a uvažuju že letos s ní už začnu něco dělat - lonž atd. 3 roky bude mít letos v listopadu a začít chci až v létě. Do června mám stejně program nabitý, srazy, svatba bráchy atd. Ale říkám si že by mohla už pomalu umět víc než se jen nechat čistit a vodit. Navíc začíná vymýšlet čím by se bavila ale to se ji nedivím při tom kolik je sněhu. V ohradě nemůžou dělat skoro nic, jen žrát. Lozit jí na hřbet zatím nepotřebuju. Jinak téma o dvouletých se pěkně zvrhlo v napadání. Mě to taky kdysi štvalo sedání na dvouleté a mladší ale popravdě je mi to už jedno ať si lidi dělají co chtějí, nikdo s tím nic nenadělá.

dakotka-14.unora 2 roky měla......zatim nedělame nic....nohy dava chodi na voditku....

26.2.2009 14:51
karwen

XXX.XXX.132.238

pegaska napsal(a):
Kdo chce říct A, měl by říct i B. Tedy že v té Americe drtivá většina takto obsedaných koní se již neobjeví ze zdravotních důvodů v soutěžích označených Senior - což je kategorie pro koně 6 leté a starší.

Dobrá blbost Fakt zajímavý, pokud jsou to koně na které se v těch 2 letech fakt opravdu jen SEDNE a sleze, a pak mají zase rok pokoj, tak opravdu pochybuju, ale tak lidi rádi přehání... jsem zastáncem obsedání, myslím ale přímo jezdec na koni - ve 3 letech, ale pokud nejde o intenzivní ježdění, pokud se na koně opravdu jen sedne na pár minut a sleze (max. krok), jednou za čas, jen tak, tak jsem si jistá že mu to neublíží ale prospějě... znám hodně lidí s koňmi v okolí co bohužel obsedali ve 2 letech, což odsuzuji, od 2 let už plně na koni rajtovat a jezdit na menší akce, to se mi nelíbí, ale jak říkám, když někdo jen sedne a sleze, jednou za čas, nic se neděje... bohužel teda znám spíš lidi co od těch 2 let už normálně na koni jezdí, ani se nedivím že ten kůň té dotyčné osoby se pořád staví na zadní a má chvilky kdy mu hrábne a dělá rodeo... majitele chyba, chudák kůň no... ale co už, nic nenaděláme...

26.2.2009 20:59
darsey

XXX.XXX.180.22

dakotka napsal(a):
dakotka-14.unora 2 roky měla......zatim nedělame nic....nohy dava chodi na voditku....

me uplne fascinuje jak tu vsichni prohlasuji ze kone se muzou obsedat az tak ve trech...nikdo uz neresi to jestli ten kun nahodou nevypada ve trech jako hribatko nebo jestli nahodou neni z mizernych podminek a sam se sotva nenese.proste padne treti rok tak uz se muze obsedat. dvouletci americkych plemen vypadaji ve svych dvou letech kolikrat lip nez nejaky ct.znam cloveka kterej si privezl triletyho hrebce teplase kterej byl kost a kuze(a to doslova).bylo mu receno ze aspon rok se na nem nesmi jezdit aby se dal konik dokupy ale myslite ze se tim ridi???padly mu tri roky tak trada!kun je dodnes psychicky labilni a kost a kuze ale hlavne ze trajdaj! Rozhodne predtimhle zpusobem mysleni davam prednost postupnymu pripravovani na jezdeni uz od dvou let! mimochodem,mymu koni je 2,5roku (QHxarab x A1/1) a ted dochazim k zaveru ze by teda uz pomalu mohl umet neco vic nez chodit "dokolecka" na lonzi,vodit se a cistit...

27.2.2009 08:52
nicynka

XXX.XXX.22.121

darsey napsal(a):
me uplne fascinuje jak tu vsichni prohlasuji ze kone se muzou obsedat az tak ve trech...nikdo uz neresi to jestli ten kun nahodou nevypada ve trech jako hribatko nebo jestli nahodou neni z mizernych podminek a sam se sotva nenese.proste padne treti rok tak uz se muze obsedat. dvouletci americkych plemen vypadaji ve svych dvou letech kolikrat lip nez nejaky ct.znam cloveka kterej si privezl triletyho hrebce teplase kterej byl kost a kuze(a to doslova).bylo mu receno ze aspon rok se na nem nesmi jezdit aby se dal konik dokupy ale myslite ze se tim ridi???padly mu tri roky tak trada!kun je dodnes psychicky labilni a kost a kuze ale hlavne ze trajdaj! Rozhodne predtimhle zpusobem mysleni davam prednost postupnymu pripravovani na jezdeni uz od dvou let! mimochodem,mymu koni je 2,5roku (QHxarab x A1/1) a ted dochazim k zaveru ze by teda uz pomalu mohl umet neco vic nez chodit "dokolecka" na lonzi,vodit se a cistit...

Tutot Diskusi jsem zalozila pred rokem..a ten můj brouček mi už zestárnul:-D takže sem už nepatříme:-D na fotce pár měsíců před 3 rokem...:-)

11.4.2009 17:10
haisovad

XXX.XXX.208.220

nicynka napsal(a):
Tutot Diskusi jsem zalozila pred rokem..a ten můj brouček mi už zestárnul:-D takže sem už nepatříme:-D na fotce pár měsíců před 3 rokem...:-)

dvouletej Merlin z mámy po 525 Taarlo Kubišta, tata Minerál...

11.4.2009 17:11
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
dvouletej Merlin z mámy po 525 Taarlo Kubišta, tata Minerál...

když se mu chce tak umí i hnout zadkem...

11.4.2009 17:13
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
když se mu chce tak umí i hnout zadkem...

póza pro fotografku...

11.4.2009 17:52
simishek

XXX.XXX.112.250

haisovad napsal(a):
póza pro fotografku...

Piškot, dvouletej bude v květnu :) ..Českej sportovní pony, práce v kruhovce, PNH, procházky a párkrát už měl lehké sedýlko :)..

11.4.2009 17:55
eliska84

XXX.XXX.192.135

simishek napsal(a):
Piškot, dvouletej bude v květnu :) ..Českej sportovní pony, práce v kruhovce, PNH, procházky a párkrát už měl lehké sedýlko :)..

Josefínka klusák/čt.....nově na prázdninách na hříbárně.V srpnu 2 roky

11.4.2009 17:56
eliska84

XXX.XXX.192.135

eliska84 napsal(a):
Josefínka klusák/čt.....nově na prázdninách na hříbárně.V srpnu 2 roky

ještě Pepinka

11.4.2009 17:57
eliska84

XXX.XXX.192.135

eliska84 napsal(a):
ještě Pepinka