Středa-zase od den blíže k víkendu :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2008 07:40

Přeji krásné ráno,dnes si odpadl těláček,tak sem si mohla chvilku přispat.Myslela sem,že i dnes mě probudií sluníčko a ono nic :-/ jak u vás?

2.4.2008 07:43

klafus napsal(a):
Přeji krásné ráno,dnes si odpadl těláček,tak sem si mohla chvilku přispat.Myslela sem,že i dnes mě probudií sluníčko a ono nic :-/ jak u vás?

Jo a s kýmpak se dnes uvidím na koních?Kláry,mám pro tebe takový dvě starší bílý deky,tak až se k tomu někdy dokopu,tak ti jě přivezu ke koním a koukneš na ně,jesi by se ti hodily,až budeš rozjíždět tu manufakturu na deky

2.4.2008 07:57

klafus napsal(a):
Jo a s kýmpak se dnes uvidím na koních?Kláry,mám pro tebe takový dvě starší bílý deky,tak až se k tomu někdy dokopu,tak ti jě přivezu ke koním a koukneš na ně,jesi by se ti hodily,až budeš rozjíždět tu manufakturu na deky

Cyklón????

Zdar Babo no jo no snad se k tomu dokopu, času málo povinností spousty...ted je na řadě byt a až se začnu nudit tak se na to vrhnu

2.4.2008 08:01

klawdie napsal(a):
Cyklón????

Zdar Babo no jo no snad se k tomu dokopu, času málo povinností spousty...ted je na řadě byt a až se začnu nudit tak se na to vrhnu

Teda koukám,že po ránu oko tvé již dobře vidí jj to je z dob dávno minulých.No dy´t to jenom,že sem tady o to zakopla v bytě

2.4.2008 08:03

klafus napsal(a):
Teda koukám,že po ránu oko tvé již dobře vidí jj to je z dob dávno minulých.No dy´t to jenom,že sem tady o to zakopla v bytě

Samozřejmě ubytovaní v útulném bytečku je víc než přednější :-)

2.4.2008 08:06

klafus napsal(a):
Samozřejmě ubytovaní v útulném bytečku je víc než přednější :-)

dneska tady jedou samý Klárky bo co

2.4.2008 08:08

rocky napsal(a):

Zdar dívky :-)
koukám jaký maj koníci krásný nový bydlení !!!!!!!!!!! Jste si ty boxy platily samy ???

2.4.2008 08:08

rocky napsal(a):

Jo no,tak po´d taky obhajovat své čestné jméno :-)

2.4.2008 08:10

klafus napsal(a):

Jo vlastně já mám ještě dotaz :-) Kláry dávala jsi na nějaký album ty fotči,jak u nás byla Danny a hrála si se Sábou?

2.4.2008 08:11

klafus napsal(a):

Nene Luci, nestraš!!! To paní majitelka..

2.4.2008 08:11

klafus napsal(a):
Jo vlastně já mám ještě dotaz :-) Kláry dávala jsi na nějaký album ty fotči,jak u nás byla Danny a hrála si se Sábou?

Já mám jen tyto 3

2.4.2008 08:12

rocky napsal(a):

pak mi chcípnul fo´ták

2.4.2008 08:13

rocky napsal(a):

Jinak nevíš ségra něco o Andrejky peněžence?? včera jsme asi do půl jedný dělali to jejich akvárium, pak jsme ještě jeli do Roudničky hledat její peněženku.. pamatuje si naposled že platila ustájení Ivče..Domů jsem dorazila po jedný a šla spát ve dvě mazec, jsem k.o!!

2.4.2008 08:21

rocky napsal(a):
Jinak nevíš ségra něco o Andrejky peněžence?? včera jsme asi do půl jedný dělali to jejich akvárium, pak jsme ještě jeli do Roudničky hledat její peněženku.. pamatuje si naposled že platila ustájení Ivče..Domů jsem dorazila po jedný a šla spát ve dvě mazec, jsem k.o!!

No tak já už musím běžet alespoń na tu 2. hodinu,tak vás tu nechám a přeji příjemný pracovní den Páte.

2.4.2008 08:23

rocky napsal(a):

Zdarec holky,
tak jsem si to včera v Kloko pěkně dala...než jsem vykydala, nakrmila nastlala tak uběhlo dvě hoďky...a to jsem ani jednou nekouřila a jen makala...ale pomohl mi jeden tamější klučina tak to pěkně odsejpalo. Kale jsem nastlala obrovskou postel, cca půl metru slámy po celém boxe a u stěn ještě víc...protože to vypadalo, že bude tato noc porodní...když jsem půstila koně domů tak sebou Kala okamžitě práskla a asi půl hodiny ležela, ani nášup si celej nesežrala, jak byla celej den venku tak jí to dalo asi pěkně zabrat, ale na půl hoďky voraz a pak se futrovala co to šlo. Mno říkala jsem Martě že až půjde z kravína tak ať na ní koukne (cca o půlnoci) a kdyžtak přijedu hlídat...ale Kala je stále celá, takže by to byla stejně zbytečná noc ve stáji...
Lunu jsem neměla šanci trénovat, jen jsem jí v boxe položila na záda dečku a pomalu i sedlo a bylo jí to šumák, tak snad dneska něco spácháme venku.
Taky u vás tak prší? Tady celou noc pršelo a stále prší...já ci zase sluníčko, sakra.

2.4.2008 09:35

haisovad napsal(a):
Zdarec holky,
tak jsem si to včera v Kloko pěkně dala...než jsem vykydala, nakrmila nastlala tak uběhlo dvě hoďky...a to jsem ani jednou nekouřila a jen makala...ale pomohl mi jeden tamější klučina tak to pěkně odsejpalo. Kale jsem nastlala obrovskou postel, cca půl metru slámy po celém boxe a u stěn ještě víc...protože to vypadalo, že bude tato noc porodní...když jsem půstila koně domů tak sebou Kala okamžitě práskla a asi půl hodiny ležela, ani nášup si celej nesežrala, jak byla celej den venku tak jí to dalo asi pěkně zabrat, ale na půl hoďky voraz a pak se futrovala co to šlo. Mno říkala jsem Martě že až půjde z kravína tak ať na ní koukne (cca o půlnoci) a kdyžtak přijedu hlídat...ale Kala je stále celá, takže by to byla stejně zbytečná noc ve stáji...
Lunu jsem neměla šanci trénovat, jen jsem jí v boxe položila na záda dečku a pomalu i sedlo a bylo jí to šumák, tak snad dneska něco spácháme venku.
Taky u vás tak prší? Tady celou noc pršelo a stále prší...já ci zase sluníčko, sakra.

Jéé a já myslela Danny že už rodíte
Dneska u nás už taky prší, hned se mi vstávalo hůř!!!! chjo...
Za chvilku se dobijou baterky a natáhnu new foto ze včerejšího tréninku Jerryka a Grace:)

2.4.2008 09:40

rocky napsal(a):
Jéé a já myslela Danny že už rodíte
Dneska u nás už taky prší, hned se mi vstávalo hůř!!!! chjo...
Za chvilku se dobijou baterky a natáhnu new foto ze včerejšího tréninku Jerryka a Grace:)

Tak uka a nezapomen mi tu hezkou ze předu poslat

2.4.2008 11:09

klawdie napsal(a):
Tak uka a nezapomen mi tu hezkou ze předu poslat

Tak nějaké fotos z tréninku včera

Jerry se s Míšou snažil

2.4.2008 11:10

rocky napsal(a):
Tak nějaké fotos z tréninku včera

Jerry se s Míšou snažil

..

2.4.2008 11:11

rocky napsal(a):
..

někdy to s tou hlavu i přeháněl (jen se ohnal po hmyzu)

2.4.2008 11:11

rocky napsal(a):
někdy to s tou hlavu i přeháněl (jen se ohnal po hmyzu)

a hop

2.4.2008 11:12

rocky napsal(a):
a hop

se mi trochu mázli ty skokový

2.4.2008 11:12

rocky napsal(a):
se mi trochu mázli ty skokový

ještě prďola

2.4.2008 11:13

rocky napsal(a):
ještě prďola

no a Grace opět trpěla na jízdárně..tentokrát jsem stavěla jááá

2.4.2008 11:14

rocky napsal(a):
no a Grace opět trpěla na jízdárně..tentokrát jsem stavěla jááá

pauza na volání

2.4.2008 11:14

rocky napsal(a):
pauza na volání

a hop..

2.4.2008 11:16

rocky napsal(a):
a hop..

a ještě jedna při práci

2.4.2008 11:16

rocky napsal(a):
a ještě jedna při práci

a flákači

2.4.2008 11:20

rocky napsal(a):
a flákači

Jerík super...chlapák se ma taky co ještě rovnat, doma hekal jak odvyknul..no a Sabulák má roupy, všechno ho včera chtělo sežrat

2.4.2008 15:18

klawdie napsal(a):
Jerík super...chlapák se ma taky co ještě rovnat, doma hekal jak odvyknul..no a Sabulák má roupy, všechno ho včera chtělo sežrat

Děvčátka, upaluji směr domov...směr převlíkárn a směr koně...
Tak papa Danny

2.4.2008 15:40

haisovad napsal(a):
Děvčátka, upaluji směr domov...směr převlíkárn a směr koně...
Tak papa Danny

Danulí jsem ti v patách, tak pádím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík