memmory
napsal(a):
Nevadííí
Takhle mi dneska odpovědělA Popelka když sem vytáhla lonžku prej že makat se dnes nebude že se bude spáááát no nakonec jsem uvízla u focení tak měli koníci volno
red and white
napsal(a):
ingrid - co se mu stalo???
měsíční slepota koukni na mé stránky : www.santoskovy.estranky.cz rubrika: jak se peremne s nemocí tam se dobíš víc
red and white
napsal(a):
Takhle mi dneska odpovědělA Popelka když sem vytáhla lonžku prej že makat se dnes nebude že se bude spáááát no nakonec jsem uvízla u focení tak měli koníci volno
To jo já přijela ve čtaři domů dala jsem si kafe , bal jsem na vyjížďce a pak jsem ještě vzala pejsi a foťák na procházku . No a jak jsem přišla z procházky tak sedím tu
red and white
napsal(a):
mem. bláázne proč?? žeby ta práce?? proboha co budeš ve tři ráno kutit?
...jak bylo dneska u vas? U nas takhle
radule
napsal(a):
...jak bylo dneska u vas? U nas takhle
a jeste takhle...
memmory
napsal(a):
Mám až večerní fotky a to už bylo pod mrakem .....
...toto je v sedum vecer...matysek na balkone...
radule
napsal(a):
...toto je v sedum vecer...matysek na balkone...
Malej itálek - taky je tak hádavej ???
Tady spíš přemýšlivej
Výraz po mamince
red and white
napsal(a):
mem. ... tak já to mám trochu jinak... budím mám nařízenej na 6:20 abych kolem sedmý vyjela, v 6:20 začnu na telefonu mačkat odkládat budík o 10min, a ve 40-50 vylítnu, rychle prolítnu koupelnu najim se za pochodu do garáže a ve zpěchu odjíždím
...holky ja uz rok a pul nespala celou noc...az se to jednou podari tak to bude nasup
red and white
napsal(a):
mem. ... tak já to mám trochu jinak... budím mám nařízenej na 6:20 abych kolem sedmý vyjela, v 6:20 začnu na telefonu mačkat odkládat budík o 10min, a ve 40-50 vylítnu, rychle prolítnu koupelnu najim se za pochodu do garáže a ve zpěchu odjíždím
RAW - aby jsi v sedm vyjela ????
Mno pěkný mě normálně začíná práce v půl šestí jen v sobotu v pět
memmory
napsal(a):
Jo tak to ti radulinko věřím teda - jdu víš kam - jdeš taky na balkón ???
...ted jsem tochtela napsat, dem se vyvencitmezi kyticky. Poradne si tu fotku prohlidni.
radule
napsal(a):
...tak nejak celej maminka
To říkám že je celej maminka
memmory
napsal(a):
To říkám že je celej maminka
...a tady cela teta sonatko
radule
napsal(a):
...romantika s kytickama, ale toho vajgla mezi jsem si nevsimla
No jo sedmikrásky - Romantika
red and white
napsal(a):
mem. dík viď
Radulko - nezmrzla jsi mi na tom balkoně ??
memmory
napsal(a):
Radulko - nezmrzla jsi mi na tom balkoně ??
...neeee, tady uz mraziky presly
radule
napsal(a):
...raw mam tvou fotku
Jo tak tohle je hodně ulítlí
Já mám celé stádo malích RAW
radule
napsal(a):
...neeee, tady uz mraziky presly
Jo tady už taky ale víš jak ne ???
red and white
napsal(a):
mem. já se nepoznávám je jich tam moc
Jo jedno jsem měla extra ráda - říkaly jsme mu čírko - ale nemělo šťastnej konec
memmory
napsal(a):
Jo jedno jsem měla extra ráda - říkaly jsme mu čírko - ale nemělo šťastnej konec
Sice ho nesežral pes (kterej měl na něj děsnou chuťku )...........
memmory
napsal(a):
Sice ho nesežral pes (kterej měl na něj děsnou chuťku )...........
Ale když se potom přestěhovaly mezi tetky slepice tak ho spapal potkan
Tohle jsou jeho sourozenci
memmory
napsal(a):
No to je asi kohout ne ???
Máme jednoho nějakýho vzácního
memmory
napsal(a):
Máme jednoho nějakýho vzácního
Dívejte jak mám nadrženýho psa na ježdění - jak vidí sedlo se ani nehne (tohle sedlo je mamky )
red and white
napsal(a):
já mizím vážení du skuntrolovat televizní program, nojo lepší náplň večera holt není no... mějte se pa
Tak jo tedy já bych asi měla do vany a do hajan co ??
No jo někdo se má - život kočičí
memmory
napsal(a):
Tak jo tedy já bych asi měla do vany a do hajan co ??
No jo někdo se má - život kočičí
Radulko já mizím papapapapáááááááááááá
radule
napsal(a):
...kam prchas?
Spinkat - nazapomeň ve tři vstávám
Jo jsem tady v županu jsem seděla ve vaně a na něco jsem si vzpoměla - víš co jsem dneska měla na svačinku v práci ???
No .....
.........
............
Vysočinku a na koho jsem u toho myslela .......
.......
na Radulku - jsem ti chtěla napsat SMS , ale neměla jsem signál
memmory
napsal(a):
Spinkat - nazapomeň ve tři vstávám
Jo jsem tady v županu jsem seděla ve vaně a na něco jsem si vzpoměla - víš co jsem dneska měla na svačinku v práci ???
