tak se vám musim pochlubit v sobotu asi pojedeme s Kolišem na naše 1. závody sice jen hobby,ale už si asi troufnem na 70 a 90cm
jaké byli vaše první závůdky??? a máte fotky?
jahudka
napsal(a):
tak se vám musim pochlubit v sobotu asi pojedeme s Kolišem na naše 1. závody sice jen hobby,ale už si asi troufnem na 70 a 90cm
Moje první závody?
Na poli když jsem koupila koně...no vzpomněl si na dostihy...a musím Ti říci, že jsme vyhráli...
pralinka
napsal(a):
Moje první závody?
Na poli když jsem koupila koně...no vzpomněl si na dostihy...a musím Ti říci, že jsme vyhráli...
naše první z nejprvnějších..mno s mým čt jsem si zaběhli neregistrovaný dostihy, všeichni nás nakonec předběhli a tak si to můj chytrej koník vzal přesně středem závodiště-na co to obíhat celý že jo, mno a mě nějak vypadli třmeny a radši jsem zahulákala na zem, ale co v Brně Dvorskach se padá dobře-už to vííím
jinak na fotce už jenom můj čirčík bez mě, asi jsem mu kazila záběr mno
jinak foto někde stažený z netu, tak majitelce se omlouvám, jestli vadí že je tu
barbucha61
napsal(a):
naše první z nejprvnějších..mno s mým čt jsem si zaběhli neregistrovaný dostihy, všeichni nás nakonec předběhli a tak si to můj chytrej koník vzal přesně středem závodiště-na co to obíhat celý že jo, mno a mě nějak vypadli třmeny a radši jsem zahulákala na zem, ale co v Brně Dvorskach se padá dobře-už to vííím
jinak na fotce už jenom můj čirčík bez mě, asi jsem mu kazila záběr mno
jinak foto někde stažený z netu, tak majitelce se omlouvám, jestli vadí že je tu
jéé jen mě moc nestrašte, abych si to ještě nerozmyslela
jahudka
napsal(a):
Moje první a poslední závody byly před cca 5-ti lety. Byl to neoficiální parkur (90 cm), a umístili jsme se na 2. místě z 20 koní . Když mě vyhlásili, tak jsem tomu ani nechtěla věřit
anickka
napsal(a):
Moje první a poslední závody byly před cca 5-ti lety. Byl to neoficiální parkur (90 cm), a umístili jsme se na 2. místě z 20 koní . Když mě vyhlásili, tak jsem tomu ani nechtěla věřit
Moje první zavody byly taky hobby ... jelajsme 60 , 90 cm... v 60 super v 90 jsem se na kombinaci vysypala :-D ores oxer neletela kobyla ale já na hlavu s otresem mozku a jeste me chteli dat do nemocnice ale neodlakalo me to porad jedzim
i parkury a za 16 dní delám licenci
..........tak sa majte
PS: na te fotce jsem dole pod koněm
kaculka
napsal(a):
Moje první zavody byly taky hobby ... jelajsme 60 , 90 cm... v 60 super v 90 jsem se na kombinaci vysypala :-D ores oxer neletela kobyla ale já na hlavu s otresem mozku a jeste me chteli dat do nemocnice ale neodlakalo me to porad jedzim
i parkury a za 16 dní delám licenci
..........tak sa majte
PS: na te fotce jsem dole pod koněm
no tak to muselo být děsivé doufám, že to přežiju ve zdraví
jahudka
napsal(a):
no tak to muselo být děsivé doufám, že to přežiju ve zdraví
U mě to bylo lepší první závody byla Distanční jízda na 25 km . Bylo to poprvé co jsem s Luisem byla mezi koňma ( je to hřebec) Dokud jsme neodstartovaly tak byl na vodítku a běhal kolem mě stál na zadních apod......
