Plzeňký kraj (STříbro, Tachov, Plzeň a okolí)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2008 20:07

Ahojky, tak jsem si řekla, že založím nové téma. Pochlubte se jaké krasavce máte ve stájích

1.4.2008 21:58

hrosik napsal(a):
Ahojky, tak jsem si řekla, že založím nové téma. Pochlubte se jaké krasavce máte ve stájích

Ahoj . Odkud přímo jsi ?

2.4.2008 11:38

hrosik napsal(a):

Ahoj,hlásí se Plzeň jih
Naši kluci...

2.4.2008 12:19

ykiv napsal(a):
Ahoj,hlásí se Plzeň jih
Naši kluci...

Ahojik....tady take Plzeň-jih. Janiik

2.4.2008 12:20

bordeauxx napsal(a):

Arabajzna :) :)

2.4.2008 12:21

bordeauxx napsal(a):
Arabajzna :) :)

Znova...

2.4.2008 12:22

bordeauxx napsal(a):
Znova...

A ČT......

2.4.2008 12:22

bordeauxx napsal(a):
A ČT......

A znova..

2.4.2008 12:23

bordeauxx napsal(a):
A znova..

A naposled...papik Janiik

2.4.2008 13:32

hrosik napsal(a):

rokycansko

2.4.2008 13:48

lee napsal(a):
rokycansko

Plzeň - Radčice, hnědý kůň Kinský jménem Mozaika

2.4.2008 13:51

janiik napsal(a):
Plzeň - Radčice, hnědý kůň Kinský jménem Mozaika

A ještě jedna

2.4.2008 18:13

bordeauxx napsal(a):

A odkud přímo jsi????? My sme z Přešticka...

2.4.2008 20:34

janiik napsal(a):
A ještě jedna

První hříbáko u mě v hřebčíně Plzeň-sever je to kobylka se 4 ponožkymi je po welsh cob

2.4.2008 20:35

petrav napsal(a):
První hříbáko u mě v hřebčíně Plzeň-sever je to kobylka se 4 ponožkymi je po welsh cob

Jeho maminka

2.4.2008 20:37

petrav napsal(a):
Jeho maminka

Klisna Nela březí po welsh Cob porod za týden

2.4.2008 20:38

petrav napsal(a):
Klisna Nela březí po welsh Cob porod za týden

Plemenný hřebec Basco

2.4.2008 20:40

petrav napsal(a):
Plemenný hřebec Basco

Klisna Laramí březí po Basco

2.4.2008 22:05

petrav napsal(a):
Klisna Laramí březí po Basco

Jeee, koukam ze mate welšíky, super! Ja teda nejsem od Plzně...jen o vic nez nejakych 100km zapadne, ale hledam tam uz nejakej pozemek a statecek :) ale zatim marne..
Ja mam arabaky a ted cerstve dva welshe.

Tady princezna Mossy (welsh B)

2.4.2008 22:13

gianna napsal(a):
Jeee, koukam ze mate welšíky, super! Ja teda nejsem od Plzně...jen o vic nez nejakych 100km zapadne, ale hledam tam uz nejakej pozemek a statecek :) ale zatim marne..

Tady hřebec Qui-Gon Jinn (welsh A)

3.4.2008 07:53

bordeauxx napsal(a):
A naposled...papik Janiik

Přesněji....Sidlíme ve Šlovicích. (7km jižně od Plzně).....mame to kousek do Přeštic. Papik

3.4.2008 07:54

janiik napsal(a):
A ještě jedna

Můžu se zeptat na původ toho kinskýho hnědáka

3.4.2008 08:16

bordeauxx napsal(a):
Přesněji....Sidlíme ve Šlovicích. (7km jižně od Plzně).....mame to kousek do Přeštic. Papik

Jééé tak to vím kde,vždycky koníky vidím z přivaděče do Plzně,když jezdím do školy!! To máme od sebe kousek..

Náš haflík..

3.4.2008 08:18

ykiv napsal(a):
Jééé tak to vím kde,vždycky koníky vidím z přivaděče do Plzně,když jezdím do školy!! To máme od sebe kousek..

Náš haflík..

...a plňásek...

3.4.2008 08:52

ykiv napsal(a):
...a plňásek...

Ahojik,tak to je supeer. A cemu se venujete?? Rekre?? Pa Janíík

3.4.2008 08:56

bordeauxx napsal(a):
Můžu se zeptat na původ toho kinskýho hnědáka

Máma je Markýza Kinská po 250 Burboun a taťka 326 Lokaj s.v.

Oni do těch KK dneska nacpou kde co... a nebo spíš takhle

3.4.2008 12:00

bordeauxx napsal(a):
Ahojik,tak to je supeer. A cemu se venujete?? Rekre?? Pa Janíík

Jj,jezdíme rekračku,máme tady v okolí docela velkou bandu,tak podnikáme různý akce...A vy? Jezdíte taky někdy směr na Přeštice,Chlumčany...?

3.4.2008 12:12

gianna napsal(a):

Není náhodou Mossy zakoupená od pana Rašky ? Jinak mám plemenného hřebce welsh pony B tak pokud byste chtěla připouštět není problém

3.4.2008 12:27

petrav napsal(a):
Není náhodou Mossy zakoupená od pana Rašky ? Jinak mám plemenného hřebce welsh pony B tak pokud byste chtěla připouštět není problém

Presne tak je od pana Rasky, je nadherna, ale zatim velka divoska. Zatim ji pripoustet nechci, zatim doufam v nejake sportovni a vystavni uspechy , potom mozna miminka:)
jinak Basko je krasny konik

3.4.2008 13:40

janiik napsal(a):
Máma je Markýza Kinská po 250 Burboun a taťka 326 Lokaj s.v.

Oni do těch KK dneska nacpou kde co... a nebo spíš takhle

Tak já se taky přidám, sice jsem bydlela, jezdila a měla ustájeného koníka v Plzni, ale před rokem jsme se přestěhovali do vlastního - na Šumavu. Ale je to také pořád Plzeňský kraj. Přidávám foto mých dvou miláčků - s lysinou 16-ti letý valach A1/1 a bez lysiny 7-mi letá kobyla ČT.
Heduš

4.4.2008 11:12

heduss napsal(a):
Tak já se taky přidám, sice jsem bydlela, jezdila a měla ustájeného koníka v Plzni, ale před rokem jsme se přestěhovali do vlastního - na Šumavu. Ale je to také pořád Plzeňský kraj. Přidávám foto mých dvou miláčků - s lysinou 16-ti letý valach A1/1 a bez lysiny 7-mi letá kobyla ČT.
Heduš

My jsme taky Plzeňáci, přesně Plzeň-sever, Heřmanova Huť

Tady naši mladíci

6.4.2008 20:49

hrosik napsal(a):

Tak to je paráda, že se ti povedlo fórum založit, já jsem se taky snažila podobné založit, ale bohužel NIKDO neodepsal ...
Já jsem z Tachovska, přesně ze Zadního Chodova, respektive, tam máme ranč.. naše webky : www.rancniveas.wz.cz

8.4.2008 19:03

ladybirdinka napsal(a):
Tak to je paráda, že se ti povedlo fórum založit, já jsem se taky snažila podobné založit, ale bohužel NIKDO neodepsal ...
Já jsem z Tachovska, přesně ze Zadního Chodova, respektive, tam máme ranč.. naše webky : www.rancniveas.wz.cz

Přijde mi škoda, aby tohle téma upadlo, tak se ho pokusim oživit, snad se zase někdo chytne ;)

27.4.2008 14:15

ladybirdinka napsal(a):
Přijde mi škoda, aby tohle téma upadlo, tak se ho pokusim oživit, snad se zase někdo chytne ;)

Černošín zdraví všechny příznivce chladnokrevníků. Hvězda + Zlatík.

27.4.2008 14:17

blondy1 napsal(a):
Černošín zdraví všechny příznivce chladnokrevníků. Hvězda + Zlatík.

Ještě Hvězda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík