musim se hned pochlubit ještě před hodinou jsem byl nervozni jak to dopadne a už to máme za sebou v 8 hodin jsem šel ze stáje kobče teklo mlíko tak jsem se šel v pul jedný podívat a hříbátko už bylo na světě oschlí ,napapaný pochodovalo klátivě po boxu kobyla vyčištěná tak to holka zvládla sama na jedničku .Tak všem přeji at vám to proběhne taky tak hladce zítra prcka vyfotim a ukážu
dado
napsal(a):
musim se hned pochlubit ještě před hodinou jsem byl nervozni jak to dopadne a už to máme za sebou v 8 hodin jsem šel ze stáje kobče teklo mlíko tak jsem se šel v pul jedný podívat a hříbátko už bylo na světě oschlí ,napapaný pochodovalo klátivě po boxu kobyla vyčištěná tak to holka zvládla sama na jedničku .Tak všem přeji at vám to proběhne taky tak hladce zítra prcka vyfotim a ukážu
Gratulace, tak koukám že místo Kaly porodila jiná, co foto, dodáš?!
dado
napsal(a):
Ukázkovej porod. Kolikrát jsem na noční hlídala i pětadvacet kobyl na porod a než jsem to obešla, tak ta první kde jsem začala už měla hříbě než jsem tam zase došla.
pralinka
napsal(a):
Ukázkovej porod. Kolikrát jsem na noční hlídala i pětadvacet kobyl na porod a než jsem to obešla, tak ta první kde jsem začala už měla hříbě než jsem tam zase došla.
Díky za gratulace foto dodám zítra dneska jsem zapoměl vzít foták prcek je v pohodě pěkně papá a je pěkně zvědavej .Danny držim palce aby vám to dobře dopadlo a taky se pak pochlubte .Jméno zatim nemáme můžete dát návrhy na L
dado
napsal(a):
Moc gratuluji!!!A těm, co ještě neporodili, moc držím palce!!!
Jméno na L? Navrhuji Larry
jackie
napsal(a):
Moc gratuluji!!!A těm, co ještě neporodili, moc držím palce!!!
Jméno na L? Navrhuji Larry
Dobrý den tak pidávám slíbené fotky našeho prcka
dado
napsal(a):
Dobrý den tak pidávám slíbené fotky našeho prcka
další
dado
napsal(a):
další
tak koukám že sem dal dvě stejné tak jiná tady už se trochu utahal tak si trochu odpočinul jinak pořád poskakuje a je hrozně zvědavej
dado
napsal(a):
tak koukám že sem dal dvě stejné tak jiná tady už se trochu utahal tak si trochu odpočinul jinak pořád poskakuje a je hrozně zvědavej
další