Sháním poníka- nevíte o nějakém?? :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2008 13:44

sháním poníka do rodinné stáje,v KVH nejlépe kolem 135,ale není podmínkou,chceme ho jako kamaráda k hříbatům a na ježdění pro děti (zkušenoszi máme,takže koník by se u nás měl dobře.S konmi i sportujeme- drezura i parkur),proto nejlépe valacha nebo kobylku ,cenově co nejlevněji.Nabízím koníkovi kvalitní krmení,rodinnou stáj,výběh..
Nebo pokud by někdo daroval poníka i s vadou ,ozvěte se prosím.
děkuji

sabora

27.3.2008 22:10
sabora

jarca napsal(a):
sháním poníka do rodinné stáje,v KVH nejlépe kolem 135,ale není podmínkou,chceme ho jako kamaráda k hříbatům a na ježdění pro děti (zkušenoszi máme,takže koník by se u nás měl dobře.S konmi i sportujeme- drezura i parkur),proto nejlépe valacha nebo kobylku ,cenově co nejlevněji.Nabízím koníkovi kvalitní krmení,rodinnou stáj,výběh..
děkuji

za 5 tisíc můžu nabídnou černýho 1 rok starýho šetlandíka hřebečka,

30.3.2008 20:11

sabora napsal(a):
za 5 tisíc můžu nabídnou černýho 1 rok starýho šetlandíka hřebečka,

To je pro nás bohužel moc malé :-( .Ale děkuji

30.3.2008 20:35

jarca napsal(a):
děkuji

ahoj, já vím, kamarádce psala jedna paní, má ročka, český sportovnáí pony, zatím kvh 120 A PRODÁ HO DO 10 TISÍC NEBO DO BEZPLATNÉHO PRONÁJMU. JESTLI MÁŠ ZÁJE, DÁM TI KONTAKT, NEVÍ SI S NÍM RADY - JE Z FRYČOVIC A JEJÍM ZÁJMEM JE ABY SE NĚKDO O PONÍČKA POSTARAL, NEUMÍ S KOŇMA A KOUPILA HO NA JEŽDĚNÍ PRO OSMILETOU DCERU A PRÝ AŽ TED SI UVĚDOMUJE ZE TO BYL SKOK DO NEZNÁMA. JESTLI CHCEŠ KONTAKT, DÁM TI JEJ AZ NAPISES

30.3.2008 21:14

stalonek napsal(a):
ahoj, já vím, kamarádce psala jedna paní, má ročka, český sportovnáí pony, zatím kvh 120 A PRODÁ HO DO 10 TISÍC NEBO DO BEZPLATNÉHO PRONÁJMU. JESTLI MÁŠ ZÁJE, DÁM TI KONTAKT, NEVÍ SI S NÍM RADY - JE Z FRYČOVIC A JEJÍM ZÁJMEM JE ABY SE NĚKDO O PONÍČKA POSTARAL, NEUMÍ S KOŇMA A KOUPILA HO NA JEŽDĚNÍ PRO OSMILETOU DCERU A PRÝ AŽ TED SI UVĚDOMUJE ZE TO BYL SKOK DO NEZNÁMA. JESTLI CHCEŠ KONTAKT, DÁM TI JEJ AZ NAPISES

Ahoj,
díky a prosím tě je to nejspíš asi hřebec,že?On je najaký nevychovaný,že neví ,co s ním nebo je to pouze nezkušeností?Díky .
Klisně mi napiš i na ICQ 378-528-605,díky moc :-)

30.3.2008 21:29

jarca napsal(a):
Ahoj,
díky a prosím tě je to nejspíš asi hřebec,že?On je najaký nevychovaný,že neví ,co s ním nebo je to pouze nezkušeností?Díky .
Klisně mi napiš i na ICQ 378-528-605,díky moc :-)

napíšu ti na icq, ale vůbec není nevychovaný a vzpurný - pouze chybí zkušenosti.majielka ho prý chová společně s kozou v chozím chlívku a neumí s ním zacházet a je bezradná. tot vše

30.3.2008 21:37

stalonek napsal(a):
napíšu ti na icq, ale vůbec není nevychovaný a vzpurný - pouze chybí zkušenosti.majielka ho prý chová společně s kozou v chozím chlívku a neumí s ním zacházet a je bezradná. tot vše

díky :-)

1.4.2008 11:48

jarca napsal(a):
děkuji

nevíte o nějakém ,tohle je hřebeček,to nám bohužel e¨nevyhovuje :-(.

1.4.2008 12:06

jarca napsal(a):
nevíte o nějakém ,tohle je hřebeček,to nám bohužel e¨nevyhovuje :-(.

Ahoj kamarad prodava tohohle valaska je mu 5 let, ale musela by ses domluvit s nim na cene nevim kolik za nej chce je to, ale super konik kdyby si mela zajem na pis tvuj email napslala bych ti tel.

1.4.2008 20:10

tibet napsal(a):
Ahoj kamarad prodava tohohle valaska je mu 5 let, ale musela by ses domluvit s nim na cene nevim kolik za nej chce je to, ale super konik kdyby si mela zajem na pis tvuj email napslala bych ti tel.

díky jkstarnov@seznam.cz a co poník umí?Ńa fotce vypadá pěkně :-)

2.4.2008 10:33

jarca napsal(a):
díky jkstarnov@seznam.cz a co poník umí?Ńa fotce vypadá pěkně :-)

Mas tam ode mne emailika zatim hojda Vendy

2.4.2008 10:41

tibet napsal(a):
Mas tam ode mne emailika zatim hojda Vendy

díky

2.4.2008 11:17

jarca napsal(a):
díky

emailik

2.4.2008 18:01

jarca napsal(a):
děkuji

Kdyby to nedopadlo, tak jsem našla fjordíka, valáška, dva a půl roku za 12.500,-, východní Čechy (15km od Hradce Králové)
http://www.trauko-dobrenice.webpark.cz/

sadzi saj

3.4.2008 08:22
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Kdyby to nedopadlo, tak jsem našla fjordíka, valáška, dva a půl roku za 12.500,-, východní Čechy (15km od Hradce Králové)
http://www.trauko-dobrenice.webpark.cz/

Jé ten je rozkošnej, takovýho bych taky brala

Přidejte reakci

Přidat smajlík