prosím o zasílání fotek vašich koníků ( hl. při parkuru) - ten sport miluji ale ne tak jako koně samotné, - fjordíků, huculůůů, fjordhuculů, shetlandíků - ale i ostatních koníku - vždyť je to vlastně jedno né?
my máme fjordhuculku amálku a shetlandku míšu.
ladyamalka
napsal(a):
prosím o zasílání fotek vašich koníků ( hl. při parkuru) - ten sport miluji ale ne tak jako koně samotné, - fjordíků, huculůůů, fjordhuculů, shetlandíků - ale i ostatních koníku - vždyť je to vlastně jedno né?
Ahoj,
ja mam WPB/fjord/CSP, je to dvou a pul lety valasek Johny
Tady dve fotky z leta...
ladyamalka
napsal(a):
Tyjoooo, at uz je leto, konove vylinani a krasni
ladyamalka
napsal(a):
...a tady jeste pro porovnani z minuleho tydne...Aneb, z kacatka labuti
jollion
napsal(a):
...a tady jeste pro porovnani z minuleho tydne...Aneb, z kacatka labuti
tak ti sem hodim ještě fotku toho mýho raubíře
Omar, hucul, 10.dubna mu bude 11let.................. a je to valach
red and white
napsal(a):
tak ti sem hodim ještě fotku toho mýho raubíře
Omar, hucul, 10.dubna mu bude 11let.................. a je to valach
,Stazka-matka Huculka,otec-WPB
Tedˇ je březí.)
terusinka
napsal(a):
,Stazka-matka Huculka,otec-WPB
Tedˇ je březí.)
taky přihodím, maxík, kříženec hucula, drobnější ale je s ním fakt sranda :o)
nikootin
napsal(a):
taky přihodím, maxík, kříženec hucula, drobnější ale je s ním fakt sranda :o)
Jééééééééé všichni máte moooc krásný koníky ! Zajímá vás parkur?
- jo a tady je fotka jak náš kocour chtil poprvé svou velkou myš!
ladyamalka
napsal(a):
Hehe, chutnala mu?
Parkury?Mnooo, driv me strasne lakaly, ale spis se radsi divam. Jela jsem v lete hobiky, ale nechytilo meto, navic jsem se obratila na western
ladyamalka
napsal(a):
Huculka Kara, 4 roky
lastovicka
napsal(a):
Kara
..Parkury miluji.).Jezdím na ponících..zatím jen VT,licenci neplánuji:))..Věnuji se i PNH.)
sabora

jollion
napsal(a):
Ahoj,
ja mam WPB/fjord/CSP, je to dvou a pul lety valasek Johny
Tady dve fotky z leta...
ahoj , nemáš náhodou Jonyho z Vrchovan? jestli jo, mám doma jeho segru.....
lastovicka
napsal(a):
Datika
Hucul x ? Jurášek..můj bývalý koník,ted ho vlastní supr slečna a taky dobrá kamarádka
anushka
napsal(a):
Hucul x ? Jurášek..můj bývalý koník,ted ho vlastní supr slečna a taky dobrá kamarádka
ladyamalka
napsal(a):
Míša s Amálkou
Jano - mě parkur baví a¨ mě dost zajímá ale každý musíme dělat to co nás baví abychm to dělali rádi myslím že ani western není špatný. já s Amálkou cvičím parkur na otěži - jednou ve volnosti si sočila přez ohradu -130
( proto jsme museli přejít na el. oplůtky). Lze s koněm trénovat western na otěži? A jak?
ladyamalka
napsal(a):
Jano - mě parkur baví a¨ mě dost zajímá ale každý musíme dělat to co nás baví abychm to dělali rádi myslím že ani western není špatný. já s Amálkou cvičím parkur na otěži - jednou ve volnosti si sočila přez ohradu -130
( proto jsme museli přejít na el. oplůtky). Lze s koněm trénovat western na otěži? A jak?
Deznir
ladyamalka
napsal(a):
Huculka Lucka
anky33
napsal(a):
Huculka Lucka
včera jsme trenovali na otěži- možná budou fotky - nechtěli bysete něko kdo je poblíž Nevrátic přijet se svým koníkem?
ladyamalka
napsal(a):
Můj huculík Idahoo 6 let
jarka29
napsal(a):
Naše mimi.
