Kde ještě to takhle vypadá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2008 09:15

sccary napsal(a):
tak takové tu máme nadělění.

Ahoj,no ráno jsem měla šok,,,, to jsem si myslela,že už bude zeleno

19.3.2008 09:16

luda napsal(a):

19.3.2008 09:17

luda napsal(a):

jo je to sileny ja uz sem si predstavovala pekné teplé jaro a tedka toto

19.3.2008 09:25

sccary napsal(a):
jo je to sileny ja uz sem si predstavovala pekné teplé jaro a tedka toto

už aby to bylo,,zase tak krásně a teplo

19.3.2008 09:27

luda napsal(a):

AŤ UŽ JE ASPOŇ TEPLO,AŤ MAJÍ KONĚ TRÁVU

19.3.2008 09:28

luda napsal(a):

jo kéžby už

19.3.2008 09:35

sccary napsal(a):
jo kéžby už

Zuzu,co ty vlastně máš za kone a odkud jsi???

19.3.2008 09:56

sccary napsal(a):
tak takové tu máme nadělění.

Jéžíšmarjá lidi kde to bydlíte?? Na sibiři?

Opava hlásí modrý nebe a sluníčko - ráno sice byla silná námraza, která se ve stínu drží ještě teď, ale dejte pokoj se sněhem - fuj

19.3.2008 10:07

janda napsal(a):
Jéžíšmarjá lidi kde to bydlíte?? Na sibiři?

Opava hlásí modrý nebe a sluníčko - ráno sice byla silná námraza, která se ve stínu drží ještě teď, ale dejte pokoj se sněhem - fuj

U nás je taky sněžno. Takhle včera...

19.3.2008 10:16

liala napsal(a):
U nás je taky sněžno. Takhle včera...

A takhle právě teď...

19.3.2008 10:27

liala napsal(a):
A takhle právě teď...

Já sem z Břidličné okr. Bruntál .......taková prdelka a na koníky mrkni tady www.iriskaron.estranky.cz já jsem prostě poníkář

19.3.2008 10:42

sccary napsal(a):
Já sem z Břidličné okr. Bruntál .......taková prdelka a na koníky mrkni tady www.iriskaron.estranky.cz já jsem prostě poníkář

tak tady to jede naznova...to bude sněhu

19.3.2008 10:46

luda napsal(a):

šííííílennýý

19.3.2008 10:46

luda napsal(a):

chjo to je naprd budou velikonoce na snehu

19.3.2008 10:48

sccary napsal(a):
chjo to je naprd budou velikonoce na snehu

a ty jsi odkud? a konici?

19.3.2008 11:08

sccary napsal(a):
a ty jsi odkud? a konici?

jsou užasní,,,chlapatí,,,to jsem zvědavá,jací budou v letě

Já jsem ze Sekeřic od Nového Bydžova okr Jíčín

moje kobů Lýdie vlevo // Lady vpravo

19.3.2008 11:40

luda napsal(a):
jsou užasní,,,chlapatí,,,to jsem zvědavá,jací budou v letě

Já jsem ze Sekeřic od Nového Bydžova okr Jíčín

moje kobů Lýdie vlevo // Lady vpravo

To já jsem taky zvědavá a kolik měří ty tvé krasavice?

19.3.2008 11:47

sccary napsal(a):
To já jsem taky zvědavá a kolik měří ty tvé krasavice?

Lady 130cm a Lýdie 140 cm

19.3.2008 12:27

luda napsal(a):
Lady 130cm a Lýdie 140 cm

Jsou moc pekne........to je mamina s dcerou? mela jsi ji nekdy pripoustenou nekterou z nic? jak je mas dlouho a co jsou zac?? takový dotazníček na tebe

19.3.2008 12:36

sccary napsal(a):
Jsou moc pekne........to je mamina s dcerou? mela jsi ji nekdy pripoustenou nekterou z nic? jak je mas dlouho a co jsou zac?? takový dotazníček na tebe

Tak Lýdii mám přes rok jsou ji 3 roky,pomalu zaučujem.je to ČSP s pp.
Letos ji budu snad připoštět,pořizovala se jako společnice pro lady pro svezení sestry a hlavně na chov.

19.3.2008 12:39

luda napsal(a):
Letos ji budu snad připoštět,pořizovala se jako společnice pro lady pro svezení sestry a hlavně na chov.

Já chci taky letos připouštět tak sbírám poznatky jelikož mám z toho trochu strach. už ses poohlížečla po nějákém taťkovy?

19.3.2008 12:41

luda napsal(a):

Lady 4 roky shetland x Wpr . Mám ji přez 2 roky je to ta nejuzasnější kobyla kterou mám....je sice majinká ale charakter k nezaplacení,,padla mě do oka...

19.3.2008 12:44

luda napsal(a):
Lady 4 roky shetland x Wpr . Mám ji přez 2 roky je to ta nejuzasnější kobyla kterou mám....je sice majinká ale charakter k nezaplacení,,padla mě do oka...

Já pořád přemýšlím jestli mě uveze tento koňouch a zda nebudu za tyrana

19.3.2008 12:47

luda napsal(a):

No a ještě něco o mě bude mě 21 u koní jsem odmalička v 6 letech jsem měla prvného poníéka ,,V 9 kletech se naši rozvedli poníka mě táta prodal.Pak jsem k němu jezdila pomáhat s chladnokrevníkama učit tahat v lese.Jeho kamarádum jsem pomáhal zaučovat koně pod sedlem i v tahu.Tam jsem potkal kamrádku co mají asi 14 koní z toho 2 velké a ostatní poníci a tam mě padli do oka.Pak jsem si u táty zlomila nohu nemohla jsem cca 5 měsícu chodi a tím jsem se rozhodla,že cjhci už vlastního koně.A bylo to...Dostala jsem se se v šeho a letou,,,doufám že vše pujde tak ják má a pojedu na vytrvalost s Lady

a teď ty,??????

19.3.2008 12:57

luda napsal(a):
No a ještě něco o mě bude mě 21 u koní jsem odmalička v 6 letech jsem měla prvného poníéka ,,V 9 kletech se naši rozvedli poníka mě táta prodal.Pak jsem k němu jezdila pomáhat s chladnokrevníkama učit tahat v lese.Jeho kamarádum jsem pomáhal zaučovat koně pod sedlem i v tahu.Tam jsem potkal kamrádku co mají asi 14 koní z toho 2 velké a ostatní poníci a tam mě padli do oka.Pak jsem si u táty zlomila nohu nemohla jsem cca 5 měsícu chodi a tím jsem se rozhodla,že cjhci už vlastního koně.A bylo to...Dostala jsem se se v šeho a letou,,,doufám že vše pujde tak ják má a pojedu na vytrvalost s Lady

a teď ty,??????

zdárek LudoKdy bys chtěla vyrazit na první závody a kam?

19.3.2008 13:01

smisek napsal(a):
zdárek LudoKdy bys chtěla vyrazit na první závody a kam?

Zdárek Smíeku noo to ještě nevím kdy a kam,,ale určitě bych letos chtěla dát aspoň jedny a co ty???

19.3.2008 13:04

luda napsal(a):
Zdárek Smíeku noo to ještě nevím kdy a kam,,ale určitě bych letos chtěla dát aspoň jedny a co ty???

Zuzu,kolik měí tvoji ?a kolik vížiš ty??
Hřebce ještě nemám vybraného

19.3.2008 13:04

luda napsal(a):

No taky se chystám na vytrvalost...uvidím jak vše půjde a pak se rozhodnu!!!!

19.3.2008 13:25

smisek napsal(a):
No taky se chystám na vytrvalost...uvidím jak vše půjde a pak se rozhodnu!!!!

tak takhle to vypadá u nása stále padá

19.3.2008 13:27

smisek napsal(a):

a co dělá kobylka?No ta si vesele chrápe

19.3.2008 13:29

smisek napsal(a):
a co dělá kobylka?No ta si vesele chrápe

Kécáš že chrápou.....to jsou pohodáři

19.3.2008 13:31

smisek napsal(a):

No tady taky porad snezi ale vyfotit to nemuzu ted sem pucila strejdovi fotak. Tak ja sem blazen do koni snad od perinky jenze jsem nemela to stesti se k nim dostat vastne jsem se k nim dostala az kolem 13 let a to jsem jezdila jen ve vybehu a spis kolem nich makala. Pak jsem byla u jednoho pana jezdit a jeste na dvoudennim putovani s koniky. Pak jsem si poridila Ct kobylku Lenku kterou uz nemam a tedka mam poncliky no irisku krizenku shetlanda 110 cm vkh a dva cirkusaky Aron 127 cm vkh a Apollo 130 cm vkh mno a ja vazim neco pres 60 kg chjo kde sou ty casy co sem mela 55 kg

