Čtvrteček je tu a za ním juchůůů PÁTEK

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2008 07:39

Ahojda holky,
tak jsem včera byla u Leuši...
Začalo to tím, že mi při čištění šloupla na nohu a nechtěla slíst...noha přežila ale bolest jako prase...tak jsem jí vklidu dočistila, nasedlala a tradá ven...ze začátku se můbec nechtěla uklidnit, caplovala, nervila ale na konec v pohodě, krásně se rozešla a byla naprosto kliďas, jenomže harakiry bažant, kterej byl od nás cca tři metry vylítnul se řevem...ty jo, jsem je lekla jako prase, vůbec jsem to nečekala...Leuška udělala úskok stranou...přežila jsem bez pádu.
No dala jsem se dohromady a jako že nacváláme...kámošce se chtělo ukrutně cválat tak jsem jí na cca 100 metrů pustila...hotová gymnastka...
Co vy? Jaké bylo středeční odpolko s koníkama?

27.3.2008 07:58

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,
Začalo to tím, že mi při čištění šloupla na nohu a nechtěla slíst...noha přežila ale bolest jako prase...tak jsem jí vklidu dočistila, nasedlala a tradá ven...ze začátku se můbec nechtěla uklidnit, caplovala, nervila ale na konec v pohodě, krásně se rozešla a byla naprosto kliďas, jenomže harakiry bažant, kterej byl od nás cca tři metry vylítnul se řevem...ty jo, jsem je lekla jako prase, vůbec jsem to nečekala...Leuška udělala úskok stranou...přežila jsem bez pádu.
No dala jsem se dohromady a jako že nacváláme...kámošce se chtělo ukrutně cválat tak jsem jí na cca 100 metrů pustila...hotová gymnastka...

Ahojky, zdravím Fšechny :-)
Já byla celý den pryč. Ke koním jsem se zastavila jen cestou domů, namíchat krmení, trošku vyčistit a pomazlinkat. S Rozletkem jsem trochu blbla v boxu. učím ho úklony zvedání nohy podle mě a takový blbostičky
Předevčírem jsme byli na několikahodinové krásné vyjížďce a dnes jedeme do haly. Konečně !!!!!!!!! Něco musíme už hupnout, bo za týden je první veřejňák. Venku stále sníh, bahno ... no bruslíme tam skoro jako Verner

27.3.2008 08:14

luciusl napsal(a):
Ahojky, zdravím Fšechny :-)
Já byla celý den pryč. Ke koním jsem se zastavila jen cestou domů, namíchat krmení, trošku vyčistit a pomazlinkat. S Rozletkem jsem trochu blbla v boxu. učím ho úklony zvedání nohy podle mě a takový blbostičky
Předevčírem jsme byli na několikahodinové krásné vyjížďce a dnes jedeme do haly. Konečně !!!!!!!!! Něco musíme už hupnout, bo za týden je první veřejňák. Venku stále sníh, bahno ... no bruslíme tam skoro jako Verner

NO čus včera jsem kupodivu oříka taky stihla opohybovat.byli jsme v kruhovce nosil se jak páv, překvapil mě jak zvládal zkracovat a prodlužovat klus, paráda.

27.3.2008 08:21

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,

Tak včera jsem chtěla dát koním pipetky proti havěti...udělala jsem horko těžko poníka a ruce mě fest bolely mrazem, tak jsem to zabalila. Už ať je teplo !!

27.3.2008 08:21

klawdie napsal(a):
NO čus včera jsem kupodivu oříka taky stihla opohybovat.byli jsme v kruhovce nosil se jak páv, překvapil mě jak zvládal zkracovat a prodlužovat klus, paráda.

