Úterý-do víkendu daleko :-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2008 06:30

Hezké ránko....No hezké jak se to veme :-( Normálně u nás zase začalo sněžit....Bééééééééé. A já v sukni a polobotkách No co, ráno jsem byla u koníků a nide po sněhu ani památky, nehledě na to, že průsvitala modrá obloha....krmila jsem ještě za tmy.....No a sednu do autobusu a sněží Doufám, že to přestane, jinak se na mě lidi budou dívat, že jsem asi ujetá...No, ikdyž fakt asi jsem
Jinak včera se nám pokousali pejsci, labradorka s buldočkou a odnesla to Bára, byla jsem šít ouško, na dvakrátž roztrhlé, ale moc. Celá chrupavka zničená, ted jen nezbývá nic jiného, než čekat :-( bobina.....

18.3.2008 06:32

lanika napsal(a):
Hezké ránko....No hezké jak se to veme :-( Normálně u nás zase začalo sněžit....Bééééééééé. A já v sukni a polobotkách No co, ráno jsem byla u koníků a nide po sněhu ani památky, nehledě na to, že průsvitala modrá obloha....krmila jsem ještě za tmy.....No a sednu do autobusu a sněží Doufám, že to přestane, jinak se na mě lidi budou dívat, že jsem asi ujetá...No, ikdyž fakt asi jsem
Jinak včera se nám pokousali pejsci, labradorka s buldočkou a odnesla to Bára, byla jsem šít ouško, na dvakrátž roztrhlé, ale moc. Celá chrupavka zničená, ted jen nezbývá nic jiného, než čekat :-( bobina.....

....a jeden oslíček bubáček

18.3.2008 06:38

lanika napsal(a):
....a jeden oslíček bubáček

Když si vzpomenu na tu cestu Musím vám napsat Jely jsme felicii, takže chápete, že komfort nic moc, ale i tak jsme rády, že jsme dojely. No a taková jedna historka z cesty......Pokud byla dálnice z kopeččka, frčely jsme si to i 150Km/hod, ale jakmile byla mírně nahoru už jsme spomalovaly, spomalovaly a spomalovaly....No a tehdy jsme se asi 8x míjely s autobusem....My z kopečka, tak šup před něj, nastalo stoupání a on zase před nás. Když už to bylo tak asi po 5 Začal se řidič na nás ohlížet jako o co nám jde, on vlastně jel pořád stejnou rychlostí, ale nám to prostě víc nejelo Tak jsme se nasmály při pohledu na něj, jak nechápe

18.3.2008 06:41

lanika napsal(a):
Když si vzpomenu na tu cestu Musím vám napsat Jely jsme felicii, takže chápete, že komfort nic moc, ale i tak jsme rády, že jsme dojely. No a taková jedna historka z cesty......Pokud byla dálnice z kopeččka, frčely jsme si to i 150Km/hod, ale jakmile byla mírně nahoru už jsme spomalovaly, spomalovaly a spomalovaly....No a tehdy jsme se asi 8x míjely s autobusem....My z kopečka, tak šup před něj, nastalo stoupání a on zase před nás. Když už to bylo tak asi po 5 Začal se řidič na nás ohlížet jako o co nám jde, on vlastně jel pořád stejnou rychlostí, ale nám to prostě víc nejelo Tak jsme se nasmály při pohledu na něj, jak nechápe

A jedna fotka na zamyšlení Tak??????

18.3.2008 06:42

lanika napsal(a):
A jedna fotka na zamyšlení Tak??????

A nebo obráceně??????

18.3.2008 06:45

lanika napsal(a):
A nebo obráceně??????

....kvalita ifauny to vše zkazila No nic.....Trpím samomluvou, jdu makat. Dnes na mě čeká INTRASTAT, takže se z toho zblázním.....Chi a tady jsem zase zkoušela voloviny.....

18.3.2008 07:03

lanika napsal(a):
....kvalita ifauny to vše zkazila No nic.....Trpím samomluvou, jdu makat. Dnes na mě čeká INTRASTAT, takže se z toho zblázním.....Chi a tady jsem zase zkoušela voloviny.....

Leni super fotos, zkusím hádat je to kaluž???tu práci ti nezávidím já to nejhorší už mám za sebou, ted doladuji a pomalu rozjíždím druhé kolo...holky u nás je též sníh ale jen zlehýnka!!!

18.3.2008 07:05

klawdie napsal(a):
Leni super fotos, zkusím hádat je to kaluž???tu práci ti nezávidím já to nejhorší už mám za sebou, ted doladuji a pomalu rozjíždím druhé kolo...holky u nás je též sníh ale jen zlehýnka!!!

