sccary
napsal(a):
tak jo
ahoj :-) v sobotu se narodil kamarádovi fjordík - hřebeček :-)
Tak se pochlubím fotečkama :-) Je úžasnej. Mohutnej a vysokej :-)
racina
napsal(a):
ahoj :-) v sobotu se narodil kamarádovi fjordík - hřebeček :-)
Tak se pochlubím fotečkama :-) Je úžasnej. Mohutnej a vysokej :-)
Jmenuje se Riki
racina
napsal(a):
Jmenuje se Riki
mamina - jméno má složité tak jí říkají Linda
racina
napsal(a):
mamina - jméno má složité tak jí říkají Linda
a spoluu
zvířátková

racina
napsal(a):
a sladkej čumáček
Luda: parádní uzdečka
Racina: teda slintám, je překrásný i mamina, moc se mi to fjordí zbarvení líbí.
zvířátková
napsal(a):
Luda: parádní uzdečka
Racina: teda slintám, je překrásný i mamina, moc se mi to fjordí zbarvení líbí.
ten je krásný
zvířátková

sccary
napsal(a):
ten je krásný
A to jsou kluci, Zuzi, furt tak chlupatí nebo jsou to starší fotky?
racina
napsal(a):
ahooooj, já vždy chtěla fjorda a pak se naskytla láska na první pohled Barča :-) Jinak by to vyhrál fjord, tu hřívu a ocas mají úžasnou
zviratkova : sou to sice straší fota ale zrovna tento Ronek ne a ne vypelichat takže ano je stále tak chlupatý
olga visnakova

sccary
napsal(a):
zviratkova : sou to sice straší fota ale zrovna tento Ronek ne a ne vypelichat takže ano je stále tak chlupatý
Ježiš, to hříbo je kouzelný.........taková prdelka k umuchlání. Taky přemýšlíme o nápadníkovi pro naši princeznu. Táta byl camargue, tak bud camarga, bo welshe, třeba někdy...............
zvířátková

olga visnakova
napsal(a):
Ježiš, to hříbo je kouzelný.........taková prdelka k umuchlání. Taky přemýšlíme o nápadníkovi pro naši princeznu. Táta byl camargue, tak bud camarga, bo welshe, třeba někdy...............
Zuzi: No já právě, že ten můj taky né a né pustit ten kožich. Oni věděli, že si ho mají na tuhle zimu teď ještě pěkně schovat.
olga visnakova
napsal(a):
je slaďoučkej, taky přemýšlím někdy do budoucna o miminu od mojí kobči :-)
racina
napsal(a):
je slaďoučkej, taky přemýšlím někdy do budoucna o miminu od mojí kobči :-)
Ahoj...
Zviřátková....děkuji za pochválení nové uzdečky
luda
napsal(a):
tak a jedem dál....
sccary (zuzu): Ten bílej ponďa je nádhernej!!!! Krása....
racina (Vita): Moc pěkný Fjordík:)
My jsme si přivezli novou poničku - asi kříženec Velše a shetlanda... Tenké, delší nožky, rovný profil hlavy, malé bříško a velká inteligence, pořád dolízá a zavazí, do všeho vrazí nos a chodí za lidma skoro jak pejsek....
kassiopeass
napsal(a):
sccary (zuzu): Ten bílej ponďa je nádhernej!!!! Krása....
racina (Vita): Moc pěkný Fjordík:)
My jsme si přivezli novou poničku - asi kříženec Velše a shetlanda... Tenké, delší nožky, rovný profil hlavy, malé bříško a velká inteligence, pořád dolízá a zavazí, do všeho vrazí nos a chodí za lidma skoro jak pejsek....
