Tak co Danny, přežila jsi to? jsi unavená? co kobylka jak to probíhalo, šup sem s fotkama a podrobnostma!!!! V noci už jsem chrněla ale ta sms byla krásná po ránu....
Vyhlašuji pátek...miminkovskej den!
klawdie
napsal(a):
Tak co Danny, přežila jsi to? jsi unavená? co kobylka jak to probíhalo, šup sem s fotkama a podrobnostma!!!! V noci už jsem chrněla ale ta sms byla krásná po ránu....
Vyhlašuji pátek...miminkovskej den!
že přeju se vší zvěří kaluši i hříbošovi, aby se měli k světu:)))
Jo a jak jsem říkala, dneska mi přijede tahle psí věc...takže bude probíhat seznamovačka se žlutou psí věcí a s ořouchama:))
kukinatost
napsal(a):
Jo a jak jsem říkala, dneska mi přijede tahle psí věc...takže bude probíhat seznamovačka se žlutou psí věcí a s ořouchama:))
jééé čekuj ty zadní tlapky, ten černej mu dává kopačku do kul. a druhou maji tapku na tapku
..Jani tady vypadá velice mirumilovně
kukinatost
napsal(a):
Kala už to má za sebou????? Velké gratulace, hlavně, že jsou oba v pořádku. Jani, jsi nervózní? By sis měla zajít k holiči a pěkně se vyfiknout, co když se mu nebudeš líbit?
Ale ne, držím palečky, aby vše dobře dopadlo....Předpokládám seznamovačka bude doma?
kukinatost
napsal(a):
Zdarec holky,
teda to byl krásně zakončený čtvrtek. Přijela jsem v jedenáct večer do stáje, ještě jsem rozsvítila že dokrmím balík a kobylám donesu vodu...bylo asi 23.15 a Kala si lehla, tak jsem říkala že jí nechám a že zhasnu a půjdu za Martou do kravína...heh, ale jak jsem došla k boxu Kaly, tak vidím jak se už pomalu hříbouček klube ven...takže žádná čekačka na to, než bude sama, šup s tim ven, dokud tady raději je někdo kdo by mi mohl helpnout...
Vážení, paparaci Danny fotila co šlo...
haisovad
napsal(a):
Zdarec holky,
teda to byl krásně zakončený čtvrtek. Přijela jsem v jedenáct večer do stáje, ještě jsem rozsvítila že dokrmím balík a kobylám donesu vodu...bylo asi 23.15 a Kala si lehla, tak jsem říkala že jí nechám a že zhasnu a půjdu za Martou do kravína...heh, ale jak jsem došla k boxu Kaly, tak vidím jak se už pomalu hříbouček klube ven...takže žádná čekačka na to, než bude sama, šup s tim ven, dokud tady raději je někdo kdo by mi mohl helpnout...
Vážení, paparaci Danny fotila co šlo...
Chuděra, tlačila seč jí síly stačily, pak dokonce ještě jednou vstala a otočila se...ani jsme nedutali, jen se modlili ať to zvládne sama bez pomoci...
haisovad
napsal(a):
Chuděra, tlačila seč jí síly stačily, pak dokonce ještě jednou vstala a otočila se...ani jsme nedutali, jen se modlili ať to zvládne sama bez pomoci...
Lenííííku, přeji všechno nejlepší ke svým dnešním narozeninám...
A tady ho máme... Hlava jako arab, že?
klawdie
napsal(a):
Panejo to je krásný zvířátko...další foto další foto!
Tak další fotos...je úžasnej...sací reflex okamžitě zapojil, Kala byla vzodná, chvíli si ještě poležela, byla vyřízená, tak jsme ho vytíraly smámou a čekaly až Kala vstane a začne se o něj sama starat...Kala asi po pěti minutách vstala, a kdybyste slyšeli jak pořechtávala...mno doják prostě
haisovad
napsal(a):
Tak další fotos...je úžasnej...sací reflex okamžitě zapojil, Kala byla vzodná, chvíli si ještě poležela, byla vyřízená, tak jsme ho vytíraly smámou a čekaly až Kala vstane a začne se o něj sama starat...Kala asi po pěti minutách vstala, a kdybyste slyšeli jak pořechtávala...mno doják prostě
Takže ryzáček s odznaky???je krásnej
haisovad
napsal(a):
Je naprosto rozkošnej, Kala za chvíli vytlačila i lůžko, tak jsem ho dala do kýble a vet zkontroluje jestli je celé a oočkuje dneska hříbouše... pupíček zastříklej, vše v pořádku. Je ukrutně aktivní, po chvíli už chtěl vstávat...víte jak to je, vypadal jak po litru RUMu...
sadzi saj

haisovad
napsal(a):
Je naprosto rozkošnej, Kala za chvíli vytlačila i lůžko, tak jsem ho dala do kýble a vet zkontroluje jestli je celé a oočkuje dneska hříbouše... pupíček zastříklej, vše v pořádku. Je ukrutně aktivní, po chvíli už chtěl vstávat...víte jak to je, vypadal jak po litru RUMu...
