olga visnakova

vap
napsal(a):
jé, sory já si nevšimla, tak jsem to hodila sem taky, chjo..................
sandimura
napsal(a):
cervena je nejlepsi!!!
Teda holky vy jste se ale rozbarvičkovali, my tíhneme k červený, ale ráda bych nyní začala ladit do hněda.
Olgo tobě se omlouvám ale červená tu měla založené dvě dikuze a v tvé bylo méně příspěvku
klawdie
napsal(a):
Teda holky vy jste se ale rozbarvičkovali, my tíhneme k červený, ale ráda bych nyní začala ladit do hněda.
Olgo tobě se omlouvám ale červená tu měla založené dvě dikuze a v tvé bylo méně příspěvku
No tak jednu cervenou nekdo smazal jak sem tam vlozila fota .....uz se nedivim kdyz sou tady dve
no tak ja sem dam třásně
sccary
napsal(a):
No tak jednu cervenou nekdo smazal jak sem tam vlozila fota .....uz se nedivim kdyz sou tady dve
no tak ja sem dam třásně
ta ohlavka na fotce s trasnemi je taky cervena ......ale je ´´trocha ´´ zaprasena
tady parelka
sccary
napsal(a):
ta ohlavka na fotce s trasnemi je taky cervena ......ale je ´´trocha ´´ zaprasena
tady parelka
Fotku v plné výbavě nemám tak ji sem dám aspoň takto
sccary
napsal(a):
Fotku v plné výbavě nemám tak ji sem dám aspoň takto
Teda máš to super vytuněné.
omlouvámse ale smázla jsem to já..bylo to tu založené dvakrát. to mi spíš jen červenou jako detail, takže černá dečka s červeným pruhem a k tomu černá čabraka s červeným...červená lonž, hřbílko, háček, parelka,a jiný drobnosti
klawdie
napsal(a):
Teda máš to super vytuněné.
omlouvámse ale smázla jsem to já..bylo to tu založené dvakrát. to mi spíš jen červenou jako detail, takže černá dečka s červeným pruhem a k tomu černá čabraka s červeným...červená lonž, hřbílko, háček, parelka,a jiný drobnosti
vytuněné to je dobrý.........to nevadí zes to smazla............... pekna decka
sccary
napsal(a):
vytuněné to je dobrý.........to nevadí zes to smazla............... pekna decka
Jo jo dík, mám ji ráda, nechal jsem mu tam vyšít iniciálek, je to taková naše fajnová dečka, ale další už budou v hnědé:)
dominika
napsal(a):
Kláro kolik te tomu tvému šimlíkovi?
cervena deka a cervene vlasy
sccary
napsal(a):
tady parelka
No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá
memmory
napsal(a):
No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá
ahoj tady náhodně v červené,kvůli fotce,jinak zelená
regie
napsal(a):
ahoj tady náhodně v červené,kvůli fotce,jinak zelená
tak my jako jendu z mnoha vedeme i červenou:)