cizluc
napsal(a):
Ty jo, tka ot je nemilé.. tady sice včera pršelo celý den, ale bylo poměrně teplo a dnes? Nefouká, nebe bez mráčků... co víc si přát....
Veselé Velikonoce
Veselé Velikonoce všem a málo zmalované prdelky
olga visnakova

stalonek
napsal(a):
¨no vy se máte! nebe bez mráčků a u nás v 3nci sněží
Krkonoše také sněží-kobči to ale nikterak netankuje. K miminku gratuluji a na fotečky se těším................
olga visnakova
napsal(a):
Krkonoše také sněží-kobči to ale nikterak netankuje. K miminku gratuluji a na fotečky se těším................
Tak tady foto malé princezny - je to klisnička. Jmébo zatím nemá... Ale mělo by být od G (Galina) nebo od D (Denis). Nenapadá vás nějaké hezké? Jako na potvoru mi odmíétal fotit foťák, ale něco málo mám
skippka
napsal(a):
Tak tady foto malé princezny - je to klisnička. Jmébo zatím nemá... Ale mělo by být od G (Galina) nebo od D (Denis). Nenapadá vás nějaké hezké? Jako na potvoru mi odmíétal fotit foťák, ale něco málo mám
už i dovádí a to nemá ani den
skippka
napsal(a):
Potvůrka se na mě i šklebila, když jsem jí drbala. To má asi po mamince. Je ale rozkošná, jako plyšová
olga visnakova

lastovicka
napsal(a):
Gratulujem, je nádherná.
Gréta, Grace, Daphne, Daila.
Genevra-to jediné mě napadá-je úžasná
lastovicka
napsal(a):
Gratulujem, je nádherná.
Gréta, Grace, Daphne, Daila.
táák my sme ani snížek neměli,škoda...
Tady foteška z dneška 16.25 hod