???????Poníkáři 36??????Konečně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2008 16:28

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

Nechceš už sem dávat jiné než ohrané fotky, ať se taky pokocháme něčím novým?

16.3.2008 16:29

strelish napsal(a):
Nechceš už sem dávat jiné než ohrané fotky, ať se taky pokocháme něčím novým?

Btw tipli byste tomu poníkovi míň jak 3 roky?

16.3.2008 16:30

strelish napsal(a):
Btw tipli byste tomu poníkovi míň jak 3 roky?

Ještě jedna... (je hubený, to mi říkat nemusíte )

16.3.2008 17:23

strelish napsal(a):
Ještě jedna... (je hubený, to mi říkat nemusíte )

Ahoj,co to je za koníka???

Jak se jinak máte?....piště,,je tu nějaká nda a uvadá to tu.

16.3.2008 17:31

luda napsal(a):

pro Daty ( )- Ahoj,nemáš tam ještě nějaké fotky, pokud ano,naházej sem nějaké.

16.3.2008 18:34

luda napsal(a):
pro Daty ( )- Ahoj,nemáš tam ještě nějaké fotky, pokud ano,naházej sem nějaké.

Nazdárek,tak jsem se rozhodla sem přihodit také pár foteček z dnešní vyjížďky.Skoro celou vyjížďku nám pršelo,ale i přez to jsme si to užily

16.3.2008 18:35

luda napsal(a):

Nevím co je zač...prostě poník

16.3.2008 18:36

smisek napsal(a):
Nazdárek,tak jsem se rozhodla sem přihodit také pár foteček z dnešní vyjížďky.Skoro celou vyjížďku nám pršelo,ale i přez to jsme si to užily

nahoře já(majda) a Ziky ,tady Morgana(Milada)

16.3.2008 18:37

smisek napsal(a):
nahoře já(majda) a Ziky ,tady Morgana(Milada)

Já a Ziky

16.3.2008 18:41

smisek napsal(a):
Morganka

trochu akce-Ziky

16.3.2008 18:44

smisek napsal(a):
trochu akce-Ziky

tak Luci(Luďo)příště snad budeš se zdravíčkem ok a vyrazíš s náma Tááák a poslední...oba dva koníci -huculoarábci při pauzičce

16.3.2008 21:34

strelish napsal(a):

Tak jo Kačenko

16.3.2008 21:42

strelish napsal(a):

dnesni fota z treningu

16.3.2008 21:43

sakiron napsal(a):
dnesni fota z treningu

Fuj mám závraťe

16.3.2008 22:14

memmory napsal(a):
Fuj mám závraťe

Memmory: btw znáš toho poníka? Docela se mi v Petrovicích líbil, a pak ještě tyhle kobylky (nebo kobylka a nevimco)...nevíš něco víc? Andy tvrdí, že to všecko má max. dva roky.

16.3.2008 22:16

strelish napsal(a):
Memmory: btw znáš toho poníka? Docela se mi v Petrovicích líbil, a pak ještě tyhle kobylky (nebo kobylka a nevimco)...nevíš něco víc? Andy tvrdí, že to všecko má max. dva roky.

Todle nevim, jakého je pohlaví (s tou šedou ohlávkou)

16.3.2008 22:22

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

Přidám taky něco dnešního

16.3.2008 22:28

strelish napsal(a):

Prisla nam to tam omrknout i zaba

16.3.2008 22:32

strelish napsal(a):
Prisla nam to tam omrknout i zaba

tak sice k vam nepatrim,ale neda mi to a usim pridat fotky nasich prcku...ikdyz sou uz strasi,tak kojecne sem se dostala na pevnej pc,tak je pridavam

Poničky Lysinka(13let) a Sylva(25let)

16.3.2008 22:34

petas napsal(a):
tak sice k vam nepatrim,ale neda mi to a usim pridat fotky nasich prcku...ikdyz sou uz strasi,tak kojecne sem se dostala na pevnej pc,tak je pridavam

Poničky Lysinka(13let) a Sylva(25let)

Sylvinka

16.3.2008 22:36

petas napsal(a):
Lysinka

A Deny(9let)

16.3.2008 22:37

petas napsal(a):
A Deny(9let)

a trochu akce

16.3.2008 22:38

strelish napsal(a):

16.3.2008 22:38

petas napsal(a):
a trochu akce

A do nakonec WPB Pretoria Beatrice a jeji malej klucina Beatrice Butterfly

17.3.2008 06:57

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

tak já se taky přidám

17.3.2008 06:59

microfon napsal(a):
tak já se taky přidám

a běhací

17.3.2008 07:02

microfon napsal(a):
a běhací

a už musim rubat na vlak...

