jenysimons
napsal(a):
no vidíš, a to jsi řešila, kdo ji založí..takhle jsi to vyřešila nejlíp, jak jsi mohla... tak ještě jednou se zeptám tady v 11...ty dva koníky jsi fotila ty?? To je docela dobrej vejškovej rozdil..
...jojo ty sem fotila ja, to mensi je 20-ti letej shety a to vetsi je nase 3-lety pubos...
radule
napsal(a):
...jojo ty sem fotila ja, to mensi je 20-ti letej shety a to vetsi je nase 3-lety pubos...
ahoj doufám že se můžu připojit k vašemu pokecu. jmenuju se katka a moje kobylka may
jenysimons
napsal(a):
no masakr..je to komický..navíc když si člověk uvědomí, že ten malej je 20tiletej a ten velkej jen 3letej ty chodíš i do pracantek??
...jeste jich par mam...dame hlavy dohromady.
radule
napsal(a):
...jeste jich par mam...dame hlavy dohromady.
..a jeste mam jednoho pidikone...Zorro od sousedu
radule
napsal(a):
...tak uz tady najsem nejmladsi(myslim nejnovejsi)
já to tady většinou jen čtu, ale dnes se hrozně nudím, přítel je na kurzu kopytářství a televize mě moc nebere....
katusa
napsal(a):
já to tady většinou jen čtu, ale dnes se hrozně nudím, přítel je na kurzu kopytářství a televize mě moc nebere....
....katka; ja mam chlapa v praci, malej chrni. A tak todle je uplne super spolecnost. Skoro vsichni normalni, koukej...
radule
napsal(a):
....katka; ja mam chlapa v praci, malej chrni. A tak todle je uplne super spolecnost. Skoro vsichni normalni, koukej...
Skoro...
radule
napsal(a):
je mi to jasný, to se budu hodit do klubu. ALe je to nezvyk, být najednou doma sám s přítelem žiju dva roky a ted mi dělá společnost jen jeden nalezený kocour, kvůlu ktetému nemůžu skoro psát, páč mi leží na ruce a dva naši psi.
katusa
napsal(a):
je mi to jasný, to se budu hodit do klubu. ALe je to nezvyk, být najednou doma sám s přítelem žiju dva roky a ted mi dělá společnost jen jeden nalezený kocour, kvůlu ktetému nemůžu skoro psát, páč mi leží na ruce a dva naši psi.
tak "normální" fotky taky mám
pralinka: proč nehodláš kopytářství komentovat?
katusa
napsal(a):
katka; vsak to nebude trvat vecne, a clovek si chvilicku odpocine.
katusa
napsal(a):
no holky..tak koukám, že jsem tu nejmladší...teda dokud nepříde nerčí... já jsem doma, přijud si jako sama, mamina v kanclu a mamká, táta někde dole kouká na bednu, pokud už teda dávno nespí, brícha v praze..jediný, co mi tu chybí, je přítel..jel někam na promítání fotek, tak tu jsem sama s váma a čumím u toho na sexy pistols, docela prdel..
katusa
napsal(a):
...bubububu vas zacaruju....
jenysimons
napsal(a):
no holky..tak koukám, že jsem tu nejmladší...teda dokud nepříde nerčí... já jsem doma, přijud si jako sama, mamina v kanclu a mamká, táta někde dole kouká na bednu, pokud už teda dávno nespí, brícha v praze..jediný, co mi tu chybí, je přítel..jel někam na promítání fotek, tak tu jsem sama s váma a čumím u toho na sexy pistols, docela prdel..
no já se přznám, že fotek v poči moc nemám, ty má spíš přítel...dycky mě někde nafotí, třeba s diegem, prohlídnu si to a pak ty fotky už nevidím...
katusa
napsal(a):
Ty bysd mne rozesmála a taky rozesmála...
Co jsem měla říkat já když přítel na měsíc odletěl do Alžíru a fakt jsem nevěděla co se tam děje....Rakušany unesli kousek od něj....a poletí zase....fakt jsem nadšenááá...
jenysimons
napsal(a):
já na to koukám taky, nejmladší? kolik ti je? Mě bude letos 20 a v květnu maturiju
naše holky
pralinka
napsal(a):
Ty bysd mne rozesmála a taky rozesmála...
Co jsem měla říkat já když přítel na měsíc odletěl do Alžíru a fakt jsem nevěděla co se tam děje....Rakušany unesli kousek od něj....a poletí zase....fakt jsem nadšenááá...
radule: tak to je dobrá fotka... Napadlo mě, že bych sem mohla jednu dát, ale nebudu to riskovat..není taková prdlá, ale asi byste se mě zalekly..
pralinka: a co tam proboha dělá??
tak tuhle jsem našla...je hrozná...můj "krásný" úsměv
jenysimons
napsal(a):
radule: tak to je dobrá fotka... Napadlo mě, že bych sem mohla jednu dát, ale nebudu to riskovat..není taková prdlá, ale asi byste se mě zalekly..
pralinka: a co tam proboha dělá??
tak tuhle jsem našla...je hrozná...můj "krásný" úsměv
katka: je mi 18...maturovat?, nějak pozdě...že by nečekaný prodloužení studia?? Co děláš za školu??
pralinka
napsal(a):
To bych tak ráda věděla...
No nějaký chladící systémy bo co...
...pralinko tak ho zamci k nam, mame tady misto...
pralinka
napsal(a):
radule: ty máš fakt mrtě dobrý fotky..se člověk pěkně pobaví...
radule
napsal(a):
...jako novy vetrelec jsem si dovolila zalozit jedenactku
...jedna abyste si opravdu nemysleli, ze jse magor
jenysimons
napsal(a):
radule: ty máš fakt mrtě dobrý fotky..se člověk pěkně pobaví...
ne vše mám v pořádku, jako malá jsme měla mozkovou obrnu, takže jsem měla odklad a maturuju v květnu a 20 mi bude v říjnu, takže ročník 88, to neni nic vyjímečnýho.
pralinka: tak to bych o přítele měla teda taky strach, ale snad v mediích mluvily o tom, že ti rakušáci opustily "bezpečnou" zonu a bez průvodce lezly do vyloženě nebezpečných míst k hranicím, kam se velmi důrazně nedoporučuje turistům a cizincům chodit.....
radule
napsal(a):
...jedna abyste si opravdu nemysleli, ze jse magor
radule: neboj, vždyt je to správný...každej musí bejt aspon trochu ulítlej, jinak ten život pak stojí za prd....
ve třídě na skříni
jenysimons
napsal(a):
radule: neboj, vždyt je to správný...každej musí bejt aspon trochu ulítlej, jinak ten život pak stojí za prd....
ve třídě na skříni
katka: tak to se omlouvám, snad sem nebyla moc hnusná?! je fakt, že ročník 88 není tak hroznej..navíc jsem si uvědomila, že mě bude 19 až budu maturovat a to asi 3 měsíce potom mi bude 20, takže nic tak hroznýho...se omluvuju
pralinka
napsal(a):
Ten je pěknej.....teda jasně...ten trávník...
dělám management cestivního ruchu
ten trávníj je vážně povedenej, souhlas s pralinkou
pralinka
napsal(a):
Ten je pěknej.....teda jasně...ten trávník...
...tak jeste jeden zelenej travnicek
jenysimons
napsal(a):
katka: tak to se omlouvám, snad sem nebyla moc hnusná?! je fakt, že ročník 88 není tak hroznej..navíc jsem si uvědomila, že mě bude 19 až budu maturovat a to asi 3 měsíce potom mi bude 20, takže nic tak hroznýho...se omluvuju
neblázni, nemáš zač se omlouvat
to je fakt s normálníma lidna je nuda....
jenysimons
napsal(a):
no já se přiznám, že já jsem spíš na trávníku dlouhovlasýho typu... škoda, že ta fotka je tak nekvalitní, tenhle trávník fakt nevypadá zle...
radule
napsal(a):
...pralinko a odkud jsi? ja jsem 80...
holky, neblbněte s věkem, neni to o stáří těla, ale ducha, to řiká mamina když se mnou jde na diskotéku
btw: seriál 3 fotek
pralinka
napsal(a):
bože....88 a já?
68...
já jsem 89
s normálníma lidma to fakt není ono, já jsem vůbec magor...mám tu ještě jednu fotku, ale na to byste mě musely znát osobně... naprosto nesnáším růžovou, jsem metalistka (nesmějte se, díkec
) a podle toho se taky oblíkám..celá v černým a tak...no a prostě růžovou já fakt nesnáším a to nejhorší, blond bárbíny celý v růžovým, který sou ke všemu úplně blbý (snad se náký z vás nedotknu, jsem taky původně blond) no a tak...:
radule
napsal(a):
...pralinko a odkud jsi? ja jsem 80...
...a vyplod nasi fantazie, nas broucek...
jenysimons
napsal(a):
já jsem 89
s normálníma lidma to fakt není ono, já jsem vůbec magor...mám tu ještě jednu fotku, ale na to byste mě musely znát osobně... naprosto nesnáším růžovou, jsem metalistka (nesmějte se, díkec
) a podle toho se taky oblíkám..celá v černým a tak...no a prostě růžovou já fakt nesnáším a to nejhorší, blond bárbíny celý v růžovým, který sou ke všemu úplně blbý (snad se náký z vás nedotknu, jsem taky původně blond) no a tak...:
souhlasím s katkou...když vidím nějaký lidi, co ve 20ti brečej, že sou starý...chuděrky
jenysimons
napsal(a):
já jsem 89
mímo je sladký
2 foto
jenysimons
napsal(a):
já jsem 89
Holky....já i můj kůň jsme nejstarší ve stáji....no a já kamarádím s mladejma a můj koník zase běhá nejrychleji....vyzkoušeno...A JO VĚK....tak to mě teda sere....bo já jsem prdlá a s holkama peču první ligu v hovadinách...
katusa
napsal(a):
mímo je sladký
2 foto
to byly ještě moje sladký aktivní military-airsoftový časy........
pralinka
napsal(a):
Holky....já i můj kůň jsme nejstarší ve stáji....no a já kamarádím s mladejma a můj koník zase běhá nejrychleji....vyzkoušeno...A JO VĚK....tak to mě teda sere....bo já jsem prdlá a s holkama peču první ligu v hovadinách...
...holky jdu si kournout jednu na balkonek, za chvilku jsem zde...
pralinka
napsal(a):
pralinka: no jasně, tak to má bejt...Diego je sice 13 letej, ale byla jsem nák na začátku března na soustř. a tam mi řekli, že by mu typli tak 5 roků, nejen vzhledově ale i temperamentem a chováním
klára: šup sem se třetí, ta druhá mě dost pobavila
jenysimons
napsal(a):
pralinka: no jasně, tak to má bejt...Diego je sice 13 letej, ale byla jsem nák na začátku března na soustř. a tam mi řekli, že by mu typli tak 5 roků, nejen vzhledově ale i temperamentem a chováním
už tak je , ale nevim jestli se zobrazuje
jenysimons
napsal(a):
Jasně....Edymu je 17 pryč ale kdo to neví neuhodne....a já? 40 na krku no....ale je to nespravedlivé....věk ...já jsem s holkama jedna prdel....ale jim je 16 - 18 let....
katusa
napsal(a):
už tak je , ale nevim jestli se zobrazuje
a vidíte tu postel v pravym rohu? Tak tam se odehrávalo tohle. NJN na airsoftovýxh kalbách, je místa vždy málo....
radule
napsal(a):
...taky bych si zahrala, nemas fotku toho tvyho dedecka?
