thesis
napsal(a):
Dájo to bude ono ten Ghost Ridere, super filmek.
Ahojte... tak jsme porad domas emi zda ze kazde rano me ta hlava bolí víc a víc :-D.........kdyby se tu nahodou lucka k. stavila tak luci dnesk eče nepřijdu ..., já už jsem v minusu - 15 kč na mobilu takže už ani radši psat nebudu
.tak ja jdu zase ležet :-d a nudit se maj te sa
kaculka
napsal(a):
Ahoj :-D ty zuz peti zase nechjodis na icko?:D
Nazdárek děvčata, konečně jsem hodila na stránky nové fotky z procházky a z válení tak když budete chtít koukněte. www.diavolo.estranky.cz
kajja
napsal(a):
Thesis a už viděla Leonka Shreka.Bratranec(má necelé 2 roky)se nedívá na žádnou jinou pohádku,vždycky u toho svíjínejvíc u nějakým písniček
jinak fotky jsou moc pěkné
Thesis: ono to je trošku složitějsi 1. tatka muze vest jenom jednoho koně a to za podmínek ze vozik nepresahne 1500 kg................. protože auto váží hodně .... upe na pytel..a kdo mě tam odveze a pocka nez udelam lcienci ? asi nikdo:(( leda ze bych k nekomu privterla kdo jede na licenci a ma jenom jendoho kone ... a to je asi mala sance
:(
kaculka
napsal(a):
Thesis: ono to je trošku složitějsi 1. tatka muze vest jenom jednoho koně a to za podmínek ze vozik nepresahne 1500 kg................. protože auto váží hodně .... upe na pytel..a kdo mě tam odveze a pocka nez udelam lcienci ? asi nikdo:(( leda ze bych k nekomu privterla kdo jede na licenci a ma jenom jendoho kone ... a to je asi mala sance
Jo jinak kukněte na naše stránky jsou tam nové fotky kdo nevidel z VT a z vyletu luky do skalice www.soukromastajbludovice.estranky.cz
kaculka
napsal(a):
Vozík na dva koně z Vojtěchova má 650kg a to je ten starý se dvěma nápravama. Z Mustangu nemůže být těžší a od Žanety tež ne. Oni přeci vozíky půjčují.Lupin má 360kg tak kolik může mít Seimi? Max 800.Váhu přibližně zjistíš u veta změřením obvodu hrudi přes kohoutek, kdybys tu míru věděla tak klidně zavolám svému vetovi on ten metr má.
thesis
napsal(a):
Vozík na dva koně z Vojtěchova má 650kg a to je ten starý se dvěma nápravama. Z Mustangu nemůže být těžší a od Žanety tež ne. Oni přeci vozíky půjčují.Lupin má 360kg tak kolik může mít Seimi? Max 800.Váhu přibližně zjistíš u veta změřením obvodu hrudi přes kohoutek, kdybys tu míru věděla tak klidně zavolám svému vetovi on ten metr má.
,čusté babky:)).Jak žijete?:D..Já o.k.).Stračence už začínají nabírat vemínka,takže..takžé tak no:)).
..Ve škole pořád prudí:D.Prodloužili nám vyučko:/.Místo do půl 3 ,máme dvakrát do 3 a co druhý týden 3krát do tří:D.Prostě děs:/..
terusinka
napsal(a):
,čusté babky:)).Jak žijete?:D..Já o.k.).Stračence už začínají nabírat vemínka,takže..takžé tak no:)).
..Ve škole pořád prudí:D.Prodloužili nám vyučko:/.Místo do půl 3 ,máme dvakrát do 3 a co druhý týden 3krát do tří:D.Prostě děs:/..
To bude letos zase hříbátek v TřinciUž se těším až to začne ale nejvíc jsem zvědavá na Stazku.
thesis
napsal(a):
Dájo to bude ono ten Ghost Ridere, super filmek.