Rozkošnej, gratuluju a přeju vše nej a pevné zdraví
sadzi saj
napsal(a):
Rozkošnej, gratuluju a přeju vše nej a pevné zdraví
Lenííí, hříbek po Calanthánovi...bude vybělovat, jak oschnul tak je vidět že není čistě rezatej...
Leušu přijde přešetřit 19 myslím že to tak vychází
haisovad
napsal(a):
Lenííí, hříbek po Calanthánovi...bude vybělovat, jak oschnul tak je vidět že není čistě rezatej...
Leušu přijde přešetřit 19 myslím že to tak vychází
Andy, moc děkujeme za přání, malej zatím vypadá velice sebejistě. Kala byla perfektní, nechala nás ho ošetřit, pak jí sebrat lůžko, vykydat modrá místa a znova čistě nastlat...a jak furt pořechtávala, to byla krásný
Tak děvčátka, za chvíli vás zase opustím, včera jsem byla u jednoho zrození malého a dneska jdu na pohřeb...Tomášova babička zemřela...
haisovad
napsal(a):
Andy, moc děkujeme za přání, malej zatím vypadá velice sebejistě. Kala byla perfektní, nechala nás ho ošetřit, pak jí sebrat lůžko, vykydat modrá místa a znova čistě nastlat...a jak furt pořechtávala, to byla krásný
Tak děvčátka, za chvíli vás zase opustím, včera jsem byla u jednoho zrození malého a dneska jdu na pohřeb...Tomášova babička zemřela...
Klárko, tatík je Calantháno...šla jsem spát před třetí ráno...čekala jsem ještě až se poprvé vysere malej a až se oba natáhnout...Kala si tááák chtěla lehnout a odpočívat ale ten malej byl jak po půl kýblu kafe, chodil a čučel na všechno...
fotka pro faunu, jinak jsem k němu moc nelezla...
zvířátková

haisovad
napsal(a):
Teda normálně mě ten prcek dojal, když to tak čtu, jsem tak furt pokukovala poslední dny, jak a co se chystá a musim říct, že je opravdu překrásný Ten se Kale sakra povedl
zvířátková
napsal(a):
Teda normálně mě ten prcek dojal, když to tak čtu, jsem tak furt pokukovala poslední dny, jak a co se chystá a musim říct, že je opravdu překrásný Ten se Kale sakra povedl
Je opravdu kouzelný Dany a na tvé tvářičce jde vidět neskutečná radost
Tak hodně sil a zdraví, ať kluček roste jak z vody a za chvíli ho máš ve své moci učení
lanika
napsal(a):
Je opravdu kouzelný Dany a na tvé tvářičce jde vidět neskutečná radost
Tak hodně sil a zdraví, ať kluček roste jak z vody a za chvíli ho máš ve své moci učení
Však to byla pro mě taky krásná zpráva při ránu...tak a ted budem očekávát Gitátko, musím to byt krásný.... zrod nového života, skvělá fotodokumentace DAnny, jako bych tam byla taky...
klawdie
napsal(a):
Však to byla pro mě taky krásná zpráva při ránu...tak a ted budem očekávát Gitátko, musím to byt krásný.... zrod nového života, skvělá fotodokumentace DAnny, jako bych tam byla taky...
No jsem moc zase nefotila, aby je neštval ten blesk...ale byla jsem fakt ráda, že to proběhlo takhle bez komlikací...měla jsem strach, Kala je celkem nervařka, no vždyť víte jaká je...ale včera to byla prostě mamina jak má být...
haisovad
napsal(a):
No jsem moc zase nefotila, aby je neštval ten blesk...ale byla jsem fakt ráda, že to proběhlo takhle bez komlikací...měla jsem strach, Kala je celkem nervařka, no vždyť víte jaká je...ale včera to byla prostě mamina jak má být...
Leni a jakpak ty budeš dnes slavit narozky, když máš bolavé ouško, oujdeš i tak to zapít, já sjki na tebe dnes jedno dám.... a za malýho no namejma taky...
haisovad
napsal(a):
Děcka, já mám normálka slzy v očích !!!!!!!!!!!!!!! Sakra, jsem poslední dobou nějaká rozněžnělá ... a když čkověk vidí toho drobečka
luciusl
napsal(a):
Děcka, já mám normálka slzy v očích !!!!!!!!!!!!!!! Sakra, jsem poslední dobou nějaká rozněžnělá ... a když čkověk vidí toho drobečka
Máme novou uzdečku ( oranžově vypodloženou )
luciusl
napsal(a):
Máme novou uzdečku ( oranžově vypodloženou )
hopity hop
luciusl
napsal(a):
hopity hop
V sobotu jedeme na první letošní skokovou akcičku, tak jsem zvědavá jestli platí přísloví těžko na cvičišti lehko na bojišti
klawdie
napsal(a):
Juuu tak to budem držet pěsti!!! nezapomen vše pečlivě dokumentovat
JJ, Lucí budu na tebe myslet a Rozletkovi budu myšlenkama promlouvat do duše aby skákal jako antilopa...