čus kočenky, tak já jsem se byla včera fajně protáhnout na volejbale a evidentně mi to vcleku chybí, tož začnu chodit pravidelně..:)
Jinak včera sjem hrála vrchního koňopasa..vzala jsme oba smraďochy na procházku, no, spíš jsem je vzala pást...:)takže jsme kousek ušli, a pak už byly jenom halvy u země a Janka se nudila:) no, hlavně že si to smraďoši užili..
se sněhem nestrašt, u nás zatím vykukuje modré nebe...
a odpoledne chci jít jezdit, bych potřebovala protáhnout oba oře...

Neregistrovaný uživatel

18.3.2008 07:42
Neregistrovaný uživatel

kukinatost napsal(a):
čus kočenky, tak já jsem se byla včera fajně protáhnout na volejbale a evidentně mi to vcleku chybí, tož začnu chodit pravidelně..:)
Jinak včera sjem hrála vrchního koňopasa..vzala jsme oba smraďochy na procházku, no, spíš jsem je vzala pást...:)takže jsme kousek ušli, a pak už byly jenom halvy u země a Janka se nudila:) no, hlavně že si to smraďoši užili..
se sněhem nestrašt, u nás zatím vykukuje modré nebe...
a odpoledne chci jít jezdit, bych potřebovala protáhnout oba oře...

Dobré jitro,
tak hlásím že u nás je také sníh...fuj ble, asi pět cenťáků. Úplně jsem se ráno štípala, jestli se mi to nezdá a ono fakt nezdálo. Tak jsem se doklouzala až do práce a děkuji bohu, že jsem přežila jelikož mi to dvakrát pěkně ujelo.

18.3.2008 07:53

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobré jitro,
tak hlásím že u nás je také sníh...fuj ble, asi pět cenťáků. Úplně jsem se ráno štípala, jestli se mi to nezdá a ono fakt nezdálo. Tak jsem se doklouzala až do práce a děkuji bohu, že jsem přežila jelikož mi to dvakrát pěkně ujelo.

Hezké ránko, děvčátka, tady je taky bílo
mě to stejně může být jedno, bo se jen tak z postele nedostanu

18.3.2008 07:56

luciusl napsal(a):
Hezké ránko, děvčátka, tady je taky bílo
mě to stejně může být jedno, bo se jen tak z postele nedostanu

Dobré ranko holky

18.3.2008 07:56

lanika napsal(a):

Ahojda holčiny... Kolem naší vsi to taky poletovalo,ale teď už svítí "puňťa" Východ slunce jsme si s Molinatou užily v sadu,jak do toho padal drobounce snížek,byla to ohromná romantika Botky drží,Molčí se šlapalo dobře,tak snad jí ta dobrá nálada vydrží co nejdéle
Jedu dnes na odpolední dřív,páč potřebuju zítra brzy zmizet... Jedu s mým vetem k nám do Rumburka na toho sestřenčinýho šimlíka... Porát je bolavej
Klári,ani jsi se nepochlubila,cos všechno nakoupila?

18.3.2008 08:07

molly napsal(a):
Ahojda holčiny... Kolem naší vsi to taky poletovalo,ale teď už svítí "puňťa" Východ slunce jsme si s Molinatou užily v sadu,jak do toho padal drobounce snížek,byla to ohromná romantika Botky drží,Molčí se šlapalo dobře,tak snad jí ta dobrá nálada vydrží co nejdéle
Jedu dnes na odpolední dřív,páč potřebuju zítra brzy zmizet... Jedu s mým vetem k nám do Rumburka na toho sestřenčinýho šimlíka... Porát je bolavej
Klári,ani jsi se nepochlubila,cos všechno nakoupila?

Přišla jsem k tomu jak slepá k houslím, složitý a pro dobrotu na žebrotu... tak to musím prodat mám v tom prachy...ještě mám odpocku, podbřišník, gumy, martingal,lonž ....mě to k ničemu není...

18.3.2008 08:11

klawdie napsal(a):
Přišla jsem k tomu jak slepá k houslím, složitý a pro dobrotu na žebrotu... tak to musím prodat mám v tom prachy...ještě mám odpocku, podbřišník, gumy, martingal,lonž ....mě to k ničemu není...

jééé,jasné... Ale já myslela,jak jsi chtěla jet do toho Bydžova? Nebo kam to jezdíte

18.3.2008 08:12

lanika napsal(a):

Luli?? Jsi tu ještě?? Pojď na Skype,prosím...

