Poníkáří """"""""38 """""""""

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 14:36

Tak zakládám nové
Dneska jsem po vyjížďce na bobana ještě vylezla bez sedla s vodítkem kolem krku a celkem komunikoval ...

3.4.2008 15:45

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové
Dneska jsem po vyjížďce na bobana ještě vylezla bez sedla s vodítkem kolem krku a celkem komunikoval ...

Dneska jsem si při čištění pěkně mákla ......
Před ....

3.4.2008 15:47

memmory napsal(a):
Dneska jsem si při čištění pěkně mákla ......
Před ....

A po ............

3.4.2008 15:49

memmory napsal(a):
A po ............

před

zvířátková

3.4.2008 15:52
zvířátková

memmory napsal(a):
A po

Téda, skoro letní srst, ten nechápu, proč ten můj musí mít ještě takovej kožich...

3.4.2008 16:20

zvířátková napsal(a):
Téda, skoro letní srst, ten nechápu, proč ten můj musí mít ještě takovej kožich...

Tééda holky vy jedete...... Za chvíli tady budou poníkáři slavit 100 ěkoda že taky nemám poníka

3.4.2008 17:39

zvířátková napsal(a):

Jo mi máme letní srst úplnou ........

3.4.2008 18:44

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

Tady vy mate krasnou kratouckou srst, to ja mam jeste porad misto poniku medvedy...navic poradne zabahneny..

3.4.2008 22:41

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

no to jsi si pěkně mákla:-), já mám štěstí, že holky jsou holky akdyž se válí tak povětšinou jen na místech bez bahýnka zato malej ten sebou plácne kde může, takže kolikráte ikdyž byhc chtěla fotit , tak enmohu, páč bych tam měla jen jeden mokrej černohnědej flek...

3.4.2008 22:54

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

tady na fotu mám jeden velmi zajímavý chod

3.4.2008 23:03

microfon napsal(a):
tady na fotu mám jeden velmi zajímavý chod

a malej aby nezaostával

3.4.2008 23:12

microfon napsal(a):
a malej aby nezaostával

a ještě běhací, poslední doubou mi bobška opravdu skvěle pozuje na moje oblíbená fota v akci

3.4.2008 23:15

microfon napsal(a):
a ještě běhací, poslední doubou mi bobška opravdu skvěle pozuje na moje oblíbená fota v akci

a i nějaká lítací eliška o víkendu byla

3.4.2008 23:16

microfon napsal(a):
a i nějaká lítací eliška o víkendu byla

3.4.2008 23:18

microfon napsal(a):

Koukám že všicic poníkáři již nejsou napřímu, tož já tedy taky mizím

4.4.2008 08:02

microfon napsal(a):
Koukám že všicic poníkáři již nejsou napřímu, tož já tedy taky mizím

Holkýý už to mám náš Ronek chce být jak Leoš Mareš a chce nosit kožich i v létě

zvířátková

4.4.2008 08:18
zvířátková

sccary napsal(a):
Holkýý už to mám náš Ronek chce být jak Leoš Mareš a chce nosit kožich i v létě

4.4.2008 16:56

zvířátková napsal(a):

Ahojky Lidičky.Nějak vubec nemám čas....teď jsem dodělala ohradník ufff.

to je fofr už 38....nějak nestíhám.

Majdo-o víkendu bych přijela,co ty nato?když teda bude hezky...mužem někam jed.
Přijela bych nějak po 12 cca asi...hodilo by se ti to?

Koukej už jezdím bez udidla,,zatím v pohodě,jsem zvědavá jak pujde i s nějakým koněm...

4.4.2008 17:02

luda napsal(a):

Koukej už jezdím bez udidla,,zatím v pohodě,jsem zvědavá jak pujde i s nějakým koněm...

Terko: pěkné fotky..a to jezdíš s bubasem po silnici?nebojíš se že spadne?já bych se teda bála,A co chlaďas?Koukala jsem že si založila nové tema,spíš to všechno dávej do jednoho.ať vím kam se mám koukat na fotky..

4.4.2008 17:11

luda napsal(a):
Terko: pěkné fotky..a to jezdíš s bubasem po silnici?nebojíš se že spadne?já bych se teda bála,A co chlaďas?Koukala jsem že si založila nové tema,spíš to všechno dávej do jednoho.ať vím kam se mám koukat na fotky..

Tady muj stín ....

4.4.2008 17:19

luda napsal(a):
Tady muj stín ....

torošku JARA

4.4.2008 17:24

luda napsal(a):
torošku JARA

AAAAA poslední

4.4.2008 17:39

luda napsal(a):
AAAAA poslední

jé u vás se už tak ěkně zelená

4.4.2008 17:44

sccary napsal(a):
jé u vás se už tak ěkně zelená

Je to focenné na Louce.,ale u koní se už to také zelená sice pomalu ale přece,,proto se je pokouším dávat co nejčastěji na druhou pastvu

4.4.2008 17:57

luda napsal(a):
Je to focenné na Louce.,ale u koní se už to také zelená sice pomalu ale přece,,proto se je pokouším dávat co nejčastěji na druhou pastvu

čau babizny tak jsem právě dojezdila a je mi z toho nějak teplo

4.4.2008 18:27

memmory napsal(a):
čau babizny tak jsem právě dojezdila a je mi z toho nějak teplo

microfon (Microfon) ahoj jak koukám eli má už malý já jsem ,ale opozdilec..je mo krásnej.celá má takynek je ten hrebec s písku nebo se pletu no abyste neřekly tak řidám mé poníky

4.4.2008 19:02

woldemortik napsal(a):
microfon (Microfon) ahoj jak koukám eli má už malý já jsem ,ale opozdilec..je mo krásnej.celá má takynek je ten hrebec s písku nebo se pletu no abyste neřekly tak řidám mé poníky

jejda sníh fujky nerikej ze ho tam mate jeste tedka?
nevim jestli sem ukazovala sedylko ale tak ho semka hodím

4.4.2008 19:20

sccary napsal(a):
jejda sníh fujky nerikej ze ho tam mate jeste tedka?
nevim jestli sem ukazovala sedylko ale tak ho semka hodím

Ahoj,sedlo jsi sem myslím,ještě nedávala,teda já jsem ho ještě neviděla,,,moc pěkné?Už jezdíte?Jak poslouchají,,,mě se Lady polepšila teď je naprosto suprová,,,,ještě musím troškui zapracovat na Lýdii

už aby bylo zase pěkně

4.4.2008 19:39

luda napsal(a):
Ahoj,sedlo jsi sem myslím,ještě nedávala,teda já jsem ho ještě neviděla,,,moc pěkné?Už jezdíte?Jak poslouchají,,,mě se Lady polepšila teď je naprosto suprová,,,,ještě musím troškui zapracovat na Lýdii

už aby bylo zase pěkně

4.4.2008 19:41

memmory napsal(a):

Ahooj Luckoo,nevím jestli jsi mi psala sms nebo nee,někde jsem vyklepala mobila,ale nejspíš doma tak snad se najde Nechtěla by si někdy přijet?Pustili by jsme koniky i Lady do sadu,klidně i s Jívkou...

4.4.2008 19:44

ponyka napsal(a):
Ahooj Luckoo,nevím jestli jsi mi psala sms nebo nee,někde jsem vyklepala mobila,ale nejspíš doma tak snad se najde Nechtěla by si někdy přijet?Pustili by jsme koniky i Lady do sadu,klidně i s Jívkou...

Viděly jste film : KRUH ???

4.4.2008 20:36

memmory napsal(a):

Viděly jste film : KRUH ???

ne neboj to jsou fotky staré cca rok a něco.tady je jen bahno a voda fuj.

jj já viděl jak jedničku tak i dvojku dokonce i tu čínskou verzy

4.4.2008 20:48

luda napsal(a):

zdárek Lucio víkendu ven určitě pojedu,ale má přijet sedlář a přivézt mi to sedlíčko...tak nevim zatim kdy dorazí....ale určitě se ti ozvu...jinak pěkné fotečkyjj Ladynka je šikulka,už jsem koukala,že jezdíte bez udidla.....taky to průbnu až pojedem spolukdyžtak vezmou dráhu oba

4.4.2008 21:08

smisek napsal(a):
zdárek Lucio víkendu ven určitě pojedu,ale má přijet sedlář a přivézt mi to sedlíčko...tak nevim zatim kdy dorazí....ale určitě se ti ozvu...jinak pěkné fotečkyjj Ladynka je šikulka,už jsem koukala,že jezdíte bez udidla.....taky to průbnu až pojedem spolukdyžtak vezmou dráhu oba

Ahooj,,,tak konečně ho přiveze,,,to je paráda.Tak se nějak dohodnem,doufám,že teda snáma nevezmou roha,,,to byl asi fofr

4.4.2008 21:25

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

Naši poníčci:)

4.4.2008 21:25

kassiopeass napsal(a):
Naši poníčci:)

Ještě jednou:)

4.4.2008 21:58

kassiopeass napsal(a):
Ještě jednou:)

Pre Microfon: plánujem pripustiť svoju ponicu a vy to už máte za sebou. Zaujíma ma aký režim mala Eli behom tehotnosti, čím bola a je momentálne kŕmená. Vyzerá moc pekne a malý je nádherný. Prajem hodne radosti s nimi. Odpoveď by som poprosila sem, alebo na mailík b.lastovicka@seznam.cz .Díki.

