dominika
napsal(a):
Tak je tu někdo kdo ladí koníka do béžova? Já svojí mlaďošku.
Tady ještě jedna
dominika
napsal(a):
Tady ještě jedna
Měla jsem béžovku ale už šla z baráku i se sedlem...
haisovad
napsal(a):
Měla jsem béžovku ale už šla z baráku i se sedlem...
Mimo to, Domi máš moc pěknou kobylku... Je to kusanec
haisovad
napsal(a):
Mimo to, Domi máš moc pěknou kobylku... Je to kusanec
Děkuju je to moje zlobidlo. Tady má tři bandáže proto, že nám jedna sklouzla takže jsem jí sundala (pro případné rýpaly)
dominika
napsal(a):
Do béžova a hněda ladí i Albertovec, jak koně, tak lidi
kokinka
napsal(a):
Calvados(OIII)
kokinka
napsal(a):
Titan(Démon)
kokinka
napsal(a):
a ještě "liška"
kokinka
napsal(a):
A ještě jedna "nealbertovská" -Normanda.Jak já za tu dečku dostala vynadáno, prý je děsná
kokinka
napsal(a):
A ještě jedna "nealbertovská" -Normanda.Jak já za tu dečku dostala vynadáno, prý je děsná
Mám na prodej jednu odpocku pro příznivce béžové
klawdie
napsal(a):
Mám na prodej jednu odpocku pro příznivce béžové
béžovou a prostš všechny přirodní barvy miluju, cpu je svýmu poníkovi, myslím že nekřičí a moc sluší :o)
toto ještě v anglii
nikootin
napsal(a):
béžovou a prostš všechny přirodní barvy miluju, cpu je svýmu poníkovi, myslím že nekřičí a moc sluší :o)
toto ještě v anglii
sice to nebylo vid+t ale měla jsem k tomu ušitou i béžově podloženou uzdečku.
tady aj provazovka
nikootin
napsal(a):
sice to nebylo vid+t ale měla jsem k tomu ušitou i béžově podloženou uzdečku.
tady aj provazovka
a nyní ve westernu :o) takto se mi to líbí nejvíc .o)))
nikootin
napsal(a):
a nyní ve westernu :o) takto se mi to líbí nejvíc .o)))
Ahojky béžová Mařeně sluší
já bych chtěla spíše do budoucnosti na Čitu zelenou,
ale uvidí se jaká jí půjde k tělu, očím apod...
ona se zatim pořád je fláká a obsedání příde až ve 4 věku (stejně nemám čas) lonžování stačí když se někdo postaví doprostřed a ona sama běhá okolo
(odkoukala to od Zuzíka)čím víc Mařenu vidim tím víc si říkám jak je Čitušce (sestřička) podobná
nedy naopak Mařka je starší..
.......fotka je starší nemám čas na focení
eowyn
napsal(a):
Ahojky béžová Mařeně sluší
já bych chtěla spíše do budoucnosti na Čitu zelenou,
ale uvidí se jaká jí půjde k tělu, očím apod...
ona se zatim pořád je fláká a obsedání příde až ve 4 věku (stejně nemám čas) lonžování stačí když se někdo postaví doprostřed a ona sama běhá okolo
(odkoukala to od Zuzíka)čím víc Mařenu vidim tím víc si říkám jak je Čitušce (sestřička) podobná
nedy naopak Mařka je starší..
.......fotka je starší nemám čas na focení
Čitunky prdel to jen když se neudíme, tak ¨blbneme"
eowyn
napsal(a):
Čitunky prdel to jen když se neudíme, tak ¨blbneme"
Peťo já ti dám Mařenu! To je Marilyn,taky Madlís nebo Malda,Mařena je jen když mne se..e
Je to poklad,v hlavě trošinku magůrek ale chodivá ,ničeho se nebojí na to že je to mlaďoch a dá si ve všem říct.
nikootin
napsal(a):
wowo, to je macek! kolik má probůh ten koník v kohoutku? :o)))) je krásná :)
To určitě myslíš Čitu že? Tady její maminka tu vlastním já.178KVH Čitule jí už určitě dohnala. Tady na fotce březí a v Květnu má rodit.
dominika
napsal(a):
To určitě myslíš Čitu že? Tady její maminka tu vlastním já.178KVH Čitule jí už určitě dohnala. Tady na fotce březí a v Květnu má rodit.