Ahoj Thesis, ty víš jak to chodí v Kennbery že? Starají se o koně dobře? Nejde mi o pomlouvání, ale o ustájení... Berou vůbec koně na ustájení (a za kolik), pokud to teda víš, nenapadl mě nikdo jiný, než ty, koho bych se mohla zeptat, a bude to rychlejší než na jejich mailu.... dík moc, klidně mi odepiš na mail...
pierrette
napsal(a):
Ahoj Thesis, ty víš jak to chodí v Kennbery že? Starají se o koně dobře? Nejde mi o pomlouvání, ale o ustájení... Berou vůbec koně na ustájení (a za kolik), pokud to teda víš, nenapadl mě nikdo jiný, než ty, koho bych se mohla zeptat, a bude to rychlejší než na jejich mailu.... dík moc, klidně mi odepiš na mail...
,jj bude jich dost,už se těším ještě nemám jménko.:/..Líbí se vám Lucky Sunsine?:D
pierrette
napsal(a):
No tak stav koní můžeš posoudit na fotkách nebo na závodech. Ke koním se chovají hezky což je znát i na chování koní samotných, když se kolem nich motají děti a jezdí na nich a učí se. Já si myslím že je tam vše jak má být. O ustájení moc nevím o ceně už vůbec ne, to bych se musela zeptat.
thesis
napsal(a):
No tak stav koní můžeš posoudit na fotkách nebo na závodech. Ke koním se chovají hezky což je znát i na chování koní samotných, když se kolem nich motají děti a jezdí na nich a učí se. Já si myslím že je tam vše jak má být. O ustájení moc nevím o ceně už vůbec ne, to bych se musela zeptat.
A neměla bys tel. kontakt nebo něco, co by bylo rychlé? Protože mailem by to nejspíš trvalo trochu dýl že... Jo a dík za tak pohotovou odpověď
terusinka
napsal(a):
,o.k v 8 na icq.)
Nazdar holky, tak jsem dneska navštívila Sosnu a teda pocity nic moc když jsem vešla a pak výtahem na čtyřku. Šla jsem tam s očekáváním a jelikož to bylo vyšetření na různé vady tak i celkem se strachem. No zpátky jsem šla jak ve snu a na každého se křenila. Moje miminko je zdravé, vše v pořádku a je to chlapeček!!
. Když mi doktor vše ukazoval na monitoru tak ten malý kopl tak že trefil přímo místo kde byla sonda, obrazovka zazrnila a dobre. Fotbalista to nebude, tohle bude boxer
. Mele ručičkama jak divý. Doktor mi ukázal vše každou nohu, každou ruku, záda, hlavu, nos i horní ret
. Takže doma bude rodeo až začne lozit. Budoucích maminek tam bylo víc tak jsem aspoň viděla s kým budu v porodnici
.
pierrette
napsal(a):
Tak to nevim v jakém formátu, ale jestli umíš trochu anglicky, tak se zvládneš zaregistrovat a to už tě pak navede samo...
Kájo tak skus www.stream.cz tam je to česky.
Peťo, on je stará škola ale myslím že u něj se koně nemají zle, výběhy mají velké, ale musíte si to zkouknout. Bydlí tam v dost tak schované díře.Vím kudy tam jen nevím jak to vysvětlit, škoda dneska jsem byla od něj kousek jelikož jsem jela na Sosnu přes Vendryni. Najlépe by ti to popsala Lenka - Cream, ta to tam zná dobře a byla u něj hodněkrát.
thesis
napsal(a):
Peťo, on je stará škola ale myslím že u něj se koně nemají zle, výběhy mají velké, ale musíte si to zkouknout. Bydlí tam v dost tak schované díře.Vím kudy tam jen nevím jak to vysvětlit, škoda dneska jsem byla od něj kousek jelikož jsem jela na Sosnu přes Vendryni. Najlépe by ti to popsala Lenka - Cream, ta to tam zná dobře a byla u něj hodněkrát.