Uzdečka je pěkně, já jse stejnou obdivovala u Evči v sedlovně...
haisovad
napsal(a):
JJ, Lucí budu na tebe myslet a Rozletkovi budu myšlenkama promlouvat do duše aby skákal jako antilopa...
Uzdečka je pěkně, já jse stejnou obdivovala u Evči v sedlovně...
Ahoj "mamino" Hříbek je krásnej. Nádhernej a úžasnej, ostatně jak to miminka uměj
Jedeme veřejňáček - jen tak na zkoušku 80 cm. Pro něj to nic není, ale pro mě už je to skoro "velká". Taky to ten lump se mnou v hale krosil jako bychom trénovali na steepl
luciusl
napsal(a):
Ahoj "mamino" Hříbek je krásnej. Nádhernej a úžasnej, ostatně jak to miminka uměj
Jedeme veřejňáček - jen tak na zkoušku 80 cm. Pro něj to nic není, ale pro mě už je to skoro "velká". Taky to ten lump se mnou v hale krosil jako bychom trénovali na steepl
Tak Lucíííí, klííídek...věř mu a uvidíš že to pro tebe skočí...
Holky, tak já už za chvíli jedu, mějte se moc pěkně a večer se na vás přijdu podívat...papíííík Danny
haisovad
napsal(a):
Tak Lucíííí, klííídek...věř mu a uvidíš že to pro tebe skočí...
Holky, tak já už za chvíli jedu, mějte se moc pěkně a večer se na vás přijdu podívat...papíííík Danny
Danny také strašně moc moc gratuluju!Mám radost ,že už je to na světě a zdravé,myslím ,že jsme na to všichni netrpělivě čekali
Je krásnej!Potřást kopýtkem by se mu patřiloHlavně ať má krásné dětství a ještě krásnější a úspěšnější život plný lásky
markemic
napsal(a):
Danny také strašně moc moc gratuluju!Mám radost ,že už je to na světě a zdravé,myslím ,že jsme na to všichni netrpělivě čekali
Je krásnej!Potřást kopýtkem by se mu patřiloHlavně ať má krásné dětství a ještě krásnější a úspěšnější život plný lásky
Dany, tak se drž na te nemilé akci
Luci a tebe budu taky samozřejmě držet pěstičky Rozletek je pašák, tak ať to vyhrajete
thesis
napsal(a):
Gratuluji k hříbátku, moc krásné je
Leni inspektor stále nic takže asi jsme se obě modlily dobře ať je to po výplatě, ještě pár dní a pak ať klidně přijede.
Tak to je fajn Ali. Zkusím mu cinknout co a jak. Možná upřesní termín....
Jinak Klári, oslava proběhla s mamkou už včera, dokonce jsem i pekla....Chi A byla pochvala, fakt se to povedlo. No a dneska jdu ke kámošce, prožívá zrovna nemilé chvilky , tak nějak jako podpora. Uděláme si hezký večer
no a v neděli možná pojedu na výlet....Ale to ještě není jisté
lanika
napsal(a):
Tak to je fajn Ali. Zkusím mu cinknout co a jak. Možná upřesní termín....
Jinak Klári, oslava proběhla s mamkou už včera, dokonce jsem i pekla....Chi A byla pochvala, fakt se to povedlo. No a dneska jdu ke kámošce, prožívá zrovna nemilé chvilky , tak nějak jako podpora. Uděláme si hezký večer
no a v neděli možná pojedu na výlet....Ale to ještě není jisté
Zase k nám?????
kukinatost
napsal(a):
je to je nini.gratuluji.jak danny že se konešně dočkala tak i mamince za tak krásné hříbátko
lanika
napsal(a):
Ale kdepak Tak daleko to nebude, ne že bych nechtěla, ale víte, jaké to je....Jestli nepujdu do práce, pujdu se kouknout do Opavy na parkurek...
taky přidávám gratulaci i sem Je to krásné, když se hříbek narodí a vše je v pořádku, i u maminy.
Tak ať dělá spoustu lumpáren a má se k světu
sabina
napsal(a):
taky přidávám gratulaci i sem Je to krásné, když se hříbek narodí a vše je v pořádku, i u maminy.
