sccary
napsal(a):
tak takové tu máme nadělění.
Ahoj,no ráno jsem měla šok,,,, to jsem si myslela,že už bude zeleno
luda
napsal(a):
Ahoj,no ráno jsem měla šok,,,, to jsem si myslela,že už bude zeleno
sccary
napsal(a):
jo je to sileny ja uz sem si predstavovala pekné teplé jaro a tedka toto
už aby to bylo,,zase tak krásně a teplo
luda
napsal(a):
už aby to bylo,,zase tak krásně a teplo
AŤ UŽ JE ASPOŇ TEPLO,AŤ MAJÍ KONĚ TRÁVU
sccary
napsal(a):
jo kéžby už
Zuzu,co ty vlastně máš za kone a odkud jsi???
janda
napsal(a):
Jéžíšmarjá lidi kde to bydlíte?? Na sibiři?
Opava hlásí modrý nebe a sluníčko - ráno sice byla silná námraza, která se ve stínu drží ještě teď, ale dejte pokoj se sněhem - fuj
U nás je taky sněžno. Takhle včera...
liala
napsal(a):
U nás je taky sněžno. Takhle včera...
A takhle právě teď...
liala
napsal(a):
A takhle právě teď...
Já sem z Břidličné okr. Bruntál .......taková prdelka a na koníky mrkni tady www.iriskaron.estranky.cz já jsem prostě poníkář
sccary
napsal(a):
Já sem z Břidličné okr. Bruntál .......taková prdelka a na koníky mrkni tady www.iriskaron.estranky.cz já jsem prostě poníkář
tak tady to jede naznova...to bude sněhu
sccary
napsal(a):
a ty jsi odkud? a konici?
jsou užasní,,,chlapatí,,,to jsem zvědavá,jací budou v letě
Já jsem ze Sekeřic od Nového Bydžova okr Jíčín
moje kobů Lýdie vlevo // Lady vpravo
sccary
napsal(a):
To já jsem taky zvědavá a kolik měří ty tvé krasavice?
Lady 130cm a Lýdie 140 cm
sccary
napsal(a):
Jsou moc pekne........to je mamina s dcerou? mela jsi ji nekdy pripoustenou nekterou z nic? jak je mas dlouho a co jsou zac?? takový dotazníček na tebe
Tak Lýdii mám přes rok jsou ji 3 roky,pomalu zaučujem.je to ČSP s pp.
Letos ji budu snad připoštět,pořizovala se jako společnice pro lady pro svezení sestry a hlavně na chov.
luda
napsal(a):
Letos ji budu snad připoštět,pořizovala se jako společnice pro lady pro svezení sestry a hlavně na chov.
Já chci taky letos připouštět tak sbírám poznatky jelikož mám z toho trochu strach. už ses poohlížečla po nějákém taťkovy?
luda
napsal(a):
Lady 4 roky shetland x Wpr . Mám ji přez 2 roky je to ta nejuzasnější kobyla kterou mám....je sice majinká ale charakter k nezaplacení,,padla mě do oka...
luda
napsal(a):
Lady 4 roky shetland x Wpr . Mám ji přez 2 roky je to ta nejuzasnější kobyla kterou mám....je sice majinká ale charakter k nezaplacení,,padla mě do oka...
Já pořád přemýšlím jestli mě uveze tento koňouch a zda nebudu za tyrana
luda
napsal(a):
No a ještě něco o mě bude mě 21 u koní jsem odmalička v 6 letech jsem měla prvného poníéka ,,V 9 kletech se naši rozvedli poníka mě táta prodal.Pak jsem k němu jezdila pomáhat s chladnokrevníkama učit tahat v lese.Jeho kamarádum jsem pomáhal zaučovat koně pod sedlem i v tahu.Tam jsem potkal kamrádku co mají asi 14 koní z toho 2 velké a ostatní poníci a tam mě padli do oka.Pak jsem si u táty zlomila nohu nemohla jsem cca 5 měsícu chodi a tím jsem se rozhodla,že cjhci už vlastního koně.A bylo to...Dostala jsem se se v šeho a letou,,,doufám že vše pujde tak ják má a pojedu na vytrvalost s Lady
a teď ty,??????
luda
napsal(a):
No a ještě něco o mě bude mě 21 u koní jsem odmalička v 6 letech jsem měla prvného poníéka ,,V 9 kletech se naši rozvedli poníka mě táta prodal.Pak jsem k němu jezdila pomáhat s chladnokrevníkama učit tahat v lese.Jeho kamarádum jsem pomáhal zaučovat koně pod sedlem i v tahu.Tam jsem potkal kamrádku co mají asi 14 koní z toho 2 velké a ostatní poníci a tam mě padli do oka.Pak jsem si u táty zlomila nohu nemohla jsem cca 5 měsícu chodi a tím jsem se rozhodla,že cjhci už vlastního koně.A bylo to...Dostala jsem se se v šeho a letou,,,doufám že vše pujde tak ják má a pojedu na vytrvalost s Lady
a teď ty,??????
zdárek LudoKdy bys chtěla vyrazit na první závody a kam?
luda
napsal(a):
Zdárek Smíeku noo to ještě nevím kdy a kam,,ale určitě bych letos chtěla dát aspoň jedny a co ty???