18.3.2008 08:16

molly napsal(a):
jééé,jasné... Ale já myslela,jak jsi chtěla jet do toho Bydžova? Nebo kam to jezdíte

joo tak ani moc né, člověk má prachy a většinou nic moc nemají, nechala jsem tam za sebe cca 300,- něco nakoupila segře a naši si něco objednali, nechal jsem tam litr...ale největší radost ,mám z bot za 19 Kč, jsem si je tam před pul rokem kupovala asi za kilo a hrozně jsem litovala že jsem nevzala dvoje pač takový jsem nikde neviděla a nakonec tohle jsem koupila 3 páry

18.3.2008 08:17

molly napsal(a):
Luli?? Jsi tu ještě?? Pojď na Skype,prosím...

Uuuuuuuuuuuuuž tam skoro jsem

18.3.2008 09:13

lanika napsal(a):

Kam jste zmizely??? Vždycky,když mám chvíli,nikdo tu není... :-(

18.3.2008 09:27

molly napsal(a):
Kam jste zmizely??? Vždycky,když mám chvíli,nikdo tu není... :-(

Zuzíku jsem tu...hele holky žhavý tip, na eqch drezurní sedlo kentaur za 6000,-

18.3.2008 09:35

klawdie napsal(a):

No,já tu drezurku trochu flákám... Ale sedýlko už mám asi vybrané...

18.3.2008 09:37

molly napsal(a):
No,já tu drezurku trochu flákám... Ale sedýlko už mám asi vybrané...

no a copak to je? nějakej kentauros?

18.3.2008 09:37

klawdie napsal(a):

Není to Kentaur, ale Loesdau. Cena nových sedel se pohybuje kolem 6500Kč takže slečna chce vydělat. Navíc je to sedlo z uměliny a s pořádným sedlem drezůrním nemá téměř nic společného. Takový o trochu lepší Lord.....

18.3.2008 09:40

klawdie napsal(a):
no a copak to je? nějakej kentauros?

Německá skočka,chichi,ani jsem to neznala...Bieman riding tam píšou

18.3.2008 09:40

klarys napsal(a):
Není to Kentaur, ale Loesdau. Cena nových sedel se pohybuje kolem 6500Kč takže slečna chce vydělat. Navíc je to sedlo z uměliny a s pořádným sedlem drezůrním nemá téměř nic společného. Takový o trochu lepší Lord.....

No tak to byl fofr, bylo tam kentaur jinak bych na to neragovala...

18.3.2008 09:41

molly napsal(a):
Německá skočka,chichi,ani jsem to neznala...Bieman riding tam píšou

No a už to máš otestované na skocích? nebo zatím jen napasované???

18.3.2008 09:46

klawdie napsal(a):
No tak to byl fofr, bylo tam kentaur jinak bych na to neragovala...

http://www.equichannel.cz/inzerce/ - 4inzerát - jiné za 6 tam není
Spolupracovnice si na Ifauně prohlížela fotky já zrovna inzerci na equi

18.3.2008 09:48

klawdie napsal(a):
No a už to máš otestované na skocích? nebo zatím jen napasované???

Nemám to tak jednoduché..Sedýlko se ke mně dostalo v neděli... :-( Jestli se mi podaří jít skákat,tak až příští týden,páč teď toho mám moc a přes velikonoce jsem celé dny v rachotě

sadzi saj

18.3.2008 10:07
sadzi saj

klarys napsal(a):
http://www.equichannel.cz/inzerce/ - 4inzerát - jiné za 6 tam není
Spolupracovnice si na Ifauně prohlížela fotky já zrovna inzerci na equi

Souhlas, samo jsem pani hned psala a je to Loesdau a posílala mi i fotečku, takže žádný KT.

18.3.2008 10:08

lanika napsal(a):

Tak se tu mějte moc fajn...Já jdu poklidit a nachystat Molinaté na večer a pofrčím na BUS.. Dnes musím brzy... Pěkný den a nezmrzněte! Je tam vítr,no fuj....

Tahle se mi tááák líbí Autor- Danny

18.3.2008 10:19

sadzi saj napsal(a):
Souhlas, samo jsem pani hned psala a je to Loesdau a posílala mi i fotečku, takže žádný KT.

Taky jsi tam viděla kentaur Andrej? jsem si myslela že mám vidiny potom co mi to klarys napsala... na nějak loesdau bych fakt nereagovala...a pročítala jsem to několikrát abych to zas nebyla nějaká kopie

18.3.2008 10:20

molly napsal(a):
Tak se tu mějte moc fajn...Já jdu poklidit a nachystat Molinaté na večer a pofrčím na BUS.. Dnes musím brzy... Pěkný den a nezmrzněte! Je tam vítr,no fuj....

