Westernové závody v Horce 5.4.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2008 20:39

Fotil jste někdo dnes? Já bych ráda nějaké fotečky viděla. Musím být v práci, tak jsem zvědavá co a jak. Jeden šikovný nadšenec tam od nás ze stáje vyrazil, tak se těším, že mi ho sem na fotečce někdo hodí.

6.4.2008 08:51

ghajariy napsal(a):
Fotil jste někdo dnes? Já bych ráda nějaké fotečky viděla. Musím být v práci, tak jsem zvědavá co a jak. Jeden šikovný nadšenec tam od nás ze stáje vyrazil, tak se těším, že mi ho sem na fotečce někdo hodí.

Ahoj my nějaký fotečky mít budeme, můžu vědět jméno toho kdo startoval?Určitě si ho budu pamatovat, já byla hlasatelka a ty koně a jezdce už znám nazpamět

6.4.2008 09:02

mispulka napsal(a):
Ahoj my nějaký fotečky mít budeme, můžu vědět jméno toho kdo startoval?Určitě si ho budu pamatovat, já byla hlasatelka a ty koně a jezdce už znám nazpamět

Nechci uvádět jméno, snad jen nejstarší účastník na pěkném strakatém koníkovi. To už určitě víš. Původně jsem měla v plánu jet taky, ale ty pracovní směny jsou hrozné. Tak zkusíme příští týden Hostěrádky. Jinak můžeš dát fotečky kohokoli, jen je uvítám. Ráda bych i něco ze showmanshipu. Mocinky děkuju.

6.4.2008 09:29

ghajariy napsal(a):
Nechci uvádět jméno, snad jen nejstarší účastník na pěkném strakatém koníkovi. To už určitě víš. Původně jsem měla v plánu jet taky, ale ty pracovní směny jsou hrozné. Tak zkusíme příští týden Hostěrádky. Jinak můžeš dát fotečky kohokoli, jen je uvítám. Ráda bych i něco ze showmanshipu. Mocinky děkuju.

Jo jasný tak to vímKoník Peppys InspectorByli skvělí, jestli pána znáš, a vidíš se s ním tak že tady zapoměl bundu, nechaly jsme mu jí na Lovecké chatě. Až zas někdy přijede tak at se pro ní hlásískusím nějaký fotky....

6.4.2008 09:36

mispulka napsal(a):
Jo jasný tak to vímKoník Peppys InspectorByli skvělí, jestli pána znáš, a vidíš se s ním tak že tady zapoměl bundu, nechaly jsme mu jí na Lovecké chatě. Až zas někdy přijede tak at se pro ní hlásískusím nějaký fotky....

Takže nějaký fotečky mám, fotila je Barča Peřinová....

Toto je ten pán že?

6.4.2008 09:37

mispulka napsal(a):
Takže nějaký fotečky mám, fotila je Barča Peřinová....

Toto je ten pán že?

Verča Jahodová a Šamonty

6.4.2008 09:38

mispulka napsal(a):
Verča Jahodová a Šamonty

Adam Vlček a ted nevím přesně ale vedle něj by měla být Zdena Sádlová a Palome

6.4.2008 09:39

mispulka napsal(a):
Adam Vlček a ted nevím přesně ale vedle něj by měla být Zdena Sádlová a Palome

Adam Vlček a King Leos Montana

6.4.2008 09:40

mispulka napsal(a):
Adam Vlček a King Leos Montana

Anička Čočková a Argo, Jana Hlaváčková a Neron-Kykyn

6.4.2008 09:40

mispulka napsal(a):
Anička Čočková a Argo, Jana Hlaváčková a Neron-Kykyn

Andrea Večeřová a Miss Black Keity

6.4.2008 09:41

mispulka napsal(a):
Andrea Večeřová a Miss Black Keity

Vyhlášení výsledků

6.4.2008 09:41

mispulka napsal(a):
Vyhlášení výsledků

Opracoviště

6.4.2008 09:42

mispulka napsal(a):
Opracoviště

Terezka Kněžourová a Blesk

6.4.2008 09:43

mispulka napsal(a):

Helena Týralová a AP Colonel San Chico

6.4.2008 09:44

mispulka napsal(a):
Helena Týralová a AP Colonel San Chico

Ještě jednou ve slidingu

6.4.2008 09:45

mispulka napsal(a):
Ještě jednou ve slidingu

Pavča Koutná a Franceska

6.4.2008 09:45

mispulka napsal(a):
Pavča Koutná a Franceska

Adam Vlček a Mitos Monitor

6.4.2008 09:46

mispulka napsal(a):
Adam Vlček a Mitos Monitor

Kačka Koutná a Monty Blue Sky

6.4.2008 09:47

mispulka napsal(a):
Kačka Koutná a Monty Blue Sky

Náš kmotr RancheZdenda Kráčmar a Less

6.4.2008 09:48

mispulka napsal(a):
Náš kmotr RancheZdenda Kráčmar a Less

Janča Hlaváčková a Neron-Kykyn

6.4.2008 09:49

mispulka napsal(a):
Janča Hlaváčková a Neron-Kykyn

Anežka Kráčmarová a Lukas

6.4.2008 09:50

mispulka napsal(a):
Anežka Kráčmarová a Lukas

Blanka Mráčková a Pretoria Susan

6.4.2008 09:51

mispulka napsal(a):

Míša Urbanová a Dior

6.4.2008 09:52

mispulka napsal(a):
Míša Urbanová a Dior

Merill a Lukar

6.4.2008 09:53

mispulka napsal(a):
Merill a Lukar

Zdenda Kráčmar a Lessyk

6.4.2008 09:54

mispulka napsal(a):
Zdenda Kráčmar a Lessyk

Honza Malaska a Hobart

6.4.2008 09:54

mispulka napsal(a):
Honza Malaska a Hobart

Evža a Bavaria

6.4.2008 09:55

mispulka napsal(a):
Evža a Bavaria

6.4.2008 09:58

mispulka napsal(a):

tak autorka fotek je tady.... Miši Děkuji za zveřejnění... více fotek na :http://librozlatobruno.rajce.idnes.cz /5.4.2008_Horka_nad_Moravou/
(za cz je mezera)bohužel z haly jsou nekvalitní,z venku už je to lepší

6.4.2008 09:58

mispulka napsal(a):

A na závěr Dáška Žouželková a Šejtánek. Přenechala v disciplínách horsemanship a pleasure umístění druhým a jela jenom na body. V trailu už jela na umístění a skusila i reining kde se umístila na 5.místě....

6.4.2008 10:05

mispulka napsal(a):

Ty seš rychlík, tolik foteček.A ještě tak hezky popsané. Mooc děkuju. Pánovi to s bundou vyřídím, vidíváme se poměrně často, skoro denně na stáji. I fotky Adama Vlčka mne potěšily. S tím jsem dělala licence a možná bude i příští týden v Brně, pokud má koně ještě pořád u Bolka. To ovšem nevím. Jak vidím ty vaše fotky stopů, to jsem se zas do čehosi uvrtala. Máme ještě něco z Haltru?

6.4.2008 10:18

ghajariy napsal(a):
Ty seš rychlík, tolik foteček.A ještě tak hezky popsané. Mooc děkuju. Pánovi to s bundou vyřídím, vidíváme se poměrně často, skoro denně na stáji. I fotky Adama Vlčka mne potěšily. S tím jsem dělala licence a možná bude i příští týden v Brně, pokud má koně ještě pořád u Bolka. To ovšem nevím. Jak vidím ty vaše fotky stopů, to jsem se zas do čehosi uvrtala. Máme ještě něco z Haltru?

Z haltru budou pozdějš, ten fotograf jich nafotil tolik, že to musí dát nějak do kupy a potom mi je hned dá, tak je kdyžtak uvěřejním
Adam Vlček byl dobrej a dělal na závodech aspoň sranduA koníky taky jezdil skvěle...Určitě má na víc než na ,,D,, a ,,C,, tak doufám že ho uvidíme i na kvalifikačních.
Ještě Adam a Mitos Monitor

6.4.2008 10:18

ghajariy napsal(a):

na halter jsme nestihly přijet..bohužel

6.4.2008 10:20

horseslower napsal(a):
na halter jsme nestihly přijet..bohužel

To neva Barčo, bylo tam spousta fotografů, tak z toho snad něco bude...

6.4.2008 10:24

mispulka napsal(a):
To neva Barčo, bylo tam spousta fotografů, tak z toho snad něco bude...

jj... třeba jo...máš vzkaz na RBL

7.4.2008 19:55

horseslower napsal(a):
jj... třeba jo...máš vzkaz na RBL

Tak slibované fotky z Showmanship At Halteru...
Právě nahrávám fotky na www.ranchbrokenleg.wbs.cz takže za malý okamžik tam najdete všechno ze závodů

Míša Černochová a Avalache

7.4.2008 19:57

mispulka napsal(a):
Tak slibované fotky z Showmanship At Halteru...
Právě nahrávám fotky na www.ranchbrokenleg.wbs.cz takže za malý okamžik tam najdete všechno ze závodů

Míša Černochová a Avalache

7.4.2008 19:59

mispulka napsal(a):

Anička Čočková a IRV Abana-vyhlášení

7.4.2008 20:32

ghajariy napsal(a):

Pár fotek najdete na http://westerngirls.unas.cz/horka5_4.php a zbytek v odkazu na fotky na rajčeti . H.

