Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2008 13:04

Ahoj,
když tu tak všici makáte po brigádách,nevíte o nějaké slušné(ne podvodníci..) brigádce,co by se dala dělat doma a kde by se dalo vydělat za ten měsíc,alespoň 3000?Předem díky za všechny tipy a zkušenosti:-)

sadzi saj

18.3.2008 13:12
sadzi saj

markemic napsal(a):
Ahoj,
když tu tak všici makáte po brigádách,nevíte o nějaké slušné(ne podvodníci..) brigádce,co by se dala dělat doma a kde by se dalo vydělat za ten měsíc,alespoň 3000?Předem díky za všechny tipy a zkušenosti:-)

No taky by se mi taková hodila, ale pochybuju, že se v dnešní době dá něco sehnat, zkoušela jsem a marně

18.3.2008 13:14

sadzi saj napsal(a):
No taky by se mi taková hodila, ale pochybuju, že se v dnešní době dá něco sehnat, zkoušela jsem a marně

Já tak vídám po Praze vývěsky s nějakým vyplňováním smluv či co..ale nevěřím tomu..radši bych něco solidního,nepotřebuju o peníze přijít,ale přivydělat si..Třeba se někdo ozve se skvělo zkušeností

sadzi saj

18.3.2008 13:27
sadzi saj

markemic napsal(a):
Já tak vídám po Praze vývěsky s nějakým vyplňováním smluv či co..ale nevěřím tomu..radši bych něco solidního,nepotřebuju o peníze přijít,ale přivydělat si..Třeba se někdo ozve se skvělo zkušeností

Jj, bylo by to fajn

18.3.2008 13:28

markemic napsal(a):
Ahoj,

Dělej weby

18.3.2008 13:31

strelish napsal(a):
Dělej weby

Neblázni,nic takovýho neumímTy děláš?

18.3.2008 14:34

markemic napsal(a):
Neblázni,nic takovýho neumímTy děláš?

Jen známým...už na to není tolik času totiž.

Třeba tu http://www.sol-edo.wz.cz nebo http://www.noblessecharm.xf.cz

18.3.2008 20:10

strelish napsal(a):
Dělej weby

a kde seženeš " klienty"? Jako něco málo umím..

18.3.2008 20:20

jarca napsal(a):
a kde seženeš " klienty"? Jako něco málo umím..

"jako něco málo" umí každý druhý, co ve škole nespal

Sehnat se dá buďto přes inzerci nebo známé a dobré je vytvořit svoje + někomu třeba zadarmo a mít to jako reference, když už, tak lidi chtějí vidět, co umíš vytvořit.

18.3.2008 20:50

strelish napsal(a):
"jako něco málo" umí každý druhý, co ve škole nespal

Sehnat se dá buďto přes inzerci nebo známé a dobré je vytvořit svoje + někomu třeba zadarmo a mít to jako reference, když už, tak lidi chtějí vidět, co umíš vytvořit.

tak mi se ve školě webovky neučili teda.. a IVT už mít nebudem..

18.3.2008 20:53

jarca napsal(a):
tak mi se ve školě webovky neučili teda.. a IVT už mít nebudem..

No, byt tebou bych treba zacla prvne tim, ze predelas stranky JK ze sablony estranek na "normalni" psany web. Bez referenci bude sotva kdo mit zajem, takze dalsi rady jsou vcelku bezpredmetne :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík