memmory
napsal(a):
No toto ale trvalo
Nechceš už sem dávat jiné než ohrané fotky, ať se taky pokocháme něčím novým?
strelish
napsal(a):
Nechceš už sem dávat jiné než ohrané fotky, ať se taky pokocháme něčím novým?
Btw tipli byste tomu poníkovi míň jak 3 roky?
strelish
napsal(a):
Btw tipli byste tomu poníkovi míň jak 3 roky?
Ještě jedna... (je hubený, to mi říkat nemusíte )
strelish
napsal(a):
Ještě jedna... (je hubený, to mi říkat nemusíte )
Ahoj,co to je za koníka???
Jak se jinak máte?....piště,,je tu nějaká nda a uvadá to tu.
luda
napsal(a):
Ahoj,co to je za koníka???
Jak se jinak máte?....piště,,je tu nějaká nda a uvadá to tu.
pro Daty ( )- Ahoj,nemáš tam ještě nějaké fotky, pokud ano,naházej sem nějaké.
luda
napsal(a):
pro Daty ( )- Ahoj,nemáš tam ještě nějaké fotky, pokud ano,naházej sem nějaké.
Nazdárek,tak jsem se rozhodla sem přihodit také pár foteček z dnešní vyjížďky.Skoro celou vyjížďku nám pršelo,ale i přez to jsme si to užily
smisek
napsal(a):
Nazdárek,tak jsem se rozhodla sem přihodit také pár foteček z dnešní vyjížďky.Skoro celou vyjížďku nám pršelo,ale i přez to jsme si to užily
nahoře já(majda) a Ziky ,tady Morgana(Milada)
smisek
napsal(a):
nahoře já(majda) a Ziky ,tady Morgana(Milada)
Já a Ziky
smisek
napsal(a):
trochu akce-Ziky
tak Luci(Luďo)příště snad budeš se zdravíčkem ok a vyrazíš s náma Tááák a poslední...oba dva koníci -huculoarábci
při pauzičce
strelish
napsal(a):
Nevím co je zač...prostě poník
dnesni fota z treningu
memmory
napsal(a):
Fuj mám závraťe
Memmory: btw znáš toho poníka? Docela se mi v Petrovicích líbil, a pak ještě tyhle kobylky (nebo kobylka a nevimco)...nevíš něco víc? Andy tvrdí, že to všecko má max. dva roky.
strelish
napsal(a):
Memmory: btw znáš toho poníka? Docela se mi v Petrovicích líbil, a pak ještě tyhle kobylky (nebo kobylka a nevimco)...nevíš něco víc? Andy tvrdí, že to všecko má max. dva roky.
Todle nevim, jakého je pohlaví (s tou šedou ohlávkou)
strelish
napsal(a):
Přidám taky něco dnešního
Prisla nam to tam omrknout i zaba
strelish
napsal(a):
Prisla nam to tam omrknout i zaba
tak sice k vam nepatrim,ale neda mi to a usim pridat fotky nasich prcku...ikdyz sou uz strasi,tak kojecne sem se dostala na pevnej pc,tak je pridavam
Poničky Lysinka(13let) a Sylva(25let)
petas
napsal(a):
tak sice k vam nepatrim,ale neda mi to a usim pridat fotky nasich prcku...ikdyz sou uz strasi,tak kojecne sem se dostala na pevnej pc,tak je pridavam
Poničky Lysinka(13let) a Sylva(25let)
Sylvinka
petas
napsal(a):
a trochu akce
A do nakonec WPB Pretoria Beatrice a jeji malej klucina Beatrice Butterfly
strelish
napsal(a):
No toho poníka vidím prvně a vlastně ani to dva ostatní jsem neviděla taky tady je ještě neměla -jestli jim jsou dva nevím no ( znáš Andy všechno krát dva možná i tři )
To má koníky letos tak strašně chlupaté ???? No zdá se mi čím dál tím horší .........
olga visnakova

microfon
napsal(a):
a už musim rubat na vlak...
přidám Vám sem naši princeznu-milášková všech-Gipsy
olga visnakova
napsal(a):
přidám Vám sem naši princeznu-milášková všech-Gipsy
Olgo:ahoj, Copak to je za Princeznu?máš více fotek?a nějaký popis?
