polly
napsal(a):
Prodám 10 letou klisnu ČT s PP,
O: Landruf
m: Hugben
Je to hnědka s hvězdičkou, asi 175 kvh.
Mohutnější typ,teď je spadlá ze svalu a je po hříběti.Je ale dobře krmitelná.
polly
napsal(a):
Je to hnědka s hvězdičkou, asi 175 kvh.
Mohutnější typ,teď je spadlá ze svalu a je po hříběti.Je ale dobře krmitelná.
a hlavička ze předu
polly
napsal(a):
a hlavička ze předu
Pálava je zdravá, 100% hodná,mazlivá,miluje lidi.Ve stádě dominantnější ale né zas zlá.
Je očkovaná,odčervená,kovaná na předek.
Pastevně odchovaná,nenáročná.
polly
napsal(a):
Pálava je zdravá, 100% hodná,mazlivá,miluje lidi.Ve stádě dominantnější ale né zas zlá.
Je očkovaná,odčervená,kovaná na předek.
Pastevně odchovaná,nenáročná.
Dala 2 krásné vysoké hřebečky.
Tento se prodal teprve před týdnem.
polly
napsal(a):
Dala 2 krásné vysoké hřebečky.
Tento se prodal teprve před týdnem.
Pod sedlem je zvladatelná,ničeho se neleká,může chodit s koňmi i sama.Nebojí se ut.
Dřív skákala ale teď bych ji spíš doporučovala na rekreaci do jezd. odílu nebo jako rodinou kobylku.
polly
napsal(a):
Pod sedlem je zvladatelná,ničeho se neleká,může chodit s koňmi i sama.Nebojí se ut.
Dřív skákala ale teď bych ji spíš doporučovala na rekreaci do jezd. odílu nebo jako rodinou kobylku.
U nás je nevyužitá,ježdena asi 2x do měsíce.
Přejeme si aby šla do dobrých podmínek.
Cena 30 000Kč.Tel 777877631 a jsme z Ivančic u Brna
Mužete se přijet podívat.
polly
napsal(a):
Dobrx den doufam ze se vam povede vsechny koniky prodat. hrebecek Palisandr se ma vyborne,uz dostal ockovani i odcerveni...Snad se i skamaradil se svym novym spolubydlicim...je proti nemu vetsi,takze zatim ma navrch,ale ten domaci je ndrzejsi...tak uvidime...pojedu se na nej za mesic zhruba podivat jak se mu vede.Dlouhou cestu ustal taky dobre,tak bude snad v poradku...je docela vyrovnany po psychicke strance,tak by bylo fajn kdyz mu to zustane
limitek
napsal(a):
Dobrx den doufam ze se vam povede vsechny koniky prodat. hrebecek Palisandr se ma vyborne,uz dostal ockovani i odcerveni...Snad se i skamaradil se svym novym spolubydlicim...je proti nemu vetsi,takze zatim ma navrch,ale ten domaci je ndrzejsi...tak uvidime...pojedu se na nej za mesic zhruba podivat jak se mu vede.Dlouhou cestu ustal taky dobre,tak bude snad v poradku...je docela vyrovnany po psychicke strance,tak by bylo fajn kdyz mu to zustane
jsem ráda že jste vpořádku dojely a je vše OK.Psala jsem vám hned ten den email,ale nějak to nechtělo dorazit.
Jestli jste neměla obsazenou schránku.
Budu rády když mi pošlete někdy nějaké jeho fotky,jak roste.
Byla bych taky velmi ráda kdyby mu zůstala taková skvělá povaha.Ten jeho starší bráška je taky klidný,hodný,nevzpíná se....
Snad ho taky prodáme,myslím si že za 15 000Kč je to pěkný a velký koník.
polly
napsal(a):
a hlavička ze předu
To je Pálava se svým kamarádem Certingem
veronika20
napsal(a):
No, tak si to nečtěte a je to vyřešeno....
Kobylka je moc pěkná. Nevadí mi, že je to tu, aspoň si ji každý může prohlídnout. Ale taky si rejpnu Na té druhé fotce je ten Certing ,že? Jen se chci přesvědčit o svém pozorovacím talentu
Jinak hodně štěstí při prodeji.
A ještě otázečka... Máte u vás pořád Jantara?
sasetka
napsal(a):
Kobylka je moc pěkná. Nevadí mi, že je to tu, aspoň si ji každý může prohlídnout. Ale taky si rejpnu Na té druhé fotce je ten Certing ,že? Jen se chci přesvědčit o svém pozorovacím talentu
Jinak hodně štěstí při prodeji.
A ještě otázečka... Máte u vás pořád Jantara?
No vidíš,chybička se vloudila.Když si někdo rejpne oprávněně tak to beru.Tak na té druhé fotce je hlava Certinga a né Pálavy.Omlouvám se.
Jinak my nejsme ta stáj kde je Jantar.My máme stáj 6 km od Ivančic.
Pokud myslíš Jantara toho belohřivýho chlaďase,tak ten je v Ivančicích na statku.Ty ho znáš?
polly
napsal(a):
No vidíš,chybička se vloudila.Když si někdo rejpne oprávněně tak to beru.Tak na té druhé fotce je hlava Certinga a né Pálavy.Omlouvám se.
Jinak my nejsme ta stáj kde je Jantar.My máme stáj 6 km od Ivančic.
Pokud myslíš Jantara toho belohřivýho chlaďase,tak ten je v Ivančicích na statku.Ty ho znáš?
Jo jo, myslím toho Jantara. Asi před dvouma rokama jsem na něm jela na vyjížďku - 2x mě sundal mockrát si vyhodil, sbalil to se mnou do pole a pak jančil před autem. Milej koník
Nějak jsme si neporozuměli. Ale krásnej je, to jo.
Omlouvat se nemusiš, mě to nevadí
sasetka
napsal(a):
Jo jo, myslím toho Jantara. Asi před dvouma rokama jsem na něm jela na vyjížďku - 2x mě sundal mockrát si vyhodil, sbalil to se mnou do pole a pak jančil před autem. Milej koník
Nějak jsme si neporozuměli. Ale krásnej je, to jo.
Omlouvat se nemusiš, mě to nevadí
Já do toho oddílu taky chodila,ale na Jantara jsem neměla to štěstí.Přišel tam až když jsem tam nechodila.Ale slyšela jsem, že je to pěkná potvora.Ale pěknej je.Mně se líbí žlutí koně.Ale moh by vypadat ještě líp.
polly
napsal(a):
Já do toho oddílu taky chodila,ale na Jantara jsem neměla to štěstí.Přišel tam až když jsem tam nechodila.Ale slyšela jsem, že je to pěkná potvora.Ale pěknej je.Mně se líbí žlutí koně.Ale moh by vypadat ještě líp.
Krásnej sice je, ale... Na tu jízdu nikdy nezapomenu. Napřed byl furt plnej energie, vyhazoval si, sejmul mě. Ale když měl cválat, vypadal, že po třech skocích padne No a pak byl zas veselej.
Koníky máte moc krásný. Narcis se mi móc líbí
polly
napsal(a):
Přidávám nějaké lepší fotečky pod sedlem
polly
napsal(a):
Přidávám nějaké lepší fotečky pod sedlem
Taky jsme zkoušeli skákat,ale né moc vysoké aby si nedala na čumák.
polly
napsal(a):
Taky jsme zkoušeli skákat,ale né moc vysoké aby si nedala na čumák.
A ještě 1 fotka při skákání
machacka
napsal(a):
Hledám kobylku pro známou - rekreační jezdec, je kobylka zdravá, bez potíží s pohyb.aparátem?děkuji
Tato kobylka by se mnohem víc hodila pro vaši známou. Je to kliďaska jak v boxe, v ohradě i pod sedlem. Neleká se, je zvladatelná, mazlivá.
Problémy s pohyb. aparátem by mít neměla, aspoň o ničem nevím.
Je ošetřená, málo ježděná, nemáme pro ni využití.