Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2008 17:06

Tak přeji pěkný den -.... takhle to vypadalo když sme koníky trošku prohnalia pak pustili do výběhu ihned sebou oba flákly snad tam na tom něco uvidíte

31.3.2008 17:09

red and white napsal(a):
Tak přeji pěkný den -.... takhle to vypadalo když sme koníky trošku prohnalia pak pustili do výběhu ihned sebou oba flákly snad tam na tom něco uvidíte

ahojky, ty byli spokojeni, taky bych se valela

31.3.2008 17:09

red and white napsal(a):

AKCEEE ... no a co u vás jak ste si užili dnešní krásný slunečný den?? doufám že takovýhle počasí aspoň chvilku vydrží

31.3.2008 17:10

red and white napsal(a):
AKCEEE ... no a co u vás jak ste si užili dnešní krásný slunečný den?? doufám že takovýhle počasí aspoň chvilku vydrží

jee no neke já tu nejsem sama ahoj ahoj, no spokojený byli že už sem jim dala pokoj a nehonila je jak nadmutý kozy

31.3.2008 17:11

red and white napsal(a):
jee no neke já tu nejsem sama ahoj ahoj, no spokojený byli že už sem jim dala pokoj a nehonila je jak nadmutý kozy

ještě jednu fotečku si dovolím

31.3.2008 17:12

red and white napsal(a):
ještě jednu fotečku si dovolím

opravdu poslední

31.3.2008 17:16

red and white napsal(a):

...u nas deska uklid a nakup, troska prochazky a ted jsme doma, ale bylo trosku pod mrakem...tady svycarsky motyl

31.3.2008 17:18

radule napsal(a):
...u nas deska uklid a nakup, troska prochazky a ted jsme doma, ale bylo trosku pod mrakem...tady svycarsky motyl

doufam ze takhle nevypadaji vsechna svycarska zviratka... napriklad konici to by sis moc nezajezdila

31.3.2008 17:21

red and white napsal(a):
doufam ze takhle nevypadaji vsechna svycarska zviratka... napriklad konici to by sis moc nezajezdila

čau baby...tak já ted přijela od koníků, je tam nádherně. Jsem totálně mokrá, takže se chystám do sprchy..a nerčí neboj, když jsem Diega jen držela na vodítku a čekala, až přijde Dino, tak už se mi chtěl válet, ale to jsem mu teda fakt nedovolila..dáli sme konečně po dlouhej době na jízdárně, tak sem ho pohonila a on se pak hnedka vyválel no...že já se na to čištění před ježděním nevyprdnu...

31.3.2008 17:24

jenysimons napsal(a):
čau baby...tak já ted přijela od koníků, je tam nádherně. Jsem totálně mokrá, takže se chystám do sprchy..a nerčí neboj, když jsem Diega jen držela na vodítku a čekala, až přijde Dino, tak už se mi chtěl válet, ale to jsem mu teda fakt nedovolila..dáli sme konečně po dlouhej době na jízdárně, tak sem ho pohonila a on se pak hnedka vyválel no...že já se na to čištění před ježděním nevyprdnu...

Jeny: koukám dneska zajímavej den nojo ono je teplo taky jednou po dlouhý době už aby to tak zůstalooo

31.3.2008 17:27

red and white napsal(a):
Jeny: koukám dneska zajímavej den nojo ono je teplo taky jednou po dlouhý době už aby to tak zůstalooo

nerčí: no jasně, normálka...včera jsme si s diegem moc nerozuměli,trochu sme na sebe byli naštvaný a když jsem si už myslela, že jsme zadobře, tak mi naonec zlostí dupnul na nohu jako svina..myslela jsem, že mám po noze aj po botě...ale pak už sme si asi byli kvit, tak už sme zas byli kámoši Dneska, jak sme byli na jízdárně, tak to bylo cajk..
ty jo, ani nevíš, co bych dala za to, aby to už takhle zůstalo, ale prej zase hlásí ochlazení a to tak, že až na nulu

31.3.2008 17:29

red and white napsal(a):

..ani neee, jen nektery

31.3.2008 17:30

radule napsal(a):
..ani neee, jen nektery

radule: jeee, to je prcek krásnej..to je fotka starší?? kolipak mu vůbec je??

31.3.2008 17:31

jenysimons napsal(a):
nerčí: no jasně, normálka...včera jsme si s diegem moc nerozuměli,trochu sme na sebe byli naštvaný a když jsem si už myslela, že jsme zadobře, tak mi naonec zlostí dupnul na nohu jako svina..myslela jsem, že mám po noze aj po botě...ale pak už sme si asi byli kvit, tak už sme zas byli kámoši Dneska, jak sme byli na jízdárně, tak to bylo cajk..
ty jo, ani nevíš, co bych dala za to, aby to už takhle zůstalo, ale prej zase hlásí ochlazení a to tak, že až na nulu

To znám akorát že Omar když se naštve tak trucuje třeba tejden Ale to jenom tak že jako když přijdu do výběhu dělá že mě nevidí odkráčí si pryč a myslí si něco o prdeli... s výrazem "tak si mě teda chyť ale naproti ti fakt nejdu"zmetek jeden dneska pěkně zlobil a když jsme skončili pot mu odkapával i na čele tak aspoň za odměnu jsme šli koníky popást na louku aby se neřeklo no..

a s tim ochlazenim nestraš toho bylo dost!!

31.3.2008 17:32

jenysimons napsal(a):

...jeny. ted mu je 15 mesicu a na ty fotce ma tak 6. a tady na zivym poprve...

31.3.2008 17:32

jenysimons napsal(a):

radule: hele to je ale podezdřelá země všechno ze dřeva....

31.3.2008 17:34

red and white napsal(a):
radule: hele to je ale podezdřelá země všechno ze dřeva....

...to je a neco i gumy...

31.3.2008 17:35

red and white napsal(a):
To znám akorát že Omar když se naštve tak trucuje třeba tejden Ale to jenom tak že jako když přijdu do výběhu dělá že mě nevidí odkráčí si pryč a myslí si něco o prdeli... s výrazem "tak si mě teda chyť ale naproti ti fakt nejdu"zmetek jeden dneska pěkně zlobil a když jsme skončili pot mu odkapával i na čele tak aspoň za odměnu jsme šli koníky popást na louku aby se neřeklo no..

a s tim ochlazenim nestraš toho bylo dost!!

...raw, a ten tvuj konouch se jmenuje taky jenom Omar?

31.3.2008 17:35

radule napsal(a):
...to je a neco i gumy...

A něco živýho by se tam nenašlo???

31.3.2008 17:36

radule napsal(a):
...raw, a ten tvuj konouch se jmenuje taky jenom Omar?

Jj jednoduse Omar

31.3.2008 17:37

red and white napsal(a):
A něco živýho by se tam nenašlo???

...moment...ted to prijde!!!!

31.3.2008 17:39

radule napsal(a):

tak já taký přidám

31.3.2008 17:40

radule napsal(a):

...tak tady taky jen Omar, pro pratele Beda

31.3.2008 17:43

radule napsal(a):

radule: No beda se pěkně xichtí... a jak se prckoj líbilo na živím koníkoj?? Moc mu to sluší...nebála jsi se trochu, když jsi ho tam posadilo přesto, že jsi ho držela??

31.3.2008 17:44

radule napsal(a):

fešák dělá čest svému jménu

což tedy nevím zda můžu říct o tom koumákovi co mám doma já ale nebudu mu křivdit pro mě budou ty dvě moje miminka vždycky nejkrásnější

31.3.2008 17:48

red and white napsal(a):

což tedy nevím zda můžu říct o tom koumákovi co mám doma já ale nebudu mu křivdit pro mě budou ty dvě moje miminka vždycky nejkrásnější

nerčí: a ted mluvíš o kterým koníkoj?? hele normálně...dáváš sem už druhou fotku z jinýho prostředí a mě to čím dál víc připadá jak u Hejnů (tam mám Diega ustájenýho)

31.3.2008 17:51

jenysimons napsal(a):
nerčí: a ted mluvíš o kterým koníkoj?? hele normálně...dáváš sem už druhou fotku z jinýho prostředí a mě to čím dál víc připadá jak u Hejnů (tam mám Diega ustájenýho)

jeny: o omarovy ( viz víše ) a jak to myslíš z jinýho prostředí??

31.3.2008 17:52

red and white napsal(a):

....raw, no ten muj je tak peknej koumak, ale super. Uz je bez koulicek tak aspon nebudou nechteny hribatka..ten tvuj je taky bozi, kazdej konik je krasnej, pro mejitele vzdy nejkrasnejsi
.
...jeny, nebala. uz sem ho mela i pred sedlem a ten je spokojenej jak zelva.

31.3.2008 17:54

radule napsal(a):
....raw, no ten muj je tak peknej koumak, ale super. Uz je bez koulicek tak aspon nebudou nechteny hribatka..ten tvuj je taky bozi, kazdej konik je krasnej, pro mejitele vzdy nejkrasnejsi
.

radule: pro mě budou vždycky nejhezčí, hele co ty máš teda za ty koníky?? Pokud jsem to pochopila tak máš toho Omara a jezdíš nějakou kobylku + v čechách máš koně?? Nějak nejsem v obraze...

31.3.2008 17:56

radule napsal(a):
.

nerčí: napsala jsem to blbě..myslela jsem z jinýho úhlu..nahoře jsi dávala koníky na pastvě a teda jsi sem taky jednu dala..a z obojího pohledu mi to tak prostě připadalo nepřehlídla jsem tam mezi těma 2 valachama i tebe s dalšíma 2??

radule: i před sedlem?? tak to já bych umřela asi strachy...no jde o to, jakýho máš koníka..na toho mýho bych radši neposadila ani 8letý děcko, páč je nevypočítatelnej..

31.3.2008 17:58

red and white napsal(a):

jeny : jo aha. No zatim jsou tady v Grunově spolu s dalšíma dvěma koněma který jsou mé známé.

31.3.2008 18:00

red and white napsal(a):
jeny : jo aha. No zatim jsou tady v Grunově spolu s dalšíma dvěma koněma který jsou mé známé.

škoda že nám zrušili tu kruhovku...

31.3.2008 18:00

red and white napsal(a):
škoda že nám zrušili tu kruhovku...

nerčí: proč vám ji zrušili? no jo tej by mě taky bylo lítoo

31.3.2008 18:01

jenysimons napsal(a):
nerčí: proč vám ji zrušili? no jo tej by mě taky bylo lítoo

jeny: no ona se má zvětšovat protože byla docela malá, ale zetim se k tomu nikdo nemá

31.3.2008 18:02

red and white napsal(a):
radule: pro mě budou vždycky nejhezčí, hele co ty máš teda za ty koníky?? Pokud jsem to pochopila tak máš toho Omara a jezdíš nějakou kobylku + v čechách máš koně?? Nějak nejsem v obraze...

...raw, mam v cechach ZATIM Bedu. Na podzim, uz by mel dorazit sem. tady ted jezdim kobylku mojeho exkolegy a kdyz je cas tak mam tu na jezdeni k dispozici jeste 5 koni. Ale cas vyjde vetsinou uz jen na tu jednu. Nez ji nachystam, poklabosim, vypiju nespocet kafi...to je hruza.

31.3.2008 18:03

red and white napsal(a):
jeny: no ona se má zvětšovat protože byla docela malá, ale zetim se k tomu nikdo nemá

radule: aha... a ten Omar je teda tvůj nebo ne?

31.3.2008 18:05

red and white napsal(a):
radule: aha... a ten Omar je teda tvůj nebo ne?

...jojo Omar je muj, ale jelikoz nemel zadny ockovani tak nemuze bejt prevezen. Musime pockat az se dokonci to ockovaci schema. A to bude az v zari...

31.3.2008 18:06

radule napsal(a):
...jojo Omar je muj, ale jelikoz nemel zadny ockovani tak nemuze bejt prevezen. Musime pockat az se dokonci to ockovaci schema. A to bude az v zari...

tak počkat, Omar a ten koník z čech je jeden a ten samej ? prosimtě nemysli si o mě že jsem natvrdlá

31.3.2008 18:12

red and white napsal(a):
tak počkat, Omar a ten koník z čech je jeden a ten samej ? prosimtě nemysli si o mě že jsem natvrdlá

ja mam v cechach jenom Omarka(Bedu)...staci bohate jeden...

31.3.2008 18:13

radule napsal(a):
ja mam v cechach jenom Omarka(Bedu)...staci bohate jeden...

Aha tak uz to chapu :-) holky ja musim pa

31.3.2008 18:14

red and white napsal(a):
Aha tak uz to chapu :-) holky ja musim pa

...holka sikovna

31.3.2008 20:11

radule napsal(a):
...holka sikovna

holky, se omluvuju, že jsem tak zmizla, ale jak jsem psala poslední příspěvek, tak už na mě zvonila mamina dole, jeli jsme pryč..

31.3.2008 21:05

red and white napsal(a):

....zacina slet carodejnic, kde jste vsichni?

olga visnakova

31.3.2008 21:18
olga visnakova

radule napsal(a):
....zacina slet carodejnic, kde jste vsichni?

no já tu jsem, jen nemám fotku čarodějnou :-)) seč ježibaba jsem úžasná..................

31.3.2008 21:27

olga visnakova napsal(a):
no já tu jsem, jen nemám fotku čarodějnou :-)) seč ježibaba jsem úžasná..................

...aspon tedy nekdo do klubumas fotenky z vikendu. Neva, ze tykam? ja uz tak nejak mezi konakama zvykla...

olga visnakova

31.3.2008 21:34
olga visnakova

joooo, našla jsem jednu hroznou, první po úraze-když jsem byla úplně dohola, nikdo mě nevyfotil.........ale lze si to představit-uááááááá-stvašidloooo-a navíc tu na mě sedí básnička-
o berličce, hnáty křivé, hlas vichřice podoba-a vlastní úprava-rvu svá dítka, když mě zlobí, rvu do klecí z olova, dítka piští, klacky sviští, pak jsou samá modřina-
za zády je tu velký výbuch smíchu, už maj bejt v pelechu, fakt je zavřu do klece-jdu řvát-dobrou-no, střeva kus básnického ve mě je, ne-o koních umím hezký, o dítkách OBČAS taky

olga visnakova

31.3.2008 21:35
olga visnakova

joooo, našla jsem jednu hroznou, první po úraze-když jsem byla úplně dohola, nikdo mě nevyfotil.........ale lze si to představit-uááááááá-stvašidloooo-a navíc tu na mě sedí básnička-
o berličce, hnáty křivé, hlas vichřice podoba-a vlastní úprava-rvu svá dítka, když mě zlobí, rvu do klecí z olova, dítka piští, klacky sviští, pak jsou samá modřina-
za zády je tu velký výbuch smíchu, už maj bejt v pelechu, fakt je zavřu do klece-jdu řvát-dobrou-no, střeva kus básnického ve mě je, ne-o koních umím hezký, o dítkách OBČAS taky

ještě nestáhlý, slibuji, zítra snad stíhám, ostuda, já fim, ale dnes byl šrumec....

31.3.2008 21:36

....mas deti?

olga visnakova

31.3.2008 21:40
olga visnakova

radule napsal(a):
....mas deti?

joo-dvě-Štěpánku-7let

olga visnakova

31.3.2008 21:41
olga visnakova

joo-dvě-Štěpánku-7let

a Dominika-10let

olga visnakova

31.3.2008 21:44
olga visnakova

a Dominika-10let

A pak tu tlupu od koníků-nemít je, ve svým stavu po nehodě to můžu zavřít.........jsou zlatí, díky všem, rodině i členům, můžem stále pomáhat koníkům........oni jsou úžasní tvorové-myslím koně, dítka a všichni také tedy..........

31.3.2008 21:45

a Dominika-10let

...tak to mas i zabavu postarano a kolik mate ted koniku? Ja mam jednoho raracha a chvilku si nesednu. Jen kdyz chrni...

31.3.2008 21:47

radule napsal(a):
...tak to mas i zabavu postarano a kolik mate ted koniku? Ja mam jednoho raracha a chvilku si nesednu. Jen kdyz chrni...

...tak to je bomba, ze ti takhle pomahajiA urcite uz to tady bylo, promin ze jsem zvedava. Co si mela za nehodu?

olga visnakova

31.3.2008 21:49
olga visnakova

radule napsal(a):

Koní držíme v útulku od 2-4, je na ně více času, když jich je méně. Já jsem byla ráda, že dítka odrostla a ejhle-Domčuj je 10 a jde na něj puberta-klasika "no joo, dyyť du" a "ježiš, mami, ty jsi hrozná" a "cooo??" a tak-začínám šílet...........

olga visnakova

31.3.2008 21:52
olga visnakova

radule napsal(a):
...tak to je bomba, ze ti takhle pomahajiA urcite uz to tady bylo, promin ze jsem zvedava. Co si mela za nehodu?

už to nechci furt rozebírat, tak zběžně-leden 2004, jízda s dítky, mladík, bum.......a je to, neumím pořádně chodit, nejezdím, nehraju si s míčem s dětma, neumím psát-pravačka nefunkční, hůř mluvím.............už to je pryč

31.3.2008 21:53

Koní držíme v útulku od 2-4, je na ně více času, když jich je méně. Já jsem byla ráda, že dítka odrostla a ejhle-Domčuj je 10 a jde na něj puberta-klasika "no joo, dyyť du" a "ježiš, mami, ty jsi hrozná" a "cooo??" a tak-začínám šílet...........

...tak to je radost si jeste pamatuju jak to cloumalo se mnou, chudak mamina

olga visnakova

31.3.2008 21:56
olga visnakova

A jde to s tím žít i pomáhat koním, jen jsem holt v pozici velitelky všeho, znáš to-Já jsem king, já jsem tady vedoucí...-:-))
musím-můj nej nej lékař-pá-jediné, kdy sleduji v týdnu TV

olga visnakova

31.3.2008 21:58
olga visnakova

radule napsal(a):

mamka Tvoje? Taky po nehodě-musím fakt-pá zítra, jinak mi to srdíčko urve, že jsem prošvihla Hauseho

31.3.2008 21:58

radule napsal(a):

...hm, dost blby, jeste ze tam mas spoustu pomocnikua jak je videt, zvladas to perfektne. Pred materskou jsem mela v praci 5 koni a celej den mas co delat, nekdy i v noci kdyz se neco semele. todle je jeden z mych bejvalejch sverencu, ale chodim za nimi porad skoro kazdy den...

31.3.2008 21:59

mamka Tvoje? Taky po nehodě-musím fakt-pá zítra, jinak mi to srdíčko urve, že jsem prošvihla Hauseho

..to je chlap co? tak zatim...

olga visnakova

1.4.2008 08:04
olga visnakova

A jde to s tím žít i pomáhat koním, jen jsem holt v pozici velitelky všeho, znáš to-Já jsem king, já jsem tady vedoucí...-:-))
musím-můj nej nej lékař-pá-jediné, kdy sleduji v týdnu TV

konečně stahuji ty víkendové fotky....................

1.4.2008 08:45

konečně stahuji ty víkendové fotky....................

