Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2008 21:03

...jako novy vetrelec jsem si dovolila zalozit jedenactku

29.3.2008 21:07

radule napsal(a):

no vidíš, a to jsi řešila, kdo ji založí..takhle jsi to vyřešila nejlíp, jak jsi mohla... tak ještě jednou se zeptám tady v 11...ty dva koníky jsi fotila ty?? To je docela dobrej vejškovej rozdil..

29.3.2008 21:09

jenysimons napsal(a):
no vidíš, a to jsi řešila, kdo ji založí..takhle jsi to vyřešila nejlíp, jak jsi mohla... tak ještě jednou se zeptám tady v 11...ty dva koníky jsi fotila ty?? To je docela dobrej vejškovej rozdil..

...jojo ty sem fotila ja, to mensi je 20-ti letej shety a to vetsi je nase 3-lety pubos...

29.3.2008 21:10

radule napsal(a):
...jojo ty sem fotila ja, to mensi je 20-ti letej shety a to vetsi je nase 3-lety pubos...

To...malinkatý mne dostalo....jak pes...:-)

29.3.2008 21:10

radule napsal(a):

no masakr..je to komický..navíc když si člověk uvědomí, že ten malej je 20tiletej a ten velkej jen 3letej ty chodíš i do pracantek??

29.3.2008 21:11

radule napsal(a):

ahoj doufám že se můžu připojit k vašemu pokecu. jmenuju se katka a moje kobylka may

29.3.2008 21:12

jenysimons napsal(a):
no masakr..je to komický..navíc když si člověk uvědomí, že ten malej je 20tiletej a ten velkej jen 3letej ty chodíš i do pracantek??

...asi jednouu jsem tam zavitala... mam vetsinou cas jen vecer a to uz se nepracuje...

29.3.2008 21:13

jenysimons napsal(a):

...jeste jich par mam...dame hlavy dohromady.

29.3.2008 21:13

katusa napsal(a):
ahoj doufám že se můžu připojit k vašemu pokecu. jmenuju se katka a moje kobylka may

Ahoj a vítej...

29.3.2008 21:14

katusa napsal(a):

...tak uz tady najsem nejmladsi(myslim nejnovejsi)

29.3.2008 21:16

radule napsal(a):

Jo....ledy prolomeny... věkové...

29.3.2008 21:16

radule napsal(a):

vítám tě...
radule: tak to jo..jen mě to tak napadlo, podle toho, co psalo sonátko

29.3.2008 21:17

radule napsal(a):
...jeste jich par mam...dame hlavy dohromady.

..a jeste mam jednoho pidikone...Zorro od sousedu

29.3.2008 21:17

radule napsal(a):

já to tady většinou jen čtu, ale dnes se hrozně nudím, přítel je na kurzu kopytářství a televize mě moc nebere....

29.3.2008 21:18

jenysimons napsal(a):
vítám tě...
radule: tak to jo..jen mě to tak napadlo, podle toho, co psalo sonátko

...jeny, ona myslela ICQ

29.3.2008 21:21

katusa napsal(a):
já to tady většinou jen čtu, ale dnes se hrozně nudím, přítel je na kurzu kopytářství a televize mě moc nebere....

Kopytářsrví??? Tak já to nehodlám komentovat.....kovu na čtyři...bohužel musím....ale zajímá mne to.

29.3.2008 21:21

katusa napsal(a):

....katka; ja mam chlapa v praci, malej chrni. A tak todle je uplne super spolecnost. Skoro vsichni normalni, koukej...

29.3.2008 21:22

radule napsal(a):
....katka; ja mam chlapa v praci, malej chrni. A tak todle je uplne super spolecnost. Skoro vsichni normalni, koukej...

Skoro...

29.3.2008 21:25

radule napsal(a):

je mi to jasný, to se budu hodit do klubu. ALe je to nezvyk, být najednou doma sám s přítelem žiju dva roky a ted mi dělá společnost jen jeden nalezený kocour, kvůlu ktetému nemůžu skoro psát, páč mi leží na ruce a dva naši psi.