Zuzu,kolik měí tvoji ?a kolik vížiš ty??
Hřebce ještě nemám vybraného
smisek
napsal(a):
No taky se chystám na vytrvalost...uvidím jak vše půjde a pak se rozhodnu!!!!
tak takhle to vypadá u nása stále padá
smisek
napsal(a):
a co dělá kobylka?No ta si vesele chrápe
smisek
napsal(a):
No tady taky porad snezi ale vyfotit to nemuzu ted sem pucila strejdovi fotak. Tak ja sem blazen do koni snad od perinky jenze jsem nemela to stesti se k nim dostat vastne jsem se k nim dostala az kolem 13 let a to jsem jezdila jen ve vybehu a spis kolem nich makala. Pak jsem byla u jednoho pana jezdit a jeste na dvoudennim putovani s koniky. Pak jsem si poridila Ct kobylku Lenku kterou uz nemam a tedka mam poncliky no irisku krizenku shetlanda 110 cm vkh a dva cirkusaky Aron 127 cm vkh a Apollo 130 cm vkh mno a ja vazim neco pres 60 kg
chjo kde sou ty casy co sem mela 55 kg
sccary
napsal(a):
No tady taky porad snezi ale vyfotit to nemuzu ted sem pucila strejdovi fotak. Tak ja sem blazen do koni snad od perinky jenze jsem nemela to stesti se k nim dostat vastne jsem se k nim dostala az kolem 13 let a to jsem jezdila jen ve vybehu a spis kolem nich makala. Pak jsem byla u jednoho pana jezdit a jeste na dvoudennim putovani s koniky. Pak jsem si poridila Ct kobylku Lenku kterou uz nemam a tedka mam poncliky no irisku krizenku shetlanda 110 cm vkh a dva cirkusaky Aron 127 cm vkh a Apollo 130 cm vkh mno a ja vazim neco pres 60 kg
chjo kde sou ty casy co sem mela 55 kg
jaký ten podbřišák bys potřebovala já mám jeden 90 cm a druhý 70 cm
luda
napsal(a):
Kécáš že chrápou.....to jsou pohodáři
no Zikouš,ten drží stráž,ale taky podřimuje
luda
napsal(a):
A JAKÉ MÁŠ? Z ČEHO? a VYMĚNÍŠ NEBO PRODÁŠ??
mrkni na stranky mam je tam vyfocene v rubrice bazarek aji bychvymenila ale jestli to apollovi nebude moc velke ten tvuj
sccary
napsal(a):
mrkni na stranky mam je tam vyfocene v rubrice bazarek aji bychvymenila ale jestli to apollovi nebude moc velke ten tvuj
Tak pokud máš zájem,tak to stebou vymění za ten co má 90cm.
sccary
napsal(a):
pokecame a jeste obchod udelame no a co rikas na tu mou vahu ne ronecka???
já mám 5Okg ,a Lady je drobná...takže si myslí,pokud to nebude koním vadit,tak mužeš jezdit uuplně v klidu...třeba s Lady jsem dala huberta cca 36km a byla pořád čilá...šlapala krásně.chodím tak 4 krát do týdne a Lady nevyhazuje nesnaží se mě sundat,nevadí ji když na ní nalézám....To poznáš,kdyby je bolela záda nebo jim to bylo nepříjemné...Musíš to zkusit,,,ale ty je máš široký a udělanný jako Pra*e,takže si myslím,že to pro mě nebude žádnej problém
Hubert
luda
napsal(a):
já mám 5Okg ,a Lady je drobná...takže si myslí,pokud to nebude koním vadit,tak mužeš jezdit uuplně v klidu...třeba s Lady jsem dala huberta cca 36km a byla pořád čilá...šlapala krásně.chodím tak 4 krát do týdne a Lady nevyhazuje nesnaží se mě sundat,nevadí ji když na ní nalézám....To poznáš,kdyby je bolela záda nebo jim to bylo nepříjemné...Musíš to zkusit,,,ale ty je máš široký a udělanný jako Pra*e,takže si myslím,že to pro mě nebude žádnej problém
Hubert
skákáme
sccary
napsal(a):
mám blbou zprávu já bych potřebovala něco kratšího kolem 100 cm ted sem to byla merit
No prave ze ronek je takovej macatej tak sem myslela ze by me snad snesl no a jak rikas on my ukaze jestli jo nebo ne kdyztak me zahodí
jj nevadí.....
no fakt to na něm poznáš,,,,a tky když mu po ježdění prohmatáš záda,,,