Mimo téma - nezlobte se na mě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2008 20:26

Chtěla bych vás všechny moc poprosit o pomoc při plnění jednoho velkého dětského snu.

Všichni, kdo budete mít chuť, můžete přejít na stránku www.doprovodhracu.cz. Je tam malý klouček, pro kterýho je fotbal všechno. Jeho velkým snem je setkat se s naším národním fotbalovým týmem. Splnit se může v případě, že nasbírá takový počet bodů, aby se umístnil v první desítce. Proto hledám hodně ,, dobrobolníků ,,, kteří by mi pomohli s hlasováním.

Hlasování je jednoduché, a stojí vás jen trošku vašeho času. Postup je následující. Ve fotogalerii si dáte do vyhledávače jméno Vladislav Štefl a každý den (do konce března) mu dáte desátou hvězdičku. Každý hlas je moc důležitý.

Pokud by někoho uráželo umístění mé prosby, tak je mi to opravdu líto, chtěla jsem zkusit všechny možnosti. Je to jen snaha jedný mámy splnit sen svému synovi. Proto se snažím dělat opravdu hodně.

Všem, kteří nám pomohou splnit jeho sen, předem moc děkujeme
Katka a Vládík

14.3.2008 20:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chtěla bych vás všechny moc poprosit o pomoc při plnění jednoho velkého dětského snu.

Všichni, kdo budete mít chuť, můžete přejít na stránku www.doprovodhracu.cz. Je tam malý klouček, pro kterýho je fotbal všechno. Jeho velkým snem je setkat se s naším národním fotbalovým týmem. Splnit se může v případě, že nasbírá takový počet bodů, aby se umístnil v první desítce. Proto hledám hodně ,, dobrobolníků ,,, kteří by mi pomohli s hlasováním.

Hlasování je jednoduché, a stojí vás jen trošku vašeho času. Postup je následující. Ve fotogalerii si dáte do vyhledávače jméno Vladislav Štefl a každý den (do konce března) mu dáte desátou hvězdičku. Každý hlas je moc důležitý.

Pokud by někoho uráželo umístění mé prosby, tak je mi to opravdu líto, chtěla jsem zkusit všechny možnosti. Je to jen snaha jedný mámy splnit sen svému synovi. Proto se snažím dělat opravdu hodně.

Katka a Vládík

Už je tam 10 hvězdiček - není zač

olga visnakova

14.3.2008 20:32
olga visnakova

memmory napsal(a):

má je tam, ju.

14.3.2008 20:38

memmory napsal(a):

odhlasovano

14.3.2008 20:48

Katka a Vládík

Tak i ode mne to tam má v plné palbě Dám mu to tam každý den a přeju hodně štěstí.

14.3.2008 20:58

pralinka napsal(a):
Tak i ode mne to tam má v plné palbě Dám mu to tam každý den a přeju hodně štěstí.

To je od tebe milý... Má je tam a zítra bude mít znovu .. Hlavně pak dej vědět, jak dopadl, držím mu pěstičky

14.3.2008 21:01

ladys napsal(a):
To je od tebe milý... Má je tam a zítra bude mít znovu .. Hlavně pak dej vědět, jak dopadl, držím mu pěstičky

Tak jsem se šla jen kouknout, jestli se na mě nezlobíte. A milé překvapení, co vás už hlasovalo. Jste fajn lidičky. Moc moc děkujeme a hlavně prosím vytrvejte.
Katka a Vládík

14.3.2008 21:03

Katka a Vládík

Už jsem obeslala známé, aby vás podpořili Držíme palečky

14.3.2008 21:06

Tak jsem se šla jen kouknout, jestli se na mě nezlobíte. A milé překvapení, co vás už hlasovalo. Jste fajn lidičky. Moc moc děkujeme a hlavně prosím vytrvejte.
Katka a Vládík

Tak jsem chtěla hlasovat znova a už to nešlo..... Holt zase asi až zítra...

14.3.2008 21:26

pocahontas napsal(a):
Už jsem obeslala známé, aby vás podpořili Držíme palečky

zadavatelka - hlasování je možné jen jednou denně.

Měli jsme velikou smůlu už byl na 17. místě, ale kvůli problémům s hlasování udělali, že je možnost hlasovat jen jednou z jedné IP adresy a u nás je bohužel skoro celá síť na jedné IP adrese. Takže přišel už o moc hlasů a pomalu padnul na 27. místo. Proto scháním další ,,dobrovolníky,,s pomoci při hlasování. Ani nevíte jakou mi to dělá radost. Snažím se opravdu moc, abych sehnala co nejvíce lidí.

Moc vám všem ještě jednou moc děkuju

14.3.2008 22:29

zadavatelka - hlasování je možné jen jednou denně.

Měli jsme velikou smůlu už byl na 17. místě, ale kvůli problémům s hlasování udělali, že je možnost hlasovat jen jednou z jedné IP adresy a u nás je bohužel skoro celá síť na jedné IP adrese. Takže přišel už o moc hlasů a pomalu padnul na 27. místo. Proto scháním další ,,dobrovolníky,,s pomoci při hlasování. Ani nevíte jakou mi to dělá radost. Snažím se opravdu moc, abych sehnala co nejvíce lidí.

Moc vám všem ještě jednou moc děkuju

taky sem hlasovala hodně štěstí

14.3.2008 22:40

ferdice napsal(a):
taky sem hlasovala hodně štěstí

taky tak

15.3.2008 01:05

Katka a Vládík

Hlasováno..:) Hodně štěstí..

15.3.2008 11:12

nikita11 napsal(a):
Hlasováno..:) Hodně štěstí..

budem se snažit

15.3.2008 11:37

bospor napsal(a):
budem se snažit

hlasováno:-D

15.3.2008 16:56

horseslower napsal(a):
hlasováno:-D

má to tam klučina

15.3.2008 18:36

smajla napsal(a):
má to tam klučina

Hotovo Budu se snažit hlasovat deně.Držím palečky

16.3.2008 11:48

ponyka napsal(a):

Dnešní body uděleny...

16.3.2008 13:46

memmory napsal(a):
Dnešní body uděleny...

všem kteří pomáhají moc děkujeme Katka a Vládík

17.3.2008 10:41

všem kteří pomáhají moc děkujeme Katka a Vládík

Body přidělené

18.3.2008 10:17

zazika napsal(a):
Body přidělené

taky deset a hodně štěstí

19.3.2008 14:49

racina napsal(a):

Nejde i to prý už jste hlasoval litujeme
A jak je na tom - kolikáté místo ???

19.3.2008 16:29

memmory napsal(a):
Nejde i to prý už jste hlasoval litujeme
A jak je na tom - kolikáté místo ???

tak teď je na 30. místě,( a to byl už na 17. místě, než nám tady zablokovali hlasování). Jak už jsem asi psala, vypadá to na jeden veliký podvod. Ten borec na prvním místě dokáže nasbírat za jeden den i 30.000 hlasů. Což je nejméně 3.000 hlasujících počítačů s rozdílnou IP adresou - mě to připadá dost nereálné. Frajeři si prý dokážou měnit IP adresu na svém počítači a tím pádem mohou hlasovat kolikrát se ji zachce za den.

Ale stejně moc děkujeme za podporu.

Třeba bude mít více štěstí při dalším kole, kdy ještě budou oni sami vybírat pouze podle fotografií dalších 40 dětí.

Tak nám držte palce, ještě určitě napíšu jak to s ním vypadá.

Ještě jednou veliké díky Katka a Vládík

19.3.2008 17:20

racina napsal(a):

Desítka je tam, pokusím se častěji, držím palce

20.3.2008 21:05

krizovatka napsal(a):
Desítka je tam, pokusím se častěji, držím palce

děkujeme moc

24.3.2008 08:16

děkujeme moc

posouvám a předem děkuji Katka a Vládík

24.3.2008 09:03

posouvám a předem děkuji Katka a Vládík

Ahoj, tak klukovi posílám desítku každý den a koukala jsem na pořadí a zdá se mi, že to je opravu zmanipulované. Silně totiž pochybuji, že klučina na prvním místě má tolik sympatizantů....no nic.

24.3.2008 13:13

pralinka napsal(a):
Ahoj, tak klukovi posílám desítku každý den a koukala jsem na pořadí a zdá se mi, že to je opravu zmanipulované. Silně totiž pochybuji, že klučina na prvním místě má tolik sympatizantů....no nic.

naprosto s vámi souhlasím, ale přesto mi to stejně nedá, aby jsme nebojovali až do konce. Když ho udržíme v první stovce (což si myslím, že se nám určitě podaří) tak dostane aspoň nějaký fotbalový dárky i z toho bude mít velikou radost. A pak už nám nezbývá než se ,,modlit,, aby ho vybrali ještě podle fotky, a měl aspoň šanci postoupit do Prahy.
Aspoň ten na prvním místě nemá jistý postup do Švýcarska, musí ho ještě vybrat odborná komise v Praze. Tak jestli tam budou mít trochu rozumu, tak mu nedají žádnou šanci. Je to fakt nefér. Ale s tím bohužel mi nic neuděláme.

Moc stejně děkujeme Katka Vládík

24.3.2008 20:17

ponyka napsal(a):

10

1.4.2008 08:33

stalonek napsal(a):
10

chtěla bych vám všem moc poděkovat za pomoc při hlasovaní. Z asi 1600 dětí Vládík skončil na krásné 36. místě. I když se mu nepovedlo dostat do první desítky, tak má velikou radost. Teď se jen já ,,modlím,, jestli ho nevyberou podle fotky. Byla bych snad pro to schopná udělat cokoliv, abych mu ten sen splnila. Takže všem, kteři nám pomáhali, ze srdce děkuji a velký dík patří taky těm, kteří tuhle prosbu nesmazali. Díky díky díky Katka a Vládík

Přidejte reakci

Přidat smajlík