Potom se jeli tři úlohy na jízdárně , couvání , odložení , a přenos kuželu ..... Jak jsem na něj sedla tak chtěl připustit i rozhodčího , ale po první pobídce pochopil co se po něm žádá , jakmile byli úlohy splněny vyjely jsme do terénu a dojely jsme naprosto v pořádku . skončily jsme na 10 místě z 35 koní a z toho většína A1/1 velké ČT a podobně . Byla jsme ráda hlavně za to , že jsem to přežila
markemic
napsal(a):
Ta osoba na předposlední fotceDost mi jí připomíná
Ale asi není ,dle reakce
nééé to jsem já a myslím, že jí teda rozhodně podobná nejsem
Eva je malá a hubená, já měřím 174cm a hubená moc nejsem a taky asi tak o 20let mladší,ale díky
jahudka
napsal(a):
nééé to jsem já a myslím, že jí teda rozhodně podobná nejsem
Eva je malá a hubená, já měřím 174cm a hubená moc nejsem a taky asi tak o 20let mladší,ale díky
Tak tuhle jsem myslela - u mě v poč je tmavší hnědka.
To si toho stihla vystřídat celkem dost - když ta druhá není prodaná ani rok a tahle ani měsíc! Tak snad už jsi našla toho pravého....
kockanezna
napsal(a):
To si toho stihla vystřídat celkem dost - když ta druhá není prodaná ani rok a tahle ani měsíc! Tak snad už jsi našla toho pravého....
no jo no, asi už jsi ji neviděla dlouho
ne ne je to ryzka
no jo stihla,ale říkám,že je to složité ale teď mam koníka do kterého si už nenecham kecat a všichni mi můžou ....
tu mladou jsem nezvládala a tak jsme ji prodali a taky jsem ji měla na 1/2 s mamkou a pořád mi do všeho kecala no děs a taky jsem si s koby nesedla a byla malá ale to je už jedno, ta se má dobře a vhodného jezdce,který na ní není těžký.......
ryzka
kockanezna
napsal(a):
Myslím než začneš rýt chtělo by to se lépe naučit číst a chápat...jestli ti to dělá problémy tak nepřispívej. Jinak tvé nesmyslné příspěvky budu mazat!
jahudka
napsal(a):
no jo no, asi už jsi ji neviděla dlouho
ne ne je to ryzka
no jo stihla,ale říkám,že je to složité ale teď mam koníka do kterého si už nenecham kecat a všichni mi můžou ....
tu mladou jsem nezvládala a tak jsme ji prodali a taky jsem ji měla na 1/2 s mamkou a pořád mi do všeho kecala no děs a taky jsem si s koby nesedla a byla malá ale to je už jedno, ta se má dobře a vhodného jezdce,který na ní není těžký.......
ryzka
Docela jsem nepochopila,co je to tu promazané,ani jsem neviděla co to byloJo tady se dějou věci
klawdie
napsal(a):
Myslím než začneš rýt chtělo by to se lépe naučit číst a chápat...jestli ti to dělá problémy tak nepřispívej. Jinak tvé nesmyslné příspěvky budu mazat!
Jedná se pouze o rejpavé příspěvky nežnékočky-slečna nemá pořad dost...už jsme tady o tom vedli dlouhou diskuzi, takže tu nebudu zavdávat k hloupým hádkám a rovnou nemístné připomínky, narážky a rejpance budu mazat.
klawdie
napsal(a):
Jedná se pouze o rejpavé příspěvky nežnékočky-slečna nemá pořad dost...už jsme tady o tom vedli dlouhou diskuzi, takže tu nebudu zavdávat k hloupým hádkám a rovnou nemístné připomínky, narážky a rejpance budu mazat.
no zase mi to nepřišlo jako strašné rejpání, spíš nepochopila a taky nepozná ryzáka od hnědáka i když já to prvně na Ebony taky nepoznala, až mi to řekl trenér, takže ustuda, myslela jsem si vždy,že hnědák má černou hřívu a ocas a to ona měla,ale musí mít i černé nohy a to ona neměla a tak mi bylo vysvětleno,že je to ryzka
a má to vlastně i v PP
jahudka
napsal(a):
no zase mi to nepřišlo jako strašné rejpání, spíš nepochopila a taky nepozná ryzáka od hnědáka i když já to prvně na Ebony taky nepoznala, až mi to řekl trenér, takže ustuda, myslela jsem si vždy,že hnědák má černou hřívu a ocas a to ona měla,ale musí mít i černé nohy a to ona neměla a tak mi bylo vysvětleno,že je to ryzka
a má to vlastně i v PP
Ono u některých ořouchů je to občas oříšek
Taky už jsem pár takových viděla...
markemic
napsal(a):
Ono u některých ořouchů je to občas oříšek
Taky už jsem pár takových viděla...
moje první závody byly ve westernu, konkrétně barell race. byla jsem druhá, a jelikož to bylo venku a ne v hale, strašně lilo a klouzaly koním kopyta a i když jsem to jela kvůli terénu klusem, byla jsem druhá..
jahudka
napsal(a):
Ahoj! Je to asi dva roky zpět, první hobby závody na Tatranu v Ústí nad Labem s kobylkou Medunou! Dojely jsme čistě, super zážitek!!!
muchlos
napsal(a):
Ahoj! Je to asi dva roky zpět, první hobby závody na Tatranu v Ústí nad Labem s kobylkou Medunou! Dojely jsme čistě, super zážitek!!!
Byla to 60tka, od tý doby jsem na hobby nikdy víc nejela, spíš mám sestupnou tendeci , strach je prevít... Ba ne, kecám, loni jsem jela 70tku
Ostatním držím palce, aby se vím od začítku dařilo...sa pády nebolely.
jahudka
napsal(a):
tak nic žádné závody jsme neabsolvovali, bohužel jsem toho mého moulu nenaložila
nemáte nějakou radu??? zkoušeli jsme po dobrém i pozlém a nic
Nejlepší rada ??? Postav někde převozník a běž dopředu couvat , dopředu couvat . zezačátku buď daleko od převozníku a jen venku dopředu couvat , vše strašně rychle , třeba pět kroků tak pět zpět a zase , po nějaké době se pomalu začni tímhle dopředu couvat posunovat k vozíku a uvidíš ten koník bude za 10 minut tak zblblej , že do něj po chvilce sám skočí . Pokud ano zase ho rychle vycouvej asi třikrát pak uvidíš , bude se mu tam chtít stát i samotnému - nefunguje to u každého koně , ale touhle metodou napravuje koníky i Monty Roberts .........
Najdu ti někde odkaz na video a pošlu ju ??
memmory
napsal(a):
Nejlepší rada ??? Postav někde převozník a běž dopředu couvat , dopředu couvat . zezačátku buď daleko od převozníku a jen venku dopředu couvat , vše strašně rychle , třeba pět kroků tak pět zpět a zase , po nějaké době se pomalu začni tímhle dopředu couvat posunovat k vozíku a uvidíš ten koník bude za 10 minut tak zblblej , že do něj po chvilce sám skočí . Pokud ano zase ho rychle vycouvej asi třikrát pak uvidíš , bude se mu tam chtít stát i samotnému - nefunguje to u každého koně , ale touhle metodou napravuje koníky i Monty Roberts .........
Najdu ti někde odkaz na video a pošlu ju ??
http://www.youtube.com/watch ?v=uGsOV_eOYXk
jedna mezera
jahudka
napsal(a):
děkuji za radu, vyzkouším
Já nevím na toho mojeho bobana zase pomohl klídek nechat ho pást kolem a on je tak strašně zvědavej že si tam vlezl sám
S tímhle to bylo horší - odvážel se na odstav ...
jahudka
napsal(a):
jo první závody jsem jela ve Vyškově, rovnou oficiální s lickou, no Z1 jsem skončila myslim 7. z 32. lidiček, ale Z2 mi kobča nenacválala a tak jsem byla diskvalifikována... ale chybama se člověk učí, že