Tak už je to tady...Kale teče mlíko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2008 20:13

Tak je to tady, Kale se před chvíli spustilo mlíko, na jedenáctou tam zase jedu a budu hlídat. Držte nám pěstičky, aby bylo vše O.k. a zítra vám ukážu malé Calanthánko...ufff, jsem nervózní jako pes
Hohle je fotka cca dvě hodinky stará

2.4.2008 20:16

haisovad napsal(a):
Tak je to tady, Kale se před chvíli spustilo mlíko, na jedenáctou tam zase jedu a budu hlídat. Držte nám pěstičky, aby bylo vše O.k. a zítra vám ukážu malé Calanthánko...ufff, jsem nervózní jako pes

Ahoj, držím pěsti jak to jen jde, aby se ohřebení zdařilo a kobča i hříbátko byly v pořádku

2.4.2008 20:39

maldex napsal(a):
Ahoj, držím pěsti jak to jen jde, aby se ohřebení zdařilo a kobča i hříbátko byly v pořádku

Teda Danny, tak jsme určitě všichni zvědavý..já ale ještě víc než na Calanthaně na Lepatroně

2.4.2008 21:00

gituna napsal(a):
Teda Danny, tak jsme určitě všichni zvědavý..já ale ještě víc než na Calanthaně na Lepatroně

Jojo, Le Patroně by se mělo narodit za cca 14 dní...Gitka už je taky jako sud, ale dneska cválala jak divá...
no jsem na to zvědavá. Kala dneska ani nepojedla gábl a půl hodiny ležela a zhluboka dýchala...

2.4.2008 21:01

haisovad napsal(a):

Danny ,myslím na "vás" taky Ležím v krmivech a složeních,píšu zítra testík...

2.4.2008 21:05

haisovad napsal(a):
Jojo, Le Patroně by se mělo narodit za cca 14 dní...Gitka už je taky jako sud, ale dneska cválala jak divá...
no jsem na to zvědavá. Kala dneska ani nepojedla gábl a půl hodiny ležela a zhluboka dýchala...

Nojo, u nás už se taky snad brzo vylíhne, ale takový břicho asi nemáme.. snad to vám i nám proběhne všechno bez problémů, mám strach, když to čtu tady i na equi..

2.4.2008 21:39

molly napsal(a):
Danny ,myslím na "vás" taky Ležím v krmivech a složeních,píšu zítra testík...

Držím pěstičky všem maminám v očekávání i miminkám

2.4.2008 21:41

xpetrax napsal(a):
Držím pěstičky všem maminám v očekávání i miminkám

DRžím pěsti, Danny.....nadech výdech!!!!

2.4.2008 22:00

klawdie napsal(a):
DRžím pěsti, Danny.....nadech výdech!!!!

Zdravím Danny at vám to dobře dopadne my jsme na tom stejně naší kobče taky dneska teče mlíko myslíte že to bude dneska v noci?jsme taky pěkně nervozní

2.4.2008 22:16

dado napsal(a):
Zdravím Danny at vám to dobře dopadne my jsme na tom stejně naší kobče taky dneska teče mlíko myslíte že to bude dneska v noci?jsme taky pěkně nervozní

Danny držím pěstičky!!!!!!!!!!zítra se budem těšit na podrobné informace
ať to proběhne bez komplikacííí

3.4.2008 07:01

rocky napsal(a):
Danny držím pěstičky!!!!!!!!!!zítra se budem těšit na podrobné informace
ať to proběhne bez komplikacííí

Tak vás musím napínat ale přes noc nic nového ve stáji. Odjížděla jsem v půl třetí domů a kobyla spokojeně chroupala seno a nic jiného.
Teď jsem volala Martě a ani od těch třech nic, jen má stehla úplně durch...tak snad dneska večer...

3.4.2008 10:11

haisovad napsal(a):
Tak vás musím napínat ale přes noc nic nového ve stáji. Odjížděla jsem v půl třetí domů a kobyla spokojeně chroupala seno a nic jiného.
Teď jsem volala Martě a ani od těch třech nic, jen má stehla úplně durch...tak snad dneska večer...

tedy, si holky dávají na čas

3.4.2008 13:25

sabina napsal(a):
tedy, si holky dávají na čas

No tak teďka jsem mluvila s Martou a Kala už nechce jít ani ven, dveře má otevřené ale ven se jí nechce...a to je teda co říct!!!
Při každém kroku po boxu jí mlíko teče ze struků jako z kohoutku...teda jestli to dneska nebude tak už teda nevím...

3.4.2008 13:35

haisovad napsal(a):
No tak teďka jsem mluvila s Martou a Kala už nechce jít ani ven, dveře má otevřené ale ven se jí nechce...a to je teda co říct!!!
Při každém kroku po boxu jí mlíko teče ze struků jako z kohoutku...teda jestli to dneska nebude tak už teda nevím...

...kobylka ceka az bude mit klid a porodi vam klidne i pres den...

3.4.2008 13:40

radule napsal(a):
...kobylka ceka az bude mit klid a porodi vam klidne i pres den...

...proto taky kobylky rodi vetsinou vecer, jelikoz tam tak casto nikdo nechodi. HODNE STESTI

3.4.2008 13:46

radule napsal(a):
...proto taky kobylky rodi vetsinou vecer, jelikoz tam tak casto nikdo nechodi. HODNE STESTI

JJ, teď odjíždí Marta na dvě hodiny pryč...tak uvidíme. Já bych jí až tak nehlídala, jenže je to první hříbě které má u nás...a po zkušenosti, jak jsem již psala, že se nám jedna kobyla napasovala prdelí ke zdi a hříbě nemělo kam se narodit tak už raději hlídáme...kamera má přijít až za týden či dva...

3.4.2008 13:50

haisovad napsal(a):
JJ, teď odjíždí Marta na dvě hodiny pryč...tak uvidíme. Já bych jí až tak nehlídala, jenže je to první hříbě které má u nás...a po zkušenosti, jak jsem již psala, že se nám jedna kobyla napasovala prdelí ke zdi a hříbě nemělo kam se narodit tak už raději hlídáme...kamera má přijít až za týden či dva...

...skoda ze uz neni kamera, to je nejlepsi reseni... nezapomente se pochlubit!!!

4.4.2008 08:31

radule napsal(a):
...skoda ze uz neni kamera, to je nejlepsi reseni... nezapomente se pochlubit!!!

Tak včera v půl dvanácté se malej vyklubal na svět, vše proběhlo rychle, vše podle plánu, jen jsem do ní musela sáhnout jestli jde hlavičkou, protože se mi to nezdálo že tlačila cca deset minut a žádný výsledek...ale pak už to šlo rychle...mno koukněte na něj, je to prostě slaďouch

4.4.2008 08:32

haisovad napsal(a):
Tak včera v půl dvanácté se malej vyklubal na svět, vše proběhlo rychle, vše podle plánu, jen jsem do ní musela sáhnout jestli jde hlavičkou, protože se mi to nezdálo že tlačila cca deset minut a žádný výsledek...ale pak už to šlo rychle...mno koukněte na něj, je to prostě slaďouch

Jméno zatím nemá...takže no name

4.4.2008 08:33

haisovad napsal(a):
Jméno zatím nemá...takže no name

4.4.2008 08:33

haisovad napsal(a):

bude to čipera, hned chtěl vstávat

4.4.2008 08:34

haisovad napsal(a):
bude to čipera, hned chtěl vstávat

ale nožky mu vůbec nesloužily, spíše couval než šel dopředu...

4.4.2008 08:36

haisovad napsal(a):
ale nožky mu vůbec nesloužily, spíše couval než šel dopředu...

Kala si lehla a tlačila aby vypudila lůžko, tak jsem na malého hodila bundu, byl ještě trochu mokrej...Kala si na 15 minutek odpočinula, lůžko vyšlo celé, dneska ho vet ještě zkontroluje.

4.4.2008 08:39

haisovad napsal(a):
Kala si lehla a tlačila aby vypudila lůžko, tak jsem na malého hodila bundu, byl ještě trochu mokrej...Kala si na 15 minutek odpočinula, lůžko vyšlo celé, dneska ho vet ještě zkontroluje.

Paparaci Danny

4.4.2008 08:58

haisovad napsal(a):
Paparaci Danny

Je nádherný!
Gratuluji!
Hlavně že jsou oba v pořádku

4.4.2008 09:12

lucky napsal(a):
Je nádherný!
Gratuluji!
Hlavně že jsou oba v pořádku

Taky moc blahopřeju

4.4.2008 10:07

luisa napsal(a):
Taky moc blahopřeju

Gratulujem....je to vzorná mamina .-)

4.4.2008 10:18

sabina napsal(a):
Gratulujem....je to vzorná mamina .-)

Super,je nááádhernej,krásná hlavička makovička a celej je takovej k umuchlání!!!!Tak ať mu zdravíčko slouží a mamče za mě dej hudlana,jo,je to šikovná holka!!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2008 10:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska napsal(a):
Super,je nááádhernej,krásná hlavička makovička a celej je takovej k umuchlání!!!!Tak ať mu zdravíčko slouží a mamče za mě dej hudlana,jo,je to šikovná holka!!!!

Taky přidám gratulaci, je moc krásný!

4.4.2008 11:49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky přidám gratulaci, je moc krásný!

To je ale krasavec! Ať se mu v životě daří...

4.4.2008 11:51

gituna napsal(a):
To je ale krasavec! Ať se mu v životě daří...

já jsem úplně naměkko...moc, moc, moc gratuluju,,,hříbek je nádhernej!

4.4.2008 11:57

badalamenti napsal(a):
já jsem úplně naměkko...moc, moc, moc gratuluju,,,hříbek je nádhernej!

Já se také přidávám ke gratulaci! Ještě včera jsem se dívala, jestli se tu už neobjevila fotka hžíbátka. Už jsem si říkala : teče mlíko a zatím nic! Už aby se to narodilo a bylo mimi na světě! Já tyto události hrozně prožívám. Je to nádherný pocit když se narodí zdravé hříbátko.

4.4.2008 15:30

monikafris napsal(a):
Já se také přidávám ke gratulaci! Ještě včera jsem se dívala, jestli se tu už neobjevila fotka hžíbátka. Už jsem si říkala : teče mlíko a zatím nic! Už aby se to narodilo a bylo mimi na světě! Já tyto události hrozně prožívám. Je to nádherný pocit když se narodí zdravé hříbátko.

Gratuluji a tiše závidím ......

4.4.2008 20:23

memmory napsal(a):
Gratuluji a tiše závidím ......

Hrozně moc gratulujeme!!!!! Je překrásnej!!!! Hlavně ať má šťastnej a spokojenej život!!!! Plnej jen hodnejch lidí a plno papání!!! :-))))
Je nádhernej!!!!! a naše vtipná píďalka....

4.4.2008 21:34

brodska napsal(a):
Hrozně moc gratulujeme!!!!! Je překrásnej!!!! Hlavně ať má šťastnej a spokojenej život!!!! Plnej jen hodnejch lidí a plno papání!!! :-))))
Je nádhernej!!!!! a naše vtipná píďalka....

Danny přidávám se také s gratulací vaše mímo je taky moc hezký tady je foto našeho o den staršího než máte vy

4.4.2008 22:33

dado napsal(a):
Danny přidávám se také s gratulací vaše mímo je taky moc hezký tady je foto našeho o den staršího než máte vy

Marku, hříbě je teda pořádný...moc gratuluji, je to fakt macek jak má byt...
Každopádně všem moc děkujeme za gratulace, zítra ej na mrně jedu podívat tak něco nafotím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík