hrosik
napsal(a):
Ahojky, tak jsem si řekla, že založím nové téma. Pochlubte se jaké krasavce máte ve stájích
Ahoj,hlásí se Plzeň jih
Naši kluci...
ykiv
napsal(a):
Ahoj,hlásí se Plzeň jih
Naši kluci...
Ahojik....tady take Plzeň-jih. Janiik
bordeauxx
napsal(a):
Arabajzna :) :)
hrosik
napsal(a):
Ahojky, tak jsem si řekla, že založím nové téma. Pochlubte se jaké krasavce máte ve stájích
rokycansko
lee
napsal(a):
rokycansko
Plzeň - Radčice, hnědý kůň Kinský jménem Mozaika
janiik
napsal(a):
Plzeň - Radčice, hnědý kůň Kinský jménem Mozaika
A ještě jedna
bordeauxx
napsal(a):
A odkud přímo jsi????? My sme z Přešticka...
janiik
napsal(a):
A ještě jedna
První hříbáko u mě v hřebčíně Plzeň-sever je to kobylka se 4 ponožkymi je po welsh cob
petrav
napsal(a):
První hříbáko u mě v hřebčíně Plzeň-sever je to kobylka se 4 ponožkymi je po welsh cob
Jeho maminka
petrav
napsal(a):
Jeho maminka
Klisna Nela březí po welsh Cob porod za týden
petrav
napsal(a):
Klisna Nela březí po welsh Cob porod za týden
Plemenný hřebec Basco
petrav
napsal(a):
Klisna Laramí březí po Basco
Jeee, koukam ze mate welšíky, super! Ja teda nejsem od Plzně...jen o vic nez nejakych 100km zapadne, ale hledam tam uz nejakej pozemek a statecek :) ale zatim marne..
Ja mam arabaky a ted cerstve dva welshe.
Tady princezna Mossy (welsh B)
gianna
napsal(a):
Jeee, koukam ze mate welšíky, super! Ja teda nejsem od Plzně...jen o vic nez nejakych 100km zapadne, ale hledam tam uz nejakej pozemek a statecek :) ale zatim marne..
Tady hřebec Qui-Gon Jinn (welsh A)
bordeauxx
napsal(a):
Přesněji....Sidlíme ve Šlovicích. (7km jižně od Plzně).....mame to kousek do Přeštic. Papik
Jééé tak to vím kde,vždycky koníky vidím z přivaděče do Plzně,když jezdím do školy!! To máme od sebe kousek..
Náš haflík..
ykiv
napsal(a):
Jééé tak to vím kde,vždycky koníky vidím z přivaděče do Plzně,když jezdím do školy!! To máme od sebe kousek..
Náš haflík..
...a plňásek...
gianna
napsal(a):
Není náhodou Mossy zakoupená od pana Rašky ? Jinak mám plemenného hřebce welsh pony B tak pokud byste chtěla připouštět není problém
petrav
napsal(a):
Není náhodou Mossy zakoupená od pana Rašky ? Jinak mám plemenného hřebce welsh pony B tak pokud byste chtěla připouštět není problém
Presne tak je od pana Rasky, je nadherna, ale zatim velka divoska. Zatim ji pripoustet nechci, zatim doufam v nejake sportovni a vystavni uspechy , potom mozna miminka:)
jinak Basko je krasny konik
janiik
napsal(a):
Máma je Markýza Kinská po 250 Burboun a taťka 326 Lokaj s.v.
Oni do těch KK dneska nacpou kde co... a nebo spíš takhle
Tak já se taky přidám, sice jsem bydlela, jezdila a měla ustájeného koníka v Plzni, ale před rokem jsme se přestěhovali do vlastního - na Šumavu. Ale je to také pořád Plzeňský kraj. Přidávám foto mých dvou miláčků - s lysinou 16-ti letý valach A1/1 a bez lysiny 7-mi letá kobyla ČT.
Heduš
heduss
napsal(a):
Tak já se taky přidám, sice jsem bydlela, jezdila a měla ustájeného koníka v Plzni, ale před rokem jsme se přestěhovali do vlastního - na Šumavu. Ale je to také pořád Plzeňský kraj. Přidávám foto mých dvou miláčků - s lysinou 16-ti letý valach A1/1 a bez lysiny 7-mi letá kobyla ČT.
Heduš
My jsme taky Plzeňáci, přesně Plzeň-sever, Heřmanova Huť
Tady naši mladíci
hrosik
napsal(a):
Tak to je paráda, že se ti povedlo fórum založit, já jsem se taky snažila podobné založit, ale bohužel NIKDO neodepsal ...
Já jsem z Tachovska, přesně ze Zadního Chodova, respektive, tam máme ranč.. naše webky : www.rancniveas.wz.cz
ladybirdinka
napsal(a):
Tak to je paráda, že se ti povedlo fórum založit, já jsem se taky snažila podobné založit, ale bohužel NIKDO neodepsal ...
Já jsem z Tachovska, přesně ze Zadního Chodova, respektive, tam máme ranč.. naše webky : www.rancniveas.wz.cz
Přijde mi škoda, aby tohle téma upadlo, tak se ho pokusim oživit, snad se zase někdo chytne ;)
ladybirdinka
napsal(a):
Přijde mi škoda, aby tohle téma upadlo, tak se ho pokusim oživit, snad se zase někdo chytne ;)
Černošín zdraví všechny příznivce chladnokrevníků. Hvězda + Zlatík.
blondy1
napsal(a):
Černošín zdraví všechny příznivce chladnokrevníků. Hvězda + Zlatík.
Ještě Hvězda.