Ahoj,tak unáš máme strošku sněhu,jak to je uvás???
luda
napsal(a):
luda
napsal(a):
Zdarek Majdo!!!!!! tak jsem zvědavá,kdy pujdu jezdit,pořád jsem nemocná.
Omlouvám se ,že sem dám tvojí fotku,doufám že to nevadí,ale je naprosto skvělá
luda
napsal(a):
Zdarek Majdo!!!!!! tak jsem zvědavá,kdy pujdu jezdit,pořád jsem nemocná.
Omlouvám se ,že sem dám tvojí fotku,doufám že to nevadí,ale je naprosto skvělá
aktuální fotka
luda
napsal(a):
zdárek Lucivůbec mi nevadí,že jsi tam dala tu fotku.Doufám,že se s toho brzo dostaneš a budeš moct vyrazit s náma
Co dělaj kobči?Nenuděj se?Přihodim sem ještě jednu...Sylva a Ziky v ohradě..no trochu se jí rozjely kopýtka,ale kopodivu to vybrala.Mimochodem Mikrofon má krásný hříbátko
smisek
napsal(a):
zdárek Lucivůbec mi nevadí,že jsi tam dala tu fotku.Doufám,že se s toho brzo dostaneš a budeš moct vyrazit s náma
Co dělaj kobči?Nenuděj se?Přihodim sem ještě jednu...Sylva a Ziky v ohradě..no trochu se jí rozjely kopýtka,ale kopodivu to vybrala.Mimochodem Mikrofon má krásný hříbátko
tááák a ještě jedna
smisek
napsal(a):
tááák a ještě jedna
Ahoooooj,no snad se z toho brzo dostanu,,,
No snad se nenuděj,,pokud jo,,tak Lady pokaždé něco vymyslí,řeba že zdrhne z ohrady,,,ráno jsem je tam odvedla,tak doufám,že tam ještě jsou
Ale koukala jsem na ně z okna a jsou tam...zatím...
luda
napsal(a):
Ahoooooj,no snad se z toho brzo dostanu,,,
No snad se nenuděj,,pokud jo,,tak Lady pokaždé něco vymyslí,řeba že zdrhne z ohrady,,,ráno jsem je tam odvedla,tak doufám,že tam ještě jsou
Ale koukala jsem na ně z okna a jsou tam...zatím...
tak to je dobrý...možná,že se na vás přijedu podívat a udělám si pár foteček
olga visnakova

luda
napsal(a):
Gipsy, příběh na webky je ve výrobě, úžasná, miloučká.......no, úplné zlatíčko
olga visnakova
napsal(a):
Gipsy, příběh na webky je ve výrobě, úžasná, miloučká.......no, úplné zlatíčko
Tak to tu trošku oživíme......
Ta co je u vás nového?
Majdo už máte hotová kopýtka...měl přijet dnes že jo??
Lidi je to tu nějak mrtvé a kde je Microfoooooon????
luda
napsal(a):
Tak to tu trošku oživíme......
Ta co je u vás nového?
Majdo už máte hotová kopýtka...měl přijet dnes že jo??
Lidi je to tu nějak mrtvé a kde je Microfoooooon????
tak dávám zase nové fotky,,.
luda
napsal(a):
Lýdie
tak zdárek Luci koukám že tedy vůbec nezahálíte
jaký jsou hlky šikulky
tak kovář tady dneska byl měl za chvilku hotovo.Měla jsem z toho trošku strach,protože jsem nevěděla jak na ně Ziky byde reagovat,ale byl tak v pohodě,že mě to teda překvapilo
byl jak socha ani jednou sebou neškub...no prostě zlatíčko.Přikládám fotečku
smisek
napsal(a):
jaký jsou hlky šikulky
tak kovář tady dneska byl měl za chvilku hotovo.Měla jsem z toho trošku strach,protože jsem nevěděla jak na ně Ziky byde reagovat,ale byl tak v pohodě,že mě to teda překvapilo
tak a ještě jedna
smisek
napsal(a):
jaký jsou hlky šikulky
No to je ale změna.....pěkná práce....