Taky nějací huculíci, otec by fjord, oba hřebci.
thesis
napsal(a):
Taky nějací huculíci, otec by fjord, oba hřebci.
Ještě hřebčáci
thesis
napsal(a):
Jejich matka, otec už nežije.
A poslední člen stáda, valach.
jaruska
napsal(a):
Idahoo je boooooooožííííí!!!!!!!!
Jak se jmenovali rodiče těch dvou hřebců? Naše kobylka - Amálka je Fjordhuculka - otec byl plemeník Fjordhcul a maminka byla huculka - otce se snažíme dohledat kvůli dopsání do papírů - aby měla alespoň jednostraný původ. - jestli ho někdo zná tak se prosím ozvěte - (měl by se jmenovat Don) - Don byl do ČR. dovezen ze Slovenska a jeho předci pocházejí z Rakouska - ( to bylo provedeno právěkvůli tomu křížení). Tak kdo o tomto koníčkovi něco víte tak prosím n. ladyamelie@seznam.cz - jo a dříve ho vlastnil p. Drbohlav.
ladyamalka
napsal(a):
Jak se jmenovali rodiče těch dvou hřebců? Naše kobylka - Amálka je Fjordhuculka - otec byl plemeník Fjordhcul a maminka byla huculka - otce se snažíme dohledat kvůli dopsání do papírů - aby měla alespoň jednostraný původ. - jestli ho někdo zná tak se prosím ozvěte - (měl by se jmenovat Don) - Don byl do ČR. dovezen ze Slovenska a jeho předci pocházejí z Rakouska - ( to bylo provedeno právěkvůli tomu křížení). Tak kdo o tomto koníčkovi něco víte tak prosím n. ladyamelie@seznam.cz - jo a dříve ho vlastnil p. Drbohlav.
Matka Suzi, otec Miloš. Hřebci se jmenují Gaston a Miloš, mladší dostal jméno po tátovi. Fjorda Dona neznám, poptej se někoho kdo chová fjordy, nejlíp papírové, možná by něco věděl. Ten tmavý je Cliff a má tady někde bráchu Dona ale ten je taky tmavý.
jaruska
napsal(a):
Idahoo je boooooooožííííí!!!!!!!!
Díky Je to skvělej kůň, i když trošku při těle
Mám ho strašně moc ráda, je to můj miláček
karwen
napsal(a):
Díky Je to skvělej kůň, i když trošku při těle
Mám ho strašně moc ráda, je to můj miláček
ladyamalka
napsal(a):
Tak a mám tady nějaké nové fotky z dneška.
............... ..........
ladyamalka
napsal(a):
Tak a mám tady nějaké nové fotky z dneška.
já měla kdysi dva hucliky vlachy jeden 7let druhej 8.jack jezdil western a ferda anglii,ale od sebe k nerozeznáni-tedka mi zbyl jen ten malej zemtek janek setland
ladyamalka
napsal(a):
............... ..........
..... a ještě jwdna (poslední)
woldemortik
napsal(a):
já měla kdysi dva hucliky vlachy jeden 7let druhej 8.jack jezdil western a ferda anglii,ale od sebe k nerozeznáni-tedka mi zbyl jen ten malej zemtek janek setland
....
woldemortik
napsal(a):
....
,,,,jak já toho koně milovala že jsem ho debil dala pryč tedka mě to štve
woldemortik
napsal(a):
....
my tam máme taky u hculky shetlandku - Míšu, ale ta tak neskáče jako Amina - Amču to baví ale Míšu moc nééééé. na míše jezdím bez sedla v tom je ůplně pohodová na mlasknutí jde do klusu a na leoučkou pobídku jde z klusu do cvalu to - To amina na otěží skáče skoro vše jenom z klusu i když si občas dáme něco ze cvalu ( to je opravdu jen zřídka protože jí na otěži nestačím) ve skíkání na ní Míša prostě nemá
ladyamalka
napsal(a):
my tam máme taky u hculky shetlandku - Míšu, ale ta tak neskáče jako Amina - Amču to baví ale Míšu moc nééééé. na míše jezdím bez sedla v tom je ůplně pohodová na mlasknutí jde do klusu a na leoučkou pobídku jde z klusu do cvalu to - To amina na otěží skáče skoro vše jenom z klusu i když si občas dáme něco ze cvalu ( to je opravdu jen zřídka protože jí na otěži nestačím) ve skíkání na ní Míša prostě nemá
a proč jsi ho musela dát pryč?
ladyamalka
napsal(a):
a proč jsi ho musela dát pryč?
málo času hodně koní.a taky že si lidi stěžovaly byl to turista často utikal z hrady daleko od domova nekdy i přes 12km domu musel pod selem a posvejch.Budou to tedka v lete tři roky co jsem ho prodala,ale pořád na nej myslim kudy chodim byl to muj prvni velký kůn i když pony.měl užásnou povahu i pro nejezdce.klidnej.hodnej tunta pro vše.zvládnul vandr dene 50km ani se nespotil šílenej vytrvalec.jak ten měl jiskru v oku byla to láska na prvni pohled.tedka bych ho rada koupila spet,ale majitel ho neprodá.zatim
ladyamalka
napsal(a):
Doma ma schovaný pro nej i sedloa ohlávku kterou nosil.vodítko co jsem mu koupila když jsem pro nej jela.jsem šílenej cíta.tedka když na nej vzpomínám tak brečím jak jsemho milovala apořád m miluju tak jsem v života nemilovala kone jak jeho lavina se nepočíta to je slon
woldemortik
napsal(a):
Doma ma schovaný pro nej i sedloa ohlávku kterou nosil.vodítko co jsem mu koupila když jsem pro nej jela.jsem šílenej cíta.tedka když na nej vzpomínám tak brečím jak jsemho milovala apořád m miluju tak jsem v života nemilovala kone jak jeho lavina se nepočíta to je slon
já se ti ani nedivím, já si už život bez amálky neumím představit , ale když né jinak tak na něj vzpomínej jenom v dobrém a se všemi blbůstkami a hovadinakami , které vyváděl aby jsi na něj myslela se smíchem - ale víš jak se má u nynějšího majitele nebo nééééééé??? na Aminu se taky její bývalý majitel jezdí často koukat. Bestak jsou ti koně chytrý zvířátak že?
ladyamalka
napsal(a):
já se ti ani nedivím, já si už život bez amálky neumím představit , ale když né jinak tak na něj vzpomínej jenom v dobrém a se všemi blbůstkami a hovadinakami , které vyváděl aby jsi na něj myslela se smíchem - ale víš jak se má u nynějšího majitele nebo nééééééé??? na Aminu se taky její bývalý majitel jezdí často koukat. Bestak jsou ti koně chytrý zvířátak že?
jj vim jak se má jezdim za nim když teda mám čas.tedka jsem tam dlouho nebila nějak neni čas mám 4koně a je toho ma mě moc dotho ještě ohrady teda nová sezoná,připravuji pastvyna na pasení jaj.ale určitě se za nim chystám jezdí na něm 14letá holčina,ale jak jsem slišela moc ji to netahné,spíše jejího otce ten je do koní zabranej.holka jde do puberty tak mysli že má jiné zájmy než jen koně,ale příjde čas a jack s vráti spět ke mě.a já si ho bud více híčkat než kdy ž jsem ho měla
woldemortik
napsal(a):
jj vim jak se má jezdim za nim když teda mám čas.tedka jsem tam dlouho nebila nějak neni čas mám 4koně a je toho ma mě moc dotho ještě ohrady teda nová sezoná,připravuji pastvyna na pasení jaj.ale určitě se za nim chystám jezdí na něm 14letá holčina,ale jak jsem slišela moc ji to netahné,spíše jejího otce ten je do koní zabranej.holka jde do puberty tak mysli že má jiné zájmy než jen koně,ale příjde čas a jack s vráti spět ke mě.a já si ho bud více híčkat než kdy ž jsem ho měla
tak já taky něco přihodím...to úplně chcíplý tmavě hnědý vzadu je můj leonek, kříženec hucula, vepředu stojící čístá huculka linda, napůl chcíplý vpravo hnědák standa (taky čistý hucul), malý ležící ryzák Johny Bobeš el Hurab (jeho oficiální jméno...a nekecám) je huculoarab a vlevo oslík matýsek
elise
napsal(a):
tak já taky něco přihodím...to úplně chcíplý tmavě hnědý vzadu je můj leonek, kříženec hucula, vepředu stojící čístá huculka linda, napůl chcíplý vpravo hnědák standa (taky čistý hucul), malý ležící ryzák Johny Bobeš el Hurab (jeho oficiální jméno...a nekecám) je huculoarab a vlevo oslík matýsek
tak koukám fotka na prd
ladyamalka
napsal(a):
30letá huculka, která prý většinu života strávila v Košicích na veterinární univerzitě jako "studijní pomůcka"
stieberova
napsal(a):
30letá huculka, která prý většinu života strávila v Košicích na veterinární univerzitě jako "studijní pomůcka"
ahojky woldemortiku (marťi) můžu se zeptat odkud jsi?