další:)
kassiopeass
napsal(a):
a ještě jedna při pasení:)
Dále náš Velšák - hřebeček Tango:) při skoku - in-outovky - strašně ho to baví:)
kassiopeass
napsal(a):
Dále náš Velšák - hřebeček Tango:) při skoku - in-outovky - strašně ho to baví:)
Katko to je přeci Gibara, heh to je náhoda, pokud ti bývalá majitelka řekla něco o minulosti pak já jsem ten tyran
Jinak ze shetlanda nemá nic matka i otec welsh, dokonce mám snad někde i jejich fotky. Giba byla odstavená ve dvou měsících, kdy majitel kvůli penězům prodal matku. Já si ji koupila a měla ji asi do 1 roku a pak prodala tam odkud jste ji koupili. S tou majitelkou jsem se nepohodla takže pak na mě... no nebudem to rozebírat. Jinak mamina i táta byli neuvěřitelní skokani, matka měla 125KVH bělka, otec 118KVH ryzák, oba skákali až 120. Kdybys měla zájem o více info, případně foto klidně písni maila.
thesis
napsal(a):
Katko to je přeci Gibara, heh to je náhoda, pokud ti bývalá majitelka řekla něco o minulosti pak já jsem ten tyran
Jinak ze shetlanda nemá nic matka i otec welsh, dokonce mám snad někde i jejich fotky. Giba byla odstavená ve dvou měsících, kdy majitel kvůli penězům prodal matku. Já si ji koupila a měla ji asi do 1 roku a pak prodala tam odkud jste ji koupili. S tou majitelkou jsem se nepohodla takže pak na mě... no nebudem to rozebírat. Jinak mamina i táta byli neuvěřitelní skokani, matka měla 125KVH bělka, otec 118KVH ryzák, oba skákali až 120. Kdybys měla zájem o více info, případně foto klidně písni maila.
Jo to je Gibara... To je fakt náhoda!! Koupili jsme ji někde od Ostravy, myslím, nějak jsem nepochopila ty původy - plemena, ale nevadí, více samozřejmě na mailu:) Tak to bude supr skokanka:)....
sccary
napsal(a):
kassiopeas: díky za chválu ronečka je to náš mazlivej plyšáček
zviratkova: no to jo jen aby ji ronek neschovával až do léta
Rondášek
sccary
napsal(a):
Rondášek
Ahojky,tak jsem dnes byla zase jezdit,,,dne bylo docela pěkně,ale povrch stál za hov.. ....klouzaloto.
Tak pár foteček
luda
napsal(a):
Ahojky,tak jsem dnes byla zase jezdit,,,dne bylo docela pěkně,ale povrch stál za hov.. ....klouzaloto.
Tak pár foteček
luda
napsal(a):
ahoj lucko koukam jak ti to tady s lady sluší tak co mi říkáš na martina libi se ti aspon a co bubas ten je hustej co na to že je mu 20 let tak vypada doccela dobre nevim čim to je on jí dobře ale je furt tak nejak pohublej no na martinovi se jezdi suprově
na to že je to hřebec
snad tam tuhle sobotu pojedu tak budou dalsi fotky tak se zatim mnej terka
luda
napsal(a):
ahojky, kolik toho tak cca najezdíš lu´do tejdně? A jak pokračuješ s Lýdií?
microfon
napsal(a):
ahojky, kolik toho tak cca najezdíš lu´do tejdně? A jak pokračuješ s Lýdií?
Ahojky,Tak odhadem týdně:1 týden - 47
2 týden - 24
3 týden - 30
Teď jsem měla 14 dní nějakou nemoc.. tak 14 dní pauza jen lonž procházky,hraní.
A te´d jsem byla na 1h-40minut ujela jsem s Lady asi cca 11-12 km,,
No s Lýdii se teď snad začne něco dělat ,,,jinak celou dobu,vodění lonž dávání sedla a párkrát jsem si na ní sedla a projela se,,,Až bude čas a bude mě mít kdo vyfotit,dodám foto.Sednu si na ní v ohradě a jen sedím a vubec ji to nebere,že by na ní někdo byl...ani ji nevadí,že se na ní sápu jak lemra,je už drobátko přerostlá,,,
luda
napsal(a):
Ahojky,Tak odhadem týdně:1 týden - 47
2 týden - 24
3 týden - 30
Teď jsem měla 14 dní nějakou nemoc.. tak 14 dní pauza jen lonž procházky,hraní.