Tak ať dělá spoustu lumpáren a má se k světu
Ahoj, pardin že se sem míchám, ale chtěla bych se přidat s gratulacema :) Hříbeček je nádherný. Přeji mu do života hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka
Jinak Luci, jedete se činit na Tatran? Tak to se tam uvidíme - sice mě asi neznáš, ale já tebe přes Hanku R. a přes oranžovou barvičku na Rozletkovi jo
Naše též oranžově odložená uzečka, doplněná čabrakou PS: Omluvte ty vysačky, zkoušelu jsme to, ale asi budeme muset měnit uzdečku za větší
skippka
napsal(a):
Ahoj, pardin že se sem míchám, ale chtěla bych se přidat s gratulacema :) Hříbeček je nádherný. Přeji mu do života hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka
Jinak Luci, jedete se činit na Tatran? Tak to se tam uvidíme - sice mě asi neznáš, ale já tebe přes Hanku R. a přes oranžovou barvičku na Rozletkovi jo
Naše též oranžově odložená uzečka, doplněná čabrakou PS: Omluvte ty vysačky, zkoušelu jsme to, ale asi budeme muset měnit uzdečku za větší
Jéé Jito hezký, by jste ale oranžový maniaci....
klawdie
napsal(a):
Jéé Jito hezký, by jste ale oranžový maniaci....
Kláry, jenom malinko Ale zase musím říct že mu sekne ;) Tady ohlávka a dečka - vlastně našu uzdečka, a když máme ještě CS tak nám taky ladí - mám oranžovou
Musím ho ale líp vyfotit, ono to není vidět. Jinak na tý fotce Skippy hlídá auto :D
skippka
napsal(a):
Kláry, jenom malinko Ale zase musím říct že mu sekne ;) Tady ohlávka a dečka - vlastně našu uzdečka, a když máme ještě CS tak nám taky ladí - mám oranžovou
Musím ho ale líp vyfotit, ono to není vidět. Jinak na tý fotce Skippy hlídá auto :D
Moc všem děkujeme na gratulace...a vyřídím hříboušovi...
skippka
napsal(a):
Dnešní první závody Lucky s Rozletem - jsem všude
Doufám že mě nezazdí, ale oči jsem na tý oranžový mohla nechat a tak jsem to i zvěčnila
luciusl
napsal(a):
Ahojky :-) koukám koukám, jak jsi rychlá. Pohybovala jses tam někde s Hankou ???
Kamarádka říkala, že vypadáme jako popeláři
No s Hankou jsi mě jedině viděla na stráni u oprácka. Dávala jsem jí fotky a něco ti říkala. Jsem taková... No prostorově výraznější a měla jsem červenou bundu a výrazný brýle - zatmavený :D Vyřiď kamarádce, že je chytrá jak rádio Frekvence 1 (to dneska zahlásila kámoška a je z toho hláška mecíse) Že je to stylový. Co pak řekne o mě až někam pojedu
Jako že máme ještě čas :)
skippka
napsal(a):
No s Hankou jsi mě jedině viděla na stráni u oprácka. Dávala jsem jí fotky a něco ti říkala. Jsem taková... No prostorově výraznější a měla jsem červenou bundu a výrazný brýle - zatmavený :D Vyřiď kamarádce, že je chytrá jak rádio Frekvence 1 (to dneska zahlásila kámoška a je z toho hláška mecíse) Že je to stylový. Co pak řekne o mě až někam pojedu
Jako že máme ještě čas :)
Joooo, Ty jseš taková ta sympatická blondýnka ???
Jsem na oranž ulítlá, nehledě k tomu, že se mi líbí, když je všechno sladěné. Když už člověk někam vyjede tak ať to nějak vypadá, ne ? Ona to ta kámoška nemyslela zle, jen si mě všichni dobírají To víš, je to zatím docela neobvyklá barva.
Kdypak potkáme někde vás ??? Určo Tě poznám podle uzdečky
luciusl
napsal(a):
Joooo, Ty jseš taková ta sympatická blondýnka ???
Jsem na oranž ulítlá, nehledě k tomu, že se mi líbí, když je všechno sladěné. Když už člověk někam vyjede tak ať to nějak vypadá, ne ? Ona to ta kámoška nemyslela zle, jen si mě všichni dobírají To víš, je to zatím docela neobvyklá barva.
Kdypak potkáme někde vás ??? Určo Tě poznám podle uzdečky
To bych mohla být já Správně, všechno musí být sladěné. Já mám teda tu oranžovou trošku šmrclou tmavě zelenou. Ale to jenom okraj dečky, čabraky a kamaš ky mám tm zelený s oranž podložením :) A teď uzdečku. Holky si o mě taky občas myslej že jsem blázen, ale mě je to fuk
Výdyť já vlastně jsem - blázen do koní
Nás uvodíš... No jsme tříletci. Tak možná příští rok, ale to nevím nechci nějak to skákání uspěchat.