No .....
.........
............
Vysočinku a na koho jsem u toho myslela .......
.......
na Radulku - jsem ti chtěla napsat SMS , ale neměla jsem signál
...jezisi jak ja bych si dala vysocinku z kaufiku
red and white
napsal(a):
Jak se vám tahle kobylka líbí?? Díky ní jsem se před třemi lety podívala na operační sál, a hned dvakrát ..... no ale stejně jí mám pořád ráda
ona za to vlastně nemůže
Zítra se jedu podívat na ranč takže jsem tak zavzpomínala jaký to tam bylo a vzpomněla si na koníky odtamtud, nejraděj bych si vzala všechny domů....
red and white
napsal(a):
Jak se vám tahle kobylka líbí?? Díky ní jsem se před třemi lety podívala na operační sál, a hned dvakrát ..... no ale stejně jí mám pořád ráda
ona za to vlastně nemůže
Zítra se jedu podívat na ranč takže jsem tak zavzpomínala jaký to tam bylo a vzpomněla si na koníky odtamtud, nejraděj bych si vzala všechny domů....
Tady je ještě jednou... tlustoprdka ..... ... Trója
red and white
napsal(a):
ona za to vlastně nemůže
...ahojky raw. pekna to kobylka, co ti provedla?
radule
napsal(a):
...to je ale potvoraa se jmenuje troja?
nediv se 7 let chodí v provozu, přez sezónu se pomalu ani neodsedlá když se ale trošku rozjezdí a sedne na ní někdo zkušenější je výborná!!
Ale jelikož jí jezděj samý začátečníci má tupou držku a apsolutně nechce spolupracovat, ale v zimě když byla ježděná jenom lidma ze stáje tak super kobyla !! šla jednou deně a fakt zlato
jj jmenuje se Trója
red and white
napsal(a):
nediv se 7 let chodí v provozu, přez sezónu se pomalu ani neodsedlá když se ale trošku rozjezdí a sedne na ní někdo zkušenější je výborná!!
Ale jelikož jí jezděj samý začátečníci má tupou držku a apsolutně nechce spolupracovat, ale v zimě když byla ježděná jenom lidma ze stáje tak super kobyla !! šla jednou deně a fakt zlato
jj jmenuje se Trója
...ma pekny jmeno v italstine to znamena k...a
radule
napsal(a):
..pralinko ahoj, kde si se toulala
ahojky....radule, no včera mínus...a ráno jsem jela do stáje, že se kráááásně projedu....no...hovno....ožralí turisté už zrána a já?? No, byla jsem na jízdárně ale když se opilý turista se svou družkou a rotwajlerem za mým koněm plížil roštím a můj A1/1 jeksi lekavý podlehl svým nervům a odstátosti tří dnů....no vrátila jsem se do statku a odsedlala a v hale v klidu olonžovovala a zítra budu opět doufat....:-)
pralinka
napsal(a):
ahojky....radule, no včera mínus...a ráno jsem jela do stáje, že se kráááásně projedu....no...hovno....ožralí turisté už zrána a já?? No, byla jsem na jízdárně ale když se opilý turista se svou družkou a rotwajlerem za mým koněm plížil roštím a můj A1/1 jeksi lekavý podlehl svým nervům a odstátosti tří dnů....no vrátila jsem se do statku a odsedlala a v hale v klidu olonžovovala a zítra budu opět doufat....:-)
zdravím holky
radule
napsal(a):
...JO TAK TO SPIS OZRALECKA STEZKA letim nakrmit dravou zver budu tu pozdeji, zatim pa
Ajojky
pralinka
napsal(a):
ahojky...krásné očko....psa....Jezevčíka?
Ahojik děvčata - jak se daří ?? Nic moc (chtěla jsem jít někam trsnout - když mám zítra volno a mužíkovi se nechce )
Jinak pes je kříženec - kokro jezevec
memmory
napsal(a):
Ahojik děvčata - jak se daří ?? Nic moc (chtěla jsem jít někam trsnout - když mám zítra volno a mužíkovi se nechce )
Jinak pes je kříženec - kokro jezevec
memmory
napsal(a):
A takové sladké to bylo štěndo
A už od malička trhač
radule
napsal(a):
...ja nedelam dneska nic, tvrdej kopr
Kopr ???
No já ráno uklízela záchod + koupelnu - těžká dezinfekce a čištění ( savo , rejžák , atd...)
ještě tam musím vysát , pak jsem byla jezdit , teď jsem dodělala hnůj , ještě mi došly tablety do myčky tak jsem drhla po sedmi lidech nádobý , teď to prádlo pozbírat , pověsit a dát prát další ......... Neříkám že to je makačka , ale oproti kopru ??
memmory
napsal(a):
Kopr ???
No já ráno uklízela záchod + koupelnu - těžká dezinfekce a čištění ( savo , rejžák , atd...)
ještě tam musím vysát , pak jsem byla jezdit , teď jsem dodělala hnůj , ještě mi došly tablety do myčky tak jsem drhla po sedmi lidech nádobý , teď to prádlo pozbírat , pověsit a dát prát další ......... Neříkám že to je makačka , ale oproti kopru ??
...hodne stesti vcelicko
radule
napsal(a):
...hodne stesti vcelicko
Včeličko ??? To je dneska pohodička