Dobroš ránoš holky
Už se hlásím také z pracovního nasazení, musím říct že jsem si ale příjemně odpočinula
Včera jsem kobylku zabydlovala do nového, box má teda pořádnej, i byla celkem spokojená, nato že spolubydlící byla ještě venku!!
Doufám že už brzo dovezou i ty ostatní boxíky, Jerry to bude mít jako výběh, mu asi k sobě koupím nějakýho osla bo co:)
Jinak jsem byla jen lonžovat, nechci ještě dráždit nemoc

27.3.2008 08:27

strelish napsal(a):
Tak včera jsem chtěla dát koním pipetky proti havěti...udělala jsem horko těžko poníka a ruce mě fest bolely mrazem, tak jsem to zabalila. Už ať je teplo !!

Vidím, že včera byl pěkný den, já taky měla Honzíka venku, byla jsem sama, jela ke kámošce na kafe a zase zpět :-) Jela jsem samýma loukama, naproti mě koníci a já hopítko cválala i s kopce dolů, bez Honzíkových vylomenin. A zpátky jsem si to zase dala cvalem mírně dokopečka a musím vám říct, žuž jsem měla i jedno deko v ruce, ne jen tunu v nohách
Jinak dneska mám v plánu velikánský úklid, kídání komplet celé boxy, dělání se senem, umýt žlaby, kbeůlíky a podobně, mezitím koníky pustím na trávu, budou určitě rádi, no a pokud vyjde trochu času, vemu Oskárka s pejsky na prochajdu. Ale už je fajn dloho vidno, že?

27.3.2008 08:28

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,

Ahojky...
S Molčovou jsme byly včera u koníků v nedalekém JK,byla ráda,myslím.. Prochajda na 3 hoďky,lehce jsme popracovaly v hale,kam jsme vlezly s jedním lotem...Vzpomněla si,kde fungovala... Dom se jí moc nechtělo...
Dneska jsme se byly jen pošmajdat,takže už je vyvenčena
Danny,včera jsem docela brzo zapadla a notebook zůstal zapnutý...

27.3.2008 08:40

molly napsal(a):
Ahojky...
S Molčovou jsme byly včera u koníků v nedalekém JK,byla ráda,myslím.. Prochajda na 3 hoďky,lehce jsme popracovaly v hale,kam jsme vlezly s jedním lotem...Vzpomněla si,kde fungovala... Dom se jí moc nechtělo...
Dneska jsme se byly jen pošmajdat,takže už je vyvenčena
Danny,včera jsem docela brzo zapadla a notebook zůstal zapnutý...

Ahoj Zuzi , četla jsi to na +++++ ??? Danča jezdila na Lauře

27.3.2008 08:41

luciusl napsal(a):
Ahoj Zuzi , četla jsi to na +++++ ??? Danča jezdila na Lauře

Luli,skype?

27.3.2008 08:47

molly napsal(a):
Luli,skype?

Leníku, tak to je super, že se ten Honzulík začíná takhle umoudřovat.

olga visnakova

27.3.2008 09:20
olga visnakova

luciusl napsal(a):
Leníku, tak to je super, že se ten Honzulík začíná takhle umoudřovat.

čauky holky, taky u Vás třídavě fučí, chumelí, prší........? To je děsný ani kobči už to bahno nebaví a večerní čištění je nejdelší na nohách, aby ránko z koníků byla zase hovádka...............chjo

27.3.2008 09:41

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,

http://www.equichannel.cz/ inzerce/strana60?filter= (1mezera) Na stránce dole,šimlík 4-letý... ten by se mi líbil... A mrkněte na ty jejich stránky,to jsou koňouchové...

27.3.2008 09:41

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,

Dobré ránko všem, dneska chytla uklízecí nálada mně, za chvíli by měl dorazit kámoš dát mi do kupy počítač, tak jsem to tady vzala zgruntu
Koníci včera šlapali pěkně, Lukáš zase potrápil Hadříka přiježďováním, konec odpočinku po závodech a já jsem si pohrála s černou chviličku ze země a pak jsem na ní hupla... na to, že se nás v hale mezi sedmi skokama motalo pět, se chovala velmi slušně, skoro profesionálně
Mám pro vás pár fotek malých raubířů....
Tady ještě mokroušové....