17.3.2008 11:54

strelish napsal(a):

No toho poníka vidím prvně a vlastně ani to dva ostatní jsem neviděla taky tady je ještě neměla -jestli jim jsou dva nevím no ( znáš Andy všechno krát dva možná i tři )
To má koníky letos tak strašně chlupaté ???? No zdá se mi čím dál tím horší .........

olga visnakova

17.3.2008 21:46
olga visnakova

microfon napsal(a):
a už musim rubat na vlak...

přidám Vám sem naši princeznu-milášková všech-Gipsy

18.3.2008 06:11

olga visnakova napsal(a):
přidám Vám sem naši princeznu-milášková všech-Gipsy

Olgo:ahoj, Copak to je za Princeznu?máš více fotek?a nějaký popis?

Ahoj,tak unáš máme strošku sněhu,jak to je uvás???

18.3.2008 06:13

luda napsal(a):

18.3.2008 06:31

luda napsal(a):

Zdarek Majdo!!!!!! tak jsem zvědavá,kdy pujdu jezdit,pořád jsem nemocná.

Omlouvám se ,že sem dám tvojí fotku,doufám že to nevadí,ale je naprosto skvělá

18.3.2008 07:28

luda napsal(a):
Zdarek Majdo!!!!!! tak jsem zvědavá,kdy pujdu jezdit,pořád jsem nemocná.

Omlouvám se ,že sem dám tvojí fotku,doufám že to nevadí,ale je naprosto skvělá

aktuální fotka

18.3.2008 09:18

luda napsal(a):

zdárek Lucivůbec mi nevadí,že jsi tam dala tu fotku.Doufám,že se s toho brzo dostaneš a budeš moct vyrazit s námaCo dělaj kobči?Nenuděj se?Přihodim sem ještě jednu...Sylva a Ziky v ohradě..no trochu se jí rozjely kopýtka,ale kopodivu to vybrala.Mimochodem Mikrofon má krásný hříbátko

18.3.2008 09:20

smisek napsal(a):
zdárek Lucivůbec mi nevadí,že jsi tam dala tu fotku.Doufám,že se s toho brzo dostaneš a budeš moct vyrazit s námaCo dělaj kobči?Nenuděj se?Přihodim sem ještě jednu...Sylva a Ziky v ohradě..no trochu se jí rozjely kopýtka,ale kopodivu to vybrala.Mimochodem Mikrofon má krásný hříbátko

tááák a ještě jedna

18.3.2008 09:25

smisek napsal(a):
tááák a ještě jedna

Ahoooooj,no snad se z toho brzo dostanu,,,

No snad se nenuděj,,pokud jo,,tak Lady pokaždé něco vymyslí,řeba že zdrhne z ohrady,,,ráno jsem je tam odvedla,tak doufám,že tam ještě jsou
Ale koukala jsem na ně z okna a jsou tam...zatím...

18.3.2008 09:31

luda napsal(a):
Ahoooooj,no snad se z toho brzo dostanu,,,

No snad se nenuděj,,pokud jo,,tak Lady pokaždé něco vymyslí,řeba že zdrhne z ohrady,,,ráno jsem je tam odvedla,tak doufám,že tam ještě jsou
Ale koukala jsem na ně z okna a jsou tam...zatím...

tak to je dobrý...možná,že se na vás přijedu podívat a udělám si pár foteček

olga visnakova

18.3.2008 13:26
olga visnakova

luda napsal(a):

Gipsy, příběh na webky je ve výrobě, úžasná, miloučká.......no, úplné zlatíčko

19.3.2008 15:21

olga visnakova napsal(a):
Gipsy, příběh na webky je ve výrobě, úžasná, miloučká.......no, úplné zlatíčko

Tak to tu trošku oživíme......

Ta co je u vás nového?
Majdo už máte hotová kopýtka...měl přijet dnes že jo??

Lidi je to tu nějak mrtvé a kde je Microfoooooon????

19.3.2008 17:01

luda napsal(a):
Tak to tu trošku oživíme......

Ta co je u vás nového?
Majdo už máte hotová kopýtka...měl přijet dnes že jo??

Lidi je to tu nějak mrtvé a kde je Microfoooooon????

tak dávám zase nové fotky,,.

19.3.2008 17:04

luda napsal(a):
tak dávám zase nové fotky,,.

19.3.2008 17:58

luda napsal(a):
Lýdie

tak zdárek Luci koukám že tedy vůbec nezahálítejaký jsou hlky šikulky tak kovář tady dneska byl měl za chvilku hotovo.Měla jsem z toho trošku strach,protože jsem nevěděla jak na ně Ziky byde reagovat,ale byl tak v pohodě,že mě to teda překvapilobyl jak socha ani jednou sebou neškub...no prostě zlatíčko.Přikládám fotečku

19.3.2008 18:01

smisek napsal(a):
tak zdárek Luci koukám že tedy vůbec nezahálítejaký jsou hlky šikulky tak kovář tady dneska byl měl za chvilku hotovo.Měla jsem z toho trošku strach,protože jsem nevěděla jak na ně Ziky byde reagovat,ale byl tak v pohodě,že mě to teda překvapilobyl jak socha ani jednou sebou neškub...no prostě zlatíčko.Přikládám fotečku

tak a ještě jedna

19.3.2008 18:02

smisek napsal(a):

No to je ale změna.....pěkná práce....

Tak to je pašák,,že držel..A co na něj říkal kovář???

19.3.2008 18:08

luda napsal(a):
No to je ale změna.....pěkná práce....

Tak to je pašák,,že držel..A co na něj říkal kovář???

tak kováři se líbil a řikal,že má kopýtka pěkný,že zatím kovat nemusíme a až přijede příště tak se uvidí,jak to bude mít hodně zbroušený...takže zetím radil nekovat...no uvidíme jak na tom bez podkůvek bude...

19.3.2008 18:11

smisek napsal(a):
tak kováři se líbil a řikal,že má kopýtka pěkný,že zatím kovat nemusíme a až přijede příště tak se uvidí,jak to bude mít hodně zbroušený...takže zetím radil nekovat...no uvidíme jak na tom bez podkůvek bude...

jj tak to je paráda...ježíš už se těším,až budu moct jít jezdit...no ale zase si teď hrraju s Lady ze země..a je to dost znát.

Šikana(lady šikanuje)

19.3.2008 18:33

luda napsal(a):
jj tak to je paráda...ježíš už se těším,až budu moct jít jezdit...no ale zase si teď hrraju s Lady ze země..a je to dost znát.

Šikana(lady šikanuje)

tak kadyž teď nemůžeš chodit ven,tak alespoň do výběhu...taky dobrý řešení...alespoň maj zas změnuTaky se těšim ven....ale to počasí????No hrůza!!!!!Jo lady šikanuje Sylvu....ccccc...si teda dovoluje mrňka!!!!!A Ziky na ně čumíTo je prostě pohodář

19.3.2008 20:16

smisek napsal(a):
tak kadyž teď nemůžeš chodit ven,tak alespoň do výběhu...taky dobrý řešení...alespoň maj zas změnuTaky se těšim ven....ale to počasí????No hrůza!!!!!Jo lady šikanuje Sylvu....ccccc...si teda dovoluje mrňka!!!!!A Ziky na ně čumíTo je prostě pohodář

Ahoj,tak se přidávám k poníkářům,doufám že vám to nevadí
Bubas - sice není můj ale starám se o něj

olga visnakova

19.3.2008 20:21
olga visnakova

terisa napsal(a):

Gipsy si občas obletování doslova užívá

19.3.2008 20:22

terisa napsal(a):

další

19.3.2008 21:12

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

Ahoj!:)) Muzu se k vam pridat, mam take ponicka..a brzy pribide jeste ponikovska slecna.