A te´d jsem byla na 1h-40minut ujela jsem s Lady asi cca 11-12 km,,
No s Lýdii se teď snad začne něco dělat ,,,jinak celou dobu,vodění lonž dávání sedla a párkrát jsem si na ní sedla a projela se,,,Až bude čas a bude mě mít kdo vyfotit,dodám foto.Sednu si na ní v ohradě a jen sedím a vubec ji to nebere,že by na ní někdo byl...ani ji nevadí,že se na ní sápu jak lemra,je už drobátko přerostlá,,,
tak a pár foteček
ladyamalka
napsal(a):
tak já sem teda taky přispjeji.
Ahoj,jen sem házej fotečky,,,berem každého,,,
Čapla jsem mamku a udělala mě pár fotek
luda
napsal(a):
Ahoj,jen sem házej fotečky,,,berem každého,,,
Čapla jsem mamku a udělala mě pár fotek
ukázka jak sedím na Lýdii
luda
napsal(a):
Dobré ranko lidičky....
Fotka z našich velikonočních závodů....
daty
napsal(a):
Fotka z našich velikonočních závodů....
Lucka a Jurášek
daty
napsal(a):
Lucka a Jurášek
Lucinka, krásně ozdobená stužkami a i vajíčky
daty
napsal(a):
Lucinka, krásně ozdobená stužkami a i vajíčky
My měli vajíčko jen na ocásku,ale vidět to moc nejde...
daty
napsal(a):
My měli vajíčko jen na ocásku,ale vidět to moc nejde...
pak sme spolu jedly guláš....půlka zkončila na zemi...
daty
napsal(a):
pak sme spolu jedly guláš....půlka zkončila na zemi...
Zůza a její Lůca
daty
napsal(a):
všici se bavili
A poslední,abych vás tu nenudila - vyhlášení
luda
napsal(a):
Určitě nás nenudíš,,,co to je za koníky???a docela dobrá akce,,,,to by se mě talé libilo.Kolik vás tam bylo?
Ať neřeknete že sem nechodím
Strašně zajímavá póza
memmory
napsal(a):
Ať neřeknete že sem nechodím
Strašně zajímavá póza
No to sem teda nechodíš Soňátko!!4
A kde je Microfoon,,,,\"Řikala jsi,že nám to tu budeš zaplácávat fotka mrńouse,,,a pořád ještě nic moc.,,,,
luda
napsal(a):
No to sem teda nechodíš Soňátko!!4
A kde je Microfoon,,,,\"Řikala jsi,že nám to tu budeš zaplácávat fotka mrńouse,,,a pořád ještě nic moc.,,,,
Koukám na fotce "Lucka a její Zůza " je to sedlo od Toma Hurycha?? , nebo mě klame zrak ???
memmory
napsal(a):
Aha - HA HA - to bylo Zuzka a její Lůca
Microfon se rozčiluje na hříbatech
jinak já fakt enchci aby to tady vapadalo jako fotogalerie našeho |Edýska, zítra jsem rozhodnutá nažhavit foťák a ukázat vám že už velký skoro jako Ája:-) potrhuji skoro
. už ho pomalu začínám nechávat od rána do večera na pastvině, chuděra malej, ten je navečer tak ztahaný, že bych ho když ho vidím nejraději domů nesla na rukou
, a ještě tedy musím dodat že je čím dál uřehtanější, přijdu řehtá odcházím zase, jdu kolem pastviny, je s ním sranda
...tož tedy z hříběcího deníku
microfon
napsal(a):
Microfon se rozčiluje na hříbatech
jinak já fakt enchci aby to tady vapadalo jako fotogalerie našeho |Edýska, zítra jsem rozhodnutá nažhavit foťák a ukázat vám že už velký skoro jako Ája:-) potrhuji skoro
. už ho pomalu začínám nechávat od rána do večera na pastvině, chuděra malej, ten je navečer tak ztahaný, že bych ho když ho vidím nejraději domů nesla na rukou
, a ještě tedy musím dodat že je čím dál uřehtanější, přijdu řehtá odcházím zase, jdu kolem pastviny, je s ním sranda
...tož tedy z hříběcího deníku
Koukám že máte taky ještě zimní kožíšky.
je to moc hezká fotka na lýdii, už se těším jak budeš psát ty obsedací romány a nejvíc se těším až sem budeš dávat fotečky, nejlíp kde nebudou mít holky vidět hlavu, prot pak se budu muset zdrožovat komentářů, páč bych si utrhla ostudu - pořád je od sebe nerozeznávám
luda
napsal(a):
tak a jedem dál....
A tak mě ještě napadá, jak to vypadá stím čtvrtým kvítkem do party?
luda
napsal(a):
tak a jedem dál....
Ahojky, tak posílám slíbené fotko toho svýho malýho"quartera"
microfon
napsal(a):
Ahojky, tak posílám slíbené fotko toho svýho malýho"quartera"
Pokračování zítra, teď jdu do hajan
microfon
napsal(a):
Pokračování zítra, teď jdu do hajan
Ahoj,Téééda to je ale fešák černej
to je ale krásně co?
luda
napsal(a):
Ahoj,Téééda to je ale fešák černej
to je ale krásně co?
opadáváme tak takto irenka změnila barvu
sccary
napsal(a):
opadáváme tak takto irenka změnila barvu
Roneček nám takto shazuje
luda
napsal(a):
tak a jedem dál....
Včera jsme chvilku lonžovali...pak jsem se chvilku vozila...tréning zastavování a rozcházení
zvířátková

strelish
napsal(a):
Včera jsme chvilku lonžovali...pak jsem se chvilku vozila...tréning zastavování a rozcházení
Teda takovéhle siesty jsem na vlastní oči nikdy neviděla. Ti naši si zřejmě lehají jenom kvůli válení.
Prcek roste do krásy, to bude krásný vraníček.
Tak to u nás se furt nějak moc nelíná, teda co se týče pondi. Nevim jako jestli si to necháváme na příští zimu či co . No jo, jenže oni zase hlásí zimu a sníh. Asi moc dobře ví, proč si ten kožich ještě ponechat.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Teda takovéhle siesty jsem na vlastní oči nikdy neviděla. Ti naši si zřejmě lehají jenom kvůli válení.
Prcek roste do krásy, to bude krásný vraníček.
Tak to u nás se furt nějak moc nelíná, teda co se týče pondi. Nevim jako jestli si to necháváme na příští zimu či co . No jo, jenže oni zase hlásí zimu a sníh. Asi moc dobře ví, proč si ten kožich ještě ponechat.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Tjn, bobi taky věří že ještě přituhne a shodila ty 10cm chlupy.-) ale spodní podšívků , z té nedá ani chlup zato Ella moc dobře věděla že stráví hodněčasu v boxe kvůlimalému atamá již 100% letní srst.
To Strelish: Jami vypadá nasedlaná velmi elegantně, tak šup sem s nějakou fotkou i s jezdkyní -> jestli jí to náhodou nekazí
zvířátková

microfon
napsal(a):
Tjn, bobi taky věří že ještě přituhne a shodila ty 10cm chlupy.-) ale spodní podšívků , z té nedá ani chlup zato Ella moc dobře věděla že stráví hodněčasu v boxe kvůlimalému atamá již 100% letní srst.
To Strelish: Jami vypadá nasedlaná velmi elegantně, tak šup sem s nějakou fotkou i s jezdkyní -> jestli jí to náhodou nekazí
Nejhorší je, že zas začínají ty mušky a tak by mě zajímalo, jeslti je poník v ohrožení, to si musí dát hodně námahy, aby se mu dostaly na kůži. Aspoň teda já se přes ty vrstvy a prach na ní nedostanu.
zvířátková

microfon
napsal(a):
a koukám že tam máte sucho v ohradě- to opravdu závidím
A už si kluci zvykli že jsou jen sami dva?
No, za těch posledních pár dní nám to pěkně schne, sluníčko se číní , u vrat ještě máme bahna dost, ale tím, že oni dva stepujou na druhé straně u ohrady, tak to vypadá lepší a lepší. Bohužel mě kapánek kazí náladu to počasí, co hlásí, jsou posledních pár dní tak čisťoučcí.... Ale jo, furt ví, jakým směrem koukat, ale včera už ani nevolali, občas tam mrknou do dálky, ale v klidu. Za to se celý den furt muckají a škádlí. Za pár dní jim to určitě ani nepřijde.
