A jsem opet a znova:-)Tentokrát přicházím s dobou koupi vašeho ijaja.Byl to leden ,březen,někdy v létě nebo či snad až na podzim???No pochlubte se!!!:-)budu moc vděčná za každý příspěvek!!!Budete moc hodní,když připíšete,zda máte doma více koníků a co s nima děláte.Tak se rozepište!!!
Ještě jednou díky za příspěvky!!Zuzka
woldemortik
napsal(a):
to bych nebila já abych všechny svoje koně co jsem měla nekoupila na odzim,ale jeden přišel na jaře aby nekecala.nevím koně jsou nejlevnější v zimě na jaře nejdražší.nevím prostě jsem se zamilovala abylo mi jedno jaké je období
Já jsem koupila koně v červnu a jednu klisnu koncem února.
deifi
napsal(a):
A jsem opet a znova:-)Tentokrát přicházím s dobou koupi vašeho ijaja.Byl to leden ,březen,někdy v létě nebo či snad až na podzim???No pochlubte se!!!:-)budu moc vděčná za každý příspěvek!!!Budete moc hodní,když připíšete,zda máte doma více koníků a co s nima děláte.Tak se rozepište!!!
no tak 3 na podzim a jednoho na jaře
salitka
napsal(a):
no tak 3 na podzim a jednoho na jaře
Tak ja som si kúpila Brusinku v januári ako jeden a pol ročné hriebatko. Tohto roku bude mať 5, jazdíme rekreačne, budeme pripúšťať.
deifi
napsal(a):
Koupila jsem ho 15 května 1996. Myslím..:-) a bylo opravdu moc krásně. No a jezdíme si jen tak pro radost
pralinka
napsal(a):
Koupila jsem ho 15 května 1996. Myslím..:-) a bylo opravdu moc krásně. No a jezdíme si jen tak pro radost
Tak já přivezla valach 1.dubna a kobylku asi 6.května.Teď to bude rok.. Protože jsem čekala na jaro, abych mohla celé léto koníka jezdit, v zimě nejezdím skoro vůbec, tak jsem ho chtěla ušetřit nudy. Navíc jsem se pro koupi rozhodovala v zimě a to k nám s autem nevyjedeme
ladys
napsal(a):
Tak já přivezla valach 1.dubna a kobylku asi 6.května.Teď to bude rok.. Protože jsem čekala na jaro, abych mohla celé léto koníka jezdit, v zimě nejezdím skoro vůbec, tak jsem ho chtěla ušetřit nudy. Navíc jsem se pro koupi rozhodovala v zimě a to k nám s autem nevyjedeme
já jsem si stelona přivezla koncem loňského května.. a byl levnější než v dubnu.. taky jsem paní pořádně přemlouvala aby slevnila..
pralinka
napsal(a):
Ja jsem sveho orika koupila 26 zari 2006.
V lete jsem se rozhodla ze chci kone a shanela jsem cele leto a az v zari jsem narazila na toho praveho:-)
Mno a venujem se rekreaci,ale nejak na me jde sport,takze asi zacnem nejak pracovat na skakani a drezure..uvidim..je toho moc co bych chtela aby muj ihahak umel a znal..ale mame pred sebou cely zivot,dneska ma narozeniny a je mu teprve 5 roku :-)
ladys
napsal(a):
No Luis to bylo 4.3.2002 a Melody 20.3.2005 . Mittas narozen 22.4.2007 Takže samé jaro
ukulemba
napsal(a):
Ja jsem sveho orika koupila 26 zari 2006.
V lete jsem se rozhodla ze chci kone a shanela jsem cele leto a az v zari jsem narazila na toho praveho:-)
Mno a venujem se rekreaci,ale nejak na me jde sport,takze asi zacnem nejak pracovat na skakani a drezure..uvidim..je toho moc co bych chtela aby muj ihahak umel a znal..ale mame pred sebou cely zivot,dneska ma narozeniny a je mu teprve 5 roku :-)
Holka, jak já Ti závidím! Koupila jsem svého koně když mu bylo 4 a půl roku a teď mu bylo v únoru už 17 - let.....ach jo....ani nevím kde ty roky jsou. Jo, a máš pravdu jezdi co to dá....uč se Ty i koník.....rychle to utíká.
pralinka
napsal(a):
Holka, jak já Ti závidím! Koupila jsem svého koně když mu bylo 4 a půl roku a teď mu bylo v únoru už 17 - let.....ach jo....ani nevím kde ty roky jsou. Jo, a máš pravdu jezdi co to dá....uč se Ty i koník.....rychle to utíká.
První kobylu v na záčatku června, druhou v půli července a tu, kterou mám doma teď, v půli září.
pralinka
napsal(a):
Teda tak to jste spolu dlouho,to musite byt sehrana dvojka
Kazdopadne 17 let neni zadna hruza,pokud mas konika zdraveho,tak mate jeste spoustu let pred sebou
deifi
napsal(a):
No a potom v září roku 2004, kdy mi bylo bídně a ležela jsem v nemocnici, mi volal Mapa, že koupil koně. Tak jsem tam ležela napojená na hadičky a můj mozek nějak nechápal, že mám koně a ještě neznám ani jméno. Druhý den se už můj sen jmenoval ODRAVA (jménem mě tedy nijak neoslnila). Další den už mi smskou přišel původ a ten další den už Mapa dovezl papíry. Celé dny jsem sepisovala a kreslila do bloku, co bude potřeba a jak má vypadat cedulka na box. Lidičky já měla koně, kterého jsem ani neviděla. A mezitím Mapa domluvil ustájení v Chuchli :-)
20. září 2004 moje první cesta z nemocnice vedla hádejte kam? Jasně za ní! Zavedli mě do výběhu, kde byly matky s hříbaty. Necítila jsem se nejlíp o berli uprostřed stáda. A pak jsem ji prvně uviděla. S maličkou vločkou na čele, byla hrozně mazlivá. Byla na dosah a přece tak daleko...
A 2. listopadu 2004 odjela do Chuchle!!! A to je místo odkud začínáme psát náš příběh...
vice na www.stajhb.wz.cz
deifi
napsal(a):
Tak ja to mam asi naopak...prvniho sveho jsem kupovala v cervenci,za dva roky sel na prodej a ma ho jeden veterinar,takze se ma jak prasatko v zite,je jak kobyla pred porodem....hrebce ktereho mam jiz 4 roky jsem kupovala,nekdy tusim 16.dubna2004,a hrebecka,jsem kupovala 7.2.2006 jako cerstve odstavce a to nas jeste zdrzel pomalu o mesic snih,protoze jak naschval zrovna napadl kdyz nemel...asi tak jako ted....