Tady trochu foto

19.3.2008 21:14

gianna napsal(a):
Ahoj!:)) Muzu se k vam pridat, mam take ponicka..a brzy pribide jeste ponikovska slecna.

Tady trochu foto

Pěknej koníček copak je to zač ???

19.3.2008 21:31

memmory napsal(a):
Pěknej koníček copak je to zač ???

Je to 3lety hrebecek welsh moutain pony, je takovy hodne mohutny a chytry chlapik:))

19.3.2008 21:50

gianna napsal(a):
Je to 3lety hrebecek welsh moutain pony, je takovy hodne mohutny a chytry chlapik:))

teda ten je pěknej....jak je velkej?

19.3.2008 21:53

gianna napsal(a):

Ahoj,určitš se přidej,,, i ty Terko,,,,,berev všechny co patří pod poníky,

tak nám o nich něco napiště

19.3.2008 22:02

smisek napsal(a):
teda ten je pěknej....jak je velkej?

Mel by mit 123cm aby se vesel do "A"ckovych welshu, ale me pripada ze je vyssi, ale nemerila jsem ho...mozna to dela jen ten jeho krk, vetsina welshiku co jsem znala byli spis takovy stihlejsi a drobnejsi. Ale ja jsem holt na takovy ty maciky:)))

to jsou dnesni fotky - zasnezene:)))

19.3.2008 22:11

gianna napsal(a):
Mel by mit 123cm aby se vesel do "A"ckovych welshu, ale me pripada ze je vyssi, ale nemerila jsem ho...mozna to dela jen ten jeho krk, vetsina welshiku co jsem znala byli spis takovy stihlejsi a drobnejsi. Ale ja jsem holt na takovy ty maciky:)))

to jsou dnesni fotky - zasnezene:)))

:)))

20.3.2008 09:27

gianna napsal(a):
:)))

ojojoj ,to je nádherný klučina, hlavně welš A a C mají v sobě takovou úžasnou jiskru- já je uplně zbožňuju

20.3.2008 09:29

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

Asi čtu blbě ale ty nemáš Luďo koníky dom?

20.3.2008 09:34

microfon napsal(a):
Asi čtu blbě ale ty nemáš Luďo koníky dom?

jo a taky už mi přišel výpis z plemené knihy na Ellisu (na Bobšu pořád ne a to akutně potřebuju uděla kolek pro převozú, kupodivu dostala 7,4 bodu - nad mé očekávání

20.3.2008 09:36

microfon napsal(a):
ojojoj ,to je nádherný klučina, hlavně welš A a C mají v sobě takovou úžasnou jiskru- já je uplně zbožňuju

Tak mě ještě napadá nebyl ten tvůj klučina jednou na zadním obalu jezdectví???

20.3.2008 10:02

microfon napsal(a):
Tak mě ještě napadá nebyl ten tvůj klučina jednou na zadním obalu jezdectví???

Tak to nevim, ja ho mam teprve par tydnu...u me ho jeste nikdo nefotil. Jinak s tebou naprosto souhlasim, on ma uzasnou povahu, je paradne temperamentni, ale pritom jemny a ovladatelny. A kdyz beha ve volnosti radost na nej koukat, ma uzasne vysoke a prostorne hody- takovy maly andalusan:)) Omluvte me, ze ho tdy tak vychvaluju, ale jsem z nej totalne nadsena

20.3.2008 11:26

microfon napsal(a):
jo a taky už mi přišel výpis z plemené knihy na Ellisu (na Bobšu pořád ne a to akutně potřebuju uděla kolek pro převozú, kupodivu dostala 7,4 bodu - nad mé očekávání

Ahojky,ne doma je nemám doma mám jen stáj,do které nochodí.Mám je na zahradě,kde mají ve stodole stáj,,,nonstop otevřenou a velký prostor na courání.pak mám ještě jenu zahradu,naproti domu,z okna na ně vidím,ale jen na kousek.ale mají to tam velké.