No nějak to možná vykutím,dneska jsem totiž natočila kobče jak se rozhodly rozrýt malou ohraduMelissa a její výkopy,Viki a její obraty se zakončením v hnoji
Thesis jak to teďkom vypadá na estránkách?jsou tam nějaké novinky,myslím v nastavení atd....nějaké vylepšení
thesis
napsal(a):
No já stejně ve Vendryni znám jen stadion a školu, co jsou u odbočky na Sosnu
kajja
napsal(a):
No nějak to možná vykutím,dneska jsem totiž natočila kobče jak se rozhodly rozrýt malou ohraduMelissa a její výkopy,Viki a její obraty se zakončením v hnoji
Thesis jak to teďkom vypadá na estránkách?jsou tam nějaké novinky,myslím v nastavení atd....nějaké vylepšení
,babky.)..Dám VÁm tu pár foteček.)
Víte kdo to je?Moje zletko ještě jako hríbátko:D.Straciatellka
(Je to naskenované,kvalita)
pierrette
napsal(a):
No já stejně ve Vendryni znám jen stadion a školu, co jsou u odbočky na Sosnu
,a ještě ....
pierrette
napsal(a):
Jak plyšová!!
,krásná co?.))
A tady už ,,velká´´ Stračenka předtím,než sme jely na vyjíždku:))
terusinka
napsal(a):
,krásná co?.))
A tady už ,,velká´´ Stračenka předtím,než sme jely na vyjíždku:))
.)
kaculka
napsal(a):
hEY MEGA FOTKA TU STRAČ VYPADA UPLNĚ LUXUSNĚ DOBŘE
..jj:D
chema
napsal(a):
Peti...tak u te anicky to padlo...jeji rodice to nepovoli.zkusime zitra toho trombika a jeste pri nejhorsim pastevni odchov v newportu za 1700 na mesic.Jeden mesic by se to vydrzelo.Ach jo ja zesilim furt stresy...jsem z toho uplne na nervy.
Achjooo to je škoda... Terku ještě napadlo jedno místo - je to v Neborech, nějaký její kamarád tam má 2 kobylky a hříbě... Vím kde to je i jak to tam vypadá - docela velká ohrada a stáj asi volná, fakt nevim... Jestli to nevyjde u toho Trombika, tak se Terky ještě poptám..
pierrette
napsal(a):
Achjooo to je škoda... Terku ještě napadlo jedno místo - je to v Neborech, nějaký její kamarád tam má 2 kobylky a hříbě... Vím kde to je i jak to tam vypadá - docela velká ohrada a stáj asi volná, fakt nevim... Jestli to nevyjde u toho Trombika, tak se Terky ještě poptám..
hani a u mě jsi to už teda vzdala?
pierrette
napsal(a):
Radeji se ji zeptej co nejdrive.hlavne zjisti jestli tam ma volno a cislo.dik moc....zitra ti zavolam....pa
terusinka
napsal(a):
Hani,číslo sem už Pétˇe poslala..Ale fakt neím jestli má místo..má su mu hřebit kobča..no však zavolej a uvidíš.)
Péto a Hnako,kdybyste už fakt nic nemohly sehnat,tak pod náma kousek ,mají dva poníky,tak by tam možná měly místo,mají tam velké pastviny...pak tam vedla zase pod námi jsou tři..Tak jestli to nevyjde nikde,ani stím Radimem,tak mi kdyžtak Peto pisni nebo zavolej a já ti řeknu kde to je.)papa letím do školy.)
terusinka
napsal(a):
Péto a Hnako,kdybyste už fakt nic nemohly sehnat,tak pod náma kousek ,mají dva poníky,tak by tam možná měly místo,mají tam velké pastviny...pak tam vedla zase pod námi jsou tři..Tak jestli to nevyjde nikde,ani stím Radimem,tak mi kdyžtak Peto pisni nebo zavolej a já ti řeknu kde to je.)papa letím do školy.)
Ahoj tak tomu radimovi se hrebi kone a ma tam ted pry plno.Je to psycho uz silim.v nedeli je musim stehovat a nemam kde.
Santosek:nevzdala jsem to u tebe ale vim ze ted mas svych starosti dost a nechtela jsem te jeste otravovat.Od toho radima mam moznost mit pristresek za hodne malo penez tak pokud by to u tebe slo mohli by jsme ho vyuzit.Ty mas santose kde a jak to s nim ted vypada?Uz tam odvezli ty kravy?
chema
napsal(a):
Ahoj tak tomu radimovi se hrebi kone a ma tam ted pry plno.Je to psycho uz silim.v nedeli je musim stehovat a nemam kde.
Santosek:nevzdala jsem to u tebe ale vim ze ted mas svych starosti dost a nechtela jsem te jeste otravovat.Od toho radima mam moznost mit pristresek za hodne malo penez tak pokud by to u tebe slo mohli by jsme ho vyuzit.Ty mas santose kde a jak to s nim ted vypada?Uz tam odvezli ty kravy?
Santose mám teď v Jablunkově, a pobude tam ještě nejakou dobu,. takže by tu kobče měly prozatím jeho box, a měla bys dost času si postavit ten přístřešek. Mě neotravuješ:) U mě to jde, to dobře víš. Krávy jsou pořád tady, ale tráva stejně ještě není, takže by bylo zbytečné je tam pouštět. A pokud by tráva byla, a krávy taky, není problém si ohradit kolik potřebuju. Koncem května odvážím Santose do Zlína. Takže tady kobče mohou být do té doby, a pak by se vidělo. Vím, že to není nic moc, ani na dlouhou dobu, ale kdybys nic nenašla....
santosek
napsal(a):
Santose mám teď v Jablunkově, a pobude tam ještě nejakou dobu,. takže by tu kobče měly prozatím jeho box, a měla bys dost času si postavit ten přístřešek. Mě neotravuješ:) U mě to jde, to dobře víš. Krávy jsou pořád tady, ale tráva stejně ještě není, takže by bylo zbytečné je tam pouštět. A pokud by tráva byla, a krávy taky, není problém si ohradit kolik potřebuju. Koncem května odvážím Santose do Zlína. Takže tady kobče mohou být do té doby, a pak by se vidělo. Vím, že to není nic moc, ani na dlouhou dobu, ale kdybys nic nenašla....
Ahoj holky, díky za přání, teď jen uvažovat o jméně.
S tím ustájením mě napadá ještě Katka z Milíkova, vím že má obrovské ohrady ale jak s místem netuším. Ingrid ji myslím zná. Pak ještě v Bystřici Moder, bydlí kousek od kruháče, ale na něj tež nemám kontakt.
thesis
napsal(a):
Ahoj holky, díky za přání, teď jen uvažovat o jméně.
S tím ustájením mě napadá ještě Katka z Milíkova, vím že má obrovské ohrady ale jak s místem netuším. Ingrid ji myslím zná. Pak ještě v Bystřici Moder, bydlí kousek od kruháče, ale na něj tež nemám kontakt.
aha..No a počki,jak stím Radimem,kde ti nabídl ten přístřešek?:D.No mně napadá ještě u Hospody u Lesa je jeden kůn,tak by ta paní možná hledala společnost..ale neím to jistě..muselo by se poptat
thesis
napsal(a):
Zdar holky, teď mi přišel ceník z Kamíru, ještěže sedím, jinak bych si asi sedla z těch cen. No ceny fakt super, už vím kde si něco příště objednám
Hani, ptala jsem se Katky, má koně na Milíkově. Kobylky by ti tam vzala, ale chce celkem dost peněz. Tak ted nevím, jestli tě tlačí místo, nebo sháníš něco levnějšího?
lanika
napsal(a):
Hani, ptala jsem se Katky, má koně na Milíkově. Kobylky by ti tam vzala, ale chce celkem dost peněz. Tak ted nevím, jestli tě tlačí místo, nebo sháníš něco levnějšího?