woldemortik
napsal(a):
jsem z jihu čech kousek od českého krumlova
přidám se neva,?,
woldemortik
napsal(a):
ahoj na te foce jak nademnou myslimty fjordy ta v levo neni březi
ty jsou božííííííííí nevíš odkud jsou?
stieberova
napsal(a):
To je Guľka ? Tak tá na košickej veterine ,ako študijná pomôcka strávila jeden semester,zbytok života trávila v JK Slávia UVL
Ako študijná pomôcka slúži jej partner zo záprahu,aj odinakiaľ,27 ročný Iskerník
stieberova
napsal(a):
Renata, to o Guľke nie je pravda. Čo si ju pamätám, slúžila na výcvik detí a na šport (pony parkúr a drezúra) - najprv v TJ Metropol Košice, potom v JO Slávia VŠV.
Možno krátky čas bola aj na škole, ale rádovo to mohlo byť maximálne niekoľko mesiacov.
evam
napsal(a):
Renata, to o Guľke nie je pravda. Čo si ju pamätám, slúžila na výcvik detí a na šport (pony parkúr a drezúra) - najprv v TJ Metropol Košice, potom v JO Slávia VŠV.
Možno krátky čas bola aj na škole, ale rádovo to mohlo byť maximálne niekoľko mesiacov.
Tak a tady je fotečka ze dneška.
- jen taková mališká pusinka na přivítanou
ladyamalka
napsal(a):
Tak a tady je fotečka ze dneška.
- jen taková mališká pusinka na přivítanou
no tak ted už vím proč mám doma takovýho tanka ,fjord x kladrubák
jurasek
napsal(a):
no tak ted už vím proč mám doma takovýho tanka ,fjord x kladrubák
jurasek
napsal(a):
NO Análka, když se pořádně nažere na pastvě tak pak vypadá jako kobyla před porodem.
ladyamalka
napsal(a):
NO Análka, když se pořádně nažere na pastvě tak pak vypadá jako kobyla před porodem.
ahoj...taky jednu přihodim....hucul x arab..jedna dobrá dušička(Štěpka)mi poslala krásné fotky Zikyho v době,kdy se o něj starala...za což jí moc děkuji
Zároveň jsem chtěla poprosit,jestli někdo nemáte fotku jeho mamky...je huculka a jmenuje se Linda,myslim,že byla ustájena v Boučí..ale nejsem si stopro jistá..byla připouštěná Radživem.To je její potomek....Ziky
smisek
napsal(a):
ahoj...taky jednu přihodim....hucul x arab..jedna dobrá dušička(Štěpka)mi poslala krásné fotky Zikyho v době,kdy se o něj starala...za což jí moc děkuji
Zároveň jsem chtěla poprosit,jestli někdo nemáte fotku jeho mamky...je huculka a jmenuje se Linda,myslim,že byla ustájena v Boučí..ale nejsem si stopro jistá..byla připouštěná Radživem.To je její potomek....Ziky
tak a tohle jeden z huculů co vlastnil bývalý majitel Amálky - jmenuje se Jim a momentájně je v nějaké stáji jako plemeník , a také měl pastevní odchov. -( je tam s mím bratrem)
ladyamalka
napsal(a):
tak a tohle jeden z huculů co vlastnil bývalý majitel Amálky - jmenuje se Jim a momentájně je v nějaké stáji jako plemeník , a také měl pastevní odchov. -( je tam s mím bratrem)
A tohle je Amálčina sestra Marry Lue
ladyamalka
napsal(a):
A tohle je Amálčina sestra Marry Lue
ahojte. Dám sem fotku mojeho valáška co byl prodán asi před 2 rokama myslím někam ke svitavám. Nevíte o něm někdo něco? Jmenuje se felix- věk +-10 let.
tango
napsal(a):
ahojte. Dám sem fotku mojeho valáška co byl prodán asi před 2 rokama myslím někam ke svitavám. Nevíte o něm někdo něco? Jmenuje se felix- věk +-10 let.
Tak toto je muj triletak, je takove nic moc, protoze se s nim nic nedelalo.
Ma v sobe i hucula - 25%
ladyamalka
napsal(a):
Taky mám huculího křížence. Pro ty, kdo mají rádi rychlou vytrvalou jízdu, pár solidních hrbů a přesvědčovací schopnosti k udolání tvrdé huculí hlavy doporučuji, ať si dá dohromady hucula a A 1/1
evka
napsal(a):
Taky mám huculího křížence. Pro ty, kdo mají rádi rychlou vytrvalou jízdu, pár solidních hrbů a přesvědčovací schopnosti k udolání tvrdé huculí hlavy doporučuji, ať si dá dohromady hucula a A 1/1
Amálka s Míšou
ladyamalka
napsal(a):
Amálka s Míšou
...a takhle spinkáme po obědě ani nevíme že nás fotí....
ladyamalka
napsal(a):
...a takhle spinkáme po obědě ani nevíme že nás fotí....
Jessy a kamoska Peticenecek
jessyn
napsal(a):
Jessy a kamoska Peticenecek
Evko krásnej koník
můj bývalej...
nicolll
napsal(a):
Evko krásnej koník
můj bývalej...
a ještě jedna
obě fotky od Katky Kollárové
sabora

nicolll
napsal(a):
a ještě jedna
obě fotky od Katky Kollárové
Julinka Von Vrchovany
sabora

sabora
napsal(a):
Julinka Von Vrchovany
jo a ještě jsem se tady nedočkala, nebo nedočetla odpovědi, na Otázku ohledně koníka Johnyho......... , mám jeho sestru, a snažím se dopídit jejího tatíka.....
sabora
napsal(a):
jo a ještě jsem se tady nedočkala, nebo nedočetla odpovědi, na Otázku ohledně koníka Johnyho......... , mám jeho sestru, a snažím se dopídit jejího tatíka.....
No koukám, že fjordíků je tu opravdu málo, tak připojuji 2 fjordské klisny ze ZOO Parku Vyškov. Ta světleší po 14 dnech přenášení, večer v den tohoto focení porodila nádhernou klisničku
tesky
napsal(a):
No koukám, že fjordíků je tu opravdu málo, tak připojuji 2 fjordské klisny ze ZOO Parku Vyškov. Ta světleší po 14 dnech přenášení, večer v den tohoto focení porodila nádhernou klisničku
A ještě jedna jarní idylka
tesky
napsal(a):
A ještě jedna jarní idylka
včera takový krásný den, tak jsme se těšili na dnešek a zatím to nevypadá.....
jollion
napsal(a):
Hehe, chutnala mu?
Parkury?Mnooo, driv me strasne lakaly, ale spis se radsi divam. Jela jsem v lete hobiky, ale nechytilo meto, navic jsem se obratila na western
Přidáme se taky!!naše huculka Linda, trošku víc přerostlá!
ladyamalka
napsal(a):
včera takový krásný den, tak jsme se těšili na dnešek a zatím to nevypadá.....
Ahoj! To je naše Linda. Neznal ste ji někdo? Koupili jsme ji před rokem a půl z Borotína u Boskovic. Její asi 16 let, ostřejší povahy, ale jinak miláček! má na krku výžeh asi S351 a nebo 311..není to skoro čitelné...špatné nohy!
pajda5
napsal(a):
Ahoj! To je naše Linda. Neznal ste ji někdo? Koupili jsme ji před rokem a půl z Borotína u Boskovic. Její asi 16 let, ostřejší povahy, ale jinak miláček! má na krku výžeh asi S351 a nebo 311..není to skoro čitelné...špatné nohy!
A tady je s naším Šíleným hřebcem Šimonem(Schumacherem, Mošťákem)...
pajda5
napsal(a):
A tady je s naším Šíleným hřebcem Šimonem(Schumacherem, Mošťákem)...
A ještě jedno foto!
bonbonka
napsal(a):
Dedo Iskerník
jůů tuž tak to ja se s vaším dovolením také přidám..moe láska hucůlek Otárek
sany
napsal(a):
jůů tuž tak to ja se s vaším dovolením také přidám..moe láska hucůlek Otárek
sem se nudila
ladyamalka
napsal(a):
Omar má na to jasný názor - aneb do objektivu koukat NEBUDU
PS: nedivte se že je tak spocenej přijeli jsme zrovna z venku
tesky
napsal(a):
Ahojky nejsem si jistá ale jak stará je prosím ta fotka nademnou....já jen jestli to není shoda okolností...mám totiž doma taky fjordku- Sikavu:)(viz foto)
petrulkapiper
napsal(a):
Ahojky nejsem si jistá ale jak stará je prosím ta fotka nademnou....já jen jestli to není shoda okolností...mám totiž doma taky fjordku- Sikavu:)(viz foto)
teda promiňte myslela jsem tu fjordku ze zooparku vyškov- tu světlejší
´Jinak dole moje siky
sabora

XXX.XXX.75.162
ladyamalka
napsal(a):
ahojda, prodám Jůlii, (sestra výše Jonnyho) je jí 9 let, zdravá hodná, zvyklá na děti, jen ve stádě ostřejší. 25tis.
sabora

XXX.XXX.75.162
sabora
napsal(a):
ahojda, prodám Jůlii, (sestra výše Jonnyho) je jí 9 let, zdravá hodná, zvyklá na děti, jen ve stádě ostřejší. 25tis.
julina
sabora
napsal(a):
julina
moje nová kobka ELISKA, je to zlato a miláček všech dětí
jessyn
napsal(a):
moje nová kobka ELISKA, je to zlato a miláček všech dětí
Tak se taky přidám
Brita-20-ti letý kříženec hucula s fjordem..moje tvrdohlavá láska ted připuštěná po 878 Grey
jessyn
napsal(a):
Já mám taky březí po QH, už se moc těším na prcka, bude to má premiéra a kobči samo taky
ahojte taky tady přidám svoji kobylku jmenuje se Lady a má 25% hucula je stará 4,5 roku
ladynka
napsal(a):
ahojte taky tady přidám svoji kobylku jmenuje se Lady a má 25% hucula je stará 4,5 roku
A tohle je moje Huculka Lady s jejím hříbátkem které bohužel nepřežilo :(
kokol
napsal(a):
HUCULOMILKY ČÍM SEDLÁTE?! Western či anglie? Jaké typy sedel vám sedí? Mám nabídku na Wintec wide, je to dobrá volba? Toužím po westernu, ale po dvou letech hledání padnoucího westernového sedla to pravděpodobně vzdávám všechny rady, tipy a triky se hodí, díky
Ahoj, sedlám anglii, wintec je pouze na rovná záda,což třeba můj hucul nemá ani omylem, naopak je má takové do U, takže abych se vyhnula několika létům hledání pasujícího sedla, tak jsem si objednala Balouna,ten se přizpůsobí všemu, s polštáři pro kulaté koně :).
Na takový hřbet by Wintec wide pasoval? Nebo je již moc prohnutý? Co myslíte?