Přeji krásné ráno,dnes si odpadl těláček,tak sem si mohla chvilku přispat.Myslela sem,že i dnes mě probudií sluníčko a ono nic :-/ jak u vás?
klafus
napsal(a):
Přeji krásné ráno,dnes si odpadl těláček,tak sem si mohla chvilku přispat.Myslela sem,že i dnes mě probudií sluníčko a ono nic :-/ jak u vás?
Jo a s kýmpak se dnes uvidím na koních?Kláry,mám pro tebe takový dvě starší bílý deky,tak až se k tomu někdy dokopu,tak ti jě přivezu ke koním a koukneš na ně,jesi by se ti hodily,až budeš rozjíždět tu manufakturu na deky
klafus
napsal(a):
Jo a s kýmpak se dnes uvidím na koních?Kláry,mám pro tebe takový dvě starší bílý deky,tak až se k tomu někdy dokopu,tak ti jě přivezu ke koním a koukneš na ně,jesi by se ti hodily,až budeš rozjíždět tu manufakturu na deky
Cyklón????
Zdar Babo no jo no snad se k tomu dokopu, času málo povinností spousty...ted je na řadě byt a až se začnu nudit tak se na to vrhnu
klawdie
napsal(a):
Cyklón????
Zdar Babo no jo no snad se k tomu dokopu, času málo povinností spousty...ted je na řadě byt a až se začnu nudit tak se na to vrhnu
Teda koukám,že po ránu oko tvé již dobře vidí jj to je z dob dávno minulých.No dy´t to jenom,že sem tady o to zakopla v bytě
klafus
napsal(a):
Samozřejmě ubytovaní v útulném bytečku je víc než přednější :-)
dneska tady jedou samý Klárky bo co
rocky
napsal(a):
dneska tady jedou samý Klárky bo co
Jo no,tak po´d taky obhajovat své čestné jméno :-)
klafus
napsal(a):
Jo no,tak po´d taky obhajovat své čestné jméno :-)
Jo vlastně já mám ještě dotaz :-) Kláry dávala jsi na nějaký album ty fotči,jak u nás byla Danny a hrála si se Sábou?
klafus
napsal(a):
Jo vlastně já mám ještě dotaz :-) Kláry dávala jsi na nějaký album ty fotči,jak u nás byla Danny a hrála si se Sábou?
Já mám jen tyto 3
rocky
napsal(a):
Nene Luci, nestraš!!! To paní majitelka..
pak mi chcípnul fo´ták
rocky
napsal(a):
Nene Luci, nestraš!!! To paní majitelka..
Jinak nevíš ségra něco o Andrejky peněžence?? včera jsme asi do půl jedný dělali to jejich akvárium, pak jsme ještě jeli do Roudničky hledat její peněženku.. pamatuje si naposled že platila ustájení Ivče..Domů jsem dorazila po jedný a šla spát ve dvě
mazec, jsem k.o!!
rocky
napsal(a):
Jinak nevíš ségra něco o Andrejky peněžence?? včera jsme asi do půl jedný dělali to jejich akvárium, pak jsme ještě jeli do Roudničky hledat její peněženku.. pamatuje si naposled že platila ustájení Ivče..Domů jsem dorazila po jedný a šla spát ve dvě
mazec, jsem k.o!!
No tak já už musím běžet alespoń na tu 2. hodinu,tak vás tu nechám a přeji příjemný pracovní den Páte.
rocky
napsal(a):
mazec, jsem k.o!!
Zdarec holky,
tak jsem si to včera v Kloko pěkně dala...než jsem vykydala, nakrmila nastlala tak uběhlo dvě hoďky...a to jsem ani jednou nekouřila a jen makala...ale pomohl mi jeden tamější klučina tak to pěkně odsejpalo. Kale jsem nastlala obrovskou postel, cca půl metru slámy po celém boxe a u stěn ještě víc...protože to vypadalo, že bude tato noc porodní...když jsem půstila koně domů tak sebou Kala okamžitě práskla a asi půl hodiny ležela, ani nášup si celej nesežrala, jak byla celej den venku tak jí to dalo asi pěkně zabrat, ale na půl hoďky voraz a pak se futrovala co to šlo. Mno říkala jsem Martě že až půjde z kravína tak ať na ní koukne (cca o půlnoci) a kdyžtak přijedu hlídat...ale Kala je stále celá, takže by to byla stejně zbytečná noc ve stáji...
Lunu jsem neměla šanci trénovat, jen jsem jí v boxe položila na záda dečku a pomalu i sedlo a bylo jí to šumák, tak snad dneska něco spácháme venku.
Taky u vás tak prší? Tady celou noc pršelo a stále prší...já ci zase sluníčko, sakra.
haisovad
napsal(a):
Zdarec holky,
tak jsem si to včera v Kloko pěkně dala...než jsem vykydala, nakrmila nastlala tak uběhlo dvě hoďky...a to jsem ani jednou nekouřila a jen makala...ale pomohl mi jeden tamější klučina tak to pěkně odsejpalo. Kale jsem nastlala obrovskou postel, cca půl metru slámy po celém boxe a u stěn ještě víc...protože to vypadalo, že bude tato noc porodní...když jsem půstila koně domů tak sebou Kala okamžitě práskla a asi půl hodiny ležela, ani nášup si celej nesežrala, jak byla celej den venku tak jí to dalo asi pěkně zabrat, ale na půl hoďky voraz a pak se futrovala co to šlo. Mno říkala jsem Martě že až půjde z kravína tak ať na ní koukne (cca o půlnoci) a kdyžtak přijedu hlídat...ale Kala je stále celá, takže by to byla stejně zbytečná noc ve stáji...
Lunu jsem neměla šanci trénovat, jen jsem jí v boxe položila na záda dečku a pomalu i sedlo a bylo jí to šumák, tak snad dneska něco spácháme venku.
Taky u vás tak prší? Tady celou noc pršelo a stále prší...já ci zase sluníčko, sakra.
Jéé a já myslela Danny že už rodíte
Dneska u nás už taky prší, hned se mi vstávalo hůř!!!! chjo...
Za chvilku se dobijou baterky a natáhnu new foto ze včerejšího tréninku Jerryka a Grace:)
klawdie
napsal(a):
Tak uka a nezapomen mi tu hezkou ze předu poslat
Tak nějaké fotos z tréninku včera
Jerry se s Míšou snažil
rocky
napsal(a):
Tak nějaké fotos z tréninku včera
Jerry se s Míšou snažil
..
rocky
napsal(a):
..
někdy to s tou hlavu i přeháněl (jen se ohnal po hmyzu
)
rocky
napsal(a):
někdy to s tou hlavu i přeháněl (jen se ohnal po hmyzu
)
a hop
rocky
napsal(a):
ještě prďola
no a Grace opět trpěla na jízdárně..tentokrát jsem stavěla jááá
rocky
napsal(a):
no a Grace opět trpěla na jízdárně..tentokrát jsem stavěla jááá
pauza na volání
rocky
napsal(a):
a flákači
Jerík super...chlapák se ma taky co ještě rovnat, doma hekal jak odvyknul..no a Sabulák má roupy, všechno ho včera chtělo sežrat
haisovad
napsal(a):
Děvčátka, upaluji směr domov...směr převlíkárn a směr koně...
Tak papa Danny
Danulí jsem ti v patách, tak pádím...