zvířátková

honey
napsal(a):
No a na tyto barvičky si nikdo nevzpomene :( ....kromě nás :D
Teda já jezdím kobylku jménem Fialka a začínáme se ladit do modra (světle) - máme jen ohlávku, odpocku a já jezdím ve světlých riflích ale snaha je
A co vy? Pochlubte se!
Modrá je dobrá
zvířátková

zvířátková

zvířátková
napsal(a):
s ohlávkou
Máme uzdečku, ohlávku, vodítko, deku, obřišník a teď čekám na černomodré otěže.
honey
napsal(a):
Teda já jezdím kobylku jménem Fialka a začínáme se ladit do modra (světle) - máme jen ohlávku, odpocku a já jezdím ve světlých riflích ale snaha je
A co vy? Pochlubte se!
My "ladíme" do modra... Zatím máme podsedlovku, štrejchy, taky moje kalhoty, pak čištění lonž, ohlávku máme fialovou (podle majitele nej barva )
kassiopeass
napsal(a):
My "ladíme" do modra... Zatím máme podsedlovku, štrejchy, taky moje kalhoty, pak čištění lonž, ohlávku máme fialovou (podle majitele nej barva )
Ještě semnou
honey
napsal(a):
A co vy? Pochlubte se!
Jojo - modrá je dobrá
janda
napsal(a):
Jojo - modrá je dobrá
Ja se ladim a tunim pokažde jinak
dakotka
napsal(a):
Ja se ladim a tunim pokažde jinak
a tady zase jinak...
dakotka
napsal(a):
a tady zase jinak...
a tady už konečně ta modrá...mam deku karovou se fšema barvama jinak fše přírodní kuže takže kombinuju....podle nálady))
dominika
napsal(a):
Jani můžu se zeptat co je to za kobylku?
teda doufam že to bylo na mě????...tady s dcerkou po PH
dakotka
napsal(a):
teda doufam že to bylo na mě????...tady s dcerkou po PH
dzaina
napsal(a):
Tady ve svetle modre
a ve fialove-to jsou nase barvy
honey
napsal(a):
A co vy? Pochlubte se!
my máme snad všechny barvy, takže i modoru, pak ještě červenou, černou s bílým lemem, tmavě zelenou, žlutou, přírodního beránka, modré káro, hnědou...no, většiinou máme dečku - plus ohlávku a vodítko...
jinak modré mám ještě chrániče...ale jinak používám vyloženě podsedlovku a ohlávku, na které jezdím:))
kukinatost
napsal(a):
my máme snad všechny barvy, takže i modoru, pak ještě červenou, černou s bílým lemem, tmavě zelenou, žlutou, přírodního beránka, modré káro, hnědou...no, většiinou máme dečku - plus ohlávku a vodítko...
jinak modré mám ještě chrániče...ale jinak používám vyloženě podsedlovku a ohlávku, na které jezdím:))
No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá
memmory
napsal(a):
No když jsem bobana koupila začaly jsme na červené , potom jak se obsedal tak bílá , po přejití na western modrá a teď jsme se konečně našli - žlutá
red and white
napsal(a):
a tady v provazovce Kobylka je laděná celá do modra i pod sedlo
red and white
napsal(a):
a tady v provazovce Kobylka je laděná celá do modra i pod sedlo
To my máme do modra skoro všechno Ohlávku, vodítko, podsedlovky, čabraku, obmotánací prácovní bandáže, odpocky, bederku, a já závodní košile, rajtky, bundu a sako mám taky tmavě modré, ikdyž už přemýšlím o šedém co se mi líbilo
Jinak modrou máme hodně i jako kombinaci hnědá-modrá
Našla jsem fotku před asi rokem ze závodů, dokonce i nad modrým skokem
gabineska
napsal(a):
To my máme do modra skoro všechno Ohlávku, vodítko, podsedlovky, čabraku, obmotánací prácovní bandáže, odpocky, bederku, a já závodní košile, rajtky, bundu a sako mám taky tmavě modré, ikdyž už přemýšlím o šedém co se mi líbilo
Jinak modrou máme hodně i jako kombinaci hnědá-modrá
Našla jsem fotku před asi rokem ze závodů, dokonce i nad modrým skokem
MODRA 4rever po roku sme sa s Pohuškom zladili do modra......az pokym ho nepredali...... :_(
shallowy
napsal(a):
MODRA 4rever po roku sme sa s Pohuškom zladili do modra......az pokym ho nepredali...... :_(
Já mám teda laděno vše do vínové a černé...sedlo vínové + uzdečka, otěže..atd ...
ale modrou miluji, hlavně tyrkysovou, takže jsem se loni pustila do arabské uzdečky v těchto barvách a myslím, že se záměr celkem povedl
lucky
napsal(a):
Já mám teda laděno vše do vínové a černé...sedlo vínové + uzdečka, otěže..atd ...
ale modrou miluji, hlavně tyrkysovou, takže jsem se loni pustila do arabské uzdečky v těchto barvách a myslím, že se záměr celkem povedl
Naše barvy jsou modro-černá...další oblíbenou kombinací je černá s bílou nebo stříbrnou
lucky
napsal(a):
tady ještě jedna fotečka