5.4.2008 06:47

lastovicka napsal(a):
Pre Microfon: plánujem pripustiť svoju ponicu a vy to už máte za sebou. Zaujíma ma aký režim mala Eli behom tehotnosti, čím bola a je momentálne kŕmená. Vyzerá moc pekne a malý je nádherný. Prajem hodne radosti s nimi. Odpoveď by som poprosila sem, alebo na mailík b.lastovicka@seznam.cz .Díki.

hříbě wpbr je po welsh Cob

5.4.2008 06:48

petrav napsal(a):
hříbě wpbr je po welsh Cob

další

5.4.2008 22:42

petrav napsal(a):
Nela ČSP

kde jste kdo?

6.4.2008 11:30

sccary napsal(a):
kde jste kdo?

Monty s dcerou

6.4.2008 11:31

helin67 napsal(a):
Monty s dcerou

Monty a jeho harém

6.4.2008 11:35

helin67 napsal(a):
Monty a jeho harém

Lucka,Lolita,Linda a Monty

6.4.2008 11:39

helin67 napsal(a):
Lucka,Lolita,Linda a Monty

Lolita s maminou Luckou

6.4.2008 11:41

helin67 napsal(a):
Lolita s maminou Luckou

S mámou je nuda,lepší je kolektiv

6.4.2008 11:42

helin67 napsal(a):
S mámou je nuda,lepší je kolektiv

Zase spolu

6.4.2008 12:25

helin67 napsal(a):
Zase spolu

Ahojte holky chci se zeptat můžu se přidat k Vám?
Necelý měsíc mám nového poníka sice trochu většího ale je zapsaný jako pony..

6.4.2008 13:54

terushka napsal(a):
Ahojte holky chci se zeptat můžu se přidat k Vám?
Necelý měsíc mám nového poníka sice trochu většího ale je zapsaný jako pony..

No pokud má méně než 149KHV tak pojď mezi nás

6.4.2008 19:50

memmory napsal(a):
No pokud má méně než 149KHV tak pojď mezi nás

Taky se přidávám do spolu poníkářůMáme zatím 130cm

6.4.2008 19:59

simishek napsal(a):
Taky se přidávám do spolu poníkářůMáme zatím 130cm

Jumbo

6.4.2008 20:01

ponda napsal(a):
Jumbo

Jumbo s kamarádem Siriusem

6.4.2008 20:04

ponda napsal(a):
Jumbo s kamarádem Siriusem

Ještě jednu

6.4.2008 20:48

ponda napsal(a):
Ještě jednu

jejda bílý kamarád

6.4.2008 22:32

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

Ahoj vsem! Chtela jsem se zeptat jestli na svych poniccich jezdite? a ted obsedam toho sveho krasavce a citim se na nem skvele, vubec mi to neprijde ze by byl nejak malicky, ale tezko rict jaky je na nas pohled:) Zatim spolecnou fotku nemam ale snad brzy nejakou poridim:)

7.4.2008 11:39

gianna napsal(a):
Ahoj vsem! Chtela jsem se zeptat jestli na svych poniccich jezdite? a ted obsedam toho sveho krasavce a citim se na nem skvele, vubec mi to neprijde ze by byl nejak malicky, ale tezko rict jaky je na nas pohled:) Zatim spolecnou fotku nemam ale snad brzy nejakou poridim:)

Ahojky lidičky....
Tak jsem tu zase dlouho nebyla,něja není čas.
Dnes jsem chtěla jít ven s Lýdii ale asi nepujdu,je fakt hnusně

Tak pár fotek ze soboty

Pujčila jsem Lady Terce...Lady byla hodná...

7.4.2008 11:45

luda napsal(a):
Ahojky lidičky....

Tak pár fotek ze soboty

7.4.2008 11:51

luda napsal(a):
Ahojky lidičky....

Tak pár fotek ze soboty

Tak teď máme určitě pod 149.. Ani v dospělosti nebude tak vysoký měl by mít kolem cca 145cm..

Neregistrovaný uživatel

7.4.2008 13:35
Neregistrovaný uživatel

luda napsal(a):
Tomáš a Sylvísek

A Majda A Ziky

7.4.2008 13:51

terushka napsal(a):
Tak teď máme určitě pod 149.. Ani v dospělosti nebude tak vysoký měl by mít kolem cca 145cm..

ahoj holky kdyz jste pres ty ponyky neznate nekoho kdo by mel zajem prodavam 4 letou kobylku 110cm obsedla a jezdi na ni holcina co je na foto super povaha 100% k malym detem.

8.4.2008 09:25

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

tak já musím napsat co se mi včera pěkného stalo.¨
m+ěla jsme koně doma a pak mi volá mamina že jí někdo volal že mi koně utekly a že jsou kousek o ulici níž pod barákem. Tak za nimi letím vyptávám se hledám až se nakonec i díky telefonátům dalších dozvídám že jsou za nádražím u železničního přejezdu u hlavního vlakového tahu na plzeň budějice kde jede vlak asi každých 15minut. pásly se u koljí v pšenici, doběhla jsme celá uřícená protže na to místo je to asi 2km, přešli hlavní odbočovací pruh na rychlostní silnici, pak šli dál po cestě kudy vodím na pastvinu apak v půlce cesty z neznámého důvodu odbočili k nádraží p o asfaltce a následně běželi všici tři po takové celkem rušné cestě podél kolejí až skonšili u přejezdu v tý pšenici, no eli jsem naštěstí bez problémů chytal ,ale bobi na ěm hodila opko a mě bylo jasný že to nebude lehký. tak jsme čekala na maminu až přijede s rohlíkama než manina stihla přijet bobi uplně nesmyslně ačkoli jsme jen s eli a malým stála odběhla asi další kilometr až na konec toho obrovského pšeničného pole a neomylně si to mířila že půjde přes koleje,(vzádu za koleji totiž mají taky poníky) přesně ve chvíli kdy to vycházelo že koleje přejde, tak se tudy prohnal rychlík, po chvilce zastavil a houkal a já viděla na mašině černobílý fleky. fakt hrůza!!! tak jsem šla dál přes pole k tomu místu a asi po 10 minutách se najednou z přilehlého lesa vyřítil totálně vyděšený flekatý poník a běžel k nám . No fakt byla celá! tak jsme jí chytla a už v poklidu došli jsme domů, kde jsem zjistila že se zlomil zámek u vrat a tím utekla bobíša a elli se následně bála být sama tak, že rozkopala svůj vchod do výběhu a zpřerážela břevna.
Holky takovej zážitek, to byl o fakt silný kafe. A mamka mi pak říkala že když byla bobíše nadběhnout tak naštěstí je u těch kolejí v místě, kde to chtěla přeběhnout ,plot proti zvěři! no nebýt toho....

Fakt je to naprd, Bobíša vymýšlí neustále nové způsoby jak zdrhnout i z pastviny, a kdyby potom žrala jako Eli, jenže to ona ne, ona musí chodit na výlety§, čímž elu která je závislačka hází do totálního stresu, kdy nevidí a neslyší a je schopná se i přizabít, jen aby se za bobíšou dostala..

A nejlepší byli policajti, přijeli řekly jen že by to chtělo lépe zajistit, potom si jedne chtěla strašně pohladit edíka a pak vylezl z auta i druhý a začal si edu fotii na mobil pro svojí dceru

zvířátková

8.4.2008 09:38
zvířátková

microfon napsal(a):
tak já musím napsat co se mi včera pěkného stalo.¨
m+ěla jsme koně doma a pak mi volá mamina že jí někdo volal že mi koně utekly a že jsou kousek o ulici níž pod barákem. Tak za nimi letím vyptávám se hledám až se nakonec i díky telefonátům dalších dozvídám že jsou za nádražím u železničního přejezdu u hlavního vlakového tahu na plzeň budějice kde jede vlak asi každých 15minut. pásly se u koljí v pšenici, doběhla jsme celá uřícená protže na to místo je to asi 2km, přešli hlavní odbočovací pruh na rychlostní silnici, pak šli dál po cestě kudy vodím na pastvinu apak v půlce cesty z neznámého důvodu odbočili k nádraží p o asfaltce a následně běželi všici tři po takové celkem rušné cestě podél kolejí až skonšili u přejezdu v tý pšenici, no eli jsem naštěstí bez problémů chytal ,ale bobi na ěm hodila opko a mě bylo jasný že to nebude lehký. tak jsme čekala na maminu až přijede s rohlíkama než manina stihla přijet bobi uplně nesmyslně ačkoli jsme jen s eli a malým stála odběhla asi další kilometr až na konec toho obrovského pšeničného pole a neomylně si to mířila že půjde přes koleje,(vzádu za koleji totiž mají taky poníky) přesně ve chvíli kdy to vycházelo že koleje přejde, tak se tudy prohnal rychlík, po chvilce zastavil a houkal a já viděla na mašině černobílý fleky. fakt hrůza!!! tak jsem šla dál přes pole k tomu místu a asi po 10 minutách se najednou z přilehlého lesa vyřítil totálně vyděšený flekatý poník a běžel k nám . No fakt byla celá! tak jsme jí chytla a už v poklidu došli jsme domů, kde jsem zjistila že se zlomil zámek u vrat a tím utekla bobíša a elli se následně bála být sama tak, že rozkopala svůj vchod do výběhu a zpřerážela břevna.
Holky takovej zážitek, to byl o fakt silný kafe. A mamka mi pak říkala že když byla bobíše nadběhnout tak naštěstí je u těch kolejí v místě, kde to chtěla přeběhnout ,plot proti zvěři! no nebýt toho....