Tahle se mi tááák líbí Autor- Danny

Kobyla jak pro Tebe Zuziku, výškově by jste byli dokonalý párečekbyla nádherná...

18.3.2008 10:24

klawdie napsal(a):
Kobyla jak pro Tebe Zuziku, výškově by jste byli dokonalý párečekbyla nádherná...

Nevím jak u vás, ale u nás je v inzerátu Loesdau.... Asi si se podívala špatně. Myslím, že i sadzi-saj to tak myslela...

18.3.2008 10:28

klarys napsal(a):
Nevím jak u vás, ale u nás je v inzerátu Loesdau.... Asi si se podívala špatně. Myslím, že i sadzi-saj to tak myslela...

Je tam teda Lohes Dau Paní to asi neumí napsat, nebo chtěla zmást neznalé

18.3.2008 10:40

klarys napsal(a):

No má to celkem vtipně psané to je fakt, ale chytila jsem ho když ho tam zrovna dala, tak to možná pak hned opravila, pač je to na tuty on, já snad ty paní písnu...

sadzi saj

18.3.2008 10:41
sadzi saj

klarys napsal(a):

Pročítala jsem inzerci brzo ráno a narazila tam na inzerát na KT, psala e-mail a pani mi odepsala, že to bylo chyba, že to není KT, ale Loesdau a teď jsem koukala znovu do inzerce a má už to tam opravené, ale špatně napsané, jak píše shora Klarys

18.3.2008 10:51

sadzi saj napsal(a):
Pročítala jsem inzerci brzo ráno a narazila tam na inzerát na KT, psala e-mail a pani mi odepsala, že to bylo chyba, že to není KT, ale Loesdau a teď jsem koukala znovu do inzerce a má už to tam opravené, ale špatně napsané, jak píše shora Klarys

TAk to jsem ráda že nejsem jediná kdo to viděl, škoda vid... to by byla pěkná cena...

18.3.2008 11:14

klawdie napsal(a):
TAk to jsem ráda že nejsem jediná kdo to viděl, škoda vid... to by byla pěkná cena...

Jsem tu, makačka jako prase, šéf jede příští týden na dovču tak mě zísobuje úkolama...
Jinak já jsem ten inzerát neviděla, ale za šestku kentaura bych brala...
Já jsem si teď ohřála gábl...rýže s omajdou co dům dal a brokolice a květák a mrkev...bez masa, jsem teďka vegetarián...a ani nechci...
Jinak dneska přijede vetka zkontrolovat kobuše a Leušku, jak to vypadá s folikulem...

18.3.2008 11:42

haisovad napsal(a):
Jsem tu, makačka jako prase, šéf jede příští týden na dovču tak mě zísobuje úkolama...
Jinak já jsem ten inzerát neviděla, ale za šestku kentaura bych brala...
Já jsem si teď ohřála gábl...rýže s omajdou co dům dal a brokolice a květák a mrkev...bez masa, jsem teďka vegetarián...a ani nechci...
Jinak dneska přijede vetka zkontrolovat kobuše a Leušku, jak to vypadá s folikulem...

Cau babice ty nás ale šulíš..Evula zatím nedorazila vubec, Léna to založila a janica jen na skok....ch jo ženský..my to teda táhnem...

18.3.2008 11:58

klawdie napsal(a):
Cau babice ty nás ale šulíš..Evula zatím nedorazila vubec, Léna to založila a janica jen na skok....ch jo ženský..my to teda táhnem...

No jo no...když ono to jinak nejde Klárko.
Je to tady fakt na palici a to teď zalehla jedna z posil...se tady z toho asi poseru za chvíli...nekecám.
Ježiši, kdyby se alespoň mohlo kouřit u počítače...ty jo, úplně ti to závidim...
Co Sába? Něco nového?

18.3.2008 12:51

haisovad napsal(a):
No jo no...když ono to jinak nejde Klárko.
Je to tady fakt na palici a to teď zalehla jedna z posil...se tady z toho asi poseru za chvíli...nekecám.
Ježiši, kdyby se alespoň mohlo kouřit u počítače...ty jo, úplně ti to závidim...
Co Sába? Něco nového?

Ségra prosim tě, jseš jen časově zaneprázdněná, nebo ti prostě e-maily ode mě nechodějííí??...

18.3.2008 15:47

rocky napsal(a):
Ségra prosim tě, jseš jen časově zaneprázdněná, nebo ti prostě e-maily ode mě nechodějííí??...

hezký den

Přidejte reakci

Přidat smajlík