Leni já jsem už objednaná u inspektora ale ještě tu nebyl, takže je možné že bys to stihla taky, on tu pojede na celý den jelikož se sešlo dost koní, už se teď modlím aby dojel až po výplatě nebo minimálně po 8.4.
thesis
napsal(a):
Leni já jsem už objednaná u inspektora ale ještě tu nebyl, takže je možné že bys to stihla taky, on tu pojede na celý den jelikož se sešlo dost koní, už se teď modlím aby dojel až po výplatě nebo minimálně po 8.4.
Jéééééééééééééé, to by bylo fajn. On ti má dát dopředu vědět kdy přijede????? Ali, kdyžtak mi hodíš echo, že? Jo a nevadí, že bych ho očkovala až potom? Nevím jak to budu stíhat všechno.....Tys píchala asi raději předem, co? No, snad to nebude vadit
lanika
napsal(a):
Jéééééééééééééé, to by bylo fajn. On ti má dát dopředu vědět kdy přijede????? Ali, kdyžtak mi hodíš echo, že? Jo a nevadí, že bych ho očkovala až potom? Nevím jak to budu stíhat všechno.....Tys píchala asi raději předem, co? No, snad to nebude vadit
No ono záleží kdy má být očkovaný, ikdyž nevím co byl minulý majitel zač ale počítám že ho neočkoval. Moji měli termín právě v dubnu tak jsem si řekla že to sfouknu dřív jelikož jsem trochu měla strach o tu ránu pak, ti moji se věčně žerou tak aby jí tam Lupin něco nezanesl. Ale myslím že se nemusíš bát ona to nebude zas rána až do masa. Měl by se mi ozvat minimálně den předem takže ti dám vědět. Nebo jestli chceš tak mu zavolám aby si to naplánoval po 10.4. že tu je ještě jeden koník. Nebo mu můžeš zavolat sama a říct mu to a on přijede až pak. určitě vyjde vstříc je to fajn chlap. U toho si tě i poznamená a tím budeš u něj objednaná a tak i krytá kdyby se našel nějaký "hodný" soused.
thesis
napsal(a):
No ono záleží kdy má být očkovaný, ikdyž nevím co byl minulý majitel zač ale počítám že ho neočkoval. Moji měli termín právě v dubnu tak jsem si řekla že to sfouknu dřív jelikož jsem trochu měla strach o tu ránu pak, ti moji se věčně žerou tak aby jí tam Lupin něco nezanesl. Ale myslím že se nemusíš bát ona to nebude zas rána až do masa. Měl by se mi ozvat minimálně den předem takže ti dám vědět. Nebo jestli chceš tak mu zavolám aby si to naplánoval po 10.4. že tu je ještě jeden koník. Nebo mu můžeš zavolat sama a říct mu to a on přijede až pak. určitě vyjde vstříc je to fajn chlap. U toho si tě i poznamená a tím budeš u něj objednaná a tak i krytá kdyby se našel nějaký "hodný" soused.
Tak co to ustájení, už vyřešené?
santosek
napsal(a):
hani. někdo od Vás dneska volal do Jablunkova na ustájko že? zrovna jsem tam byla, jak Saša s někým mluvila....
Ahoj holky,s ustájkem bych pomohla,ale bohužel mě nikdo takový nenapadá,možná vážně akorát ten Moder...