29.3.2008 21:28

katusa napsal(a):
je mi to jasný, to se budu hodit do klubu. ALe je to nezvyk, být najednou doma sám s přítelem žiju dva roky a ted mi dělá společnost jen jeden nalezený kocour, kvůlu ktetému nemůžu skoro psát, páč mi leží na ruce a dva naši psi.

tak "normální" fotky taky mám
pralinka: proč nehodláš kopytářství komentovat?

katusa napsal(a):

katka; vsak to nebude trvat vecne, a clovek si chvilicku odpocine.

katusa napsal(a):

no holky..tak koukám, že jsem tu nejmladší...teda dokud nepříde nerčí... já jsem doma, přijud si jako sama, mamina v kanclu a mamká, táta někde dole kouká na bednu, pokud už teda dávno nespí, brícha v praze..jediný, co mi tu chybí, je přítel..jel někam na promítání fotek, tak tu jsem sama s váma a čumím u toho na sexy pistols, docela prdel..

29.3.2008 21:30

katusa napsal(a):

...bubububu vas zacaruju....

jenysimons napsal(a):
no holky..tak koukám, že jsem tu nejmladší...teda dokud nepříde nerčí... já jsem doma, přijud si jako sama, mamina v kanclu a mamká, táta někde dole kouká na bednu, pokud už teda dávno nespí, brícha v praze..jediný, co mi tu chybí, je přítel..jel někam na promítání fotek, tak tu jsem sama s váma a čumím u toho na sexy pistols, docela prdel..

no já se přznám, že fotek v poči moc nemám, ty má spíš přítel...dycky mě někde nafotí, třeba s diegem, prohlídnu si to a pak ty fotky už nevidím...

katusa napsal(a):

Ty bysd mne rozesmála a taky rozesmála... Co jsem měla říkat já když přítel na měsíc odletěl do Alžíru a fakt jsem nevěděla co se tam děje....Rakušany unesli kousek od něj....a poletí zase....fakt jsem nadšenááá...

29.3.2008 21:31

jenysimons napsal(a):

já na to koukám taky, nejmladší? kolik ti je? Mě bude letos 20 a v květnu maturiju
naše holky

29.3.2008 21:32

pralinka napsal(a):
Ty bysd mne rozesmála a taky rozesmála... Co jsem měla říkat já když přítel na měsíc odletěl do Alžíru a fakt jsem nevěděla co se tam děje....Rakušany unesli kousek od něj....a poletí zase....fakt jsem nadšenááá...

...pralinko a co tam jezdi delat?

29.3.2008 21:33

pralinka napsal(a):

radule: tak to je dobrá fotka... Napadlo mě, že bych sem mohla jednu dát, ale nebudu to riskovat..není taková prdlá, ale asi byste se mě zalekly..
pralinka: a co tam proboha dělá??

tak tuhle jsem našla...je hrozná...můj "krásný" úsměv

29.3.2008 21:33

radule napsal(a):
...pralinko a co tam jezdi delat?

To bych tak ráda věděla... No nějaký chladící systémy bo co...

29.3.2008 21:34

jenysimons napsal(a):
radule: tak to je dobrá fotka... Napadlo mě, že bych sem mohla jednu dát, ale nebudu to riskovat..není taková prdlá, ale asi byste se mě zalekly..

katka: je mi 18...maturovat?, nějak pozdě...že by nečekaný prodloužení studia?? Co děláš za školu??

29.3.2008 21:34

jenysimons napsal(a):

29.3.2008 21:37

pralinka napsal(a):
To bych tak ráda věděla... No nějaký chladící systémy bo co...

...pralinko tak ho zamci k nam, mame tady misto...

29.3.2008 21:38

pralinka napsal(a):

radule: ty máš fakt mrtě dobrý fotky..se člověk pěkně pobaví...

29.3.2008 21:40

jenysimons napsal(a):

Tak jen doufám holky, že se nebavíte nad mou fotkou....jo jo věk nazastavíte ani Vy...

29.3.2008 21:41

radule napsal(a):

...jedna abyste si opravdu nemysleli, ze jse magor

29.3.2008 21:42

pralinka napsal(a):
Tak jen doufám holky, že se nebavíte nad mou fotkou....jo jo věk nazastavíte ani Vy...

...pralinko kolik ti je?

radule napsal(a):

Ten je pěknej.....teda jasně...ten trávník...

jenysimons napsal(a):

ne vše mám v pořádku, jako malá jsme měla mozkovou obrnu, takže jsem měla odklad a maturuju v květnu a 20 mi bude v říjnu, takže ročník 88, to neni nic vyjímečnýho.

pralinka: tak to bych o přítele měla teda taky strach, ale snad v mediích mluvily o tom, že ti rakušáci opustily "bezpečnou" zonu a bez průvodce lezly do vyloženě nebezpečných míst k hranicím, kam se velmi důrazně nedoporučuje turistům a cizincům chodit.....

29.3.2008 21:43

radule napsal(a):

radule: neboj, vždyt je to správný...každej musí bejt aspon trochu ulítlej, jinak ten život pak stojí za prd....
ve třídě na skříni

29.3.2008 21:43

jenysimons napsal(a):

...jeny ty usi jsou kouzelny.
...katko a odkud jsi?

29.3.2008 21:44

jenysimons napsal(a):
radule: neboj, vždyt je to správný...každej musí bejt aspon trochu ulítlej, jinak ten život pak stojí za prd....
ve třídě na skříni

jenysimons napsal(a):
ve třídě na skříni

katka: tak to se omlouvám, snad sem nebyla moc hnusná?! je fakt, že ročník 88 není tak hroznej..navíc jsem si uvědomila, že mě bude 19 až budu maturovat a to asi 3 měsíce potom mi bude 20, takže nic tak hroznýho...se omluvuju

pralinka napsal(a):

dělám management cestivního ruchu

ten trávníj je vážně povedenej, souhlas s pralinkou

29.3.2008 21:45

pralinka napsal(a):

...tak jeste jeden zelenej travnicek

29.3.2008 21:46

jenysimons napsal(a):
katka: tak to se omlouvám, snad sem nebyla moc hnusná?! je fakt, že ročník 88 není tak hroznej..navíc jsem si uvědomila, že mě bude 19 až budu maturovat a to asi 3 měsíce potom mi bude 20, takže nic tak hroznýho...se omluvuju

neblázni, nemáš zač se omlouvat
to je fakt s normálníma lidna je nuda....

jenysimons napsal(a):

no já se přiznám, že já jsem spíš na trávníku dlouhovlasýho typu... škoda, že ta fotka je tak nekvalitní, tenhle trávník fakt nevypadá zle...

jenysimons napsal(a):

bože....88 a já? 68...

29.3.2008 21:47

pralinka napsal(a):
bože....88 a já? 68...

...pralinko a odkud jsi? ja jsem 80...

29.3.2008 21:49

radule napsal(a):

Já jsem od Prahy......12 - kiláků....takže asi praha...fujj!

29.3.2008 21:50

radule napsal(a):

holky, neblbněte s věkem, neni to o stáří těla, ale ducha, to řiká mamina když se mnou jde na diskotéku

btw: seriál 3 fotek

pralinka napsal(a):
bože....88 a já? 68...

já jsem 89

s normálníma lidma to fakt není ono, já jsem vůbec magor...mám tu ještě jednu fotku, ale na to byste mě musely znát osobně... naprosto nesnáším růžovou, jsem metalistka (nesmějte se, díkec) a podle toho se taky oblíkám..celá v černým a tak...no a prostě růžovou já fakt nesnáším a to nejhorší, blond bárbíny celý v růžovým, který sou ke všemu úplně blbý (snad se náký z vás nedotknu, jsem taky původně blond) no a tak...:

radule napsal(a):

...a vyplod nasi fantazie, nas broucek...

29.3.2008 21:52

jenysimons napsal(a):
já jsem 89

s normálníma lidma to fakt není ono, já jsem vůbec magor...mám tu ještě jednu fotku, ale na to byste mě musely znát osobně... naprosto nesnáším růžovou, jsem metalistka (nesmějte se, díkec) a podle toho se taky oblíkám..celá v černým a tak...no a prostě růžovou já fakt nesnáším a to nejhorší, blond bárbíny celý v růžovým, který sou ke všemu úplně blbý (snad se náký z vás nedotknu, jsem taky původně blond) no a tak...:

souhlasím s katkou...když vidím nějaký lidi, co ve 20ti brečej, že sou starý...chuděrky

29.3.2008 21:53

jenysimons napsal(a):
já jsem 89

mímo je sladký

2 foto

jenysimons napsal(a):
já jsem 89

Holky....já i můj kůň jsme nejstarší ve stáji....no a já kamarádím s mladejma a můj koník zase běhá nejrychleji....vyzkoušeno...A JO VĚK....tak to mě teda sere....bo já jsem prdlá a s holkama peču první ligu v hovadinách...

radule napsal(a):
...a vyplod nasi fantazie, nas broucek...

radule: no panejo, koukám, že je čistotnej...

holky, musím do sprchy, tak neže až se vrátím tak tu bude 12, nebo hůř tu nebudete ani jedna..