Tak a jdu sem zase házet fotky,,je jich hodně

dnes ráno,,,,,šíííílený

20.3.2008 11:27

luda napsal(a):
Ahojky,ne doma je nemám doma mám jen stáj,do které nochodí.Mám je na zahradě,kde mají ve stodole stáj,,,nonstop otevřenou a velký prostor na courání.pak mám ještě jenu zahradu,naproti domu,z okna na ně vidím,ale jen na kousek.ale mají to tam velké.

Tak a jdu sem zase házet fotky,,je jich hodně

dnes ráno,,,,,šíííílený

koule zasněžené

20.3.2008 11:30

luda napsal(a):
koule zasněžené

a Lady

20.3.2008 11:33

microfon napsal(a):

Microfon: kam ji vezeš?

20.3.2008 11:35

strelish napsal(a):

OČÍČKO

20.3.2008 11:40

luda napsal(a):
OČÍČKO

A návštěva u Majdy Ziky

20.3.2008 11:43

luda napsal(a):
A návštěva u Majdy Ziky

Ziky a Sylva

20.3.2008 11:51

luda napsal(a):

Tak a radši kone....jinak to tu fakt zaplácám jen já

20.3.2008 13:06

luda napsal(a):

Tiež sa hrdo hlásim k poníkárom. ČSP Brusinka.

20.3.2008 23:27

luda napsal(a):

ahojky no já myslela že je máš tam jak je Ziky, že jsi nemocná...no nic, nějak se mi to už pomotává
jinak to máte teda pohádkový,ale my zaostáváme jen o málo

20.3.2008 23:32

strelish napsal(a):

Strelish. chci jet s kamárdkou na NHS kurz s koněm aříkali jsme si že duben by byl tak akorát

21.3.2008 07:47

microfon napsal(a):
Strelish. chci jet s kamárdkou na NHS kurz s koněm aříkali jsme si že duben by byl tak akorát

Ahoj...Ziky je odemně asi 4 km.

Tak sem dávám foto perníčku,které jsem včera dála.
To byla piplačku,,,,

21.3.2008 07:51

luda napsal(a):
Ahoj...Ziky je odemně asi 4 km.

Tak sem dávám foto perníčku,které jsem včera dála.
To byla piplačku,,,,

21.3.2008 19:20

luda napsal(a):

ahojky, tak jsem se tady zase po dlouhé době ukázala :) Ivánek je úplně super, už umí hodně věcí, dohání i moje koníky a to ho nemám tak dlouho. Včera jsem s ním byla na vyjížďce, po delší době...ty jo, to byla rychlost :)

21.3.2008 19:21

ettelwen napsal(a):
ahojky, tak jsem se tady zase po dlouhé době ukázala :) Ivánek je úplně super, už umí hodně věcí, dohání i moje koníky a to ho nemám tak dlouho. Včera jsem s ním byla na vyjížďce, po delší době...ty jo, to byla rychlost :)

a ještě jedna fotečka :)

22.3.2008 08:09

ettelwen napsal(a):
a ještě jedna fotečka :)

ettelwen-pěkná fotka na těch paletách

včera jsem byla s Lady na 2O minu venku,,,je to všechno děsně mokrý

22.3.2008 11:36

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

Luďo, takovou piplačku , to bych nedala k jaké příležitosti jsi to dělala?

A přikládám exluzivní foto, z obsedání slečny Bobiky... no je to děs běs, ale zase doufám že zatím 5 minut týdně jí záda nezhuntuje

22.3.2008 11:39

microfon napsal(a):

A přikládám exluzivní foto, z obsedání slečny Bobiky... no je to děs běs, ale zase doufám že zatím 5 minut týdně jí záda nezhuntuje

\A ještě edík a jeho vykulení ze sněhu

22.3.2008 11:47

microfon napsal(a):

Tak povidej podrobnejs, jak u vas to obsedani probiha

zvířátková

22.3.2008 11:59
zvířátková

strelish napsal(a):
Tak povidej podrobnejs, jak u vas to obsedani probiha

Teda Ludi, máš můj obdiv, to jsi si musela dát, vypadají parádně.