Jak to teďka chodí na estránkách?jsou tam nějaké novinky jako v nastavení atd...?
thesis
napsal(a):
Kájo já nic nového nezaregistrovala na estránkách, furt stejná jednoduchost Sice jsem to napsala už na stránky ale proč né i veřejně... SONIČCE VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU I K NAROZENINÁM
Aha,no já jsem přemýšlela,že stránky přestěhuju..wbs,jsou sice fajn,pěkné,barvy si můžeš dávat jaké chceš atd..ale zase mě štve že v neplacené verzi nemůžeš ít podrubriky....a samotných rubrik můžu mít max.16 myslím,nevím to přesně
kajja
napsal(a):
Aha,no já jsem přemýšlela,že stránky přestěhuju..wbs,jsou sice fajn,pěkné,barvy si můžeš dávat jaké chceš atd..ale zase mě štve že v neplacené verzi nemůžeš ít podrubriky....a samotných rubrik můžu mít max.16 myslím,nevím to přesně
Jo to já nevím jak to na těch tvých chodí. Estránky jsou jednoduché to je fakt, no já až se budu vracet na ic tak to bude mazec, už pomalu nevím jak to tam fičí
thesis
napsal(a):
Jo to já nevím jak to na těch tvých chodí. Estránky jsou jednoduché to je fakt, no já až se budu vracet na ic tak to bude mazec, už pomalu nevím jak to tam fičí
,Holky,máme letošní první hříbátko.Od Laury,otec Ivan..) Hnědá klisnička..za chvíli hodím fotky ju?:D jen co mi je kámoška pošlě
kajja
napsal(a):
No ono to tam je nějaké divné
Moc gratuluju k hříbátku
Jinak už jsem nahrála video na strem..Thesis dík za radu,na youtube bych to asi nerozluštila
terusinka
napsal(a):
,lalaná co?:)
,ale mám i jiné fotky z dneška-hraní:))
terusinka
napsal(a):
,já mzslím že to bude žlutavé:)):D
Já jsem teda zvědavá na všechny
kolik hříbků bude po Ivanovi?
terusinka
napsal(a):
,no..5-:D
ahojda ..no tak se potvrdilo jaký pán takový kuň
m+ě bolí prava noha neco s ni mam (stehjenni kost) a Seimi ma pravou zadni napuchlou tak super...
..ty nozky ma nejake nachylne čéčé...po každém ježdění ji je budu radši bandážovat ikdyž nemá postižene šlachy (uff)...............bobek...a ještě po ceste dom si moje fenka zapichla neco do nohy (pravé zadní)
nejaci postizeni jsme
ale beru tus rezervou snad to bude ok zabandazovala jsem a byla aji ve vybehu tak to trosku rozchodila.... uvidime :))
kaculka
napsal(a):
ahojda ..no tak se potvrdilo jaký pán takový kuň
m+ě bolí prava noha neco s ni mam (stehjenni kost) a Seimi ma pravou zadni napuchlou tak super...
..ty nozky ma nejake nachylne čéčé...po každém ježdění ji je budu radši bandážovat ikdyž nemá postižene šlachy (uff)...............bobek...a ještě po ceste dom si moje fenka zapichla neco do nohy (pravé zadní)
nejaci postizeni jsme
ale beru tus rezervou snad to bude ok zabandazovala jsem a byla aji ve vybehu tak to trosku rozchodila.... uvidime :))
Jste propojení no...čoveče o to se snaží tolik lidí a ty jsi to zvládla bez námahy.
pegaska pony
napsal(a):
Jste propojení no...čoveče o to se snaží tolik lidí a ty jsi to zvládla bez námahy.
ahoyte děvčatka dneska sem byla na mistrovství ČR skoků ve volnostři 4-letých klisniček no pajááááda jako ty klisny take namakane skakalo se 120,130,140cm bylo to v Tlumačově upe boží tolik koní tam byla sem jak v ráji :Dfaaakt kdo neviděl neuvěří :D
baruu
napsal(a):
ne .....prostě už sem s toho na prášky mělo to být ve čtvrtek teď zase blokeš volal že teďrka prostě když na ní pustí hřebce tak stojí tak říkal žev zitra skusí eště jednou a pak už mi ji snad přiveze !!!!!!