jj
radule
napsal(a):
...dobre rano vsem ze svajcudneska nebudu delat nic, tady u nas sou zavody tak se pojedu mrknout
Dobrý ranko. Tady je naprosto náááádherně, prostě jak letní ráno, škoda, že ještě to léto není. Dneska?? Pokud bude nějaký auto doma, tak se půjdu projet na nějakou delší vyjíždku, to mě dycky hrozně láká, když je takhle krásně...
jenysimons
napsal(a):
Dobrý ranko. Tady je naprosto náááádherně, prostě jak letní ráno, škoda, že ještě to léto není. Dneska?? Pokud bude nějaký auto doma, tak se půjdu projet na nějakou delší vyjíždku, to mě dycky hrozně láká, když je takhle krásně...
Kdybych měla koně, neváhám a vyrazím s ním na vyjížďku. Ovšem koně nemám a auto též ne, takže jedině na tom kole či pěšobusem
radule
napsal(a):
sem zvědavá jestli tady dneska někoho chytnu na pokec nebo jestli tady budete všichni když budu pryč
hami ňami
olga visnakova

red and white
napsal(a):
nojo dneska bylo fakt pěkně chtěla jsem jít s koníkama ven popást ale janek trošku zlobil takže byl hezky makat a pak už nějak nezbyl čas no
Čauky holky, omlouvám se, že jsem tu moc ted nebylla. V sobotu šla Quantica pryč, byla brigáda, nezdařená schůze. Dneska brigádka a vše jsem fotila, v úterko vše stáhnu a ukážu i Vám.............mám dost. Náročný víkend. Jo a taky jsem krom svých dítek, hlídala ještě dvě další. Uf uf................
olga visnakova
napsal(a):
Čauky holky, omlouvám se, že jsem tu moc ted nebylla. V sobotu šla Quantica pryč, byla brigáda, nezdařená schůze. Dneska brigádka a vše jsem fotila, v úterko vše stáhnu a ukážu i Vám.............mám dost. Náročný víkend. Jo a taky jsem krom svých dítek, hlídala ještě dvě další. Uf uf................
AHOJ OLGO
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jo a k tomu počasíčku, dnes jsme stůl z klubovny ven a koukali na iháčky venku.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
AHOJ OLGO
ahojík.................
olga visnakova
napsal(a):
Olga: Ahoj, ke komu nakonec Tica šla?
olga visnakova

maldex
napsal(a):
Olga: Ahoj, ke komu nakonec Tica šla?
maldex-ahojík, šla na ty rekreačky, jezdit a pečovat bude prý ten pán, bude vodič a ve smlouvě navíc má, že o veškerých přesunech, čemkoliv, musíme být informováni. Tak doufám.........................moc, moc, držím ji palečky, nakládal ji zde horseman a naši vzdorku vzdorovitou měl naloženou za čtvrt hodky.............vyložil, naložil, vyložil-no, čupr kámoška z ní byla.
olga visnakova
napsal(a):
maldex-ahojík, šla na ty rekreačky, jezdit a pečovat bude prý ten pán, bude vodič a ve smlouvě navíc má, že o veškerých přesunech, čemkoliv, musíme být informováni. Tak doufám.........................moc, moc, držím ji palečky, nakládal ji zde horseman a naši vzdorku vzdorovitou měl naloženou za čtvrt hodky.............vyložil, naložil, vyložil-no, čupr kámoška z ní byla.
TAK JSEM TADYY
olga visnakova

red and white
napsal(a):
TAK JSEM TADYY
já vám sem zítra hodím všemožno z víkendu, až na nevydařenou schůzi to byl čupr víkend
olga visnakova
napsal(a):
Olga: Také jsem se v duchu přikláněla k tomu pánovi než k holčině, co ji chtěla na hříbata. Ale kdo ví jak se bude Tica mít, jen doufám, že mocinky dobře.
olga visnakova

maldex
napsal(a):
Olga: Také jsem se v duchu přikláněla k tomu pánovi než k holčině, co ji chtěla na hříbata. Ale kdo ví jak se bude Tica mít, jen doufám, že mocinky dobře.
Já lehounce také, jelikož mi bylo zaručeno, že s takovou kobčou turisti nebudou jezdit, že by byli blázni a že bude jako vodič a v jejím případě tomu velice lehce věřím, že za průšvih jim to nestojí a navíc mají stáda koní, velké pastviny a hlavně-jsou v lese u rybníčka a pár kilásků od nás, tak snad. Máme povolené nehlášené návštěvy.............
olga visnakova
napsal(a):
Já lehounce také, jelikož mi bylo zaručeno, že s takovou kobčou turisti nebudou jezdit, že by byli blázni a že bude jako vodič a v jejím případě tomu velice lehce věřím, že za průšvih jim to nestojí a navíc mají stáda koní, velké pastviny a hlavně-jsou v lese u rybníčka a pár kilásků od nás, tak snad. Máme povolené nehlášené návštěvy.............
Tak aspoň že tak. Podle toho, co říkáš (jestli smím tykat ), se bude mít Tica vcelku dobře. Řekla bych, že i docela pohodička, žádné dření se.
No nic, jdu zalehnout nebo se ráno nevykopu z postele.
Tak se tu mějte všechny moc fajn a přeji vám dobrou noc.
olga visnakova

maldex
napsal(a):
Tak aspoň že tak. Podle toho, co říkáš (jestli smím tykat ), se bude mít Tica vcelku dobře. Řekla bych, že i docela pohodička, žádné dření se.
No nic, jdu zalehnout nebo se ráno nevykopu z postele.
Tak se tu mějte všechny moc fajn a přeji vám dobrou noc.
Doufám také, uvidíme, to se neboj, že si tam nezajedem na kafčo-dbrouky
radule
napsal(a):
...dobry den devcata, tak jak se dneska mate? U nas uz sviti krasne slunicko
radule
napsal(a):
...uz zase, ja mam do pul druhe cas jen a jen pro sebe... to je bomba. a jak se dari sonatko?
Jo jde to to , v pul jedny mizím ju ??
No dneska jsem dala koníkům volno , poslední dobou chodíme každej den do terénu - distančka se nám blíží ..... Tak vstávám brzo , uklidím , něco podělám , jdu jezdit a šupky dupky do roboty :(
Jsem z toho nějaká polámaná
memmory
napsal(a):
Jo jde to to , v pul jedny mizím ju ??
No dneska jsem dala koníkům volno , poslední dobou chodíme každej den do terénu - distančka se nám blíží ..... Tak vstávám brzo , uklidím , něco podělám , jdu jezdit a šupky dupky do roboty :(
Jsem z toho nějaká polámaná
...prijed za mnou na dovcu
olga visnakova

memmory
napsal(a):
No a že tys za mnou přijela že
Víš jak to myslím ne ??
Čauky holky, dělám si kafčo a mizím ven si ho vypít, je nádherně. Koníci také konečně ožívají. Večer semka dám ty fotešky z víkendu..................a co Vy? Taky si užíváte tepla?
memmory
napsal(a):
No jóóóóóóóó tak to už se těším
Jak si užívám tepla ??? Chodím po zahradě s foťákem a fotím kytičky
...taky jsem fotila kyticky
memmory
napsal(a):
Ukázka mé práce
Je to ještě neupravené syrové ......
olga visnakova

memmory
napsal(a):
jé, to já si jdu zahřát srdíčko ke kobčám ven s kafíčkem a lebedit si. Ty mem, fotíš kytičky? Hod sem něco večer? Nějakou pěknou fotešku a dovol mi ji si stáhnout. Mám v pc dost hezkých fotek přírody, kytek, nejen zvířátek. Jdu si lebedit na teplo, tady je větší chlad, jak venku. pá
memmory
napsal(a):
Ukázka mé práce
Je to ještě neupravené syrové ......
A taky pejsánky ......
olga visnakova
napsal(a):
jé, to já si jdu zahřát srdíčko ke kobčám ven s kafíčkem a lebedit si. Ty mem, fotíš kytičky? Hod sem něco večer? Nějakou pěknou fotešku a dovol mi ji si stáhnout. Mám v pc dost hezkých fotek přírody, kytek, nejen zvířátek. Jdu si lebedit na teplo, tady je větší chlad, jak venku. pá
...taky za chvilku si pujdu sednout na balkonek a vyfotim vam moje truhlicky pak me je muzete zdrbnout...
olga visnakova
napsal(a):
memmory
napsal(a):
Mám no chceš ho taky
...samoska, jestli das?koukej to je u nas ve meste na hrade.
radule
napsal(a):
...samoska, jestli das?koukej to je u nas ve meste na hrade.
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Už ať kvetou -...........
mazeeeeeeeeeeeeeeec, holky, náhodou.
mám fotky z celého víkendu a hlavně! z nakládání Tici, čekala jsem něco akčního a ona za čtvrt hodky chodila dovnitř ven jako nic. Nakládal ji náš horseman. To bylo fajn. Chceme tu udělat kurzík s problémovými koníky-400,-vstup i s koněm na sobotu a 700,- celý víkend, až budou tak čtyři, pět zájemců jdem do toho naostro................ termín atd.......jídlo pro koníse i ustájko v ceně, pro lidi kafíčko atd., nocleh v ceně...........
tak zatím pá a když bude zájem, pište. Večer tu budu, musíme pak se zájemci sladit datum aby se to hodilo všem. Budu pak referovat a fotit, ju.
olga visnakova
napsal(a):
mazeeeeeeeeeeeeeeec, holky, náhodou.
mám fotky z celého víkendu a hlavně! z nakládání Tici, čekala jsem něco akčního a ona za čtvrt hodky chodila dovnitř ven jako nic. Nakládal ji náš horseman. To bylo fajn. Chceme tu udělat kurzík s problémovými koníky-400,-vstup i s koněm na sobotu a 700,- celý víkend, až budou tak čtyři, pět zájemců jdem do toho naostro................ termín atd.......jídlo pro koníse i ustájko v ceně, pro lidi kafíčko atd., nocleh v ceně...........
tak zatím pá a když bude zájem, pište. Večer tu budu, musíme pak se zájemci sladit datum aby se to hodilo všem. Budu pak referovat a fotit, ju.
...olgo, delas super veci pro ty konouchy, jen tak dal!!!!
radule
napsal(a):
...olgo, delas super veci pro ty konouchy, jen tak dal!!!!
olgo koukni na www.memmory.rajce.net tam něco je ......
olga visnakova

memmory
napsal(a):
olgo koukni na www.memmory.rajce.net tam něco je ......
rad.-kujííííííííííí, oni pro nás, pro lidi dělají celý život, někdo jim to musí vracet a nej dík je uzdravený, bo doléčený koník a chápající jeho človíček. Potěší mě štastný koník, jenže všem prostě nepomůžu..........:-(
mem.-Tys byla na ranči Orel-super ranch-projed si jejich úvodní stránku, uvidíš náš baner a můj příspěvek, netýká se útulku, ovšem mé životní koníčkové lásenky..............
ty Tvoje fotky jsou čuperky, mám to už v oblíbených, neva?
Můžu to v tom-obloha- s názvem -topoly-použít na přáníčko? Jsou nádherné, kdyby si měla nějakou fakt, fakt pěknou s koníkem (klidně nemocným, kde to je vidět), chtěla podpořit útuleček a souhlasila s použitím, pošli mi ji na mail s lehkým popisem-příští rok děláme kalendář.
radule
napsal(a):
No ženský to se nám ale den vydařil co??