My taky jezdíme v béžové :)
dominika
napsal(a):
takže celá familie :o) jj myslëla jsem čitu, ta fotka s jejím zadkem , to je tjako by slečna stála za zadkem slona :o) ( nechci urážet, jen myslím výšku)
nikootin
napsal(a):
takže celá familie :o) jj myslëla jsem čitu, ta fotka s jejím zadkem , to je tjako by slečna stála za zadkem slona :o) ( nechci urážet, jen myslím výšku)
Jo je to mamut,ostatně její maminka taky. A to je Čitule z plnokrevného otce,jsem zvědavá co vypadne mě já jí mám puštěnou s ČT,asi bukotah do lesa
Ladynka v létě s naší leničkou.
dominika
napsal(a):
Jo je to mamut,ostatně její maminka taky. A to je Čitule z plnokrevného otce,jsem zvědavá co vypadne mě já jí mám puštěnou s ČT,asi bukotah do lesa
Ladynka v létě s naší leničkou.
*
janda
napsal(a):
Já si to hned myslela podle toho jak zas neskladně Téra vypadá
Dělá ještě na Albíku? Sem jí už takovou dobu neviděla a na sms mi nějak nereaguje, možná má nový číslo...
, njn, Terka má štěstí na menší koně a se svou výškou na nějakém prckovi někdy vypadá komicky
. Na pořád dělá, ale vím, že by možná chtěla odejít..číslo pokud vím, má pořád stejné.Když tak ho pisnu na mail.
kokinka
napsal(a):
, njn, Terka má štěstí na menší koně a se svou výškou na nějakém prckovi někdy vypadá komicky
. Na pořád dělá, ale vím, že by možná chtěla odejít..číslo pokud vím, má pořád stejné.Když tak ho pisnu na mail.
Neřekla bych béžová - nýbrž Vanilková Ale ladíme od vanilkové do hnědé
Máme i vodítko a chystáme se na odpocku
kokinka
napsal(a):
Jo dík, budeš hodná - já jich tu mám totiž nějak moc a tak už ani nevím které platí...
No chudák Téra, s tou se to táhne snad od vždycky, že fasuje povětšinou zásadně podmíráky
janda
napsal(a):
Jo dík, budeš hodná - já jich tu mám totiž nějak moc a tak už ani nevím které platí...
No chudák Téra, s tou se to táhne snad od vždycky, že fasuje povětšinou zásadně podmíráky
Njn, obvčas se jí ale poštěstí na koně, který jí velikostně vyhovuje:-) Ikdyž, nevím, jestli znáš Persefonu-Berušku, tak ta byla extrémní, měla snad kolem 150 KVH
kokinka
napsal(a):
Njn, obvčas se jí ale poštěstí na koně, který jí velikostně vyhovuje:-) Ikdyž, nevím, jestli znáš Persefonu-Berušku, tak ta byla extrémní, měla snad kolem 150 KVH
dominika
napsal(a):
Pro kokinka (jana): Hele, chtěla jsem ti napsat maila, ale spíše tě zastihnu tady... nemáš fotku Lombardie? Chtěla bych je porovnat s kobylou. Jinak má už nějakých 157 - 159 cm. A to jí za 12 dní budou dva roky.
Všem se omlouvám, že se nedržím tématu.
cizluc
napsal(a):
Pro kokinka (jana): Hele, chtěla jsem ti napsat maila, ale spíše tě zastihnu tady... nemáš fotku Lombardie? Chtěla bych je porovnat s kobylou. Jinak má už nějakých 157 - 159 cm. A to jí za 12 dní budou dva roky.
Omlouvám se Marylin nebo Marilin?
já nefím, pro mě je to Mařka
líp se to pamatuje
...Čitina potřebuje schodit
je hrozně obézní, navíc jsem zvyklá jezdit na hubených koních jako je Apísek (fotka) žere pořád jenom seno..
a hrozně se fláká po pastvině, jestli se tomu oraništi dá říkat pastvina
, kolik měří Čitule? to nevim stále jsem se nedostala k tomu měření, ale myslim že na Lady ještě nemá
kokinka
napsal(a):
Jojo Berušku znám - nejdřív jenom z vyprávění a potom k nám s ní přijeli na veřejňák - no nikdy jsem na ní teda Téru sedět neviděla, ale představit si to umím (i když myslím, že nám ukazovala nějaký fota z obsedání).
U nás zase Téra jednu dobu nafasovala angloaraba 152KVH, to byl taky nářez jak se na to skládala. Škoda že nemám nějaký fota ze závodů nascanovaný v compu - je to maras
Tak jestli ji uvidíš, že jí zdraví Janda
janda
napsal(a):
Jojo Berušku znám - nejdřív jenom z vyprávění a potom k nám s ní přijeli na veřejňák - no nikdy jsem na ní teda Téru sedět neviděla, ale představit si to umím (i když myslím, že nám ukazovala nějaký fota z obsedání).
U nás zase Téra jednu dobu nafasovala angloaraba 152KVH, to byl taky nářez jak se na to skládala. Škoda že nemám nějaký fota ze závodů nascanovaný v compu - je to maras
Tak jestli ji uvidíš, že jí zdraví Janda
určitě vyřídím, až se na Albík zase někdy dostanu, od té doby co tam nedělám, nějak nezbývá času. Jinak číslo už máš na mailu
cizluc
napsal(a):
Jj, z Rebeky vždycky bývali velcí koně a Resta byla kus už jako roček..Fotky Lomby nemám, ale její majitel dělá na Albíku a má ji doma, tak až se tam dostanu, zkusím nějáké fotky vydyndat
.Ale má z ní ročku po LaretoDiavolo(nevím, jak se to přesně píše) a ta je úžasná,super pohyb a exteriér, tu starší po Rabiát jsi myslím viděla,byla n stáji s Restou, to je ohromný kus koně,myslím, že ta má už přes 165 KVH,takže je to v rodině
.Jinak Rebeka je prodaná a má nádhernou kobylku po All my dreams
kokinka
napsal(a):
Jj, z Rebeky vždycky bývali velcí koně a Resta byla kus už jako roček..Fotky Lomby nemám, ale její majitel dělá na Albíku a má ji doma, tak až se tam dostanu, zkusím nějáké fotky vydyndat
.Ale má z ní ročku po LaretoDiavolo(nevím, jak se to přesně píše) a ta je úžasná,super pohyb a exteriér, tu starší po Rabiát jsi myslím viděla,byla n stáji s Restou, to je ohromný kus koně,myslím, že ta má už přes 165 KVH,takže je to v rodině
.Jinak Rebeka je prodaná a má nádhernou kobylku po All my dreams
Fakt? Ježiš, to je super. Nevíš, kam byla prodaná? Docela bych se jela podívat, kdyby to bylo nějak rozumě. Kus koně to je, byla jsem osočena čím to vlastně krmím, že takhle opravdu dvouletka nevypadá.
Jo, to Rabiatku z Lombardie sem viděla. Byla si s Restou docela podobná. 165 KVH, to je teda kus koně. Kam se hrabu se svýma 159 cm. :-))
Koukala jsem na schct.cz, jak je to letos s hříbaty. Zajímalo by mě spojení Rebeky s Allem. :-))
Přikládám fotku... mimochodem, kdyby neměla zimní srst, tak ji koukaj žebra. Je tak mohutná, ne tlustá..