aha...jsem právě dneska viděla Peryho samotného tak si říkám, že jste ji asi nepřivezli
thesis
napsal(a):
Jako sraz hned teď? No jej, já za půl hoďky uložím dceru, počkám na chlapa nachystám mu jídlo, skočím do vany a jdu chrnět:-D
Zdravím,
tak jsem se dneska byla dopoledne podívat v Agricoopu,nachvilku jsem koukla na hříbka a udělala pár fotek a videí,je fakt rozkošnéaž budu doma tak je sem dám...
baruu
napsal(a):
ehm a newíte o nějake nejbližší tak za měsíc nebo kapke dřív nkde blizko ????
Hubertky jsou typicke pro to že se dělají na huberta (na podzim) což znamená konec sezony (sportovni, honacke) tak si asi budes muset pockat...
Jinak ahojte vsichni...chlap se sel nekam ozirat tak jsem zustala s pupkem sama doma...
chema
napsal(a):
Hubertky jsou typicke pro to že se dělají na huberta (na podzim) což znamená konec sezony (sportovni, honacke) tak si asi budes muset pockat...
Jinak ahojte vsichni...chlap se sel nekam ozirat tak jsem zustala s pupkem sama doma...
Barčo koňa ti ještě nepřivezli ani nevíš pořádně jaká bude a už něco plánuješ
terusinka
napsal(a):
Barčo,jestli chceš jet za měsíc..tak možná v Gutech(Jk-Javorový) bude pořádat nějakou jarní zahajovací hubertku..musíš se někoho poptat:D
Tož Barčo, nejdřív se s kobylou seznam a poznejte se abys pak nebyla překvapená. Vždyť hubertky ti neutečou a navíc nejsou vůbec důležité, mezi jezdcem a koněm jde o něco jiného než si odjet huberta. Ještě nevíš zda ji budeš zvládat v novém prostředí. Jinak hubertek bude v okolí celkem dost.
thesis
napsal(a):
Tož Barčo, nejdřív se s kobylou seznam a poznejte se abys pak nebyla překvapená. Vždyť hubertky ti neutečou a navíc nejsou vůbec důležité, mezi jezdcem a koněm jde o něco jiného než si odjet huberta. Ještě nevíš zda ji budeš zvládat v novém prostředí. Jinak hubertek bude v okolí celkem dost.
,Oznamuji všem že máme další hříbatko.)).Shagy dneska ráno porodila zdravou a krásnou pony kobylku:)).
Strač už netékají vemínka,takže porod se pomalu blíží.)
baruu
napsal(a):
ja se neptam protože bych na ni chtěla jet s wari to ne chtěla to vědět jedna moje kamoška ... myslíte že mam koně a hned jako za tyden pofčím na hubertku ja nesem jedna z těch co by se koněm chtěli chlubit jezdit 20 zavodu za měsic atd :D
Takže, dávám nové fotečky Sonia s novou uzdečkou. No posuďte sami.
pegaska pony
napsal(a):
Takže, dávám nové fotečky Sonia s novou uzdečkou. No posuďte sami.
pegaska pony
napsal(a):
Sonia má ještě pořád kožuch, tak se vždycky spotí a vypadá, jako by běžela Pardubickou.
Chvíle pohody...
pegaska pony
napsal(a):
Chvíle pohody...
Tak já se přidávám k Thesis a taky pak přijdu kouknout až to bude všechno
pár fotek z sobotní návštěvy v Agricoopu
pegaska pony
napsal(a):
Sonia má ještě pořád kožuch, tak se vždycky spotí a vypadá, jako by běžela Pardubickou.
HANI: tak jak to s tebou vypadá? už něco máš? nebo jdeš ke mě? už jsem kvůli tobě vyvezla i hnůj jako:) dej vědět
kajja
napsal(a):
Tak já se přidávám k Thesis a taky pak přijdu kouknout až to bude všechno
pár fotek z sobotní návštěvy v Agricoopu
celý tatínek