Dobré ráno,
hlásím se až dnes neboť jsem měla nepříjemné běhání po doktorech ale snad je a bude vše o.k a tak na oslavu peču palačinky pro mlsné jazýčky ošetřovatelů u nás ve stáji.

olga visnakova

1.4.2008 09:51
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Dobré ráno,
hlásím se až dnes neboť jsem měla nepříjemné běhání po doktorech ale snad je a bude vše o.k a tak na oslavu peču palačinky pro mlsné jazýčky ošetřovatelů u nás ve stáji.

Ahojík, tak jukejte, stáhlé fotky, nejprve od konísů, jak trpěli pod nováčky............Ještě, že jsou tak klidní a já si doslova lebedila v opravách "nohy, ruce, sed-super kluk, příjemný šermíř a stále se opírá o sedlo-aneb záklonem k super rovnováze, že?

olga visnakova

1.4.2008 09:53
olga visnakova

Ahojík, tak jukejte, stáhlé fotky, nejprve od konísů, jak trpěli pod nováčky............Ještě, že jsou tak klidní a já si doslova lebedila v opravách "nohy, ruce, sed-super kluk, příjemný šermíř a stále se opírá o sedlo-aneb záklonem k super rovnováze, že?

Na mrňouscích bylo úbec chyb mnoogo............

olga visnakova

1.4.2008 09:55
olga visnakova

Na mrňouscích bylo úbec chyb mnoogo............

A po rozehřátí si kobči konečně užívali zkušenějšího přístupu na výje...........

olga visnakova

1.4.2008 09:57
olga visnakova

A po rozehřátí si kobči konečně užívali zkušenějšího přístupu na výje...........

S dobrou péčí před i po............

olga visnakova

1.4.2008 09:58
olga visnakova

S dobrou péčí před i po............

olga visnakova

1.4.2008 10:00
olga visnakova

No a troška péče neuškodí, že.............

olga visnakova

1.4.2008 10:03
olga visnakova

Pak nakládání Quantici.............

1.4.2008 10:05

Ahojik ve spolek než nasedlám tak jsem se na vás tady přišla kouknout

1.4.2008 10:09

memmory napsal(a):
Ahojik ve spolek než nasedlám tak jsem se na vás tady přišla kouknout

Jo olgo to s těma oblíbenýma mi nevadí , ranč Orel mám asi 15 km od svého domova a asi před deseti lety když to tam všechno začínalo , než to koupil Milan tak jsem tam i jezdila a pozbírala základy westernu .....
Jinak fotek mám několik tisíc , jen nevím co by se ti mohlo líbit - odkud že to jste ??? Na kalendáře koníky taky fotím

olga visnakova

1.4.2008 10:09
olga visnakova

Pak nakládání Quantici.............

A hurá schůzovat-bylo nás ostudně málo

olga visnakova

1.4.2008 10:34
olga visnakova

memmory napsal(a):
Jo olgo to s těma oblíbenýma mi nevadí , ranč Orel mám asi 15 km od svého domova a asi před deseti lety když to tam všechno začínalo , než to koupil Milan tak jsem tam i jezdila a pozbírala základy westernu .....
Jinak fotek mám několik tisíc , jen nevím co by se ti mohlo líbit - odkud že to jste ??? Na kalendáře koníky taky fotím

Dvůr Králové nad Labem-Žireč 4km. vesnička od města. To by mem. bylo super nějakou fotečku koníse bychom rádi využili, jsou super-pošli mi nějaké fotešky na mailík................ju. A prosím, prosím, nemáš fotešku Queeny z ranche Orel-ta appa-přiložím foto-s ní jsem začínala

1.4.2008 10:42

Dvůr Králové nad Labem-Žireč 4km. vesnička od města. To by mem. bylo super nějakou fotečku koníse bychom rádi využili, jsou super-pošli mi nějaké fotešky na mailík................ju. A prosím, prosím, nemáš fotešku Queeny z ranche Orel-ta appa-přiložím foto-s ní jsem začínala

No bohužel Queenu na fotkách nemám , ale 2.5 je tam každoroční distančka tak tam pojedu , a po závodě jak pustím bobana do ohrady tak si na tebe vzpomenu a nafotím ti ji ju ?? No já nevím co by jsi za fotku chtěla ??? V pohybu , pod sedlem , na pastvě , portréty hlav ??? Hříbata ?? Nevím něco si řekni a já něco najdu

1.4.2008 10:49

red and white napsal(a):

Dobry den vsem....

olga visnakova

1.4.2008 11:06
olga visnakova

memmory napsal(a):
No bohužel Queenu na fotkách nemám , ale 2.5 je tam každoroční distančka tak tam pojedu , a po závodě jak pustím bobana do ohrady tak si na tebe vzpomenu a nafotím ti ji ju ?? No já nevím co by jsi za fotku chtěla ??? V pohybu , pod sedlem , na pastvě , portréty hlav ??? Hříbata ?? Nevím něco si řekni a já něco najdu

Klidně marůdka, jakoukoliv, kujíííííííííííííííííííííííííííííí, nejlépe bez lidí, bo v ošetření.............

olga visnakova

1.4.2008 11:07
olga visnakova

radule napsal(a):
Dobry den vsem....

Ahojík...............choudě, úbec se mu nechce spát :-)))

1.4.2008 11:51

...ani trosku...tak asi jako me...

1.4.2008 11:54

...todle byl takovej podvizivenec

1.4.2008 16:21

radule napsal(a):
...todle byl takovej podvizivenec

čauky je tady někdo ??

1.4.2008 18:53

red and white napsal(a):
čauky je tady někdo ??

...halooooo, je tu nekdo nebo vsichni delate, ze neco delate?

1.4.2008 19:10

radule napsal(a):
...halooooo, je tu nekdo nebo vsichni delate, ze neco delate?

Ahoj, jsem tu jen na minutku, poněvadž, bohužel, nedělám, že něco dělám.

1.4.2008 19:37

maldex napsal(a):
Ahoj, jsem tu jen na minutku, poněvadž, bohužel, nedělám, že něco dělám.

...tak ja taky letim zase krmit dravou zver.

1.4.2008 19:43

radule napsal(a):
...tak ja taky letim zase krmit dravou zver.

ahojda baby...dělám taháček na matiku, píšeme čtvrtletku, tak mi držte palečky, at ji aspon jednou napíšu na jedničku, když mi ta matika tak jde

1.4.2008 20:16

jenysimons napsal(a):
ahojda baby...dělám taháček na matiku, píšeme čtvrtletku, tak mi držte palečky, at ji aspon jednou napíšu na jedničku, když mi ta matika tak jde

jenny: matika, jojo ta mě čeká zejtra že by mi bylo špatně???

1.4.2008 20:28

red and white napsal(a):
jenny: matika, jojo ta mě čeká zejtra že by mi bylo špatně???

...ja si jeste pamatuju jak jsem psala tahaky a pak s nema ve tride kseftovala. to byl job

1.4.2008 21:11

radule napsal(a):
...ja si jeste pamatuju jak jsem psala tahaky a pak s nema ve tride kseftovala. to byl job

já s nima nekšeftuju..jsem natolik kamarádská, že prostě ho já napíšu (je to tak už od prváku a jsem ve třetáku) a půjčím na zkopírování...no bohužel to je poslední dobou horší a horší...

1.4.2008 21:17

jenysimons napsal(a):
já s nima nekšeftuju..jsem natolik kamarádská, že prostě ho já napíšu (je to tak už od prváku a jsem ve třetáku) a půjčím na zkopírování...no bohužel to je poslední dobou horší a horší...

...to my sme kseftovali se vsim to byli vzdy profi tahaky uz to mas napsany? Co berete v matice?

1.4.2008 22:28

radule napsal(a):
...to my sme kseftovali se vsim to byli vzdy profi tahaky uz to mas napsany? Co berete v matice?

jo mám hotovo, ale už tu nebudu, je tu přítel...;) Jinak ted máme kombinatoriku a tyhle věci..ale ve čtvrtletce bude ještě elipsa, hyperbola, parabola No ale já jsem na matiku borec, tak to nák dopadne....

1.4.2008 22:47

jenysimons napsal(a):
jo mám hotovo, ale už tu nebudu, je tu přítel...;) Jinak ted máme kombinatoriku a tyhle věci..ale ve čtvrtletce bude ještě elipsa, hyperbola, parabola No ale já jsem na matiku borec, tak to nák dopadne....

Ahojky, děvčata.....teda nečetla jsem nic....přijela jsem domů před hodinou....opět kulečník ale rovnou ze stáje...

2.4.2008 14:13

red and white napsal(a):

Dobré odpoledne. Tedy to vám musím říct, to se nasmějete. Včera bylo u nás tak nádherně a dnes jsem se nedobrovolně sprchovala a ještě ke všemu na veřejnosti, zkrátka na cestě domů mě zastihl pořádný lijavec doprovázený fujavcem, že deštník neměl šanci mě ochránit, takže jsem dorazila domů zmoklá jako bych právě vylezla ze sprchy. No, a jen co jsem zabouchla dveře, přestalo pršet a dokonce po chvilce vysvitlo sluníčko! To je vážně zákon schválnosti.

2.4.2008 14:41

maldex napsal(a):
Dobré odpoledne. Tedy to vám musím říct, to se nasmějete. Včera bylo u nás tak nádherně a dnes jsem se nedobrovolně sprchovala a ještě ke všemu na veřejnosti, zkrátka na cestě domů mě zastihl pořádný lijavec doprovázený fujavcem, že deštník neměl šanci mě ochránit, takže jsem dorazila domů zmoklá jako bych právě vylezla ze sprchy. No, a jen co jsem zabouchla dveře, přestalo pršet a dokonce po chvilce vysvitlo sluníčko! To je vážně zákon schválnosti.

Ze včerejšího ježdění na Samueloj za Hořicema.... :-) byla jsem s Wendy
Bylo to supér .... krásné počasí ..... koníci moc nezlobili ;)

2.4.2008 14:42

kolaida napsal(a):
Ze včerejšího ježdění na Samueloj za Hořicema.... :-) byla jsem s Wendy
Bylo to supér .... krásné počasí ..... koníci moc nezlobili ;)

Já se Samuelem :-)

2.4.2008 16:14

kolaida napsal(a):

Tak už tady sondim zase a vypadá to že jako obvykle sama

tak tohle sem já s Popelkou .. asi před necelým rokem?? tak nějak už mám v těch fotkách zmatek, je jich moc

2.4.2008 16:20

red and white napsal(a):
Tak už tady sondim zase a vypadá to že jako obvykle sama

tak tohle sem já s Popelkou .. asi před necelým rokem?? tak nějak už mám v těch fotkách zmatek, je jich moc

tak tohle by měla bejt fotka stará dva roky ... to sem si popelku po roce "vybojovala" a měla jsem jí pár měsíců

2.4.2008 17:23

red and white napsal(a):
tak tohle by měla bejt fotka stará dva roky ... to sem si popelku po roce "vybojovala" a měla jsem jí pár měsíců

...cusik baby, Jak se dari?Ja a muj byvaly sverenec Wimpy d`amour...

2.4.2008 19:38

red and white napsal(a):

Že by dnes nikdo neměl dlouhou chvíli?

olga visnakova

2.4.2008 19:56
olga visnakova

maldex napsal(a):
Že by dnes nikdo neměl dlouhou chvíli?

jáááááááááááááááááá

2.4.2008 20:09

jáááááááááááááááááá

Ahoj, tak jaký jsi měla den?

olga visnakova

2.4.2008 20:17
olga visnakova

maldex napsal(a):
Ahoj, tak jaký jsi měla den?

Dnes klídeček, pohoda a dítko průšvih ve škole, takžeeeeeeeeeee-zarach

2.4.2008 20:18

Dnes klídeček, pohoda a dítko průšvih ve škole, takžeeeeeeeeeee-zarach

Ajaj, copak provedlo?

olga visnakova

2.4.2008 20:19
olga visnakova

maldex napsal(a):
Ajaj, copak provedlo?

ušklebek na paní učitelku-mezi námi jen-já byla samej zarach...............

2.4.2008 20:23

ušklebek na paní učitelku-mezi námi jen-já byla samej zarach...............

Hehe, co si budeme povídat o zarachu. Těch jsem si užila také dost, ale sestry téměř vůbec. No jo, nejstarší to má nejtěžší.

olga visnakova

2.4.2008 20:25
olga visnakova

maldex napsal(a):
Hehe, co si budeme povídat o zarachu. Těch jsem si užila také dost, ale sestry téměř vůbec. No jo, nejstarší to má nejtěžší.

Domča je taky nejstarší, ale............jak kdy, jak kdo.............zlobidla jedna

2.4.2008 20:28

Domča je taky nejstarší, ale............jak kdy, jak kdo.............zlobidla jedna

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

2.4.2008 20:28

Ahoooooooooooooj

olga visnakova

2.4.2008 20:29
olga visnakova

red and white napsal(a):
Ahoooooooooooooj

hojík, jak je dnes?

2.4.2008 20:30

red and white napsal(a):
Ahoooooooooooooj

Ahoj Nerčííí

2.4.2008 20:31

Já už nejsem zlobidlo

2.4.2008 20:33

maldex napsal(a):
Já už nejsem zlobidlo

všeechny zdravím jak ste ztrávili den?

2.4.2008 20:35

red and white napsal(a):
všeechny zdravím jak ste ztrávili den?

Vcelku v pohodě až na to, že jsem zmokla - a jak! Copak ty a dnešek?

olga visnakova

2.4.2008 20:36
olga visnakova

maldex napsal(a):
Já už nejsem zlobidlo

no, to já je zlobila dlouho a až nyní si uvědomuji, jak to naši nesli a koukám-vše se mi vrátí. Až nyní, kdy u táty našli tu mrchu raka-pozor, nekouřil, nepil, sportoval, zdravě žil-mi dochází, jak moc mu chci být hodnou holkou, jen ted by to vzal jako lítost. Ráda bych ho objala. Jen tak...............

2.4.2008 20:37

maldex napsal(a):
Vcelku v pohodě až na to, že jsem zmokla - a jak! Copak ty a dnešek?

docela dobrý .. holky jestli se povede to na co se chystám, tak vám pak povím super příběh

olga visnakova

2.4.2008 20:38
olga visnakova

red and white napsal(a):
docela dobrý .. holky jestli se povede to na co se chystám, tak vám pak povím super příběh

Nač se chystáš-povídeeeeeeeeej

2.4.2008 20:50

red and white napsal(a):

Ahoj devcata tak jsem tady, doufam ze vy uz nejste zase pryc? prijdu vzdy s krizkem po funuse

2.4.2008 20:51

red and white napsal(a):

Nerčííí, vyndej to

2.4.2008 20:52

radule napsal(a):
Ahoj devcata tak jsem tady, doufam ze vy uz nejste zase pryc? prijdu vzdy s krizkem po funuse

Ahoj radule

2.4.2008 20:54

maldex napsal(a):
Ahoj radule

Jeeee to je supr, ze tu jste Ted jsem ulozila to me dite nepovedenya mam oddech jaky bylo u vas dnes pocasi, u nas slunecno 20 stupnu ale fucel vitr...

2.4.2008 20:55

maldex napsal(a):
Ahoj radule

čau holky...musím zase psát taháky, nák do nás jdou... ale nebojte, na faunu u toho chodit stihnu...

2.4.2008 20:55

jenysimons napsal(a):
čau holky...musím zase psát taháky, nák do nás jdou... ale nebojte, na faunu u toho chodit stihnu...

...jeny co to bude dneska

2.4.2008 20:57

no, to já je zlobila dlouho a až nyní si uvědomuji, jak to naši nesli a koukám-vše se mi vrátí. Až nyní, kdy u táty našli tu mrchu raka-pozor, nekouřil, nepil, sportoval, zdravě žil-mi dochází, jak moc mu chci být hodnou holkou, jen ted by to vzal jako lítost. Ráda bych ho objala. Jen tak...............

Olí, já byla čertík cca do deseti, pak mě lumpárny záhadně přešly, ale čím to je, to vážně nevím. Že bych následně byla rozumný puberťák?

Ale vždyť jsi jeho hodnou holčinou pořád A stále jí budeš. Pro rodiče jsme "jejich holky" v jakémkoli našem či jejich věku a ať jsme prováděly cokoli, pořád budeme i hodnými.

2.4.2008 20:57

radule napsal(a):
...jeny co to bude dneska

radule, dneska to bude literatura-nesnáším, a pozemko-nesnáším...

2.4.2008 20:59

jenysimons napsal(a):
radule, dneska to bude literatura-nesnáším, a pozemko-nesnáším...

...jeny tak litosku jsem taky nemela moc v lasce, a jeste vic tu o ji vyucovala. hosi to byla rachejtle

2.4.2008 21:00

radule napsal(a):
Jeeee to je supr, ze tu jste Ted jsem ulozila to me dite nepovedenya mam oddech jaky bylo u vas dnes pocasi, u nas slunecno 20 stupnu ale fucel vitr...

radule, u nás bylo střídavě deštivo a pak zase vykouklo sluníčko. Takto se to střídalo po celý den. A jinak teploměr se moc nepochlapil - ukazoval pouze do deseti stupňů, což je nic moc pro nás (tedy mě) chtivé teplého jara.

2.4.2008 21:02

maldex napsal(a):
radule, u nás bylo střídavě deštivo a pak zase vykouklo sluníčko. Takto se to střídalo po celý den. A jinak teploměr se moc nepochlapil - ukazoval pouze do deseti stupňů, což je nic moc pro nás (tedy mě) chtivé teplého jara.

...maldex taky uz potrebuji slunecnou energiii, jenze ja na nabiti aspon 30 stupnu, jsem takova jesterka. Vyvalit se na sutr a vyhrivat se, jeee to by bylo prima

2.4.2008 21:03

radule napsal(a):
...jeny tak litosku jsem taky nemela moc v lasce, a jeste vic tu o ji vyucovala. hosi to byla rachejtle

radule, tak naše učitelka je hodně inteligentí, ale ona je taková, že tě setře jako prd, před celou třídou strapní a já neim co..já sice nejsem někdo, kdo si nechá s..át na hlavu, natož od učitelů, ale moc ji nemusím. No a pak na to pozemko-třídní a to je naprostej idiot...ze začátku to vypadalo, jak to je chlap v pohodě, ale ted je to prostě jen chlap, na kterým poznáš, kdy mu ženská dala nebo nedala...omlouvám se za výrazy, ale je takovej a to je ke všemu nespolehlivej, ale ve všem..

2.4.2008 21:05

radule napsal(a):
...maldex taky uz potrebuji slunecnou energiii, jenze ja na nabiti aspon 30 stupnu, jsem takova jesterka. Vyvalit se na sutr a vyhrivat se, jeee to by bylo prima

V neděli bylo u nás nádherně, tak jsem sedla na balkón, kde přímo pražilo slunce, a doslova ze mě lilo. Akorát na opalovačky to ještě nebylo.

2.4.2008 21:06

maldex napsal(a):
Ahoj radule

holky nechci to zakřiknout však vám to napíšu nebojte až se to povede aby byl příběh kompletní

Přidejte reakci

Přidat smajlík