ukažte nám Vaše best fotečky ... ať už vaši s koníkem nebo, že se Vám daná fotečka velice povedla ;)
kolaida
napsal(a):
ukažte nám Vaše best fotečky ... ať už vaši s koníkem nebo, že se Vám daná fotečka velice povedla ;)
já mám taky jednu náš apollo .......není to ale moje práce tuto fotku upravovala memmory
sccary
napsal(a):
já mám taky jednu náš apollo .......není to ale moje práce tuto fotku upravovala memmory
kolaida
napsal(a):
kolaida
napsal(a):
Tak toho bude hodně Ne, vyberu jen ty nejnovější
Tady jedna z nejhezčích, kde jsem já s miláčkem
karwen
napsal(a):
Tak toho bude hodně Ne, vyberu jen ty nejnovější
Tady jedna z nejhezčích, kde jsem já s miláčkem
Tuhle jsem fotila já
karwen
napsal(a):
Tuhle jsem fotila já
Tady zase fotečky se mnou a s Ajdou, za který jsem moc ráda
karwen
napsal(a):
Další
karwen
napsal(a):
Těch špeků si nevšímejte
karwen
napsal(a):
A poslední
Další co jsem fotila já - zase jedna povedená
karwen
napsal(a):
Další co jsem fotila já - zase jedna povedená
Nejnovější
karwen
napsal(a):
Mlaďoch
Ze 115.Velké pardubické - Váňa a Sixteen Všechno jsem fotila já!
karwen
napsal(a):
Ze 115.Velké pardubické - Váňa a Sixteen Všechno jsem fotila já!
Na zadních - i s jezdcem (já nejsem jezdec, já jsem fotila)
karwen
napsal(a):
Na zadních - i s jezdcem (já nejsem jezdec, já jsem fotila)
Koník má zajímavý zbarvení
kolaida
napsal(a):
trapič
paja666
napsal(a):
mňami2
Moje Lotinka....kapanek naštvaná.., ale fotka je to krásná
kesau
napsal(a):
Moje Lotinka....kapanek naštvaná.., ale fotka je to krásná
behacia
kolaida
napsal(a):
Koníci ;)
lastovicka
napsal(a):
jedna váľacia
Mno KHani tady na ty tito fakt sekne
Neregistrovaný uživatel

wendinkah
napsal(a):
Mno KHani tady na ty tito fakt sekne
dobre tak tady trchu kulturni
wendinkah
napsal(a):
dobre tak tady trchu kulturni
fahtim
napsal(a):
http://www.fahtim.estranky.cz/
kolaida
napsal(a):
Jedna jarní
kolaida
napsal(a):
taky posílám
memmory
napsal(a):
Mám fotek mraky , ať koní lidí , zvířat , krajiny , ......... no prostě všeho a spousta z nich jsou povedené ......
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Ahojík kolaida i ostatní, pro mě nejhezčí fotka je naše malá velká Pouk............Kol.-koukej se ukázat, ju.
kolaida
napsal(a):
Mimi
kolaida
napsal(a):
Mamina Aloma a mimi Colamo
olga visnakova
napsal(a):
Ahojík kolaida i ostatní, pro mě nejhezčí fotka je naše malá velká Pouk............Kol.-koukej se ukázat, ju.
kolaida
napsal(a):
3-letí hřebčáci
kokinka
napsal(a):
3-letí hřebčáci
tohle určitě nepatří mezi nejhezčí fotky, ale moje srdeční záležitost si určitě zaslouží zveřejnění - bývalá T skokanka Kréda po QIII(nar.89),závodila z aJK Baník Ostrava
kokinka
napsal(a):
tohle určitě nepatří mezi nejhezčí fotky, ale moje srdeční záležitost si určitě zaslouží zveřejnění - bývalá T skokanka Kréda po QIII(nar.89),závodila z aJK Baník Ostrava
Vidina(Victoria-Dantes) pózuje
kokinka
napsal(a):
Dokonalé zbarvení: Atlantida po Lopez alias "Maskáč"