19.3.2008 13:34

sccary napsal(a):
No tady taky porad snezi ale vyfotit to nemuzu ted sem pucila strejdovi fotak. Tak ja sem blazen do koni snad od perinky jenze jsem nemela to stesti se k nim dostat vastne jsem se k nim dostala az kolem 13 let a to jsem jezdila jen ve vybehu a spis kolem nich makala. Pak jsem byla u jednoho pana jezdit a jeste na dvoudennim putovani s koniky. Pak jsem si poridila Ct kobylku Lenku kterou uz nemam a tedka mam poncliky no irisku krizenku shetlanda 110 cm vkh a dva cirkusaky Aron 127 cm vkh a Apollo 130 cm vkh mno a ja vazim neco pres 60 kg chjo kde sou ty casy co sem mela 55 kg

jaký ten podbřišák bys potřebovala já mám jeden 90 cm a druhý 70 cm

19.3.2008 13:34

luda napsal(a):
Kécáš že chrápou.....to jsou pohodáři

no Zikouš,ten drží stráž,ale taky podřimuje

19.3.2008 13:53

sccary napsal(a):

jsem z Náchoda a před chvílí skončila hrozná chumelenice...už mě to počasí pěkně se*e takhle nám ta jízdárna těžko vyschne...:(

19.3.2008 13:58

sccary napsal(a):

To bylo na mě stím podbřišníkem???

19.3.2008 13:58

luda napsal(a):
To bylo na mě stím podbřišníkem???

mno bylo

19.3.2008 14:00

sccary napsal(a):
mno bylo

A JAKÉ MÁŠ? Z ČEHO? a VYMĚNÍŠ NEBO PRODÁŠ??

19.3.2008 14:08

luda napsal(a):
A JAKÉ MÁŠ? Z ČEHO? a VYMĚNÍŠ NEBO PRODÁŠ??

mrkni na stranky mam je tam vyfocene v rubrice bazarek aji bychvymenila ale jestli to apollovi nebude moc velke ten tvuj

19.3.2008 14:44

sccary napsal(a):
mrkni na stranky mam je tam vyfocene v rubrice bazarek aji bychvymenila ale jestli to apollovi nebude moc velke ten tvuj

Tak pokud máš zájem,tak to stebou vymění za ten co má 90cm.

19.3.2008 14:45

luda napsal(a):
Tak pokud máš zájem,tak to stebou vymění za ten co má 90cm.

tak ja poměřím jestli by to sedelo a vymenime jo?

19.3.2008 15:05

sccary napsal(a):
tak ja poměřím jestli by to sedelo a vymenime jo?

ok

19.3.2008 15:17

luda napsal(a):
ok

pokecame a jeste obchod udelame no a co rikas na tu mou vahu ne ronecka???

19.3.2008 15:37

sccary napsal(a):
pokecame a jeste obchod udelame no a co rikas na tu mou vahu ne ronecka???

já mám 5Okg ,a Lady je drobná...takže si myslí,pokud to nebude koním vadit,tak mužeš jezdit uuplně v klidu...třeba s Lady jsem dala huberta cca 36km a byla pořád čilá...šlapala krásně.chodím tak 4 krát do týdne a Lady nevyhazuje nesnaží se mě sundat,nevadí ji když na ní nalézám....To poznáš,kdyby je bolela záda nebo jim to bylo nepříjemné...Musíš to zkusit,,,ale ty je máš široký a udělanný jako Pra*e,takže si myslím,že to pro mě nebude žádnej problém

Hubert

19.3.2008 15:39

luda napsal(a):
já mám 5Okg ,a Lady je drobná...takže si myslí,pokud to nebude koním vadit,tak mužeš jezdit uuplně v klidu...třeba s Lady jsem dala huberta cca 36km a byla pořád čilá...šlapala krásně.chodím tak 4 krát do týdne a Lady nevyhazuje nesnaží se mě sundat,nevadí ji když na ní nalézám....To poznáš,kdyby je bolela záda nebo jim to bylo nepříjemné...Musíš to zkusit,,,ale ty je máš široký a udělanný jako Pra*e,takže si myslím,že to pro mě nebude žádnej problém

Hubert

skákáme

19.3.2008 15:57

luda napsal(a):

mám blbou zprávu já bych potřebovala něco kratšího kolem 100 cm ted sem to byla merit
No prave ze ronek je takovej macatej tak sem myslela ze by me snad snesl no a jak rikas on my ukaze jestli jo nebo ne kdyztak me zahodí

19.3.2008 17:17

sccary napsal(a):
mám blbou zprávu já bych potřebovala něco kratšího kolem 100 cm ted sem to byla merit
No prave ze ronek je takovej macatej tak sem myslela ze by me snad snesl no a jak rikas on my ukaze jestli jo nebo ne kdyztak me zahodí

jj nevadí.....

no fakt to na něm poznáš,,,,a tky když mu po ježdění prohmatáš záda,,,

20.3.2008 10:09

luda napsal(a):
jj nevadí.....

no fakt to na něm poznáš,,,,a tky když mu po ježdění prohmatáš záda,,,

prohmatam zada? a jak to poznam nebo jak prohmatat diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík