Prosím všechny, kteří mají po Star Artovi koníka, zda by mi mohli poslat fotku. Posílejte buď sem, či na email. Předem všem děkuji za ochotu
ferrarif50
napsal(a):
nikdo nemá?
Jednoho znám, GF April Jack, z matky QH, letos je už 4letý
ferrarif50
napsal(a):
krásný koník, nemáš nějakou novější fotku?
A co plemeník Mostar...ten je tka po něm..
proxima
napsal(a):
Tak tak,děkuji...
Jen jsem to tu nechtěla říct na "plnou hubu"
Ale je to fakt děs,jestli je to tak a majitelé s ním klíďo pouští...
oooo,tak to jsem nevěděla,je to škoda,fakt pěkný kůn,ale pokud je to genetické,jak je možný že ho pustili do chovu?!?
Že se nestydí,fuj.Snad od toho to je,aby povolily nebo nepovolili koně,co nejsou vhodní,ne?
ferrarif50
napsal(a):
problém je v tom, že byl uchovněn ještě před tímto onemocnění..
U westernových koní žádné chovné svody či zkoušky nejsou.V zemi původu se v silné konkurenci musí ukázat na kolbištích a pak už je to na majitelích klisen.No holt amíci nějak zapoměli na chovatelskou velmoc česko a její vyčůůůrané množitele.
U nás stačí že to má náznak barvy appa a byť je to kříženec čehokoliv,už je v inzerátu prodej appa.
Taky si nejsem jistý,jestli je ta choroba Mostara dědičná geneticky.Není to spíš infekční??To by pak měl mít problém i Art,nebo jeho máma.Každopádně pokud není na chov a bylo to cenou zohledněno měl být před prodejem vykastrován.Aspoň v této vyčůránkovské zemi.
Každopádně je to škoda.Je to nádherný koník.
ferrarif50
napsal(a):
krásný koník, nemáš nějakou novější fotku?
Nejnovější fotka, ze včerejška: GF April Jack s Karlem Spáčilem
ferrarif50
napsal(a):
Prosím všechny, kteří mají po Star Artovi koníka, zda by mi mohli poslat fotku. Posílejte buď sem, či na email. Předem všem děkuji za ochotu
Ahojky, já mám teď 2,5letého hřebečka po něm, je té snad nejlepší hříbe, které jsem poznala... Jen je trošku drobný, ale to jen díky majitelům, kteří ho měli předemnou...
nowera
napsal(a):
Ahojky, já mám teď 2,5letého hřebečka po něm, je té snad nejlepší hříbe, které jsem poznala... Jen je trošku drobný, ale to jen díky majitelům, kteří ho měli předemnou...
Kde teď stojí Star Art? Evi, víš, on by se mi líbil na moji kobču. Hříbě bych si nechala na ježdění. Už déle nad tímto hřebcem uvažuju. Měla bych aspoň pohodáře. Nevíte jaký je povahově nebo jeho potomci?
ghajariy
napsal(a):
Kde teď stojí Star Art? Evi, víš, on by se mi líbil na moji kobču. Hříbě bych si nechala na ježdění. Už déle nad tímto hřebcem uvažuju. Měla bych aspoň pohodáře. Nevíte jaký je povahově nebo jeho potomci?
Myslím že tu nemoc na ten druhý hřebec ne?
Jinak pokud koukáš na Star Arta, je dost zajímavý,takový trochu strašidelný
shantal88
napsal(a):
Myslím že tu nemoc na ten druhý hřebec ne?
Jinak pokud koukáš na Star Arta, je dost zajímavý,takový trochu strašidelný
StarArt stojí na jihu Plzně u Dobřan. Jinak je to 100% zdravý kůň, nikdy neměl žádný úraz ani nemoc. Povahově klidný a vyrovnaný s adekvátním temperamentem. Pod sedlem je šikovný, má velmi pěkné, příjemné chody a skrývá se v něm, bohužel nevyužitý, potenciál. V tréninku je opravdu velmi učenlivý a chápavý, ale také si umí postavit hlavu jako správná appa, že
Více informací a fotky potomstva k vidění zde:
http://alternativeway.wz .cz/index.php?id=50 (1 mezera)
ghajariy
napsal(a):
Jinak ještě k potomkům. Jsou to převážně kvalitní koně vhodní do sportu i chovu. Povahově koně spíš pro jednoho majitele, na kterého se dost zafixují. JInak samozřejmě klidní a hodní koně.
ferrarif50
napsal(a):
Jinak ještě k potomkům. Jsou to převážně kvalitní koně vhodní do sportu i chovu. Povahově koně spíš pro jednoho majitele, na kterého se dost zafixují. JInak samozřejmě klidní a hodní koně.
Ahojky Peti,
já bych arabku nepřipustila ani Starem ani jiným appaloosákem..
Oboje to jsou hodně citlivá plemena a pokud chceš kliďase typu QH,tak z toho ti nikdy nevyjde..
Pár jsem jich takových viděla,a na pohodové westernové ježdění to teda nebylo..
Ale to je věc názoru..
Babbuuu

XXX.XXX.149.14
Ahoj. Ne kazda araappa byla takova jak rikas tak to moje neni tenhle krizenec. Je uplne klidna a pohodova. Ale nic ve zlim.