Fakt je to naprd, Bobíša vymýšlí neustále nové způsoby jak zdrhnout i z pastviny, a kdyby potom žrala jako Eli, jenže to ona ne, ona musí chodit na výlety§, čímž elu která je závislačka hází do totálního stresu, kdy nevidí a neslyší a je schopná se i přizabít, jen aby se za bobíšou dostala..

A nejlepší byli policajti, přijeli řekly jen že by to chtělo lépe zajistit, potom si jedne chtěla strašně pohladit edíka a pak vylezl z auta i druhý a začal si edu fotii na mobil pro svojí dceru

No to jste si teda dali. Ještě, že nikomu nic není. Ale stačilo teda málo. Ty poníci jsou strašní, jsou tak vynalézaví a zdrhnou jak můžou. Známe z vlastní zkušenosti...

8.4.2008 09:50

gianna napsal(a):

Welšíci mají většinou moc dobré chody. Taky máme podobného prcka a když na něj občas sednu a přiježďuju, je to pomalu jako na velkém

8.4.2008 18:46

lerry napsal(a):
Welšíci mají většinou moc dobré chody. Taky máme podobného prcka a když na něj občas sednu a přiježďuju, je to pomalu jako na velkém

Teda to je krasnej konik, co je to za welshika? vypada trochu vetsi, nebo se mi to zda?

8.4.2008 19:33

memmory napsal(a):

tak to mám štěstí. 4 centimetry a už bych se sem nevešla!

8.4.2008 19:34

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

nj tak to já mám 4 centimetzry a málem už bych se tu nevešla

8.4.2008 20:15

stalonek napsal(a):
nj tak to já mám 4 centimetzry a málem už bych se tu nevešla

Hele to sem nepatří ale nevadí

Nahatej pes (teda fena)

8.4.2008 21:39

memmory napsal(a):
Hele to sem nepatří ale nevadí

Nahatej pes (teda fena)

Microfon::teda to bych asi nepřekousla,,Lidi byla jsem dnes venku s Lýdie,,rvalo mě to srdce,když jsem měla nechat Lady doma.Ale Lýdie se musí už učit,,,naštěstí byla hodná.krásně zastavuje,,měla trošku problém odejt z domu,ale nakonec paráda,,,byla jsem sní v lese,z kopce by nejradši běžela ale je moooc hodná,,,naštěstí,,,,

Tak pár fotek::::čištění

8.4.2008 21:52

luda napsal(a):
Microfon::teda to bych asi nepřekousla,,Lidi byla jsem dnes venku s Lýdie,,rvalo mě to srdce,když jsem měla nechat Lady doma.Ale Lýdie se musí už učit,,,naštěstí byla hodná.krásně zastavuje,,měla trošku problém odejt z domu,ale nakonec paráda,,,byla jsem sní v lese,z kopce by nejradši běžela ale je moooc hodná,,,naštěstí,,,,

Tak pár fotek::::čištění

9.4.2008 01:09

gianna napsal(a):
Teda to je krasnej konik, co je to za welshika? vypada trochu vetsi, nebo se mi to zda?

Díky moc za pochvalu, vyřídím mu to ;-) Je buhužel bez PP, z divokého odchovu na Moravě , matka: "jedna z mnoha", otec: welsh mountain pony-sekce A. Čisté welšky tam moc nebyly, spíše luční směsky, takže je původově teoreticky WPBr.
Vysoký je asi 125cm KVH, takže jsme s vámi asi skoro nastejno jestli je to Mossy z Horse Way. Hledám k tomu našemu ještě něco trošku většího, tak zkoumám net a narazila jsem i na jejich stránky. No a u ní jsem tedy dost slintala

12.4.2008 20:18

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A Majda A Ziky

Ahoj :) Prosím prosím prosím :D Kdo jsi, kde jsi a můžu se za Tebou přijet podívat :D ? Vychovávala jsem Zikyho od hříbátka a asi půl roku jsem ho i jezdila, tak jestli bys mi mohla napsat, kde je, jak se má a tak, byla bych Ti moc vděčná Můžu klidně poslat starší fota, jestli máš zájem :)

12.4.2008 21:46

luda napsal(a):

Tak jsem koukala na stránky pony klubu Olešnice a na fotogalerii http://kopytka.rajce.idnes.cz/ Olesnice_26.3.2008/ (1 mezera) a bylo mi teda k blití. Pidi boxíky - spíš chlívky pro kobyly s hříbatama, rajtování v bahně a co víc, Del Aifr má sotva 3 roky!! Našla jsem tam i jeho fotky z léta http://ponyklubolesnice.unas.cz/f oto/pony/ha3.jpg (1 mezera), takže když je datum jeho narození 6.3.2005, byl ve skokovém výcviku sotva ve svých 2 a půl letech. Fakt hnus.