Baruš, Ivánek super, doufám, že až to na Karču přijde, tak budeme jedni z prvních, komu se pochlubíte. To bude macek .

Microfon: No povídej, povídej, z fota vypadá, že jí nevadíš. Prcek musí na počasí koukat, narodil se na jaro a pak takhle ještě napadne sníh. Nevim, jak u vás, ale my ho tu furt teda máme na rozdávání.

22.3.2008 12:05

microfon napsal(a):

tééééda mocrofon,nemužu si pomoct,ale sluší vám to,,bobi má docela silnou kosru co?

a jáké to bylo?po dlouhé dfobě na komně????

povídej přeháněj

22.3.2008 12:10

luda napsal(a):
tééééda mocrofon,nemužu si pomoct,ale sluší vám to,,bobi má docela silnou kosru co?

a jáké to bylo?po dlouhé dfobě na komně????

povídej přeháněj

a stím perníkovím koníčkem to bylo tak,že jsme dělaly perníčky pro koledníky,a mě napadlo udělat koníka,,,,,a povedlo se.....kamarádkám jsem dala na památku,,,,doufám že to nesežerou...

Microfon,,,povídej.....

čuníkkkk

22.3.2008 12:34

luda napsal(a):
a stím perníkovím koníčkem to bylo tak,že jsme dělaly perníčky pro koledníky,a mě napadlo udělat koníka,,,,,a povedlo se.....kamarádkám jsem dala na památku,,,,doufám že to nesežerou...

Microfon,,,povídej.....

čuníkkkk

tak teď jsme vám napsala mega dlouhou story a celý to nějak záhadně smazala
tak znova
Minulý týden jsme ji vzala pořádně u kola vyběhat i se sedlem- takže jsme vypadali jako totální šašci a když se dosyta povyvzpínala povyhazovala, tak jsme na pastvině poprosil přítele aby mi dělal pomocníka, dokonce jsem i nasedla ze třemnu, rozcházení se holčičce nelíbilo, pěkně se vztekala, tak jsem toho nechala rozešel jí raději přítel, na zatáčení přes ohlávku nic neříkala po kolečku n každou ruku jsme toho raději nechali

A tenhle týden tedy včera jsme jí koupila nové sedlo, posedlí 15" a po řádném vyběhání, opět nasedla tentokráte po velmi klidném přemlouvání i bobšku sama rozešla, zatáčela výborně i sem jí párkrát sama zastavila.... už se ani nevztekala tváří se jako profík jako že nic.

takže věřím že jí ta moje váha až tolik nevadí protože ona si umí říct když jí něco vadí a to už bych byla dávno dole, když se na ní jde pomalinku a v klídečku je z ní velmi šikovná holka, na fotu je ještě se starým sedlem a huńatou srstí, teď jsme jí pořádně vyčesala a to už mohutně nevypadá vůbec

takže tak

22.3.2008 12:49

microfon napsal(a):
tak teď jsme vám napsala mega dlouhou story a celý to nějak záhadně smazala
tak znova
Minulý týden jsme ji vzala pořádně u kola vyběhat i se sedlem- takže jsme vypadali jako totální šašci a když se dosyta povyvzpínala povyhazovala, tak jsme na pastvině poprosil přítele aby mi dělal pomocníka, dokonce jsem i nasedla ze třemnu, rozcházení se holčičce nelíbilo, pěkně se vztekala, tak jsem toho nechala rozešel jí raději přítel, na zatáčení přes ohlávku nic neříkala po kolečku n každou ruku jsme toho raději nechali

A tenhle týden tedy včera jsme jí koupila nové sedlo, posedlí 15" a po řádném vyběhání, opět nasedla tentokráte po velmi klidném přemlouvání i bobšku sama rozešla, zatáčela výborně i sem jí párkrát sama zastavila.... už se ani nevztekala tváří se jako profík jako že nic.

takže věřím že jí ta moje váha až tolik nevadí protože ona si umí říct když jí něco vadí a to už bych byla dávno dole, když se na ní jde pomalinku a v klídečku je z ní velmi šikovná holka, na fotu je ještě se starým sedlem a huńatou srstí, teď jsme jí pořádně vyčesala a to už mohutně nevypadá vůbec

takže tak

Tak se pak zas někdy nech vyfotit..

A co hřebeček????jak se jim vede s Elí??
A co říkal na sníh???

23.3.2008 20:36

luda napsal(a):
Tak se pak zas někdy nech vyfotit..

A co hřebeček????jak se jim vede s Elí??
A co říkal na sníh???

Ahoj lu´do jak máš kobču na tom můstku, tak to já takhle pořád pasuju na kamzíka Bobšku na kdejakém pařezu taktéž....
Malej byl hlavně překvapenej jak ten sníh klouže a pak nepobral že mám žere tu trávu pod sněhem cpal do huby jen to bílé

23.3.2008 20:40

microfon napsal(a):
Ahoj lu´do jak máš kobču na tom můstku, tak to já takhle pořád pasuju na kamzíka Bobšku na kdejakém pařezu taktéž....
Malej byl hlavně překvapenej jak ten sníh klouže a pak nepobral že mám žere tu trávu pod sněhem cpal do huby jen to bílé

a požerač sněhu, už totiž máme 4 žuby

23.3.2008 20:42

memmory napsal(a):
No toto ale trvalo

a když už teda úřidávám foto, tak dá, i ty konečně stáhlé z obsedání Bobšky již v novém sedle

23.3.2008 20:45

microfon napsal(a):
a když už teda úřidávám foto, tak dá, i ty konečně stáhlé z obsedání Bobšky již v novém sedle

A jak jste na tom s obsedáním vy?

anik

24.3.2008 01:05
anik

microfon napsal(a):
A jak jste na tom s obsedáním vy?

Winnie,já a Odetafoceno cca pred 14 dni

24.3.2008 18:17

anik napsal(a):
Winnie,já a Odetafoceno cca pred 14 dni

Tiež si ten sneh vaši chlpáči tak užívajú?

24.3.2008 18:19

lastovicka napsal(a):
Tiež si ten sneh vaši chlpáči tak užívajú?

Najprv sa prebehnem . . .

24.3.2008 18:20

lastovicka napsal(a):
Najprv sa prebehnem . . .

. . . a ešte . . .

24.3.2008 18:22

lastovicka napsal(a):
. . . a ešte . . .

žiadne ulievanie . . .

24.3.2008 18:23

lastovicka napsal(a):
žiadne ulievanie . . .

. . . potom sa vyváľam . . .

24.3.2008 18:24

lastovicka napsal(a):
. . . potom sa vyváľam . . .

uf, to je horko . . .

24.3.2008 18:35

lastovicka napsal(a):
uf, to je horko . . .

. . . oklepem sa . . .

24.3.2008 18:36

lastovicka napsal(a):
. . . oklepem sa . . .

. . . a nakoniec hodina tanca

25.3.2008 09:48

lastovicka napsal(a):
. . . a nakoniec hodina tanca

Ahojky.....

Microfon,a jak ti Bobša leze na pařezi,Lady se moc nechce...

Včera jsem byla jezdit,tak nějaké foto..

25.3.2008 10:13

luda napsal(a):
Ahojky.....

Microfon,a jak ti Bobša leze na pařezi,Lady se moc nechce...

Včera jsem byla jezdit,tak nějaké foto..

Neregistrovaný uživatel

25.3.2008 11:11
25.3.2008 11:17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Já a Lady

25.3.2008 20:17

memmory napsal(a):

Ahojky,také je uvás všude sníh???tady není vidět ani na krok,,,to je teda jaro.....

foto...noví uzdečka

26.3.2008 08:32

luda napsal(a):
Ahojky,také je uvás všude sníh???tady není vidět ani na krok,,,to je teda jaro.....

foto...noví uzdečka

26.3.2008 08:36

luda napsal(a):
něco z dneška

....moc hodná Lady

26.3.2008 08:38

luda napsal(a):
....moc hodná Lady

Tak a jdu si založit nové téma,,,,

Přidejte reakci

Přidat smajlík