Není to provokace jen že Marcelino téma je ohlávky a já mám dost portrétů , ale bez ohlávek ........
memmory
napsal(a):
Není to provokace jen že Marcelino téma je ohlávky a já mám dost portrétů , ale bez ohlávek ........
něco bych tu měla
tibet
napsal(a):
taky tu neco mam, ale ta kvalita
Jedna tlamička - Filip
klawdie
napsal(a):
něco bych tu měla
Já mám taky skoro všechny fotky bez ohlávky,takže dobré téma.
memmory
napsal(a):
No to bude ono
asi jo..zkusím jinou.
sice ne portrét...ale třeba bude vidět
memmory
napsal(a):
Jo jo teď už je vidím
Moje nejmilovanější, kterou už asi neuvidím.
siringa
napsal(a):
Moje nejmilovanější, kterou už asi neuvidím.
Brusinka
zvířátková

memmory
napsal(a):
Sice bez ohlavky, ale spinavej, jak prase To je tak, kdyz si dva mladosci hrajou v blate
pokud by to nekdo chtel vzhlednout cely tak tady:
http://www.youtube.com/watch?v=2wrBsKuspRI
trajekt
napsal(a):
Já mám taky skoro všechny fotky bez ohlávky,takže dobré téma.
memmory
napsal(a):
amadeus...
memmory
napsal(a):
Bady
pizneta
napsal(a):
Denoušek
Pardon,hodila se mi tu blbá fotka s ohlávkou :D
memmory
napsal(a):
tady moje :)
ykiv
napsal(a):
Achilles
my mame ohlavku ale kolem krku na hlavičce se nám nelíbila
ewanie
napsal(a):
my mame ohlavku ale kolem krku na hlavičce se nám nelíbila
michaela z
napsal(a):
jelikož mi Henry jednoho krásného dne odešel z ohrady sám, bez mého svolení, ale v mé přítomnosti....tak od té doby bez ohlávky nechodí.Když jsem ho viděla, jak se mi vzdaluje a jen mi mává jeho ' prápor ' , tak jsem si pomalu rvala vlasy!Člověk by se divil, co nedokáže jedna dobře schovaná číča, která se rozhodla vyběhnout v tu nejnevhodnější dobu!
michaela z
napsal(a):
jelikož mi Henry jednoho krásného dne odešel z ohrady sám, bez mého svolení, ale v mé přítomnosti....tak od té doby bez ohlávky nechodí.Když jsem ho viděla, jak se mi vzdaluje a jen mi mává jeho ' prápor ' , tak jsem si pomalu rvala vlasy!Člověk by se divil, co nedokáže jedna dobře schovaná číča, která se rozhodla vyběhnout v tu nejnevhodnější dobu!
bez ohlavky mam jen tuhle a dalsi ale ty nejsou tak pekny xD
wendinkah
napsal(a):
bez ohlavky mam jen tuhle a dalsi ale ty nejsou tak pekny xD
Naše nejoblíbenější činnost..
memmory
napsal(a):
Začíná růst tráva, tak už ty hlavy od země neodlepěj
Lucky
stieberova
napsal(a):
Začíná růst tráva, tak už ty hlavy od země neodlepěj
Lucky
..a Bobeš
memmory
napsal(a):
Je ahoj renatko tak co jak to probíhá ???
Jo máte krve a kulatý razítka ???
tak já poruším to - bez ohlávky...tahle je bohužel s ohlávkou,
můj milovaný kladrubáček....
lavidie
napsal(a):
tak já poruším to - bez ohlávky...tahle je bohužel s ohlávkou,
můj milovaný kladrubáček....
memmory
napsal(a):
Už jsem ti odepsala , ale ještě se načítají fotky ......
Gomba a Devion
memmory
napsal(a):
memmory
napsal(a):
memmory
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel

kajja
napsal(a):
není to sice jenom hlava,ale doufám,že nevadí
omlouvám se za qualitu, je to ze scanovaný.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
omlouvám se za qualitu, je to ze scanovaný.
...dedecek Omarek
jackie
napsal(a):
Taky přidam ruku k dílu. Muj budoucí koblížek :) Snad nevadí úprava, jsem na to ujetá
monahore
napsal(a):
Taky přidam ruku k dílu. Muj budoucí koblížek :) Snad nevadí úprava, jsem na to ujetá
Diego, ještě s krátkou hřívou... Silně uvažuju, že na sezonu ji zase ostříhám...
jenysimons
napsal(a):
Diego, ještě s krátkou hřívou... Silně uvažuju, že na sezonu ji zase ostříhám...
Oskar
memmory
napsal(a):
tak tady zase něco ode měěěěě
memmory
napsal(a):
roxy a harun
memmory
napsal(a):
Salynka
memmory
napsal(a):
Ahojky,tak já taky nějakou našla muj
Luki
ash
napsal(a):
Daisy May, foto Domča Němcová
tak se přidám Jack a Juráš
memmory
napsal(a):
taky něco přihodím