12.4.2008 21:57

strelish napsal(a):
Tak jsem koukala na stránky pony klubu Olešnice a na fotogalerii http://kopytka.rajce.idnes.cz/ Olesnice_26.3.2008/ (1 mezera) a bylo mi teda k blití. Pidi boxíky - spíš chlívky pro kobyly s hříbatama, rajtování v bahně a co víc, Del Aifr má sotva 3 roky!! Našla jsem tam i jeho fotky z léta http://ponyklubolesnice.unas.cz/f oto/pony/ha3.jpg (1 mezera), takže když je datum jeho narození 6.3.2005, byl ve skokovém výcviku sotva ve svých 2 a půl letech. Fakt hnus.

O tom tady už ale byla diskuze a dalekosáhlejší na EQCH, je to fakt děs!

12.4.2008 22:14

microfon napsal(a):
O tom tady už ale byla diskuze a dalekosáhlejší na EQCH, je to fakt děs!

O nich na EQCH? Všimla jsem si tam jen Corazonu...

12.4.2008 22:41

strelish napsal(a):

Ahoj, předem se omlouvám, že se vám sem motám, ale nevíte o nějakém pony hřebci v jihočeském kraji, nebo blízkém okolí? Děkuju

12.4.2008 23:00

strelish napsal(a):

Strelish. tak jsem asi poletla:-).-)promin, kouknu znova

Ash: já jsem z JČ, chceš kupovat nebo připouštět- letmý přehled bych snad měla mít

13.4.2008 07:24

microfon napsal(a):
Strelish. tak jsem asi poletla:-).-)promin, kouknu znova

Ash: já jsem z JČ, chceš kupovat nebo připouštět- letmý přehled bych snad měla mít

od včera už na novém

13.4.2008 10:12

sakiron napsal(a):
od včera už na novém

Microfon: připouštět máš nějaké typy? Díkes

13.4.2008 12:38

ash napsal(a):
Microfon: připouštět máš nějaké typy? Díkes

tak tj:-) záleží v jaké Pk kobču ale máš...
jak tady na poníkářích všici ví, Edýsek je z 612 Hasan(Tálín) shagya arab,
Dál často uvádím Schoenbrunna tygra(WPB) ,ale výška jen 124KVH, za to je to hřebec ňuňánek:-)( uPíseku), Ve štěticích by mšl stát hafling madit -. ovšem o tom se traduje že hříbata jsou někdy lehce pošahanější. V hřebčinci stojí Peer(WPB),ale ten má taky do 130Kvh, u Milevska stojí militarista Symbol priatelstava Or1/1 s licencí taky na ČSP, u Budějk mají nějakého šimla hřebce WPB okolo 130Kvh,ale na jméno si fakt teď nevzpomenu.
A pak z haíků jsou v hřebčinci Norek, Simmel a Wulf a na jiné si momentálně nevzpomínám

pro strelish - takhle vypadal Hasan v nějakých třech letech, takže tvůj tip barvy na Edu je přesný...

13.4.2008 18:36

microfon napsal(a):
tak tj:-) záleží v jaké Pk kobču ale máš...
jak tady na poníkářích všici ví, Edýsek je z 612 Hasan(Tálín) shagya arab,
Dál často uvádím Schoenbrunna tygra(WPB) ,ale výška jen 124KVH, za to je to hřebec ňuňánek:-)( uPíseku), Ve štěticích by mšl stát hafling madit -. ovšem o tom se traduje že hříbata jsou někdy lehce pošahanější. V hřebčinci stojí Peer(WPB),ale ten má taky do 130Kvh, u Milevska stojí militarista Symbol priatelstava Or1/1 s licencí taky na ČSP, u Budějk mají nějakého šimla hřebce WPB okolo 130Kvh,ale na jméno si fakt teď nevzpomenu.
A pak z haíků jsou v hřebčinci Norek, Simmel a Wulf a na jiné si momentálně nevzpomínám

pro strelish - takhle vypadal Hasan v nějakých třech letech, takže tvůj tip barvy na Edu je přesný...

Microfon: děkuju moc

13.4.2008 18:38

ash napsal(a):
Microfon: děkuju moc

Moňátko : Ty ještě žiješ ??? Jo a kde máme ty hromady fotek ???

13.4.2008 18:47

memmory napsal(a):
Moňátko : Ty ještě žiješ ??? Jo a kde máme ty hromady fotek ???

13.4.2008 21:24

trinity666 napsal(a):
Ahoj :) Prosím prosím prosím :D Kdo jsi, kde jsi a můžu se za Tebou přijet podívat :D ? Vychovávala jsem Zikyho od hříbátka a asi půl roku jsem ho i jezdila, tak jestli bys mi mohla napsat, kde je, jak se má a tak, byla bych Ti moc vděčná Můžu klidně poslat starší fota, jestli máš zájem :)

ahojky......Štěpánkodlouho jsem tu nebyla...jmenuji se Magda a bydlím v okresu HK...Jsem ráda že ses ozvala...ráda bych se o něm dozvěděla co nejvíc...fotečky mě mooooc potěšíNo to je teda náhoda...písni mi prosím na maila....magda.per@seznam.cz....děkuji

13.4.2008 23:01

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

Milé Sońátko, však ty tady taky vůbec nejsi a to pak ani nemá cenu sem něco dávat ne já myslím že našeho malého je tu dost zas takový exibicionista nejsem a hlavně čas trávím s přicházejícím jarem účelněji než za kompem a večer padám do postele jak zabitá

13.4.2008 23:03

microfon napsal(a):
Milé Sońátko, však ty tady taky vůbec nejsi a to pak ani nemá cenu sem něco dávat ne já myslím že našeho malého je tu dost zas takový exibicionista nejsem a hlavně čas trávím s přicházejícím jarem účelněji než za kompem a večer padám do postele jak zabitá

na té jezdecké fotce Vám to moc slušíJaké plánuješ na letos akce?

13.4.2008 23:04

microfon napsal(a):
na té jezdecké fotce Vám to moc slušíJaké plánuješ na letos akce?

13.4.2008 23:09

microfon napsal(a):
a ještě

anakonec dám ještě krasavce Zirečka z kurzu od Káti S.

14.4.2008 11:14

microfon napsal(a):
anakonec dám ještě krasavce Zirečka z kurzu od Káti S.

No akce ?? Teď 2.5 je distančka , potom asi dvoje WRC-D a na podzim Trebuh , Hubert a když bude něco víc tak mi to určo vadit nebude

15.4.2008 16:44

memmory napsal(a):
No akce ?? Teď 2.5 je distančka , potom asi dvoje WRC-D a na podzim Trebuh , Hubert a když bude něco víc tak mi to určo vadit nebude

AHOJ LUDO TO JAK SI TAM SEDELA NA KONI TO BYLA LIDIE NEEEEE

16.4.2008 20:46

terisa napsal(a):
AHOJ LUDO TO JAK SI TAM SEDELA NA KONI TO BYLA LIDIE NEEEEE

Ahojky Lidičky,nějak nestíhám,Tak sem hodím par fotek a něco písnu...

V sobotu jsme jely 33 km.s Morgankou,Zikym a s Lady...koníci naprosto v pohodě....krásné cesty,,samé louky,,,jelo se z Trnavy do Lužce...Lady krásne nastupovala do přeprávníku,,,proste zlato...

16.4.2008 20:52

luda napsal(a):
Ahojky Lidičky,nějak nestíhám,Tak sem hodím par fotek a něco písnu...

V sobotu jsme jely 33 km.s Morgankou,Zikym a s Lady...koníci naprosto v pohodě....krásné cesty,,samé louky,,,jelo se z Trnavy do Lužce...Lady krásne nastupovala do přeprávníku,,,proste zlato...

Terko,a co že ti prodal martina??

16.4.2008 20:55

luda napsal(a):
Terko,a co že ti prodal martina??

Lady a Ziky v přepravníku....

16.4.2008 20:59

luda napsal(a):
Lady a Ziky v přepravníku....

mimi

16.4.2008 21:13

luda napsal(a):
mimi

Milada a Morgana-Majda a Ziky

16.4.2008 21:16

luda napsal(a):
Milada a Morgana-Majda a Ziky

A nakonec se semnou Lady vyválela v louži....no prostě dobrý konec

16.4.2008 21:19

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

Tak to jste si užívaly a počasí na fotkách taky nevypadá tak zle To byly nějaké neofiko endurančky?

já dneska taky jela s Bobškou na vytrvalost16 km za 1,5 hodiny při kole a před barákem už jsme jí napůl nesla v náručí

16.4.2008 21:21

luda napsal(a):
A nakonec se semnou Lady vyválela v louži....no prostě dobrý konec

...Moc hodná kobylka že???

16.4.2008 21:29

microfon napsal(a):
Tak to jste si užívaly a počasí na fotkách taky nevypadá tak zle To byly nějaké neofiko endurančky?

já dneska taky jela s Bobškou na vytrvalost16 km za 1,5 hodiny při kole a před barákem už jsme jí napůl nesla v náručí

Ahoj,také pěkný tréning....

No bylo to naprosto supr,,hlavně ty cesty...no luxus...

Tak a už zase letím,....

Majda a Ziky

16.4.2008 21:34

luda napsal(a):
Ahoj,také pěkný tréning....

No bylo to naprosto supr,,hlavně ty cesty...no luxus...

Tak a už zase letím,....

Majda a Ziky

a co koníci měli dost? myslím že ti vaši určitě ne

17.4.2008 10:00

microfon napsal(a):
a co koníci měli dost? myslím že ti vaši určitě ne

Luci,koukám že si sem dala nové fotečkyTy se teda činníšDneska se Tomáš bude stavovat pro granulky,tak tu budeš mít pytel. Pro mikrofonNa to,že jsme letos jeli takovejhle trénink poprvé v tempu (11km v hod.)tak byli okPo příjezdu sme je daly do ohrady a lítaly tam jak prdlý...takže jim to zřejmě nestačilo#
Foto po příjezdu.....pozdrav se Sylvou

17.4.2008 10:11

smisek napsal(a):
Luci,koukám že si sem dala nové fotečkyTy se teda činníšDneska se Tomáš bude stavovat pro granulky,tak tu budeš mít pytel. Pro mikrofonNa to,že jsme letos jeli takovejhle trénink poprvé v tempu (11km v hod.)tak byli okPo příjezdu sme je daly do ohrady a lítaly tam jak prdlý...takže jim to zřejmě nestačilo#
Foto po příjezdu.....pozdrav se Sylvou

ráno,nebylo počasí nic moc...poprchávalo a byla zima....ale pak se vyjasnilo....takže to bylo super

kuk

17.4.2008 19:56

smisek napsal(a):
ráno,nebylo počasí nic moc...poprchávalo a byla zima....ale pak se vyjasnilo....takže to bylo super

kuk

Ähoj,tak to ti děkuji ...že jsi si na me vzpoměla.

A co ,byla jsi jezdit?,

17.4.2008 20:07

luda napsal(a):
Ähoj,tak to ti děkuji ...že jsi si na me vzpoměla.

A co ,byla jsi jezdit?,

Microfon.::a co Bobša??jak ji jde učení??

Hele co jsem koukala,na tvé stránky,tak jste jezdily,asi pomalu ty vandry,že jo???

Dík

18.4.2008 17:49

luda napsal(a):
Microfon.::a co Bobša??jak ji jde učení??

Hele co jsem koukala,na tvé stránky,tak jste jezdily,asi pomalu ty vandry,že jo???

Dík

Tak zase nové fotky
Čmeláček

18.4.2008 17:56

luda napsal(a):
Tak zase nové fotky
Čmeláček

18.4.2008 18:43

ponda napsal(a):
Jumbo

ponda: Ahojky, není náhodou Jumbo z okolí F-M?

18.4.2008 21:09

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

19.4.2008 15:45

strelish napsal(a):

Jééééééé Jami už musí makat co ?? Chuděrka

20.4.2008 07:14

memmory napsal(a):
Jééééééé Jami už musí makat co ?? Chuděrka

jeji braška(kuli očko)

20.4.2008 07:52

strelish napsal(a):

pěknéééé a jak jste už daleko?

20.4.2008 08:00

memmory napsal(a):
Tak zakládám nové

U nás je teď pěkně veselo
Vždycky to bylo že Eli naháněla na pastvě Bobišu . Bobšku už to asi přestalo bavit, a vymyslela že bude nahánět Elině na just malýho.Což se naší mamině samozřejmě vůbec nelíbí. Takže v dlouhých kruzích po naší pastvině lítá prchající Eda za ním Bobíša a nakonec ze všech nejpomalejší Ellina. a pak když se to otočí a Elli Bobšce naběhne, tak zase nová nekonečná kola. Bobška prvním, totálně rozzuřená Elli, nechápající Eda v závěsu prostě ale vždycky se nejvíc abví Bobška, protože |Ellli by ji nedohnala ani ve snu...

20.4.2008 08:04

microfon napsal(a):
U nás je teď pěkně veselo
Vždycky to bylo že Eli naháněla na pastvě Bobišu . Bobšku už to asi přestalo bavit, a vymyslela že bude nahánět Elině na just malýho.Což se naší mamině samozřejmě vůbec nelíbí. Takže v dlouhých kruzích po naší pastvině lítá prchající Eda za ním Bobíša a nakonec ze všech nejpomalejší Ellina. a pak když se to otočí a Elli Bobšce naběhne, tak zase nová nekonečná kola. Bobška prvním, totálně rozzuřená Elli, nechápající Eda v závěsu prostě ale vždycky se nejvíc abví Bobška, protože |Ellli by ji nedohnala ani ve snu...

ale hlavně je pak důležité se schovat u mámy

20.4.2008 08:39

microfon napsal(a):
pěknéééé a jak jste už daleko?

No tady na ni sedim vsehovsudy po 4., uz zvladame samostatne capkat po ohrade a naklusat...a az dorazi ctvrty konik do party, aby Andos nebyl doma sam, tak vyrazime spolu s "maminou" Ernikou ven. Jen musime vychytat nejake horsi pocasi, protoze pokud je hodne hezky, korzuje nam po trase milion lidi + prdli motorkari...coz teda zvlast v lese je chutovka

Přidejte reakci

Přidat smajlík