microfon
napsal(a):
To přijde časem, zatím nebylo kdo by fotil Fotograf stál uprostřed a držel lonž :-D
Andoš taky pro jistotu medvěda ještě úplně neshazuje, zatím shodil tu nejdelší srst a teď líná na nohách, takže už dostávají aspoň ty sportovnější podobu. Ale jinak je to pořád na houby, trochu si poběhá a je provlhlý ještě půl dne :-(
Zvířátková: podle mě prcek vraníček nebude
zvířátková
napsal(a):
Nejhorší je, že zas začínají ty mušky a tak by mě zajímalo, jeslti je poník v ohrožení, to si musí dát hodně námahy, aby se mu dostaly na kůži. Aspoň teda já se přes ty vrstvy a prach na ní nedostanu.
jj. já když typotvory viděl ajak mi začaly žrát i malýho- no fuj, už aby člověk sháněl repelent, přeci jenom mám ty pastviny u rybníka to je vlétě neskutečný!
zvířátková

strelish
napsal(a):
To přijde časem, zatím nebylo kdo by fotil Fotograf stál uprostřed a držel lonž :-D
Andoš taky pro jistotu medvěda ještě úplně neshazuje, zatím shodil tu nejdelší srst a teď líná na nohách, takže už dostávají aspoň ty sportovnější podobu. Ale jinak je to pořád na houby, trochu si poběhá a je provlhlý ještě půl dne :-(
Zvířátková: podle mě prcek vraníček nebude
To jo, hned pak budou vypadat trošku nohatější. Takhle jsou jak chlupaté kuličky. Tak to ten můj se jako ani probíhat nesnaží, to on tak sebou 20x za den plácnout o zem, to jo, to by mu šlo.
Jo? Myslíš, že se až tak přebaví? Co odhaduješ za odstín? Vypadá tak krásně čisťoučce černý....
zvířátková

microfon
napsal(a):
jj. já když typotvory viděl ajak mi začaly žrát i malýho- no fuj, už aby člověk sháněl repelent, přeci jenom mám ty pastviny u rybníka to je vlétě neskutečný!
No tak to bych měla místo poníka jednoho velkého skalpa, kdyby byl na takovém místě, kde se ta havěť ještě víc rojí. Já už repelentovat začala a s odporem sleduju, jak se ohání, hryzne po nich.
zvířátková
napsal(a):
To jo, hned pak budou vypadat trošku nohatější. Takhle jsou jak chlupaté kuličky. Tak to ten můj se jako ani probíhat nesnaží, to on tak sebou 20x za den plácnout o zem, to jo, to by mu šlo.
Jo? Myslíš, že se až tak přebaví? Co odhaduješ za odstín? Vypadá tak krásně čisťoučce černý....
Vzhledem k tomu, že je otec vybělující bělouš, viděla bych to podobně :-)
zvířátková

strelish
napsal(a):
Vzhledem k tomu, že je otec vybělující bělouš, viděla bych to podobně :-)
Asi se nechápe překvapit .
zvířátková
napsal(a):
Asi se nechápe překvapit .
Strelis-hezké fotky..
Nějaké fotky ....dnešní ježdění
luda
napsal(a):
jj jsem spokojená nadevše......
udislo odepnuté,a pro jistotu přidělané na sedle
luda
napsal(a):
jj jsem spokojená nadevše......
udislo odepnuté,a pro jistotu přidělané na sedle
Teoreticky bych mohla mit za dobrou cenu tohle, tak o tom furt premyslim...
smisek
napsal(a):
dlouho jsem tu nebyla...krásné fotečky
Luci máš pěknou dekoraci na sedle,koukám,že Lady byla hodná Včera bylo krásně,vyjížďka musela být super......já musela hnít v práci...sakra
No tak to já jezdím každej den jen v pondělí měly koníci šlofíka a dneska ??? Budíka na půl osmou a ono prší
Strelish : poznáš kdo sedí na Melody ???
memmory
napsal(a):
No tak to já jezdím každej den jen v pondělí měly koníci šlofíka a dneska ??? Budíka na půl osmou a ono prší
Strelish : poznáš kdo sedí na Melody ???
No koukám , že s téhle fotky to nepoznáš tak druhej pokus ......
memmory
napsal(a):
Tý jo tak to je divný ona tebe jo - dřív jezdila na Radost
nějáké fotky ze včerejška
memmory
napsal(a):
To máš fuk to byl jen dotaz
ludo říkala si že se¨muže přidat každý tak se taky přidam s bubasem na bruslích v zápřahu MAZZEC
terisa
napsal(a):
ludo říkala si že se¨muže přidat každý tak se taky přidam s bubasem na bruslích v zápřahu MAZZEC
DALSI
terisa
napsal(a):
DALSI
JE TO VCELKU ZAJIMAVE TAKHLE JEZDIT VE CVALU ALE KOLEČKA MAM UŽ ZAVAŘENÝ A JEDNO ZADNÍ DOKONCE ODPADLO TAKŽE JEDNA BRUSLE JA NA VYHOZENÍ
terisa
napsal(a):
JE TO VCELKU ZAJIMAVE TAKHLE JEZDIT VE CVALU ALE KOLEČKA MAM UŽ ZAVAŘENÝ A JEDNO ZADNÍ DOKONCE ODPADLO TAKŽE JEDNA BRUSLE JA NA VYHOZENÍ
DALŠÍ
terisa
napsal(a):
DALŠÍ
No brusle jsou teda v pr...... tak se chystam jezdit na podvozku od kočárku to bude taky mazec
thesis
napsal(a):
Scary tak jsem koukala že už máš asi vybráno, je to krasavec, viděla jsem ho na vlastní oči i na parkuru. Moc pěkný a nadaný koník, ideální výška pro tu tvoji poničku
Thesis Děkuji moc za schválení nakonec jsem teda zvolila těch 120 cm. Je pěkný a není ani moc daleko. A když říkáš že i na živo je krásný udělal jsi mi radost.
Ještě by mě zajímalo jaký ti připadne není to žádné tintítko? na fotkách to moc poznat nejde
Bohemia Freyr
sccary
napsal(a):
Thesis Děkuji moc za schválení nakonec jsem teda zvolila těch 120 cm. Je pěkný a není ani moc daleko. A když říkáš že i na živo je krásný udělal jsi mi radost.
Ještě by mě zajímalo jaký ti připadne není to žádné tintítko? na fotkách to moc poznat nejde
Bohemia Freyr
Iruška
sccary
napsal(a):
Iruška
Tintítko to rozhodně není, je krásný urostlý, trošku jako malý haflošek, škoda že téhda na parkuru jsem neměla foťák. Kámošce se taky líbil, je takový ušlechtilý. Já na něj koukala z blízka, pod sedlem si kobyl nevšímal, pak byl uvázaný a jen řehtal jinak byl v pohodě. Přišel mi jak malý král, vše má pod palcem a je nad věcí, jela na něm malá holka parkur a v pohodě vše. Předvedl se fakt pěkně.
thesis
napsal(a):
Tintítko to rozhodně není, je krásný urostlý, trošku jako malý haflošek, škoda že téhda na parkuru jsem neměla foťák. Kámošce se taky líbil, je takový ušlechtilý. Já na něj koukala z blízka, pod sedlem si kobyl nevšímal, pak byl uvázaný a jen řehtal jinak byl v pohodě. Přišel mi jak malý král, vše má pod palcem a je nad věcí, jela na něm malá holka parkur a v pohodě vše. Předvedl se fakt pěkně.
Tak to je super taky mi připomíná hafloše tak asi to bude on ten vyvolený doufám že se bude Iri líbit
sccary
napsal(a):
jejda to by bylo fajn i když iri nemá taky zbarvení k zahození ale plaváček by se nám líbil ...
ahoooj, tak jsem včera byla fotit segrušu a její kámošku při skákání a s Barčou jsme na ně koukaly. Skočila i vedle mě když jsem běžela Barča 90cm, tak jsem moc ráda. Takže pro porovnání :-D
racina
napsal(a):
ahoooj, tak jsem včera byla fotit segrušu a její kámošku při skákání a s Barčou jsme na ně koukaly. Skočila i vedle mě když jsem běžela Barča 90cm, tak jsem moc ráda. Takže pro porovnání :-D
a tady Barča u překážky