8.4.2008 17:02

ghajariy napsal(a):

Kurňa, já jsem měla v plánu se tam jet podívat a fotit, aspoň bych pořádně vyzkoušela můj nový foťáček, jenže mi ty závody úplně vypadly Já dutá hlava...

8.4.2008 18:19

karwen napsal(a):
Kurňa, já jsem měla v plánu se tam jet podívat a fotit, aspoň bych pořádně vyzkoušela můj nový foťáček, jenže mi ty závody úplně vypadly Já dutá hlava...

Pro Karwen: Další blízké závody C a D jsou 12.4. Hostěrádky u Brna u Tondy Sekaniny. Tam se chystáme, ale není vhodné nás fotit, nebyly by to pěkné fotky.

9.4.2008 13:41

ghajariy napsal(a):
Pro Karwen: Další blízké závody C a D jsou 12.4. Hostěrádky u Brna u Tondy Sekaniny. Tam se chystáme, ale není vhodné nás fotit, nebyly by to pěkné fotky.

Muzete mi nekdo dat info, co je zac konik Less a soupnout sem nejakou jeho vic detailni fotku, pokud mate? Pripomina mi jednoho A1/1, co jsem chtela koupit prave za ucelem western.jezdeni a tehdejsi majitel mi rekl, ze on chce aby jeho kun delal dostihovou karieru...
Rada bych vedela, jak nakonec skoncil a jestli se ma dobre

Diky

9.4.2008 18:45

alfi pav napsal(a):
Muzete mi nekdo dat info, co je zac konik Less a soupnout sem nejakou jeho vic detailni fotku, pokud mate? Pripomina mi jednoho A1/1, co jsem chtela koupit prave za ucelem western.jezdeni a tehdejsi majitel mi rekl, ze on chce aby jeho kun delal dostihovou karieru...
Rada bych vedela, jak nakonec skoncil a jestli se ma dobre

Diky

Tak já jsem s Lessem jela tři závody v barelech. Takže o něm toho vím moooc...Dlouho jsem ho jezdila a pořád mám tu možnost. Co vy jsi potřebovala vědět? Je po otci Eser a z matky Lesněnka. Pokud máš icq tak klidně napiš

Tak ještě jednou Lessy

9.4.2008 18:46

mispulka napsal(a):
Tak já jsem s Lessem jela tři závody v barelech. Takže o něm toho vím moooc...Dlouho jsem ho jezdila a pořád mám tu možnost. Co vy jsi potřebovala vědět? Je po otci Eser a z matky Lesněnka. Pokud máš icq tak klidně napiš

Tak ještě jednou Lessy

Jinak Lessy je A1/1 a běžel dva dostihy...

10.4.2008 14:19

mispulka napsal(a):
Jinak Lessy je A1/1 a běžel dva dostihy...

Ja nemam icq, tam max mail: alfi.pav@email.cz

Tak je to on, to jmeno jsem mu vybirala ja, jak se narodil. Delal se mi doslova na objednavku, jen se pak Visnavsti zblaznili do dostihu....
Napis na mail, pokecame.

Nemas nejakou jeho fotku bez jezdce? Chtela bych videt jak ted vypada. Diky

10.4.2008 14:46

alfi pav napsal(a):
Ja nemam icq, tam max mail: alfi.pav@email.cz

Tak je to on, to jmeno jsem mu vybirala ja, jak se narodil. Delal se mi doslova na objednavku, jen se pak Visnavsti zblaznili do dostihu....
Napis na mail, pokecame.

Nemas nejakou jeho fotku bez jezdce? Chtela bych videt jak ted vypada. Diky

mám bez jezdce ale ne novou. Tahle fotka je focená dáááávno...Večer ti napíšu na meil. Teď musím za koníkama...

10.4.2008 20:39

ghajariy napsal(a):

Pár fotek z odpoledne : http://zirawka.rajce.idnes.cz/ Westernove_zavody_Horka_n._M./

Přidejte reakci

Přidat smajlík