Tak to je pašák,,že držel..A co na něj říkal kovář???
luda
napsal(a):
No to je ale změna.....pěkná práce....
Tak to je pašák,,že držel..A co na něj říkal kovář???
tak kováři se líbil a řikal,že má kopýtka pěkný,že zatím kovat nemusíme a až přijede příště tak se uvidí,jak to bude mít hodně zbroušený...takže zetím radil nekovat...no uvidíme jak na tom bez podkůvek bude...
smisek
napsal(a):
tak kováři se líbil a řikal,že má kopýtka pěkný,že zatím kovat nemusíme a až přijede příště tak se uvidí,jak to bude mít hodně zbroušený...takže zetím radil nekovat...no uvidíme jak na tom bez podkůvek bude...
jj tak to je paráda...ježíš už se těším,až budu moct jít jezdit...no ale zase si teď hrraju s Lady ze země..a je to dost znát.
Šikana(lady šikanuje)
luda
napsal(a):
jj tak to je paráda...ježíš už se těším,až budu moct jít jezdit...no ale zase si teď hrraju s Lady ze země..a je to dost znát.
Šikana(lady šikanuje)
tak kadyž teď nemůžeš chodit ven,tak alespoň do výběhu...taky dobrý řešení...alespoň maj zas změnuTaky se těšim ven....ale to počasí????No hrůza!!!!!Jo lady šikanuje Sylvu....ccccc...si teda dovoluje mrňka!!!!!A Ziky na ně čumí
To je prostě pohodář
smisek
napsal(a):
tak kadyž teď nemůžeš chodit ven,tak alespoň do výběhu...taky dobrý řešení...alespoň maj zas změnuTaky se těšim ven....ale to počasí????No hrůza!!!!!Jo lady šikanuje Sylvu....ccccc...si teda dovoluje mrňka!!!!!A Ziky na ně čumí
To je prostě pohodář
Ahoj,tak se přidávám k poníkářům,doufám že vám to nevadí
Bubas - sice není můj ale starám se o něj
olga visnakova

terisa
napsal(a):
Gipsy si občas obletování doslova užívá
terisa
napsal(a):
další
memmory
napsal(a):
No toto ale trvalo
Ahoj!:)) Muzu se k vam pridat, mam take ponicka..a brzy pribide jeste ponikovska slecna.
Tady trochu foto
memmory
napsal(a):
Pěknej koníček copak je to zač ???
Je to 3lety hrebecek welsh moutain pony, je takovy hodne mohutny a chytry chlapik:))
gianna
napsal(a):
Je to 3lety hrebecek welsh moutain pony, je takovy hodne mohutny a chytry chlapik:))
Ahoj,určitš se přidej,,, i ty Terko,,,,,berev všechny co patří pod poníky,
tak nám o nich něco napiště
smisek
napsal(a):
teda ten je pěknej....jak je velkej?
Mel by mit 123cm aby se vesel do "A"ckovych welshu, ale me pripada ze je vyssi, ale nemerila jsem ho...mozna to dela jen ten jeho krk, vetsina welshiku co jsem znala byli spis takovy stihlejsi a drobnejsi. Ale ja jsem holt na takovy ty maciky:)))
to jsou dnesni fotky - zasnezene:)))
gianna
napsal(a):
Mel by mit 123cm aby se vesel do "A"ckovych welshu, ale me pripada ze je vyssi, ale nemerila jsem ho...mozna to dela jen ten jeho krk, vetsina welshiku co jsem znala byli spis takovy stihlejsi a drobnejsi. Ale ja jsem holt na takovy ty maciky:)))
to jsou dnesni fotky - zasnezene:)))
:)))
memmory
napsal(a):
No toto ale trvalo
Asi čtu blbě ale ty nemáš Luďo koníky dom?
microfon
napsal(a):
Asi čtu blbě ale ty nemáš Luďo koníky dom?
jo a taky už mi přišel výpis z plemené knihy na Ellisu (na Bobšu pořád ne a to akutně potřebuju uděla kolek pro převozú, kupodivu dostala 7,4 bodu - nad mé očekávání
microfon
napsal(a):
Tak mě ještě napadá nebyl ten tvůj klučina jednou na zadním obalu jezdectví???
Tak to nevim, ja ho mam teprve par tydnu...u me ho jeste nikdo nefotil. Jinak s tebou naprosto souhlasim, on ma uzasnou povahu, je paradne temperamentni, ale pritom jemny a ovladatelny. A kdyz beha ve volnosti radost na nej koukat, ma uzasne vysoke a prostorne hody- takovy maly andalusan:)) Omluvte me, ze ho tdy tak vychvaluju, ale jsem z nej totalne nadsena
microfon
napsal(a):
jo a taky už mi přišel výpis z plemené knihy na Ellisu (na Bobšu pořád ne a to akutně potřebuju uděla kolek pro převozú, kupodivu dostala 7,4 bodu - nad mé očekávání
Ahojky,ne doma je nemám doma mám jen stáj,do které nochodí.Mám je na zahradě,kde mají ve stodole stáj,,,nonstop otevřenou a velký prostor na courání.pak mám ještě jenu zahradu,naproti domu,z okna na ně vidím,ale jen na kousek.ale mají to tam velké.
Tak a jdu sem zase házet fotky,,je jich hodně
dnes ráno,,,,,šíííílený
luda
napsal(a):
Ahojky,ne doma je nemám doma mám jen stáj,do které nochodí.Mám je na zahradě,kde mají ve stodole stáj,,,nonstop otevřenou a velký prostor na courání.pak mám ještě jenu zahradu,naproti domu,z okna na ně vidím,ale jen na kousek.ale mají to tam velké.
Tak a jdu sem zase házet fotky,,je jich hodně
dnes ráno,,,,,šíííílený
koule zasněžené
luda
napsal(a):
Tak a radši kone....jinak to tu fakt zaplácám jen já
Tiež sa hrdo hlásim k poníkárom. ČSP Brusinka.
strelish
napsal(a):
Microfon: kam ji vezeš?
Strelish. chci jet s kamárdkou na NHS kurz s koněm aříkali jsme si že duben by byl tak akorát
microfon
napsal(a):
Strelish. chci jet s kamárdkou na NHS kurz s koněm aříkali jsme si že duben by byl tak akorát
Ahoj...Ziky je odemně asi 4 km.
Tak sem dávám foto perníčku,které jsem včera dála.
To byla piplačku,,,,
luda
napsal(a):
Ahoj...Ziky je odemně asi 4 km.
Tak sem dávám foto perníčku,které jsem včera dála.
To byla piplačku,,,,
luda
napsal(a):
ahojky, tak jsem se tady zase po dlouhé době ukázala :) Ivánek je úplně super, už umí hodně věcí, dohání i moje koníky a to ho nemám tak dlouho. Včera jsem s ním byla na vyjížďce, po delší době...ty jo, to byla rychlost :)
ettelwen
napsal(a):
ahojky, tak jsem se tady zase po dlouhé době ukázala :) Ivánek je úplně super, už umí hodně věcí, dohání i moje koníky a to ho nemám tak dlouho. Včera jsem s ním byla na vyjížďce, po delší době...ty jo, to byla rychlost :)
a ještě jedna fotečka :)
ettelwen
napsal(a):
a ještě jedna fotečka :)
ettelwen-pěkná fotka na těch paletách
včera jsem byla s Lady na 2O minu venku,,,je to všechno děsně mokrý
memmory
napsal(a):
No toto ale trvalo
Luďo, takovou piplačku , to bych nedala k jaké příležitosti jsi to dělala?
A přikládám exluzivní foto, z obsedání slečny Bobiky... no je to děs běs, ale zase doufám že zatím 5 minut týdně jí záda nezhuntuje
microfon
napsal(a):
A přikládám exluzivní foto, z obsedání slečny Bobiky... no je to děs běs, ale zase doufám že zatím 5 minut týdně jí záda nezhuntuje
\A ještě edík a jeho vykulení ze sněhu
zvířátková

strelish
napsal(a):
Tak povidej podrobnejs, jak u vas to obsedani probiha
Teda Ludi, máš můj obdiv, to jsi si musela dát, vypadají parádně.
Baruš, Ivánek super, doufám, že až to na Karču přijde, tak budeme jedni z prvních, komu se pochlubíte. To bude macek .
Microfon: No povídej, povídej, z fota vypadá, že jí nevadíš. Prcek musí na počasí koukat, narodil se na jaro a pak takhle ještě napadne sníh. Nevim, jak u vás, ale my ho tu furt teda máme na rozdávání.
microfon
napsal(a):
tééééda mocrofon,nemužu si pomoct,ale sluší vám to,,bobi má docela silnou kosru co?
a jáké to bylo?po dlouhé dfobě na komně????
povídej přeháněj
luda
napsal(a):
tééééda mocrofon,nemužu si pomoct,ale sluší vám to,,bobi má docela silnou kosru co?
a jáké to bylo?po dlouhé dfobě na komně????
povídej přeháněj
a stím perníkovím koníčkem to bylo tak,že jsme dělaly perníčky pro koledníky,a mě napadlo udělat koníka,,,,,a povedlo se.....kamarádkám jsem dala na památku,,,,doufám že to nesežerou...
Microfon,,,povídej.....
čuníkkkk
luda
napsal(a):
a stím perníkovím koníčkem to bylo tak,že jsme dělaly perníčky pro koledníky,a mě napadlo udělat koníka,,,,,a povedlo se.....kamarádkám jsem dala na památku,,,,doufám že to nesežerou...
Microfon,,,povídej.....
čuníkkkk
tak teď jsme vám napsala mega dlouhou story a celý to nějak záhadně smazala
tak znova
Minulý týden jsme ji vzala pořádně u kola vyběhat i se sedlem- takže jsme vypadali jako totální šašci a když se dosyta povyvzpínala povyhazovala, tak jsme na pastvině poprosil přítele aby mi dělal pomocníka, dokonce jsem i nasedla ze třemnu, rozcházení se holčičce nelíbilo, pěkně se vztekala, tak jsem toho nechala rozešel jí raději přítel, na zatáčení přes ohlávku nic neříkala po kolečku n každou ruku jsme toho raději nechali
A tenhle týden tedy včera jsme jí koupila nové sedlo, posedlí 15" a po řádném vyběhání, opět nasedla tentokráte po velmi klidném přemlouvání i bobšku sama rozešla, zatáčela výborně i sem jí párkrát sama zastavila.... už se ani nevztekala tváří se jako profík jako že nic.
takže věřím že jí ta moje váha až tolik nevadí protože ona si umí říct když jí něco vadí a to už bych byla dávno dole, když se na ní jde pomalinku a v klídečku je z ní velmi šikovná holka
, na fotu je ještě se starým sedlem a huńatou srstí, teď jsme jí pořádně vyčesala a to už mohutně nevypadá vůbec
takže tak
microfon
napsal(a):
tak teď jsme vám napsala mega dlouhou story a celý to nějak záhadně smazala
tak znova
Minulý týden jsme ji vzala pořádně u kola vyběhat i se sedlem- takže jsme vypadali jako totální šašci a když se dosyta povyvzpínala povyhazovala, tak jsme na pastvině poprosil přítele aby mi dělal pomocníka, dokonce jsem i nasedla ze třemnu, rozcházení se holčičce nelíbilo, pěkně se vztekala, tak jsem toho nechala rozešel jí raději přítel, na zatáčení přes ohlávku nic neříkala po kolečku n každou ruku jsme toho raději nechali
A tenhle týden tedy včera jsme jí koupila nové sedlo, posedlí 15" a po řádném vyběhání, opět nasedla tentokráte po velmi klidném přemlouvání i bobšku sama rozešla, zatáčela výborně i sem jí párkrát sama zastavila.... už se ani nevztekala tváří se jako profík jako že nic.
takže věřím že jí ta moje váha až tolik nevadí protože ona si umí říct když jí něco vadí a to už bych byla dávno dole, když se na ní jde pomalinku a v klídečku je z ní velmi šikovná holka
, na fotu je ještě se starým sedlem a huńatou srstí, teď jsme jí pořádně vyčesala a to už mohutně nevypadá vůbec
takže tak
Tak se pak zas někdy nech vyfotit..
A co hřebeček????jak se jim vede s Elí??
A co říkal na sníh???
luda
napsal(a):
Tak se pak zas někdy nech vyfotit..
A co hřebeček????jak se jim vede s Elí??
A co říkal na sníh???
Ahoj lu´do jak máš kobču na tom můstku, tak to já takhle pořád pasuju na kamzíka Bobšku na kdejakém pařezu taktéž....
Malej byl hlavně překvapenej jak ten sníh klouže a pak nepobral že mám žere tu trávu pod sněhem cpal do huby jen to bílé
microfon
napsal(a):
Ahoj lu´do jak máš kobču na tom můstku, tak to já takhle pořád pasuju na kamzíka Bobšku na kdejakém pařezu taktéž....
Malej byl hlavně překvapenej jak ten sníh klouže a pak nepobral že mám žere tu trávu pod sněhem cpal do huby jen to bílé
a požerač sněhu, už totiž máme 4 žuby
memmory
napsal(a):
No toto ale trvalo
a když už teda úřidávám foto, tak dá, i ty konečně stáhlé z obsedání Bobšky již v novém sedle
microfon
napsal(a):
a když už teda úřidávám foto, tak dá, i ty konečně stáhlé z obsedání Bobšky již v novém sedle
A jak jste na tom s obsedáním vy?
anik

microfon
napsal(a):
A jak jste na tom s obsedáním vy?
Winnie,já a Odetafoceno cca pred 14 dni
anik
napsal(a):
Winnie,já a Odetafoceno cca pred 14 dni
Tiež si ten sneh vaši chlpáči tak užívajú?
lastovicka
napsal(a):
Tiež si ten sneh vaši chlpáči tak užívajú?
Najprv sa prebehnem . . .
lastovicka
napsal(a):
žiadne ulievanie . . .
. . . potom sa vyváľam . . .
lastovicka
napsal(a):
. . . potom sa vyváľam . . .
uf, to je horko . . .
lastovicka
napsal(a):
. . . oklepem sa . . .
. . . a nakoniec hodina tanca
lastovicka
napsal(a):
. . . a nakoniec hodina tanca
Ahojky.....
Microfon,a jak ti Bobša leze na pařezi,Lady se moc nechce...
Včera jsem byla jezdit,tak nějaké foto..
luda
napsal(a):
Ahojky.....
Microfon,a jak ti Bobša leze na pařezi,Lady se moc nechce...
Včera jsem byla jezdit,tak nějaké foto..
Neregistrovaný uživatel

memmory
napsal(a):
Ahojky,také je uvás všude sníh???tady není vidět ani na krok,,,to je teda jaro.....
foto...noví uzdečka
luda
napsal(a):
Ahojky,také je uvás všude sníh???tady není vidět ani na krok,,,to je teda jaro.....
foto...noví uzdečka