27.3.2008 09:42

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem, dneska chytla uklízecí nálada mně, za chvíli by měl dorazit kámoš dát mi do kupy počítač, tak jsem to tady vzala zgruntu
Koníci včera šlapali pěkně, Lukáš zase potrápil Hadříka přiježďováním, konec odpočinku po závodech a já jsem si pohrála s černou chviličku ze země a pak jsem na ní hupla... na to, že se nás v hale mezi sedmi skokama motalo pět, se chovala velmi slušně, skoro profesionálně

Kudrnáček

cheyenne napsal(a):

bomba

cheyenne napsal(a):
Kudrnáček

A druhý mimčo... zatím pracovní jména Jája a Pája

27.3.2008 09:43

cheyenne napsal(a):
A druhý mimčo... zatím pracovní jména Jája a Pája

A s maminou.... fotit se moc nechtěly, potvůrky
Jinak, Hradec hlásí zamračeno, ale bez deště a sněžení, ani na vítr to nevypadá....

olga visnakova

27.3.2008 09:44
olga visnakova

cheyenne napsal(a):
Kudrnáček

Ty jsou bombastický, to by dítka oněměla úžasem-mrňousci

27.3.2008 09:46

olga visnakova napsal(a):
Ty jsou bombastický, to by dítka oněměla úžasem-mrňousci

No, já jsem byla taky němá úžasem, nebylo to očekávané

27.3.2008 10:02

molly napsal(a):
bomba

Jsem tu, byla jsem s mámou na kávě...
Šéfové jsou v Kanadě tak se toho musí využít, že...
Holky, teď jsem mluvila s kamarádkou a zemřela jí včera kobyla, veta okamžitě přivolali jak viděli, že není kobyla v pořádku...prej jí vypovědělo službu srdce, měla záchvat...strašný. Než přijel tak byla kobyla mrtvá. Bože, co to bylo včera za den.

olga visnakova

27.3.2008 10:04
olga visnakova

cheyenne napsal(a):

Kolik jich je? Nám před měsícem Týnka umřela. Byla podmmírák. Dostala se k nám s bráškou, oba chudší a dík vitamínkům a péči to zmákli, jen nedohnali váhu. Seno, vitamínky, jádro a vcelku nabrali, jen už zůstali podražení, lidé, jež je sem dali je měli v králíkárně přímo s králíky.................

olga visnakova

27.3.2008 10:10
olga visnakova

haisovad napsal(a):
Jsem tu, byla jsem s mámou na kávě...
Šéfové jsou v Kanadě tak se toho musí využít, že...
Holky, teď jsem mluvila s kamarádkou a zemřela jí včera kobyla, veta okamžitě přivolali jak viděli, že není kobyla v pořádku...prej jí vypovědělo službu srdce, měla záchvat...strašný. Než přijel tak byla kobyla mrtvá. Bože, co to bylo včera za den.

Jak to zvládá Dany? Kolik bylo kobče roků?

27.3.2008 10:15

cheyenne napsal(a):

To jsou luxusní budulínkovéé Evčo

27.3.2008 10:16

Jak to zvládá Dany? Kolik bylo kobče roků?

Osm let, byla to kříženka hucul x čt. Bohužel s tím nešlo nic dělat, kobyla žrala normálně, práce moc neměla, občas jízdárna jinak terén. Byl to kolabs, vet. říkal že to vypadá na srdce, nebo jí rupla cévka v mozku.
Jsem jí říkala ať si koupí novou, aby na to zapomněla, tak pro ní hledám nějakou tří letou ČTčkovou kobylku. Nevíte někdo o něčem?

27.3.2008 10:31

haisovad napsal(a):
Osm let, byla to kříženka hucul x čt. Bohužel s tím nešlo nic dělat, kobyla žrala normálně, práce moc neměla, občas jízdárna jinak terén. Byl to kolabs, vet. říkal že to vypadá na srdce, nebo jí rupla cévka v mozku.
Jsem jí říkala ať si koupí novou, aby na to zapomněla, tak pro ní hledám nějakou tří letou ČTčkovou kobylku. Nevíte někdo o něčem?