29.3.2008 21:54

katusa napsal(a):
mímo je sladký

2 foto

to byly ještě moje sladký aktivní military-airsoftový časy........

29.3.2008 21:55

pralinka napsal(a):
Holky....já i můj kůň jsme nejstarší ve stáji....no a já kamarádím s mladejma a můj koník zase běhá nejrychleji....vyzkoušeno...A JO VĚK....tak to mě teda sere....bo já jsem prdlá a s holkama peču první ligu v hovadinách...

...holky jdu si kournout jednu na balkonek, za chvilku jsem zde...

29.3.2008 21:56

pralinka napsal(a):

pralinka: no jasně, tak to má bejt...Diego je sice 13 letej, ale byla jsem nák na začátku března na soustř. a tam mi řekli, že by mu typli tak 5 roků, nejen vzhledově ale i temperamentem a chováním

klára: šup sem se třetí, ta druhá mě dost pobavila

29.3.2008 21:57

jenysimons napsal(a):
pralinka: no jasně, tak to má bejt...Diego je sice 13 letej, ale byla jsem nák na začátku března na soustř. a tam mi řekli, že by mu typli tak 5 roků, nejen vzhledově ale i temperamentem a chováním

už tak je , ale nevim jestli se zobrazuje

29.3.2008 21:59

jenysimons napsal(a):

Jasně....Edymu je 17 pryč ale kdo to neví neuhodne....a já? 40 na krku no....ale je to nespravedlivé....věk ...já jsem s holkama jedna prdel....ale jim je 16 - 18 let....

29.3.2008 21:59

katusa napsal(a):

a vidíte tu postel v pravym rohu? Tak tam se odehrávalo tohle. NJN na airsoftovýxh kalbách, je místa vždy málo....

29.3.2008 22:00

katusa napsal(a):

Bože.....zobrazuje....

29.3.2008 22:03

pralinka napsal(a):
Jasně....Edymu je 17 pryč ale kdo to neví neuhodne....a já? 40 na krku no....ale je to nespravedlivé....věk ...já jsem s holkama jedna prdel....ale jim je 16 - 18 let....

...uz sem zde, ja mam 16-ti letyho ore a taky na to nevypada. A jsem pro kazdou spatnost. To je ale hodin...

29.3.2008 22:06

radule napsal(a):
...uz sem zde, ja mam 16-ti letyho ore a taky na to nevypada. A jsem pro kazdou spatnost. To je ale hodin...

Hm...to je... nudím se...asi pojedu na kulečník...další moje hra...

29.3.2008 22:07

pralinka napsal(a):

...taky bych si zahrala, nemas fotku toho tvyho dedecka?

29.3.2008 22:08

pralinka napsal(a):

Radule: Já jedu ne ten kulečník...přítel chce jet...kamarádka tam dělá na baru až do rána....pa.

29.3.2008 22:09

pralinka napsal(a):
Radule: Já jedu ne ten kulečník...přítel chce jet...kamarádka tam dělá na baru až do rána....pa.

...pa a stouchni i za me

29.3.2008 22:10

radule napsal(a):
...taky bych si zahrala, nemas fotku toho tvyho dedecka?

jj

29.3.2008 22:11

pralinka napsal(a):
jj

...klasavec, uz at je leto...

29.3.2008 22:11

radule napsal(a):
...pa a stouchni i za me

ty jo, tak pralinko to má taky dost dobrý...prostě chci jet, tak jedu..co by ne... a vo vo vo vo votom to je... Musím jít ještě chytit činčilky a posbírat bobečky, co po nich dycky zbudou...

29.3.2008 22:13

jenysimons napsal(a):
ty jo, tak pralinko to má taky dost dobrý...prostě chci jet, tak jedu..co by ne... a vo vo vo vo votom to je... Musím jít ještě chytit činčilky a posbírat bobečky, co po nich dycky zbudou...

...holky jdu taky chrnet, uz me bolej ocicka...

29.3.2008 22:22

radule napsal(a):
...holky jdu taky chrnet, uz me bolej ocicka...

radule: no tak to já jdu taky..sama se sebou si tu psát teda nebudu dobrou...

30.3.2008 08:32

radule napsal(a):

Dobré, a tentokrát i u nás, nádherné slunečné ráno. Koukám, že jste včera "ponocovaly" No jo, to bych nesměla být já, abych to v devět nezařízla, že Tak co máte dnes v plánu?

30.3.2008 08:56

maldex napsal(a):
Dobré, a tentokrát i u nás, nádherné slunečné ráno. Koukám, že jste včera "ponocovaly" No jo, to bych nesměla být já, abych to v devět nezařízla, že Tak co máte dnes v plánu?

...dobre rano vsem ze svajcudneska nebudu delat nic, tady u nas sou zavody tak se pojedu mrknout

30.3.2008 10:41

radule napsal(a):
...dobre rano vsem ze svajcudneska nebudu delat nic, tady u nas sou zavody tak se pojedu mrknout

Dobrý ranko. Tady je naprosto náááádherně, prostě jak letní ráno, škoda, že ještě to léto není. Dneska?? Pokud bude nějaký auto doma, tak se půjdu projet na nějakou delší vyjíždku, to mě dycky hrozně láká, když je takhle krásně...

30.3.2008 10:52

jenysimons napsal(a):
Dobrý ranko. Tady je naprosto náááádherně, prostě jak letní ráno, škoda, že ještě to léto není. Dneska?? Pokud bude nějaký auto doma, tak se půjdu projet na nějakou delší vyjíždku, to mě dycky hrozně láká, když je takhle krásně...

Kdybych měla koně, neváhám a vyrazím s ním na vyjížďku. Ovšem koně nemám a auto též ne, takže jedině na tom kole či pěšobusem

30.3.2008 12:44

maldex napsal(a):
Kdybych měla koně, neváhám a vyrazím s ním na vyjížďku. Ovšem koně nemám a auto též ne, takže jedině na tom kole či pěšobusem

nazdar babky vy ste to teda rozjeli

30.3.2008 12:56

radule napsal(a):

sem zvědavá jestli tady dneska někoho chytnu na pokec nebo jestli tady budete všichni když budu pryč

hami ňami

30.3.2008 18:56

red and white napsal(a):

sem zvědavá jestli tady dneska někoho chytnu na pokec nebo jestli tady budete všichni když budu pryč

hami ňami

Tak já už jsem zpět doma. Venku bylo dnes nádherně, proto procházka přišla k chuti.

30.3.2008 19:11

maldex napsal(a):
Tak já už jsem zpět doma. Venku bylo dnes nádherně, proto procházka přišla k chuti.

nojo dneska bylo fakt pěkně chtěla jsem jít s koníkama ven popást ale janek trošku zlobil takže byl hezky makat a pak už nějak nezbyl čas no

30.3.2008 19:31

red and white napsal(a):
nojo dneska bylo fakt pěkně chtěla jsem jít s koníkama ven popást ale janek trošku zlobil takže byl hezky makat a pak už nějak nezbyl čas no

Už by mohlo být takhle nádherně skoro pořád a nic bych proti tomu neměla

olga visnakova

30.3.2008 19:34
olga visnakova

red and white napsal(a):

Čauky holky, omlouvám se, že jsem tu moc ted nebylla. V sobotu šla Quantica pryč, byla brigáda, nezdařená schůze. Dneska brigádka a vše jsem fotila, v úterko vše stáhnu a ukážu i Vám.............mám dost. Náročný víkend. Jo a taky jsem krom svých dítek, hlídala ještě dvě další. Uf uf................

30.3.2008 19:35

olga visnakova napsal(a):
Čauky holky, omlouvám se, že jsem tu moc ted nebylla. V sobotu šla Quantica pryč, byla brigáda, nezdařená schůze. Dneska brigádka a vše jsem fotila, v úterko vše stáhnu a ukážu i Vám.............mám dost. Náročný víkend. Jo a taky jsem krom svých dítek, hlídala ještě dvě další. Uf uf................

AHOJ OLGO

30.3.2008 19:35

red and white napsal(a):
AHOJ OLGO

maldex : to si piš že já taky ne

olga visnakova

30.3.2008 19:36
olga visnakova

jo a k tomu počasíčku, dnes jsme stůl z klubovny ven a koukali na iháčky venku.

olga visnakova

30.3.2008 19:37
olga visnakova

red and white napsal(a):
AHOJ OLGO

ahojík.................

30.3.2008 19:38

Olga: Ahoj, ke komu nakonec Tica šla?

30.3.2008 19:39

maldex napsal(a):

no tak já vás na pár minutek opustím jdu se umejt

30.3.2008 19:39

red and white napsal(a):
maldex : to si piš že já taky ne

Nerčííí: Akorát budeme mít pravděpodobně smůlu, krásné počasí se má postupně kazit.

olga visnakova

30.3.2008 19:46
olga visnakova

maldex napsal(a):

maldex-ahojík, šla na ty rekreačky, jezdit a pečovat bude prý ten pán, bude vodič a ve smlouvě navíc má, že o veškerých přesunech, čemkoliv, musíme být informováni. Tak doufám.........................moc, moc, držím ji palečky, nakládal ji zde horseman a naši vzdorku vzdorovitou měl naloženou za čtvrt hodky.............vyložil, naložil, vyložil-no, čupr kámoška z ní byla.

30.3.2008 19:59

maldex-ahojík, šla na ty rekreačky, jezdit a pečovat bude prý ten pán, bude vodič a ve smlouvě navíc má, že o veškerých přesunech, čemkoliv, musíme být informováni. Tak doufám.........................moc, moc, držím ji palečky, nakládal ji zde horseman a naši vzdorku vzdorovitou měl naloženou za čtvrt hodky.............vyložil, naložil, vyložil-no, čupr kámoška z ní byla.

TAK JSEM TADYY

olga visnakova

30.3.2008 20:03
olga visnakova

red and white napsal(a):
TAK JSEM TADYY

já vám sem zítra hodím všemožno z víkendu, až na nevydařenou schůzi to byl čupr víkend

30.3.2008 20:25

Olga: Také jsem se v duchu přikláněla k tomu pánovi než k holčině, co ji chtěla na hříbata. Ale kdo ví jak se bude Tica mít, jen doufám, že mocinky dobře.

olga visnakova

30.3.2008 20:35
olga visnakova

maldex napsal(a):
Olga: Také jsem se v duchu přikláněla k tomu pánovi než k holčině, co ji chtěla na hříbata. Ale kdo ví jak se bude Tica mít, jen doufám, že mocinky dobře.

Já lehounce také, jelikož mi bylo zaručeno, že s takovou kobčou turisti nebudou jezdit, že by byli blázni a že bude jako vodič a v jejím případě tomu velice lehce věřím, že za průšvih jim to nestojí a navíc mají stáda koní, velké pastviny a hlavně-jsou v lese u rybníčka a pár kilásků od nás, tak snad. Máme povolené nehlášené návštěvy.............

30.3.2008 21:02

Já lehounce také, jelikož mi bylo zaručeno, že s takovou kobčou turisti nebudou jezdit, že by byli blázni a že bude jako vodič a v jejím případě tomu velice lehce věřím, že za průšvih jim to nestojí a navíc mají stáda koní, velké pastviny a hlavně-jsou v lese u rybníčka a pár kilásků od nás, tak snad. Máme povolené nehlášené návštěvy.............

Tak aspoň že tak. Podle toho, co říkáš (jestli smím tykat ), se bude mít Tica vcelku dobře. Řekla bych, že i docela pohodička, žádné dření se.
No nic, jdu zalehnout nebo se ráno nevykopu z postele.
Tak se tu mějte všechny moc fajn a přeji vám dobrou noc.

olga visnakova

30.3.2008 21:11
olga visnakova

maldex napsal(a):
Tak aspoň že tak. Podle toho, co říkáš (jestli smím tykat ), se bude mít Tica vcelku dobře. Řekla bych, že i docela pohodička, žádné dření se.
No nic, jdu zalehnout nebo se ráno nevykopu z postele.
Tak se tu mějte všechny moc fajn a přeji vám dobrou noc.

Doufám také, uvidíme, to se neboj, že si tam nezajedem na kafčo-dbrouky

31.3.2008 11:04

radule napsal(a):

...dobry den devcata, tak jak se dneska mate? U nas uz sviti krasne slunicko

31.3.2008 11:14

radule napsal(a):
...dobry den devcata, tak jak se dneska mate? U nas uz sviti krasne slunicko

Tady taky až na to že za chvíly musím do roboty (aby nebylo vysočince smutno)

31.3.2008 11:19

memmory napsal(a):
Tady taky až na to že za chvíly musím do roboty (aby nebylo vysočince smutno)

...uz zase, ja mam do pul druhe cas jen a jen pro sebe... to je bomba. a jak se dari sonatko?

31.3.2008 11:24

radule napsal(a):
...uz zase, ja mam do pul druhe cas jen a jen pro sebe... to je bomba. a jak se dari sonatko?

Jo jde to to , v pul jedny mizím ju ??
No dneska jsem dala koníkům volno , poslední dobou chodíme každej den do terénu - distančka se nám blíží ..... Tak vstávám brzo , uklidím , něco podělám , jdu jezdit a šupky dupky do roboty :(
Jsem z toho nějaká polámaná

31.3.2008 11:26

memmory napsal(a):
Jo jde to to , v pul jedny mizím ju ??
No dneska jsem dala koníkům volno , poslední dobou chodíme každej den do terénu - distančka se nám blíží ..... Tak vstávám brzo , uklidím , něco podělám , jdu jezdit a šupky dupky do roboty :(
Jsem z toho nějaká polámaná

...prijed za mnou na dovcu

31.3.2008 11:27

radule napsal(a):
...prijed za mnou na dovcu

No a že tys za mnou přijela že

Víš jak to myslím ne ??

olga visnakova

31.3.2008 11:34
olga visnakova

memmory napsal(a):

Víš jak to myslím ne ??

Čauky holky, dělám si kafčo a mizím ven si ho vypít, je nádherně. Koníci také konečně ožívají. Večer semka dám ty fotešky z víkendu..................a co Vy? Taky si užíváte tepla?

31.3.2008 11:46

memmory napsal(a):

Víš jak to myslím ne ??

...ja si tepla uzivam momentalne doma na gauci pod dekou...

31.3.2008 11:47

memmory napsal(a):

Víš jak to myslím ne ??

...jasne sonatko, ale priste az bude teplo tak prijedu na 1000%

31.3.2008 11:51

radule napsal(a):
...jasne sonatko, ale priste az bude teplo tak prijedu na 1000%

No jóóóóóóóó tak to už se těším
Jak si užívám tepla ??? Chodím po zahradě s foťákem a fotím kytičky

31.3.2008 11:54

memmory napsal(a):

...taky jsem fotila kyticky

31.3.2008 11:55

memmory napsal(a):

Ukázka mé práce
Je to ještě neupravené syrové ......

31.3.2008 11:56

memmory napsal(a):
Ukázka mé práce

...a co na tom budes upravovat a v cem? mas nejakej spesl program?

olga visnakova

31.3.2008 11:56
olga visnakova

memmory napsal(a):

jé, to já si jdu zahřát srdíčko ke kobčám ven s kafíčkem a lebedit si. Ty mem, fotíš kytičky? Hod sem něco večer? Nějakou pěknou fotešku a dovol mi ji si stáhnout. Mám v pc dost hezkých fotek přírody, kytek, nejen zvířátek. Jdu si lebedit na teplo, tady je větší chlad, jak venku. pá

31.3.2008 11:57

memmory napsal(a):
Ukázka mé práce

A taky pejsánky ......

31.3.2008 11:57

radule napsal(a):
...a co na tom budes upravovat a v cem? mas nejakej spesl program?

Mám no chceš ho taky

31.3.2008 11:59

jé, to já si jdu zahřát srdíčko ke kobčám ven s kafíčkem a lebedit si. Ty mem, fotíš kytičky? Hod sem něco večer? Nějakou pěknou fotešku a dovol mi ji si stáhnout. Mám v pc dost hezkých fotek přírody, kytek, nejen zvířátek. Jdu si lebedit na teplo, tady je větší chlad, jak venku. pá

...taky za chvilku si pujdu sednout na balkonek a vyfotim vam moje truhlicky pak me je muzete zdrbnout...

31.3.2008 12:00

31.3.2008 12:01

memmory napsal(a):
Mám no chceš ho taky

...samoska, jestli das?koukej to je u nas ve meste na hrade.

31.3.2008 12:02

memmory napsal(a):

Už ať kvetou -...........

31.3.2008 12:02

radule napsal(a):

Jo fotky hradu mám - chtělas abych si ho koupila
Pošlu ti návod na ICQ JU ??

31.3.2008 12:03

radule napsal(a):

31.3.2008 12:03

memmory napsal(a):
Jo fotky hradu mám - chtělas abych si ho koupila
Pošlu ti návod na ICQ JU ??

...super

31.3.2008 12:06

memmory napsal(a):

olga visnakova

31.3.2008 12:09
olga visnakova

memmory napsal(a):

mazeeeeeeeeeeeeeeec, holky, náhodou.
mám fotky z celého víkendu a hlavně! z nakládání Tici, čekala jsem něco akčního a ona za čtvrt hodky chodila dovnitř ven jako nic. Nakládal ji náš horseman. To bylo fajn. Chceme tu udělat kurzík s problémovými koníky-400,-vstup i s koněm na sobotu a 700,- celý víkend, až budou tak čtyři, pět zájemců jdem do toho naostro................ termín atd.......jídlo pro koníse i ustájko v ceně, pro lidi kafíčko atd., nocleh v ceně...........
tak zatím pá a když bude zájem, pište. Večer tu budu, musíme pak se zájemci sladit datum aby se to hodilo všem. Budu pak referovat a fotit, ju.

31.3.2008 12:12

memmory napsal(a):

Olgo můžou být i hříbky a takový rostlinky ??

31.3.2008 12:20

mazeeeeeeeeeeeeeeec, holky, náhodou.
mám fotky z celého víkendu a hlavně! z nakládání Tici, čekala jsem něco akčního a ona za čtvrt hodky chodila dovnitř ven jako nic. Nakládal ji náš horseman. To bylo fajn. Chceme tu udělat kurzík s problémovými koníky-400,-vstup i s koněm na sobotu a 700,- celý víkend, až budou tak čtyři, pět zájemců jdem do toho naostro................ termín atd.......jídlo pro koníse i ustájko v ceně, pro lidi kafíčko atd., nocleh v ceně...........
tak zatím pá a když bude zájem, pište. Večer tu budu, musíme pak se zájemci sladit datum aby se to hodilo všem. Budu pak referovat a fotit, ju.

...olgo, delas super veci pro ty konouchy, jen tak dal!!!!

31.3.2008 12:24

radule napsal(a):
...olgo, delas super veci pro ty konouchy, jen tak dal!!!!

olgo koukni na www.memmory.rajce.net tam něco je ......

olga visnakova

31.3.2008 14:35
olga visnakova

memmory napsal(a):
olgo koukni na www.memmory.rajce.net tam něco je ......

rad.-kujííííííííííí, oni pro nás, pro lidi dělají celý život, někdo jim to musí vracet a nej dík je uzdravený, bo doléčený koník a chápající jeho človíček. Potěší mě štastný koník, jenže všem prostě nepomůžu..........:-(
mem.-Tys byla na ranči Orel-super ranch-projed si jejich úvodní stránku, uvidíš náš baner a můj příspěvek, netýká se útulku, ovšem mé životní koníčkové lásenky..............
ty Tvoje fotky jsou čuperky, mám to už v oblíbených, neva?
Můžu to v tom-obloha- s názvem -topoly-použít na přáníčko? Jsou nádherné, kdyby si měla nějakou fakt, fakt pěknou s koníkem (klidně nemocným, kde to je vidět), chtěla podpořit útuleček a souhlasila s použitím, pošli mi ji na mail s lehkým popisem-příští rok děláme kalendář.

31.3.2008 17:03

radule napsal(a):

No ženský to se nám ale den vydařil co??

31.3.2008 17:04

red and white napsal(a):
No ženský to se nám ale den vydařil co??

Přidejte reakci

Přidat smajlík