Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2008 11:52

avecaesar napsal(a):
Shiva kouká jak maminka mazlí prdelku

2.4.2008 12:31

avecaesar napsal(a):

no udidlo mám asi těch 12,5 ale teď si nejsem jistá. Prostě jsem vzala to nejmenší a moc to neřešila. Trenérka mi řekla, že to mít může, tak hotovo :-)).
No už vážně mám absťák po ježdění, tak jsem si říkala, že už využiju nabídku a koně si pujčím. Ale teď zas bude malá slečna, tak to asi budu mít jiné starosti .

2.4.2008 12:42

luckai napsal(a):
no udidlo mám asi těch 12,5 ale teď si nejsem jistá. Prostě jsem vzala to nejmenší a moc to neřešila. Trenérka mi řekla, že to mít může, tak hotovo :-)).
No už vážně mám absťák po ježdění, tak jsem si říkala, že už využiju nabídku a koně si pujčím. Ale teď zas bude malá slečna, tak to asi budu mít jiné starosti .

Jééé, kde jsou doby, kdy byla Usinka takové miminko!

Tady vám hodím jeden dostih ...to hnědé vepředu je kámoš Athos (hucul x ČT) a vzadu to bílé asi poznáte, že....

Athosek běží a Usa dotahuje s přehledem

2.4.2008 12:42

lucky napsal(a):
Jééé, kde jsou doby, kdy byla Usinka takové miminko!

Tady vám hodím jeden dostih ...to hnědé vepředu je kámoš Athos (hucul x ČT) a vzadu to bílé asi poznáte, že....

Athosek běží a Usa dotahuje s přehledem

Athosek se nasírá, že ho předhání

2.4.2008 12:43

lucky napsal(a):
Athosek se nasírá, že ho předhání

Athosek je dost nasraný a Usa letí prostě dál vzduchem

2.4.2008 12:44

lucky napsal(a):
Athosek je dost nasraný a Usa letí prostě dál vzduchem

Atík nestíhá, Usidlo si to letí dál

2.4.2008 13:37

lucky napsal(a):
Atík nestíhá, Usidlo si to letí dál

je to moc pěkné, a znám to z domova. Když se do toho Habib opře, tak Sihaska nestíhá a jen ho kouše do prdelky. Ale když jdou pod sedlem do kopce, to zas nestíhá Habísek a Sihaska si šlape s přehledem ve předu.
Vlaďka

2.4.2008 14:32

vs napsal(a):
je to moc pěkné, a znám to z domova. Když se do toho Habib opře, tak Sihaska nestíhá a jen ho kouše do prdelky. Ale když jdou pod sedlem do kopce, to zas nestíhá Habísek a Sihaska si šlape s přehledem ve předu.
Vlaďka

JO, Athosek byl vždycky na prášky, že se tak moc snaží a to letadlo ho stejně předběhne..nejradši by ji kousnul vzteky do zadku Usa jak to rozjede, tak s Atíkem dělají rádi dostihy. Bettyna jim nestíhá vůbec. Atík se aspoň snaží

ale na vyjížďky jezdíme Usa a huculka Betty a ta je zase na prášky, že je taky pozadu. Někdy se hoodně snaží, když je na nějaký úsek pustíme pořádně, ale Usa běží celkem bez námahy a Betty valí co to dá...včera u toho chrochtala jako pašík a Usa koukala, jestli za ní jako padne či co? Ale jinak Usidlo taky ještě nemá tu správnou kondici. Taky má po chvíli dost .

3.4.2008 09:11

lucky napsal(a):
JO, Athosek byl vždycky na prášky, že se tak moc snaží a to letadlo ho stejně předběhne..nejradši by ji kousnul vzteky do zadku Usa jak to rozjede, tak s Atíkem dělají rádi dostihy. Bettyna jim nestíhá vůbec. Atík se aspoň snaží

ale na vyjížďky jezdíme Usa a huculka Betty a ta je zase na prášky, že je taky pozadu. Někdy se hoodně snaží, když je na nějaký úsek pustíme pořádně, ale Usa běží celkem bez námahy a Betty valí co to dá...včera u toho chrochtala jako pašík a Usa koukala, jestli za ní jako padne či co? Ale jinak Usidlo taky ještě nemá tu správnou kondici. Taky má po chvíli dost .

Máme nové fotečky na stránkách, fotila Lucka Foltýnová: http://www.fahtim.estranky.cz/

3.4.2008 09:15

fahtim napsal(a):
Máme nové fotečky na stránkách, fotila Lucka Foltýnová: http://www.fahtim.estranky.cz/

Kouknu!!! Už jdu na to!!!

3.4.2008 09:30

lucky napsal(a):
Kouknu!!! Už jdu na to!!!

Něco Vám sem přihodím

3.4.2008 09:31

blanche napsal(a):
Něco Vám sem přihodím

3.4.2008 09:32

blanche napsal(a):

Je to hřebec, co předváděli v Lysé na Jaru s koňmi ...
Jméno jsem zapomněla

3.4.2008 10:28

blanche napsal(a):
Je to hřebec, co předváděli v Lysé na Jaru s koňmi ...
Jméno jsem zapomněla

Ahoj holky, kde sme všechny?

3.4.2008 10:32

avecaesar napsal(a):

já sem tadýýýý

3.4.2008 10:34

avecaesar napsal(a):
já sem tadýýýý

a proč né na icq ty můro

3.4.2008 11:06

sabina napsal(a):
a proč né na icq ty můro

Já jsem taky tadýýýýý

3.4.2008 11:16

lucky napsal(a):
Já jsem taky tadýýýýý

tak co udítka..povedlo se?

3.4.2008 11:23

sabina napsal(a):
tak co udítka..povedlo se?

NO, zatím ne, ale možná budou. Známý má lidičky v USA, kteří mu budou nyní něco posílat, věčně mu posílají nějaké věci, takže se mi juknou na ta udidla, a jestli seženou, pošlou...dostali obrázky co asi a dokonce link na jedny stránky..no prostě se uvidí.

3.4.2008 11:27

fahtim napsal(a):

Ahojte,

Jitko, pěkné stránky, fakt Líbí se mi článek "Než vyrazíme na závody". Povedené "Je také smutnou pravdou, že žádné auto není tak veliké, aby se do něj vešly všechny věci, které na závod potřebujete a závod od závodu se auto zmenšuje. Když se vám nakonec podaří všechny potřebné věci do auta nacpat, nevejdou se vám tam wrangleři."

To mi přípomíná "naše arabské" stránky. Naštěstí teď na to nemám moc čas, ale trochu semi zastesklo, člověka to nutilo, aby se vzdělával... Pan Lacina se od té doby neozval, tak jsem mu vřera napsala, zda na nás nezapomněl... hmm...

Blanche, pěkné fotečky. Jako vždy...

Já se chystám na víkend do Habrovan, tak snad se mi podaří něco nafotit. Ale teď se zase přisocím s ne-arabem. Ale je to miláček (foto z pondělka, tuším...)

3.4.2008 11:54

avecaesar napsal(a):

ze zimního focení
Dawla, foto tereza Huclová

3.4.2008 11:56

avecaesar napsal(a):

Duchess, foto Tereza Huclová

3.4.2008 11:57

avecaesar napsal(a):

naše huculka Bahísa, foto Tereza Huclová

3.4.2008 11:58

avecaesar napsal(a):

a komediant Ghazal, foto Tereza Huclová

3.4.2008 12:09

avecaesar napsal(a):

Ahoj holky, ja jsem taky tady, bohuzel jeste v praci, tak nemam k dispozici zadne fotky, ale odpoledne sem hodim svuj novy prirustek:)))

3.4.2008 12:31

gianna napsal(a):
Ahoj holky, ja jsem taky tady, bohuzel jeste v praci, tak nemam k dispozici zadne fotky, ale odpoledne sem hodim svuj novy prirustek:)))

Fotky moc hezké..teda koně Bahíska přece není žádný huculek, však ona se vyloukne, až shodí kožíšek.
JInak Šárko, gratuluji k prvnímu úspěchu na výstavě s pejskem. A určitě jsem zvědavá na ten přírůstek.

3.4.2008 13:41

ms napsal(a):
a komediant Ghazal, foto Tereza Huclová

Ahoj, jsi si jistá, že Ghazal nedělal vysokou drezuru?
A kdy se zjevíš u nás na treninku?

Vlaďka

3.4.2008 18:37

lucky napsal(a):
Fotky moc hezké..teda koně Bahíska přece není žádný huculek, však ona se vyloukne, až shodí kožíšek.
JInak Šárko, gratuluji k prvnímu úspěchu na výstavě s pejskem. A určitě jsem zvědavá na ten přírůstek.

Tak tady je muj novy polad:)))

3.4.2008 18:39

gianna napsal(a):
Tak tady je muj novy polad:)))

víc víc

3.4.2008 19:11

sabina napsal(a):
víc víc

tak tady jeste - mechová princezna Mossy

3.4.2008 19:18

gianna napsal(a):
tak tady jeste - mechová princezna Mossy

Jůůů, to je zlatíčko! ...víc, víc, ...heště foto! Info, vše!

3.4.2008 19:30

lucky napsal(a):
Jůůů, to je zlatíčko! ...víc, víc, ...heště foto! Info, vše!

Nejak jsem se zamilovala do welshiku, takze tohle je velmi nadejna kobylka typu "B", exterierove je na tom moc dobre (jen trochu mohutnejsi), ale hlavicku ma jako miniarabek. Zrejme si ji necham na chov, ale to jeste uvidime, podle toho jak se predvede ve sportu:)) Zatim je uplne divoka, takze nas ceka plno prace..

3.4.2008 19:45

gianna napsal(a):
Nejak jsem se zamilovala do welshiku, takze tohle je velmi nadejna kobylka typu "B", exterierove je na tom moc dobre (jen trochu mohutnejsi), ale hlavicku ma jako miniarabek. Zrejme si ji necham na chov, ale to jeste uvidime, podle toho jak se predvede ve sportu:)) Zatim je uplne divoka, takze nas ceka plno prace..

Je krásná! Určitě s ní odvedeš dobrou práci. Já poníky mám moc ráda, přímo je zbož'nuji. Velšáci se mi hrozně vždy líbili právě že jsou jako menší arábci a taky nějak mě fascinují minikoníci, co vypadají jako pidi arábci..jsem asi úchylná

tady mini a arab ....no to by se mi jednou líbilo...možná, jestli vše vyjde, bych za rok, dva taky mohla mít doma takového prcka k Use...ale to musí vyjít pastvina..zatím si to dovolit nemohu a tak Usa chodí alespoň pást se s jinými koníky...no a Čipo je taky pidi "arab"

3.4.2008 19:46

lucky napsal(a):
Je krásná! Určitě s ní odvedeš dobrou práci. Já poníky mám moc ráda, přímo je zbož'nuji. Velšáci se mi hrozně vždy líbili právě že jsou jako menší arábci a taky nějak mě fascinují minikoníci, co vypadají jako pidi arábci..jsem asi úchylná

tady mini a arab ....no to by se mi jednou líbilo...možná, jestli vše vyjde, bych za rok, dva taky mohla mít doma takového prcka k Use...ale to musí vyjít pastvina..zatím si to dovolit nemohu a tak Usa chodí alespoň pást se s jinými koníky...no a Čipo je taky pidi "arab"

..a taky se mi moooc líbí zbarvení appaloos..teda jak které

3.4.2008 20:34

lucky napsal(a):
..a taky se mi moooc líbí zbarvení appaloos..teda jak které

Ahoj ženský,máte už nějaký pěkný jarní fotky?Těším se na to celej rok

3.4.2008 20:37

haydee napsal(a):
Ahoj ženský,máte už nějaký pěkný jarní fotky?Těším se na to celej rok

NO, moc ani ne...ono to jaro ještě moc není a koně mám momentálně samá díra, pelichajícího a navíc říjícího
Jaro tady moc ještě není...

3.4.2008 21:13

lucky napsal(a):
NO, moc ani ne...ono to jaro ještě moc není a koně mám momentálně samá díra, pelichajícího a navíc říjícího
Jaro tady moc ještě není...

No u nás už se začíná trošičku zelenat.Rostou už pupeny, pampelišky už nám taky povyrůstaj.Je fakt, že já to vnímám asi úplně jinak než jiní, protože jsem na jaro vždycky děsně nadržená .Ale příští týden už určitě vykvetou všechny třešně, to bude zas nádhera!!!

3.4.2008 21:16

haydee napsal(a):
No u nás už se začíná trošičku zelenat.Rostou už pupeny, pampelišky už nám taky povyrůstaj.Je fakt, že já to vnímám asi úplně jinak než jiní, protože jsem na jaro vždycky děsně nadržená .Ale příští týden už určitě vykvetou všechny třešně, to bude zas nádhera!!!

příští týden se má opět ochladit...tak nevim nevim ty třešně

3.4.2008 22:12

sabina napsal(a):
příští týden se má opět ochladit...tak nevim nevim ty třešně

Já dneska natrhala fialky a ještě teď ve vázičce kráásně voní
Sem tam kvetou zlaté deště , ale jinak nějaké pampelišky nebo stromy, to tady ani náhodou!

3.4.2008 22:23

lucky napsal(a):
Já dneska natrhala fialky a ještě teď ve vázičce kráásně voní
Sem tam kvetou zlaté deště , ale jinak nějaké pampelišky nebo stromy, to tady ani náhodou!

Nechci tvrdit že tady něco nějak kvete,ale rozhodně se zazalenalo .Zaseté obilí poporostlo,a tak..V Praze už zlaté deště kvetou ve velkém,ale tam jsou jiné teploty než mimo.

3.4.2008 22:31

haydee napsal(a):
Nechci tvrdit že tady něco nějak kvete,ale rozhodně se zazalenalo .Zaseté obilí poporostlo,a tak..V Praze už zlaté deště kvetou ve velkém,ale tam jsou jiné teploty než mimo.

No, tady tráva už taky roste, to jo, ale ty zlaté deště kvetou trochu...jak jsme byli na Jižní Moravě, tak tam už kvetly v plném proudu, ale tady v Beskydech..nic moc ještě.

tohle je z loňska

3.4.2008 22:33

lucky napsal(a):
No, tady tráva už taky roste, to jo, ale ty zlaté deště kvetou trochu...jak jsme byli na Jižní Moravě, tak tam už kvetly v plném proudu, ale tady v Beskydech..nic moc ještě.

tohle je z loňska

Jj morava to je alespoň kout země...řikám...že je to tu nej...ale ráda bych do hor

4.4.2008 09:13

sabina napsal(a):
Jj morava to je alespoň kout země...řikám...že je to tu nej...ale ráda bych do hor

NO, já bych bez hor nebyla. Navíc my jsme tak docela dobře umístěni, že jsme na začátku Beskyd, takže tady v pohodě najdeš i rovinku a pak kopečky. Takže super na trénink, pro koně, je tady krásné prostřědí.

Tady za řeku chodím s Usou na velké louky, které jsou rovinka a Usa se tam vyřádí, taky se tam dobře jezdí

4.4.2008 09:20

lucky napsal(a):
NO, já bych bez hor nebyla. Navíc my jsme tak docela dobře umístěni, že jsme na začátku Beskyd, takže tady v pohodě najdeš i rovinku a pak kopečky. Takže super na trénink, pro koně, je tady krásné prostřědí.

Tady za řeku chodím s Usou na velké louky, které jsou rovinka a Usa se tam vyřádí, taky se tam dobře jezdí

Kolem řeky Ostravice se krásně jezdí

No a bydlíme pod nejmenší horou Beskyd a kousek máem Ondřejník a vidíme na Lysou Horu atd. ...
Bez kopců si to nedovedu představit, takové ty nekonečné roviny jako v jiných částech naší země mě deptají...brrr....

4.4.2008 09:22

lucky napsal(a):
Kolem řeky Ostravice se krásně jezdí

No a bydlíme pod nejmenší horou Beskyd a kousek máem Ondřejník a vidíme na Lysou Horu atd. ...
Bez kopců si to nedovedu představit, takové ty nekonečné roviny jako v jiných částech naší země mě deptají...brrr....

4.4.2008 09:25

lucky napsal(a):

Usa se na kopcích vyřádí ..tohle je rok a půl staré..

4.4.2008 11:00

vs napsal(a):
Ahoj, jsi si jistá, že Ghazal nedělal vysokou drezuru?
A kdy se zjevíš u nás na treninku?

Vlaďka

No jen tak asi nepřijedu.
Watana teď moc nejezdím, jezdí ho spíš Míša (dítě skoromoje), chtěla jsem je vzít do Rakvic na KP vyjezdit body a 18.5. za ZZVJ-E, ale hřebec během týdne otočil ze spořádaného koně na tupé hovado, které mi původně přijelo, takže je mi jasné, že ho dítě na závodech mezi koňma neujezdí... na ZZVJ snad jo, tam bude sama v hale. Předevčírem jsem si na něm prokousla ret, když (mimo jiné) na zadních ještě hodil hlavou a teď mě bolí vnitřní stehenní svaly jak začátečníka...Přemýšlím, že jestli se zas nesrovná, tak ho naložím a odvezu zpátky majiteli...

4.4.2008 12:56

lucky napsal(a):
Usa se na kopcích vyřádí ..tohle je rok a půl staré..

Jaro? Kde? U náš před týdnem bylo více sněhu, než za poslední dva roky... Zrovna, když čakám na jaro abych mohla přivézt prcka...

Tak jsem se zapojila do jedné z vedlejších debat, a zjistila jsem, že na to fakt nemám... Tak doufám, že vy na mne budete hodnější Budu totiž poučovat
Jsem se nevím proč rozhodla, že články "Jezdectví pro vzdělance" jsou i pro mne, a že teda si je jako přečtu A jsou fakt mazec ! ač se mezi vzdělance nepočítám (mezi ty koňské už vůbec ne...)
No, prostě tam bylo pár myšlenek, které mne zaujaly...
Něco pro Lester a ježdění na obnosku (nevím, zda to bude k něčemu, ale je to takové nakopnutí k hledání dalších informací... )
"Kromě jednoduchého anglického nánosníku může být v přípravě koně užitečný i honnoverský nánosník s nosním řemínkem nepatrně nad úrovní udítka lomeného stihla. Tím, že převádí působení otěže na péro nosní kosti, nahrazuje obnosek, na němž začínali své remonty jezdit staří mistři."

Něco o jezdcích:
"Jezdce by dříve nenapadlo mrzačit si štíhlé a dlouhé lýtkové svaly cyslistikou jako doplňkovým sportem.
...
Kdybych si měl vybírat jezdce, jako si vybírám koněm chci štíhlou postavu s dlouhýma nohama. Chybějící štíhlost později tolik nevadí, pokud jsme se štíhlí a mrštní v mládí naučili jezdeckému řemeslu. Krátké nohy jsou vážným omezením jezdeckých možností."

Hmm, to se svou malou tlustou postavou a s ježděním ke koním na kole můžu rovnou zabalit...

Jinak pan Záliš je fakt i vtipný :-)) Třeba:
"Hlava je cennou součástí jezdce a na její stálou ochranu moc nemyslíme. Kdysi se na mne převrátil kůň, se kterým se utrhl břeh při sestupování do řeky. Při vstávání se mi postavil ze strany na hlavu. Bylo příjemné, že jsem měl přilbu."

A něco o arabech :
"V našich poměrech je kůň považován za plaché zvíře. Zdaleka tomu tak být nemusí. Pokud uhodíte skutečného pouštního asilního arabského koně, který vyrostl bez podobné zkušenosti, dostaví se nejdříve moment nelíčeného překvapení, potom nával zuřivosti jako odpověď na dosud nepoznané ponížení."

No, je tu spousta dalších fakt zajímavých rad a zkušeností a tak vůbec, omlouvám se, že to sem tahám, asi jsem objevila Ameriku... Ale mám z ní radost :-) A neodpoustím si ještě kousek, tak trochu o tom, že "dobrá koňařina" a horsemanship jsou v základě to samé ;-)

"Můj kůň vůbec nemusí dělat to, co já chci. Může si dělat to, co chce on sám, ale chtít musí to, co chci já. Přimět ho násilím nelze. "

Končím. Peace.

4.4.2008 13:18

janele napsal(a):
Jaro? Kde? U náš před týdnem bylo více sněhu, než za poslední dva roky... Zrovna, když čakám na jaro abych mohla přivézt prcka...

Tak jsem se zapojila do jedné z vedlejších debat, a zjistila jsem, že na to fakt nemám... Tak doufám, že vy na mne budete hodnější Budu totiž poučovat
Jsem se nevím proč rozhodla, že články "Jezdectví pro vzdělance" jsou i pro mne, a že teda si je jako přečtu A jsou fakt mazec ! ač se mezi vzdělance nepočítám (mezi ty koňské už vůbec ne...)
No, prostě tam bylo pár myšlenek, které mne zaujaly...
Něco pro Lester a ježdění na obnosku (nevím, zda to bude k něčemu, ale je to takové nakopnutí k hledání dalších informací... )
"Kromě jednoduchého anglického nánosníku může být v přípravě koně užitečný i honnoverský nánosník s nosním řemínkem nepatrně nad úrovní udítka lomeného stihla. Tím, že převádí působení otěže na péro nosní kosti, nahrazuje obnosek, na němž začínali své remonty jezdit staří mistři."

Něco o jezdcích:
"Jezdce by dříve nenapadlo mrzačit si štíhlé a dlouhé lýtkové svaly cyslistikou jako doplňkovým sportem.
...
Kdybych si měl vybírat jezdce, jako si vybírám koněm chci štíhlou postavu s dlouhýma nohama. Chybějící štíhlost později tolik nevadí, pokud jsme se štíhlí a mrštní v mládí naučili jezdeckému řemeslu. Krátké nohy jsou vážným omezením jezdeckých možností."

Hmm, to se svou malou tlustou postavou a s ježděním ke koním na kole můžu rovnou zabalit...

Jinak pan Záliš je fakt i vtipný :-)) Třeba:
"Hlava je cennou součástí jezdce a na její stálou ochranu moc nemyslíme. Kdysi se na mne převrátil kůň, se kterým se utrhl břeh při sestupování do řeky. Při vstávání se mi postavil ze strany na hlavu. Bylo příjemné, že jsem měl přilbu."

A něco o arabech :
"V našich poměrech je kůň považován za plaché zvíře. Zdaleka tomu tak být nemusí. Pokud uhodíte skutečného pouštního asilního arabského koně, který vyrostl bez podobné zkušenosti, dostaví se nejdříve moment nelíčeného překvapení, potom nával zuřivosti jako odpověď na dosud nepoznané ponížení."

No, je tu spousta dalších fakt zajímavých rad a zkušeností a tak vůbec, omlouvám se, že to sem tahám, asi jsem objevila Ameriku... Ale mám z ní radost :-) A neodpoustím si ještě kousek, tak trochu o tom, že "dobrá koňařina" a horsemanship jsou v základě to samé ;-)

"Můj kůň vůbec nemusí dělat to, co já chci. Může si dělat to, co chce on sám, ale chtít musí to, co chci já. Přimět ho násilím nelze. "

Končím. Peace.

Janíííí, ani nevíš, jak jsem se nasmála u toho kousku čtaní...fakt fajn, myslím že mi tady jsme normální a dokážeme si v klidu poradit, upozornit na něco, co děláme špatně atd.... nemyslíte holky,

4.4.2008 13:32

ms napsal(a):
No jen tak asi nepřijedu.
Watana teď moc nejezdím, jezdí ho spíš Míša (dítě skoromoje), chtěla jsem je vzít do Rakvic na KP vyjezdit body a 18.5. za ZZVJ-E, ale hřebec během týdne otočil ze spořádaného koně na tupé hovado, které mi původně přijelo, takže je mi jasné, že ho dítě na závodech mezi koňma neujezdí... na ZZVJ snad jo, tam bude sama v hale. Předevčírem jsem si na něm prokousla ret, když (mimo jiné) na zadních ještě hodil hlavou a teď mě bolí vnitřní stehenní svaly jak začátečníka...Přemýšlím, že jestli se zas nesrovná, tak ho naložím a odvezu zpátky majiteli...

:-( to je blbé - vložila jsi do něj hodně práce. No jo, tak časem přijedem s Habibem a Sihaskou k tobě - máš radost viď?
Vlaďka

6.4.2008 12:50

vs napsal(a):
:-( to je blbé - vložila jsi do něj hodně práce. No jo, tak časem přijedem s Habibem a Sihaskou k tobě - máš radost viď?
Vlaďka

ahojky holky, tak jsem konecna zas na chvili mezi vama, nejde nam tu poradne net
tak vam poslu fotecky staji a tak

Marino, jak pak se ma Satinka? zabrezly holky? doufam, ze jo

6.4.2008 12:52

klarusa napsal(a):
ahojky holky, tak jsem konecna zas na chvili mezi vama, nejde nam tu poradne net

to je jedna ze dvou staji, tady jsou sokromi konici, a druha je tato:

6.4.2008 12:53

klarusa napsal(a):
to je jedna ze dvou staji, tady jsou sokromi konici, a druha je tato:

a tady je me pracovni misto, pod solarkem a ve sprchaci

6.4.2008 12:54

klarusa napsal(a):
a tady je me pracovni misto, pod solarkem a ve sprchaci

a v takovehle hale lonzuju

6.4.2008 12:55

klarusa napsal(a):
a v takovehle hale lonzuju

konik pod solarkem, az prijedu zpet do cr,tak budu jak cernoch travim osm az devet hodin pod timhle strojem

6.4.2008 12:56

klarusa napsal(a):

Páni, to jsou krááásné stáje, to jo! Ale abych se přiznala, mám radši venkovní boxy. Mě tyhle uzavřené stáje připadají dost divné prostředí pro koně.. I když, kdyby tam byli jen na noc, tak proč ne, ale jinak...

6.4.2008 12:59

lucky napsal(a):
Páni, to jsou krááásné stáje, to jo! Ale abych se přiznala, mám radši venkovní boxy. Mě tyhle uzavřené stáje připadají dost divné prostředí pro koně.. I když, kdyby tam byli jen na noc, tak proč ne, ale jinak...

no tak to tu nehrozi, jsou tak pulhodiny v kolotoci, a pak tak pul hodiny pod solarkem a pul hodky v hale, kdyz je vemes ven olonzovat, a ne do haly, tak jsou cely hotovy, a delas silenej bordel, frkaj, hruza je pak udrzet
tady nejvetsi konik ze staje. holcina ma zhruba 168cm

6.4.2008 13:01

klarusa napsal(a):
no tak to tu nehrozi, jsou tak pulhodiny v kolotoci, a pak tak pul hodiny pod solarkem a pul hodky v hale, kdyz je vemes ven olonzovat, a ne do haly, tak jsou cely hotovy, a delas silenej bordel, frkaj, hruza je pak udrzet
tady nejvetsi konik ze staje. holcina ma zhruba 168cm

tady je tabule kde se rano pise co kterej kun dela, a v tom domecku, to je ve vnitr ve staji office alias pracovna majitele

6.4.2008 13:04

klarusa napsal(a):
tady je tabule kde se rano pise co kterej kun dela, a v tom domecku, to je ve vnitr ve staji office alias pracovna majitele

a tady nejmensi, je to ponik, a rikame mu Little shit, je to peknej hajzlik, ale mam ho z tech koni tady nejradeji, anglickej jezdec co tu je Richard, tak ho ani nejezdi, protoze jak rika, je to srac, no tak uvidime, rika, ze je to muj novy kamarad, tak jestli ho chci jezdit, tak jsem rikala, ze jestli nevadi, kdyz budu vic jezdit podlahu nez jeho, ze klidne, protoze co on dela na lonzi, no fakt kun na rodea

6.4.2008 20:35

klarusa napsal(a):
a tady nejmensi, je to ponik, a rikame mu Little shit, je to peknej hajzlik, ale mam ho z tech koni tady nejradeji, anglickej jezdec co tu je Richard, tak ho ani nejezdi, protoze jak rika, je to srac, no tak uvidime, rika, ze je to muj novy kamarad, tak jestli ho chci jezdit, tak jsem rikala, ze jestli nevadi, kdyz budu vic jezdit podlahu nez jeho, ze klidne, protoze co on dela na lonzi, no fakt kun na rodea

Klári, máš to tam moc pěkné :-))

Jinak já taky přidávám jednu fotečku novorozeněte. Na svět se koukla první Naďulova dceruška

6.4.2008 22:22

lesterka napsal(a):
Klári, máš to tam moc pěkné :-))

Jinak já taky přidávám jednu fotečku novorozeněte. Na svět se koukla první Naďulova dceruška

To je krásné miminko!

7.4.2008 08:20

lucky napsal(a):
To je krásné miminko!

jj je to krásná slečna.

7.4.2008 11:55

klarusa napsal(a):

Kláro, fakt pěkné :-) Njn, trochu jiná levl :-))

Já Vás teď také zahltím fotkama, jsem byla na víkend v Habrovanech A ještě mi ti nešťastníci půjčili foťák, takže plná karta, vybité baterky a spousta fotek jednoho ryzáčka Jen mne mrzí, že mi došly baterky než jsem stihla vyfotit tři nové hřebce, co pan Reichman dovezl z Norska, zrovna tuto sobotu. Jednoho plemenníka, kdyb měl někdo zájem. A jednoho vítěze Evropského šampioátu rok po Shamirovi Ještě, že dorazila Lenka, tak prý večer dodá fotky

No, a pak jsem se byla podívat u Leni a Nadyho. Je to fakt fešák, o moc hezčí než na fotkách Fakt broučínek :-) a maj i moc pěknou stáj, tak doufám, že se tam Lence bude líbit i nadále ;)

A teď už série ala Sirius :-)))

7.4.2008 11:55

janele napsal(a):
Kláro, fakt pěkné :-) Njn, trochu jiná levl :-))

Já Vás teď také zahltím fotkama, jsem byla na víkend v Habrovanech A ještě mi ti nešťastníci půjčili foťák, takže plná karta, vybité baterky a spousta fotek jednoho ryzáčka Jen mne mrzí, že mi došly baterky než jsem stihla vyfotit tři nové hřebce, co pan Reichman dovezl z Norska, zrovna tuto sobotu. Jednoho plemenníka, kdyb měl někdo zájem. A jednoho vítěze Evropského šampioátu rok po Shamirovi Ještě, že dorazila Lenka, tak prý večer dodá fotky

No, a pak jsem se byla podívat u Leni a Nadyho. Je to fakt fešák, o moc hezčí než na fotkách Fakt broučínek :-) a maj i moc pěknou stáj, tak doufám, že se tam Lence bude líbit i nadále ;)

A teď už série ala Sirius :-)))

detail

7.4.2008 11:56

janele napsal(a):
detail

To krásné rezavé vlevo je Sirius, ta obludka vpravo su já, pro ty co neznaj

7.4.2008 11:59

janele napsal(a):
To krásné rezavé vlevo je Sirius, ta obludka vpravo su já, pro ty co neznaj

Jinak v Habrovanech je fakt neskutečná pohoda. Jak mezi lidma, tak mezi koněma. Pro mě je to pořád naprosto neuvřitelný. Taková atmosféra se jen tak někde nevidím. Myslím, že to dělaj arabi, kteří jsou prostě takoví, a taky Peter jeho podporou sportovního rozvoje mladých holek
Takže tady jedna taková pohodka, na cígo s koněm

7.4.2008 12:00

janele napsal(a):
Jinak v Habrovanech je fakt neskutečná pohoda. Jak mezi lidma, tak mezi koněma. Pro mě je to pořád naprosto neuvřitelný. Taková atmosféra se jen tak někde nevidím. Myslím, že to dělaj arabi, kteří jsou prostě takoví, a taky Peter jeho podporou sportovního rozvoje mladých holek
Takže tady jedna taková pohodka, na cígo s koněm

Silva a Katka, mladí konící, ryzáčka (krásnej :-) ) budem vídat na enduru, asi, toho vysokánskýho (na araba fakt mega) na military, pokud se vše zadaří. První hodina s novou trenérkou.

7.4.2008 12:17

janele napsal(a):
Silva a Katka, mladí konící, ryzáčka (krásnej :-) ) budem vídat na enduru, asi, toho vysokánskýho (na araba fakt mega) na military, pokud se vše zadaří. První hodina s novou trenérkou.

ta jezdecká je fakt pěkná...sakriš, tam musím taky někdy zajet se podívat. Tolik krásných koní a ještě sportovců Já se chystám dneska taky zase vyjet..zatím nic moc netrénujeme, potřebuji holčí dostat do slušné kondice, takže šlapeme kopečky, jezdíme hlavně v terénu, začíná se zakulacovat a svalíky se zvětšuji pomalu, ale jistě. Ale kožichu nějak máme stále moc. Zrovna jsem ji dřela z kůže a profoukla jsem ji fukarem, abych z ní dostala ten prach a sůl, takže je zase čistá jako mimino. Než zase projedeme dneska kde čím a zapotí se.
Ale tak za měsíc počítám, že bych už domluvila tréninky a začneme makat na jízdárně

7.4.2008 12:24

avecaesar napsal(a):

Pan Reichman nemá webovky, že? Na koně....

7.4.2008 12:38

lucky napsal(a):
Pan Reichman nemá webovky, že? Na koně....

Nee, nemá.
Nevím, tam se internet moc nehrotí. Oni mají hodně práce sami se sebou, a nemaj potřebu se nějak zviditelňovat ne netu, alespoň mně to tak přijde... i když nevím...

7.4.2008 12:45

janele napsal(a):
Nee, nemá.
Nevím, tam se internet moc nehrotí. Oni mají hodně práce sami se sebou, a nemaj potřebu se nějak zviditelňovat ne netu, alespoň mně to tak přijde... i když nevím...

Je to škoda

7.4.2008 14:02

lucky napsal(a):
Je to škoda

Škoda, že jsi nenafotila ty hřebce. A nějakého plemeníka dovezl, jo?

Tady prší, tak jsem musela odložit vyjížďku...

7.4.2008 14:03

lucky napsal(a):
Škoda, že jsi nenafotila ty hřebce. A nějakého plemeníka dovezl, jo?

Tady prší, tak jsem musela odložit vyjížďku...

tak se mi muchlují u stáje psiska s Usou

7.4.2008 14:45

lucky napsal(a):
tak se mi muchlují u stáje psiska s Usou

Luci, já večer snad nějaké jejich fotky najdu.

Jinak všichni jsou z Ruských linií, drezuráci.

7.4.2008 19:03

lesterka napsal(a):
Luci, já večer snad nějaké jejich fotky najdu.

Jinak všichni jsou z Ruských linií, drezuráci.

NO, rádi se určitě všichni jukneme

7.4.2008 21:35

lucky napsal(a):
NO, rádi se určitě všichni jukneme

Takže pár foteček pro inspiraci....

Starý známý Shamir :-))

7.4.2008 21:37

lesterka napsal(a):
Takže pár foteček pro inspiraci....

Starý známý Shamir :-))

A nový plemeník z Norska.

7.4.2008 21:38

lesterka napsal(a):
A nový plemeník z Norska.

a tady mame mladeho norskeho hrebce...

7.4.2008 21:40

lesterka napsal(a):

a treti hrebec...tenhle vyhral sampionat arabskych koni rok po shamirovi.

7.4.2008 21:42

lesterka napsal(a):
a treti hrebec...tenhle vyhral sampionat arabskych koni rok po shamirovi.

A co takhle jednoho siriuska?

7.4.2008 21:42

lesterka napsal(a):

Noršté hřebci jsou ale všichni narození v Rusku, bych řekla ... :-))
A maj děsně oškubaný hřívy, na araby, bo dělaj všici drezuru a prej dost dobře.;)

7.4.2008 21:45

lesterka napsal(a):
A co takhle jednoho siriuska?

a jeste si nemuzu odpustit...dvouletek, ktery se moc libil mne :-))

7.4.2008 21:47

janele napsal(a):
A maj děsně oškubaný hřívy, na araby, bo dělaj všici drezuru a prej dost dobře.;)

Tak až budete mít víc info, hoďte sem

7.4.2008 21:48

lesterka napsal(a):
a jeste si nemuzu odpustit...dvouletek, ktery se moc libil mne :-))

A jeste Sinope a uz koncim :-)))

Kvalita des bes, tak kdo chcete, tak muzete kouknout na: http://od-merunky.ccsystem.cz/ fotky-kone/reichmann_duben_2008/
tam je fotek víc a v lepší kvalitě.

8.4.2008 08:09

janele napsal(a):

A co je zajímavého na "ruských" liniích? Habib má z otcovy linie za základ ruské araby (dovezené do Německa), tak bych se chtěla dozvědět, co je pro ně charakteristické. Díky za info?
Vlaďka

8.4.2008 09:56

vs napsal(a):
A co je zajímavého na "ruských" liniích? Habib má z otcovy linie za základ ruské araby (dovezené do Německa), tak bych se chtěla dozvědět, co je pro ně charakteristické. Díky za info?
Vlaďka

Máte někdo arábka po hřebci Monos?
Případně znáte hřebce osobně? Jaký je povahově, dá se někde zjistit třeba i jakou má KVH?
Díky moc

8.4.2008 12:59

lerry napsal(a):
Máte někdo arábka po hřebci Monos?
Případně znáte hřebce osobně? Jaký je povahově, dá se někde zjistit třeba i jakou má KVH?
Díky moc

Ahoj, já znám Monoska celkem dobře, ale teď jsem ve škole, tak nemůžu dát žádnou fotku... tak až večír sem dám jestli chceš. Monos už je vykastrovaný, nebyl dlouho hřebcem. Je to po otci bratr mojí kobyly, narodil se v hřebčíně Doubravský Arab, mám i fotky jeho rodičů. Monosek je hrozně hodnej a milej koník. Kdyžtak se mi ozvi na mejl a pokecáme

8.4.2008 13:41

avecaesar napsal(a):
Ahoj, já znám Monoska celkem dobře, ale teď jsem ve škole, tak nemůžu dát žádnou fotku... tak až večír sem dám jestli chceš. Monos už je vykastrovaný, nebyl dlouho hřebcem. Je to po otci bratr mojí kobyly, narodil se v hřebčíně Doubravský Arab, mám i fotky jeho rodičů. Monosek je hrozně hodnej a milej koník. Kdyžtak se mi ozvi na mejl a pokecáme

Díky moc. Jdu psát mailík

9.4.2008 14:50

avecaesar napsal(a):

Ahoj holky, tak jsme v sobotu večer přijeli zapli počítač a obrazovka nic, navíc jsem měla do včerejška "mateřskou", takže jsem byla 4 dny bez kontaktu. Ale aspoń jsem nehleděla na TV a věnovala se plně naší holčičce .
U Mariny jsme strávili skoro 3 hodiny. Satinka je velká krasavice. Bylo krásně tak to byl super výlet a mamka byla samoyřejmě unešená z Ghazala. Jinak Sněži shodila většinu zimní srsti (za což jsem moc vděčná, že ji nechala u Mariny ) a asi bude pěkně veselá jelikož ji Marina pěkně dopřává ovsa, tak jsem zvědavá jak to s ní bude až přijede . (P.S.: Marino na ten šrot se asi vykašli). No a podle chování by to prý mohlo být ok, ale nechci nic zakřiknout, tak uvidíme.
No a naše malá keltská princeznička je úžasná. Jmemuje se Aera Litha LLawondyss a říkáme jí Ája nebo Ajrín. Je to pěkný raubíř. První den jsme moc nemohli vychytat čurání, ale už je to super. v noci s ní jdu jen jednou a dnes byla dokonce poprvé sama doma, tak jsem myslela, že se počurá, ale vydržela. No šikula. Ringo je z ní totálně nadšený a vrací se do dětských let (teda ne že by z nich někdy vyrostl). I když nevím jak dlouho mu to vydrží. Včera kolem osmé večer už úplně odpadl, po té co ho málem sežrala . ˇAja mu skákala po hlavě a on jen ležel, to je snad první pes co ho utahal . Ale překvapil mě, že docela rychle se s ní naučil zacházet celkem jemně, ale přece jen je mám raději spolu jen pod dohledem, 20 kilo rozdíl je ještě dost . Jsem fakt vděčná, že se vzájemně takhle vyblbnou, ušetří mi to dost práce .
Fotky dám někdy příště až je budu mít v počítači .

9.4.2008 15:10

luckai napsal(a):
Ahoj holky, tak jsme v sobotu večer přijeli zapli počítač a obrazovka nic, navíc jsem měla do včerejška "mateřskou", takže jsem byla 4 dny bez kontaktu. Ale aspoń jsem nehleděla na TV a věnovala se plně naší holčičce .
U Mariny jsme strávili skoro 3 hodiny. Satinka je velká krasavice. Bylo krásně tak to byl super výlet a mamka byla samoyřejmě unešená z Ghazala. Jinak Sněži shodila většinu zimní srsti (za což jsem moc vděčná, že ji nechala u Mariny ) a asi bude pěkně veselá jelikož ji Marina pěkně dopřává ovsa, tak jsem zvědavá jak to s ní bude až přijede . (P.S.: Marino na ten šrot se asi vykašli). No a podle chování by to prý mohlo být ok, ale nechci nic zakřiknout, tak uvidíme.
No a naše malá keltská princeznička je úžasná. Jmemuje se Aera Litha LLawondyss a říkáme jí Ája nebo Ajrín. Je to pěkný raubíř. První den jsme moc nemohli vychytat čurání, ale už je to super. v noci s ní jdu jen jednou a dnes byla dokonce poprvé sama doma, tak jsem myslela, že se počurá, ale vydržela. No šikula. Ringo je z ní totálně nadšený a vrací se do dětských let (teda ne že by z nich někdy vyrostl). I když nevím jak dlouho mu to vydrží. Včera kolem osmé večer už úplně odpadl, po té co ho málem sežrala . ˇAja mu skákala po hlavě a on jen ležel, to je snad první pes co ho utahal . Ale překvapil mě, že docela rychle se s ní naučil zacházet celkem jemně, ale přece jen je mám raději spolu jen pod dohledem, 20 kilo rozdíl je ještě dost . Jsem fakt vděčná, že se vzájemně takhle vyblbnou, ušetří mi to dost práce .
Fotky dám někdy příště až je budu mít v počítači .

Tak to je paráda, Luci, Vám moc přeju
A těším se na fotečky ;)
btw, nepojedeš se podívat do Rakvic na konci měsíce? Chystáme fauna spářku :-))

9.4.2008 16:18

janele napsal(a):
Tak to je paráda, Luci, Vám moc přeju
A těším se na fotečky ;)
btw, nepojedeš se podívat do Rakvic na konci měsíce? Chystáme fauna spářku :-))

No Luci a co? Bude hříbátko???

9.4.2008 17:33

lesterka napsal(a):
No Luci a co? Bude hříbátko???

Ahoj Luci, no tak tiše závidím holčičku..hlavně musíš dodávat pravidelně fotečky...

Budeme držet pěsti Sněhul...aby byla mámou taky...budete mít doma o zábavu postaráno a to všichni

9.4.2008 20:23

sabina napsal(a):
Ahoj Luci, no tak tiše závidím holčičku..hlavně musíš dodávat pravidelně fotečky...

Budeme držet pěsti Sněhul...aby byla mámou taky...budete mít doma o zábavu postaráno a to všichni

Luci, taky se přidávám a moc moc to Sněží a Tobě přeji, aby bylo hříbátko a gratuluji ke štěndu. To bude mít Sněží nějakou dobu asi prázdniny, nebo jezdit trochu budeš ze začátku, že?
Já byla dneska s Usou na hezké vyjížďce si chudák mákla kopečky. Hlavně teda krokem, některé fakt síla u nás, ale celou c estu byla moc šikovná a dost jsme rovnější úseky i klusaly a sem tam malinko cvalík. Někde jsem musela jít pěšky dolů z prudkých kopečků v lese, fakt síla. Usa mě překvapila, že naprosto bez zaváhání dneska přeskočila několik padlých kmenů na cestičce. Byla jak huculák

9.4.2008 21:55

lucky napsal(a):
Luci, taky se přidávám a moc moc to Sněží a Tobě přeji, aby bylo hříbátko a gratuluji ke štěndu. To bude mít Sněží nějakou dobu asi prázdniny, nebo jezdit trochu budeš ze začátku, že?
Já byla dneska s Usou na hezké vyjížďce si chudák mákla kopečky. Hlavně teda krokem, některé fakt síla u nás, ale celou c estu byla moc šikovná a dost jsme rovnější úseky i klusaly a sem tam malinko cvalík. Někde jsem musela jít pěšky dolů z prudkých kopečků v lese, fakt síla. Usa mě překvapila, že naprosto bez zaváhání dneska přeskočila několik padlých kmenů na cestičce. Byla jak huculák

Našla jsem krááásné pstružáky. Miluji pstružáky, doufám, že Usa jednou taky tak zpuntíkatí, jako Utrecht nebo Shamir, že?

Tady krásná kobyla Pamira (RH Misha x Patricia II)

Foto: Betina Nielsen

9.4.2008 21:56

lucky napsal(a):

Ahoooj:) Dlouho jsem tu nebyla:( bo nemám vůbec čas.
Tak Vám posílám nějakou aktuální fotečku mojí milované Shakine

9.4.2008 21:57

lucky napsal(a):
Našla jsem krááásné pstružáky. Miluji pstružáky, doufám, že Usa jednou taky tak zpuntíkatí, jako Utrecht nebo Shamir, že?

Tady krásná kobyla Pamira (RH Misha x Patricia II)

Foto: Betina Nielsen

Já za to nemůžu, někomu se to možná nelíbí..máma říká, že to je jako opalování přes cedník, ale strááášně se mi to líbí

opět Pamira

9.4.2008 21:58

lucky napsal(a):
Já za to nemůžu, někomu se to možná nelíbí..máma říká, že to je jako opalování přes cedník, ale strááášně se mi to líbí

opět Pamira

9.4.2008 21:59

jessika napsal(a):
Ahoooj:) Dlouho jsem tu nebyla:( bo nemám vůbec čas.
Tak Vám posílám nějakou aktuální fotečku mojí milované Shakine

a ještě jednu :)

9.4.2008 21:59

lucky napsal(a):

a tady koník Esparart- (Espanol x Pamira) Photo: Betina Nielsen

9.4.2008 22:00

lucky napsal(a):
a tady koník Esparart- (Espanol x Pamira) Photo: Betina Nielsen

ještě pod sedlem..jinak webovky http://www.abcstutteri.dk/indexeng.htm

krásní koně

9.4.2008 22:02

jessika napsal(a):

Ahoj! Dlouho ses neukázala Jak je?

9.4.2008 22:02

jessika napsal(a):

Shamirek:)

9.4.2008 22:04

jessika napsal(a):
Shamirek:)

Mno v pohodě:) Konečně jsem vyřešila strašný nápor práce a začínám i trochu jezdit:)...Je to poslední dobou strašně hektické:) Ale to jaro dělá divy:) !!!!!!

13.4.2008 11:10

avecaesar napsal(a):

Tak jsme se totálně propadli a já to napravím, konečně mám čas, fotky i techniku.

Takže návštěva u marina

Sněhul, už skoro nevím jak vypadá

13.4.2008 11:11

luckai napsal(a):
Tak jsme se totálně propadli a já to napravím, konečně mám čas, fotky i techniku.

Takže návštěva u marina

Ghazal

13.4.2008 11:13

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

mamka se Satinkou (Klári vážně pěkná)

13.4.2008 11:14

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

A teď pesani, sourozenci

13.4.2008 11:15

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

my s Ájou a její maminkou

13.4.2008 11:16

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

mamka s dcerou

13.4.2008 11:17

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

13.4.2008 11:19

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

A v úterý jsem hlídala pesana i mamce, tak jsem fotila celou smečku

13.4.2008 11:21

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

boj o klacek

13.4.2008 11:22

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

Ringo: ach jo, už je zase tady

13.4.2008 11:23

avecaesar napsal(a):

ukořistěný klacek

13.4.2008 11:23

avecaesar napsal(a):

A já mám prozměnu nadílku hříbátek.
Předevčírem narozená zatím bezejmená slečna po Ghazalovi z Qahiry

13.4.2008 11:24

luckai napsal(a):

Takže návštěva u marina

a poslední

13.4.2008 11:25

ms napsal(a):

Satinčiny pasoucí kreace

13.4.2008 11:25

ms napsal(a):

páni, ta vypadá pěkně, zdá se mi to, nebo má tak super hlavu?

13.4.2008 11:26

ms napsal(a):

Sati

13.4.2008 11:28

ms napsal(a):

Baahira s Duchess, "prosím podrbat"

13.4.2008 11:28

luckai napsal(a):

Ahoj holky...no Malá Vlkodlačice je nádherná....fakt bombastická - já můžu ty světlý
Hříbek je krásný....no samej novej přírůstek...téééda

Luci, tak ať nese štěstí a radosti koš...hlavně zdraví...to je potřeba vždycky

13.4.2008 11:33

ms napsal(a):

A tohle je sedmiměsíční slečna Píďala, co k nám přijela minulý pátek na odchov, aby holky mohly řádit ve větším počtu. Je po Baahirovi z angloarabky. Na to, že je z dost obyčejné mámy, skoro v teplokrevném typu, je docela arabsky vypadající.

13.4.2008 11:33

ms napsal(a):
A tohle je sedmiměsíční slečna Píďala, co k nám přijela minulý pátek na odchov, aby holky mohly řádit ve větším počtu. Je po Baahirovi z angloarabky. Na to, že je z dost obyčejné mámy, skoro v teplokrevném typu, je docela arabsky vypadající.

Marino, moooc se mi líbí....

13.4.2008 11:37

luckai napsal(a):

Jj, hlavu má pěknou, jen je docela ušatá :) A je hrozně veliká. Asi bude tmavě hnědá po tátovi.
Štěně je děsně roztomilý, zatím Obávám se, že až vyroste, tak to nebude úplně moje váhová kategorie :)

13.4.2008 11:40

ms napsal(a):
Jj, hlavu má pěknou, jen je docela ušatá :) A je hrozně veliká. Asi bude tmavě hnědá po tátovi.
Štěně je děsně roztomilý, zatím Obávám se, že až vyroste, tak to nebude úplně moje váhová kategorie :)

Nojo, vlkodav - to je chodící srdce na dlani

Ono ta váha, to se zakamufluje - viď Lucko

13.4.2008 11:44

sabina napsal(a):
Nojo, vlkodav - to je chodící srdce na dlani

Ono ta váha, to se zakamufluje - viď Lucko

no jo tak nějak, váhově bude mít určitě víc než já. Teda leda, že bych rychle začala tloustnout.

13.4.2008 11:47

luckai napsal(a):
no jo tak nějak, váhově bude mít určitě víc než já. Teda leda, že bych rychle začala tloustnout.

tak to bys musela Lucko, teda svinsky rychle...a svinsky hodně

13.4.2008 11:52

sabina napsal(a):
tak to bys musela Lucko, teda svinsky rychle...a svinsky hodně

To my, kteří občas zabrousíme na eqch víme, jaké má Lucka přibírací plány

Přidejte reakci

Přidat smajlík