ahoj
v Dubnu jedeme na závody z Teplic do Litoměřic na Hlinnou na juju hry . Je to parkur + western. Je to jak pro velké koně ta i pro ponny.
Máme vlek na 2 koně ale jedou od nás tři taky kdyby někdo chtěl tak za poloviční náhrady za jednu cestu ho vezmeme sebou.
Pokud by měl někdo zájem ozvěte se, domluvíme detaily.
kviddo
napsal(a):
ahoj
v Dubnu jedeme na závody z Teplic do Litoměřic na Hlinnou na juju hry . Je to parkur + western. Je to jak pro velké koně ta i pro ponny.
Máme vlek na 2 koně ale jedou od nás tři taky kdyby někdo chtěl tak za poloviční náhrady za jednu cestu ho vezmeme sebou.
Nebo kdyby tam někdo jel a měl volné místo ve vleku dejte vědět uhradíme polovinu nákladů na cestu a přifaříme se k vám at se nemusíme 2x točit.
Díky Rectory
kviddo
napsal(a):
Nebo kdyby tam někdo jel a měl volné místo ve vleku dejte vědět uhradíme polovinu nákladů na cestu a přifaříme se k vám at se nemusíme 2x točit.
Díky Rectory
Ahoj, nerada se míchám do diskuze, ale chtěla bych jen upřesnit disciplíny. Letos máme jako klasicky BARELY, KLÍČOVOU DÍRKU, PARKUR po tříčlenných družstvech, MINI-MAXI A DOSTIH. Všechny disciplíny jsou rozděleny do kategorií pony x velcí koně a dostih by měl být na tři kategorie. Co nevidět se na internetu objeví letáček/pozvánka.
kviddo
napsal(a):
ahoj
Ahojky, kdy přesně to v dubnu je ?????
kviddo
napsal(a):
Díky Rectory
Posouvám
cheren
napsal(a):
Je to poslední sobotu v dubnu... Mam dojem ze je to 26.4.... Loni byly zavody supr, tak doufam ze se nekdo ozvete.
Podpis: druhy kun co pojede ve vleku
Mmmmmmmm, docela bych se ráda zajela podívat. Sice jezdíme anglii, ale koukala jsem, že i ro nás by se tam něco našlo ... Jen ten termín zrovna moc nesedí
Kamarádka zrovna jede na ZZVJ do Chomutova a chtěla jsem jet s ní jako psychická podpora. Domluvím se s ní a ozvu se. L
luciusl
napsal(a):
Mmmmmmmm, docela bych se ráda zajela podívat. Sice jezdíme anglii, ale koukala jsem, že i ro nás by se tam něco našlo ... Jen ten termín zrovna moc nesedí
Kamarádka zrovna jede na ZZVJ do Chomutova a chtěla jsem jet s ní jako psychická podpora. Domluvím se s ní a ozvu se. L
Ahoj zkusím jestli plakát bude vidět, ale předpokládám, že ne. Tak pokud ho někdo chcete poslat na mail, tak sem písněte. Odpoledne z toho udělám téma. Teď musím šupajdit do školy
liala
napsal(a):
Můžu poprosit taky o plakátek na maila? Tady toho fakt moc vidět není. Díky
liala@centrum.cz
Liala: Šárko nechceš se s mladým přidat? Jsou to závody v naprosté pohodě, a v super atmosféře, na koně se nespěchá, a všichni jsou hrozně milí. Ve vleku by jel s tvým mladým, náš ponďa, takže by se ani moc neprudily, nehledě máme mříž.
kviddo
napsal(a):
JJ moc děkujem ,s naší účastí 100% počítejte,jen budu volat ohledně peněz za startovný ,jelikož se mi nechce na mstě dávat 300, tak kam je mám poslat?
Nejde o to dát peníze, jen být přihlášený. Na mail zuzka.pes@seznam.cz. napsat kdo na kterém koníkovi jede, jaké disciplíny a stáj. Kvůli doktorovi nebo tak něčemu - prostě nějakým lejstrům... Když to pošleš budeš platit normálně 100,- Doufám, že je to srozumitelný :D
kviddo
napsal(a):
Liala: Šárko nechceš se s mladým přidat? Jsou to závody v naprosté pohodě, a v super atmosféře, na koně se nespěchá, a všichni jsou hrozně milí. Ve vleku by jel s tvým mladým, náš ponďa, takže by se ani moc neprudily, nehledě máme mříž.
Kdepak, chci jet jen jako divák. S mladym nejdřív na podzim :-)
skippka
napsal(a):
Nejde o to dát peníze, jen být přihlášený. Na mail zuzka.pes@seznam.cz. napsat kdo na kterém koníkovi jede, jaké disciplíny a stáj. Kvůli doktorovi nebo tak něčemu - prostě nějakým lejstrům... Když to pošleš budeš platit normálně 100,- Doufám, že je to srozumitelný :D
Ahojky, mo hla bych prosím také požádat o plakátek na email ??? luciusl@seznam.cz
díky L.