Tak teda...dejme si i ČERVENOU :-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

18.3.2008 21:02
olga visnakova

vap napsal(a):

jé, sory já si nevšimla, tak jsem to hodila sem taky, chjo..................

19.3.2008 09:11

sandimura napsal(a):
cervena je nejlepsi!!!

Teda holky vy jste se ale rozbarvičkovali, my tíhneme k červený, ale ráda bych nyní začala ladit do hněda.
Olgo tobě se omlouvám ale červená tu měla založené dvě dikuze a v tvé bylo méně příspěvku

19.3.2008 09:13

klawdie napsal(a):
Teda holky vy jste se ale rozbarvičkovali, my tíhneme k červený, ale ráda bych nyní začala ladit do hněda.
Olgo tobě se omlouvám ale červená tu měla založené dvě dikuze a v tvé bylo méně příspěvku

No tak jednu cervenou nekdo smazal jak sem tam vlozila fota .....uz se nedivim kdyz sou tady dve no tak ja sem dam třásně

19.3.2008 09:15

sccary napsal(a):
No tak jednu cervenou nekdo smazal jak sem tam vlozila fota .....uz se nedivim kdyz sou tady dve no tak ja sem dam třásně

ta ohlavka na fotce s trasnemi je taky cervena ......ale je ´´trocha ´´ zaprasena

tady parelka

19.3.2008 09:16

sccary napsal(a):
ta ohlavka na fotce s trasnemi je taky cervena ......ale je ´´trocha ´´ zaprasena

tady parelka

Fotku v plné výbavě nemám tak ji sem dám aspoň takto

19.3.2008 09:21

sccary napsal(a):
Fotku v plné výbavě nemám tak ji sem dám aspoň takto

Teda máš to super vytuněné.
omlouvámse ale smázla jsem to já..bylo to tu založené dvakrát. to mi spíš jen červenou jako detail, takže černá dečka s červeným pruhem a k tomu černá čabraka s červeným...červená lonž, hřbílko, háček, parelka,a jiný drobnosti

19.3.2008 09:26

klawdie napsal(a):
Teda máš to super vytuněné.
omlouvámse ale smázla jsem to já..bylo to tu založené dvakrát. to mi spíš jen červenou jako detail, takže černá dečka s červeným pruhem a k tomu černá čabraka s červeným...červená lonž, hřbílko, háček, parelka,a jiný drobnosti

vytuněné to je dobrý.........to nevadí zes to smazla............... pekna decka

19.3.2008 09:36

sccary napsal(a):
vytuněné to je dobrý.........to nevadí zes to smazla............... pekna decka

Jo jo dík, mám ji ráda, nechal jsem mu tam vyšít iniciálek, je to taková naše fajnová dečka, ale další už budou v hnědé:)

19.3.2008 09:48

klawdie napsal(a):
Jo jo dík, mám ji ráda, nechal jsem mu tam vyšít iniciálek, je to taková naše fajnová dečka, ale další už budou v hnědé:)

Kláro kolik te tomu tvému šimlíkovi?

19.3.2008 10:15

dominika napsal(a):

cervena deka a cervene vlasy

19.3.2008 10:19

sccary napsal(a):

tady parelka

19.3.2008 10:22

dominika napsal(a):

Domi letos nám bylo pět v březnu.

19.3.2008 10:43

klawdie napsal(a):
Domi letos nám bylo pět v březnu.

Mooc hezkej!

19.3.2008 21:16

No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá

20.3.2008 08:48

memmory napsal(a):
No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá

ahoj tady náhodně v červené,kvůli fotce,jinak zelená

20.3.2008 08:50

regie napsal(a):
ahoj tady náhodně v červené,kvůli fotce,jinak zelená

tak my jako jendu z mnoha vedeme i červenou:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík