Hurá hřebeček je na světě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 01:03

musim se hned pochlubit ještě před hodinou jsem byl nervozni jak to dopadne a už to máme za sebou v 8 hodin jsem šel ze stáje kobče teklo mlíko tak jsem se šel v pul jedný podívat a hříbátko už bylo na světě oschlí ,napapaný pochodovalo klátivě po boxu kobyla vyčištěná tak to holka zvládla sama na jedničku .Tak všem přeji at vám to proběhne taky tak hladce zítra prcka vyfotim a ukážu

3.4.2008 07:17

dado napsal(a):
musim se hned pochlubit ještě před hodinou jsem byl nervozni jak to dopadne a už to máme za sebou v 8 hodin jsem šel ze stáje kobče teklo mlíko tak jsem se šel v pul jedný podívat a hříbátko už bylo na světě oschlí ,napapaný pochodovalo klátivě po boxu kobyla vyčištěná tak to holka zvládla sama na jedničku .Tak všem přeji at vám to proběhne taky tak hladce zítra prcka vyfotim a ukážu

Gratulace, tak koukám že místo Kaly porodila jiná, co foto, dodáš?!

3.4.2008 07:36

klawdie napsal(a):
Gratulace, tak koukám že místo Kaly porodila jiná, co foto, dodáš?!

Také gratuluji Já si to zase dneska dám...
Los fotos by bylo super, a jaké máte jméno? Už máte něco vybrané?

3.4.2008 12:36

haisovad napsal(a):
Také gratuluji Já si to zase dneska dám...
Los fotos by bylo super, a jaké máte jméno? Už máte něco vybrané?

Gratuluji a těšíme se na fotky! co je zač mamina a tatík?

3.4.2008 12:40

dado napsal(a):

Ukázkovej porod. Kolikrát jsem na noční hlídala i pětadvacet kobyl na porod a než jsem to obešla, tak ta první kde jsem začala už měla hříbě než jsem tam zase došla.

3.4.2008 21:42

pralinka napsal(a):
Ukázkovej porod. Kolikrát jsem na noční hlídala i pětadvacet kobyl na porod a než jsem to obešla, tak ta první kde jsem začala už měla hříbě než jsem tam zase došla.

Díky za gratulace foto dodám zítra dneska jsem zapoměl vzít foták prcek je v pohodě pěkně papá a je pěkně zvědavej .Danny držim palce aby vám to dobře dopadlo a taky se pak pochlubte .Jméno zatim nemáme můžete dát návrhy na L

4.4.2008 06:39

dado napsal(a):

Moc gratuluji!!!A těm, co ještě neporodili, moc držím palce!!!
Jméno na L? Navrhuji Larry

4.4.2008 20:46

jackie napsal(a):
Moc gratuluji!!!A těm, co ještě neporodili, moc držím palce!!!
Jméno na L? Navrhuji Larry

Dobrý den tak pidávám slíbené fotky našeho prcka

4.4.2008 20:47

dado napsal(a):

Mě se líbí třeba : Lotar ,

4.4.2008 20:47

dado napsal(a):

další

4.4.2008 20:53

dado napsal(a):
další

tak koukám že sem dal dvě stejné tak jiná tady už se trochu utahal tak si trochu odpočinul jinak pořád poskakuje a je hrozně zvědavej

4.4.2008 20:54

dado napsal(a):
tak koukám že sem dal dvě stejné tak jiná tady už se trochu utahal tak si trochu odpočinul jinak pořád poskakuje a je hrozně zvědavej

další

4.4.2008 21:42

dado napsal(a):
a poslední

juj ten má nožiska...nádhernej...velká gratulace!

Přidejte reakci

Přidat smajlík