Hele danny nedávno jsem v inzerci zahledla kříženku ct x hucul, mám pocit že to byla ta jak po ní koukala Janča..ale nevím jestli ej to ejstě aktuální

27.3.2008 10:39

klawdie napsal(a):
Hele danny nedávno jsem v inzerci zahledla kříženku ct x hucul, mám pocit že to byla ta jak po ní koukala Janča..ale nevím jestli ej to ejstě aktuální

Ona chce čistou ČTčkovou s papírama, nějakou mladici.

27.3.2008 10:43

haisovad napsal(a):
Ona chce čistou ČTčkovou s papírama, nějakou mladici.

a kolik na ní má?a čemu ji chce? jestli sport a tak...

olga visnakova

27.3.2008 11:02
olga visnakova

haisovad napsal(a):

Dany, tu naší devítiletou asi ne, co? Šklebilku. :-( chjo, furt se nemůžu rozhodnout, co je lepší. Zkus ji sehnat honem kobuchu at nezapomene, ale má chut a pohon jít dál.............

27.3.2008 11:14

Dany, tu naší devítiletou asi ne, co? Šklebilku. :-( chjo, furt se nemůžu rozhodnout, co je lepší. Zkus ji sehnat honem kobuchu at nezapomene, ale má chut a pohon jít dál.............

No cena přiměřená kvalitě, chce jí na sport a rekreaci...klasickej mazlik...

olga visnakova

27.3.2008 11:20
olga visnakova

haisovad napsal(a):
No cena přiměřená kvalitě, chce jí na sport a rekreaci...klasickej mazlik...

Tak ji vem a přijedfte juknut na Ticu, to byl vtip, je to super makač, pracant, divoch, ale mezlík určitě nee.

27.3.2008 11:52

Tak ji vem a přijedfte juknut na Ticu, to byl vtip, je to super makač, pracant, divoch, ale mezlík určitě nee.

Taky zdravím z našeho ústavu:opět dělám neposednou žákyni a nedávám pozor

27.3.2008 11:54

klafus napsal(a):
Taky zdravím z našeho ústavu:opět dělám neposednou žákyni a nedávám pozor

Jinak se připojuji ke chvále našich nových boxíků,akorát včera když sem dávala |Greice véču,tak než sem přišla jak se to otevírá,tak mě málem běř box snědla i s tím belíkem,ale vyloženě vypadala spokojeně,má tam krásný přehled :-)

27.3.2008 12:13

klafus napsal(a):
Jinak se připojuji ke chvále našich nových boxíků,akorát včera když sem dávala |Greice véču,tak než sem přišla jak se to otevírá,tak mě málem běř box snědla i s tím belíkem,ale vyloženě vypadala spokojeně,má tam krásný přehled :-)

no jo Gračence to moc slušolo v boxíku, musím to nafotit a přihodit na stríánky jak máme krásně zabydlené boxíky....

27.3.2008 12:16

klawdie napsal(a):
no jo Gračence to moc slušolo v boxíku, musím to nafotit a přihodit na stríánky jak máme krásně zabydlené boxíky....

Jj budu pravidelný návštěvník :-)

27.3.2008 12:22

klafus napsal(a):
Jj budu pravidelný návštěvník :-)

Jinak holky předminulý týden sem byla v Praze a tož se procházím kolem na Florenci a najednou méoči spočinou na nápisu potřeby pro kutily provaznictví.Kdo mě trochu zná,tak mi věří,že jsem tam strávila 3 hodiny Všichni ostatní si vozí z Prahy hadry a boty a já odjížděla s provázkama a sedlářskejma potřebama

tak když budete mít chvilku,tak tady jsou jejich webovky.je tam fakt všechno!

http://kutil-florenc.cz/

27.3.2008 12:31

klafus napsal(a):
Jinak holky předminulý týden sem byla v Praze a tož se procházím kolem na Florenci a najednou méoči spočinou na nápisu potřeby pro kutily provaznictví.Kdo mě trochu zná,tak mi věří,že jsem tam strávila 3 hodiny Všichni ostatní si vozí z Prahy hadry a boty a já odjížděla s provázkama a sedlářskejma potřebama

tak když budete mít chvilku,tak tady jsou jejich webovky.je tam fakt všechno!

http://kutil-florenc.cz/

Kláry čumím a zavidím, bych se tam taky vyřádila...no plánu je milio a času tak málo, musím Janičce konečně tento víkend udělat ten chambon nebo mě uškrtí...a do budoucna mám v lánu ušit nepromokavý deky do výběhu a bederky...takže zábavy dosti, jen musím ukořistit mamě stroj a naučit se to pořádně a pak si udělat ten čas ale ten krám je ovšem brutální, něco takového by jsme potřebovali v HK, jezdíš často do prahy? že bych ti dala objednávku a nakoupila by jsi mi tam:))))

27.3.2008 12:35

klawdie napsal(a):
Kláry čumím a zavidím, bych se tam taky vyřádila...no plánu je milio a času tak málo, musím Janičce konečně tento víkend udělat ten chambon nebo mě uškrtí...a do budoucna mám v lánu ušit nepromokavý deky do výběhu a bederky...takže zábavy dosti, jen musím ukořistit mamě stroj a naučit se to pořádně a pak si udělat ten čas ale ten krám je ovšem brutální, něco takového by jsme potřebovali v HK, jezdíš často do prahy? že bych ti dala objednávku a nakoupila by jsi mi tam:))))

No přesně to sem jim řikala taky,jesi by se nechtěli transportovat do HK :-D no já mám ségru v praze na vejšce a občas za ní jezdim.Takže klidně se můžem domluvit :-)

27.3.2008 12:36

klafus napsal(a):
No přesně to sem jim řikala taky,jesi by se nechtěli transportovat do HK :-D no já mám ségru v praze na vejšce a občas za ní jezdim.Takže klidně se můžem domluvit :-)

Mzusím už běžet tak se mějte všici fajne :-)

27.3.2008 12:57

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,

chystámm se do práce... Molinatá si dopol. zdřímla na zahradě,no,naštěstí si vybrala ještě relativně sušší flek
Ještě ,že mám volný víkend,už se moc těším.. Jen mi přijde,že čas poslední dobou utíká nějak rychleji...

27.3.2008 13:19

molly napsal(a):
chystámm se do práce... Molinatá si dopol. zdřímla na zahradě,no,naštěstí si vybrala ještě relativně sušší flek
Ještě ,že mám volný víkend,už se moc těším.. Jen mi přijde,že čas poslední dobou utíká nějak rychleji...

Dobré brzké odpolko, jsem po obědě, v compu mám přeinstalovaný windowsy a nepomohlo to . Expert na počítače odjel, budu shánět dalšího , Zuzi, asi se brzo ozvu

27.3.2008 13:23

cheyenne napsal(a):
Dobré brzké odpolko, jsem po obědě, v compu mám přeinstalovaný windowsy a nepomohlo to . Expert na počítače odjel, budu shánět dalšího , Zuzi, asi se brzo ozvu

Evi,jasně... Nějak to spácháme

Holky,tak pro dnešek čus... Mějte prima zbytek odpoledne a pěkné počasí!

27.3.2008 13:29

molly napsal(a):
Evi,jasně... Nějak to spácháme

Holky,tak pro dnešek čus... Mějte prima zbytek odpoledne a pěkné počasí!

Já chrápu na klávesnici...jsem totálka hotová. Dneska jedu do Kloko jen poklidit, nakrmit a pomazlit rezavku, jestli to budu stíhat tak jí vytáhnu na chvíli ven na lěně. Ještě udivíme.
Zuzíku, měj se moc pěkně...

27.3.2008 14:10

haisovad napsal(a):
Já chrápu na klávesnici...jsem totálka hotová. Dneska jedu do Kloko jen poklidit, nakrmit a pomazlit rezavku, jestli to budu stíhat tak jí vytáhnu na chvíli ven na lěně. Ještě udivíme.
Zuzíku, měj se moc pěkně...

Evčo hoď více fotos z VT

27.3.2008 14:12

rocky napsal(a):
Evčo hoď více fotos z VT

Já stále spim...jdu si udělat presíčko, jinak tady fakt asi umřu...

27.3.2008 14:16

haisovad napsal(a):

DAnulí já mám ted v těch kobylách guláš, myslela jsem že Luna je ryzka jak Leoša a ted čumím, že je prokvetlá.to je hustý...a nespi vkuse odpočiň si...

27.3.2008 14:17

haisovad napsal(a):

Tak takhle dopadla naše nová kampaň firmy všem Brňákům se omlouváme za vystrašení- hehe, Prahu a Hradec to taky čeká

http://zpravy.idnes.cz/reklamni-bomby-na-namesti- vystrasily- brnany-f3g-/brno.asp?c=A080327_095537_ brno_ dmk (4x mezera)

27.3.2008 14:20

rocky napsal(a):
Tak takhle dopadla naše nová kampaň firmy všem Brňákům se omlouváme za vystrašení- hehe, Prahu a Hradec to taky čeká

http://zpravy.idnes.cz/reklamni-bomby-na-namesti- vystrasily- brnany-f3g-/brno.asp?c=A080327_095537_ brno_ dmk (4x mezera)

segra vy jste ale vtipálkové....

27.3.2008 14:23

klawdie napsal(a):
segra vy jste ale vtipálkové....

MNo hustý Péťo...přibylo hned pár infarťáků v cestru Brna,...
Jinak Klárko, Lunidko je červená šimla...Leuša také trošičku ale opravdu těch bílejch chlupů má málo...
Luna je na každé fotce jiná...někde vypadá jako ryzka a někde jako šimla...podle toho kolik má na sobě vrstev
Lunidlo jedno pubertální

27.3.2008 14:40

haisovad napsal(a):
MNo hustý Péťo...přibylo hned pár infarťáků v cestru Brna,...
Jinak Klárko, Lunidko je červená šimla...Leuša také trošičku ale opravdu těch bílejch chlupů má málo...
Luna je na každé fotce jiná...někde vypadá jako ryzka a někde jako šimla...podle toho kolik má na sobě vrstev
Lunidlo jedno pubertální

TAkže mi chceš říct že Luna, Lady a lucka vypadají všechny stejně, to potěš zadek jak se v nich vyznáte:)))

27.3.2008 15:10

klawdie napsal(a):
TAkže mi chceš říct že Luna, Lady a lucka vypadají všechny stejně, to potěš zadek jak se v nich vyznáte:)))

Když jsme ty bomby chtěli dát pod mosty na dálnici, chápala jsem že by to mohlo vyvolat nějaké nepokoje...ale stačili jen hodiny ve městě a už z toho je malééér..

Ale kdyby jste viděli ty diskuze na internetu, splnilo to naše očekávání, každej ze zvědavosti chce vědět jaká firma tohle propaguje

27.3.2008 15:11

rocky napsal(a):
Když jsme ty bomby chtěli dát pod mosty na dálnici, chápala jsem že by to mohlo vyvolat nějaké nepokoje...ale stačili jen hodiny ve městě a už z toho je malééér..

Ale kdyby jste viděli ty diskuze na internetu, splnilo to naše očekávání, každej ze zvědavosti chce vědět jaká firma tohle propaguje

Pracuje ještě někdo?? Danny už jsi usla ??

27.3.2008 15:27

rocky napsal(a):
Pracuje ještě někdo?? Danny už jsi usla ??

Děvčátka, jsem teďka měla jednání...a upaluju domů... a pak tradá za uněma... tak papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík