ghajariy
napsal(a):
Fotil jste někdo dnes? Já bych ráda nějaké fotečky viděla. Musím být v práci, tak jsem zvědavá co a jak. Jeden šikovný nadšenec tam od nás ze stáje vyrazil, tak se těším, že mi ho sem na fotečce někdo hodí.
Ahoj my nějaký fotečky mít budeme, můžu vědět jméno toho kdo startoval?Určitě si ho budu pamatovat, já byla hlasatelka a ty koně a jezdce už znám nazpamět
mispulka
napsal(a):
Ahoj my nějaký fotečky mít budeme, můžu vědět jméno toho kdo startoval?Určitě si ho budu pamatovat, já byla hlasatelka a ty koně a jezdce už znám nazpamět
Nechci uvádět jméno, snad jen nejstarší účastník na pěkném strakatém koníkovi. To už určitě víš. Původně jsem měla v plánu jet taky, ale ty pracovní směny jsou hrozné. Tak zkusíme příští týden Hostěrádky. Jinak můžeš dát fotečky kohokoli, jen je uvítám. Ráda bych i něco ze showmanshipu. Mocinky děkuju.
ghajariy
napsal(a):
Nechci uvádět jméno, snad jen nejstarší účastník na pěkném strakatém koníkovi. To už určitě víš. Původně jsem měla v plánu jet taky, ale ty pracovní směny jsou hrozné. Tak zkusíme příští týden Hostěrádky. Jinak můžeš dát fotečky kohokoli, jen je uvítám. Ráda bych i něco ze showmanshipu. Mocinky děkuju.
Jo jasný tak to vímKoník Peppys Inspector
Byli skvělí, jestli pána znáš, a vidíš se s ním tak že tady zapoměl bundu, nechaly jsme mu jí na Lovecké chatě. Až zas někdy přijede tak at se pro ní hlásí
skusím nějaký fotky....
mispulka
napsal(a):
Jo jasný tak to vímKoník Peppys Inspector
Byli skvělí, jestli pána znáš, a vidíš se s ním tak že tady zapoměl bundu, nechaly jsme mu jí na Lovecké chatě. Až zas někdy přijede tak at se pro ní hlásí
skusím nějaký fotky....
Takže nějaký fotečky mám, fotila je Barča Peřinová....
Toto je ten pán že?
mispulka
napsal(a):
Takže nějaký fotečky mám, fotila je Barča Peřinová....
Toto je ten pán že?
Verča Jahodová a Šamonty
mispulka
napsal(a):
Verča Jahodová a Šamonty
Adam Vlček a ted nevím přesně ale vedle něj by měla být Zdena Sádlová a Palome
mispulka
napsal(a):
Adam Vlček a ted nevím přesně ale vedle něj by měla být Zdena Sádlová a Palome
Adam Vlček a King Leos Montana
mispulka
napsal(a):
Adam Vlček a King Leos Montana
Anička Čočková a Argo, Jana Hlaváčková a Neron-Kykyn
mispulka
napsal(a):
Anička Čočková a Argo, Jana Hlaváčková a Neron-Kykyn
Andrea Večeřová a Miss Black Keity
mispulka
napsal(a):
Andrea Večeřová a Miss Black Keity
Vyhlášení výsledků
mispulka
napsal(a):
Terezka Kněžourová a Blesk
Helena Týralová a AP Colonel San Chico
mispulka
napsal(a):
Helena Týralová a AP Colonel San Chico
Ještě jednou ve slidingu
mispulka
napsal(a):
Pavča Koutná a Franceska
Adam Vlček a Mitos Monitor
mispulka
napsal(a):
Adam Vlček a Mitos Monitor
Kačka Koutná a Monty Blue Sky
mispulka
napsal(a):
Kačka Koutná a Monty Blue Sky
Náš kmotr RancheZdenda Kráčmar a Less
mispulka
napsal(a):
Náš kmotr RancheZdenda Kráčmar a Less
Janča Hlaváčková a Neron-Kykyn
mispulka
napsal(a):
Janča Hlaváčková a Neron-Kykyn
Anežka Kráčmarová a Lukas
mispulka
napsal(a):
Anežka Kráčmarová a Lukas
Blanka Mráčková a Pretoria Susan
mispulka
napsal(a):
Míša Urbanová a Dior
mispulka
napsal(a):
A na závěr Dáška Žouželková a Šejtánek. Přenechala v disciplínách horsemanship a pleasure umístění druhým a jela jenom na body. V trailu už jela na umístění a skusila i reining kde se umístila na 5.místě....
mispulka
napsal(a):
Ty seš rychlík, tolik foteček.A ještě tak hezky popsané. Mooc děkuju. Pánovi to s bundou vyřídím, vidíváme se poměrně často, skoro denně na stáji. I fotky Adama Vlčka mne potěšily. S tím jsem dělala licence a možná bude i příští týden v Brně, pokud má koně ještě pořád u Bolka. To ovšem nevím. Jak vidím ty vaše fotky stopů, to jsem se zas do čehosi uvrtala
. Máme ještě něco z Haltru?
ghajariy
napsal(a):
Ty seš rychlík, tolik foteček.A ještě tak hezky popsané. Mooc děkuju. Pánovi to s bundou vyřídím, vidíváme se poměrně často, skoro denně na stáji. I fotky Adama Vlčka mne potěšily. S tím jsem dělala licence a možná bude i příští týden v Brně, pokud má koně ještě pořád u Bolka. To ovšem nevím. Jak vidím ty vaše fotky stopů, to jsem se zas do čehosi uvrtala
Z haltru budou pozdějš, ten fotograf jich nafotil tolik, že to musí dát nějak do kupy a potom mi je hned dá, tak je kdyžtak uvěřejním
Adam Vlček byl dobrej a dělal na závodech aspoň sranduA koníky taky jezdil skvěle...Určitě má na víc než na ,,D,, a ,,C,, tak doufám že ho uvidíme i na kvalifikačních.
Ještě Adam a Mitos Monitor
ghajariy
napsal(a):
na halter jsme nestihly přijet..bohužel
horseslower
napsal(a):
jj... třeba jo...máš vzkaz na RBL
Tak slibované fotky z Showmanship At Halteru...
Právě nahrávám fotky na www.ranchbrokenleg.wbs.cz takže za malý okamžik tam najdete všechno ze závodů
Míša Černochová a Avalache
mispulka
napsal(a):
Tak slibované fotky z Showmanship At Halteru...
Právě nahrávám fotky na www.ranchbrokenleg.wbs.cz takže za malý okamžik tam najdete všechno ze závodů
Míša Černochová a Avalache
mispulka
napsal(a):
Anička Čočková a IRV Abana-vyhlášení
ghajariy
napsal(a):
Fotil jste někdo dnes? Já bych ráda nějaké fotečky viděla. Musím být v práci, tak jsem zvědavá co a jak. Jeden šikovný nadšenec tam od nás ze stáje vyrazil, tak se těším, že mi ho sem na fotečce někdo hodí.
Pár fotek najdete na http://westerngirls.unas.cz/horka5_4.php a zbytek v odkazu na fotky na rajčeti . H.
ghajariy
napsal(a):
Kurňa, já jsem měla v plánu se tam jet podívat a fotit, aspoň bych pořádně vyzkoušela můj nový foťáček, jenže mi ty závody úplně vypadly Já dutá hlava...
karwen
napsal(a):
Kurňa, já jsem měla v plánu se tam jet podívat a fotit, aspoň bych pořádně vyzkoušela můj nový foťáček, jenže mi ty závody úplně vypadly Já dutá hlava...
Pro Karwen: Další blízké závody C a D jsou 12.4. Hostěrádky u Brna u Tondy Sekaniny. Tam se chystáme, ale není vhodné nás fotit, nebyly by to pěkné fotky.
ghajariy
napsal(a):
Pro Karwen: Další blízké závody C a D jsou 12.4. Hostěrádky u Brna u Tondy Sekaniny. Tam se chystáme, ale není vhodné nás fotit, nebyly by to pěkné fotky.
Muzete mi nekdo dat info, co je zac konik Less a soupnout sem nejakou jeho vic detailni fotku, pokud mate? Pripomina mi jednoho A1/1, co jsem chtela koupit prave za ucelem western.jezdeni a tehdejsi majitel mi rekl, ze on chce aby jeho kun delal dostihovou karieru...
Rada bych vedela, jak nakonec skoncil a jestli se ma dobre
Diky
alfi pav
napsal(a):
Muzete mi nekdo dat info, co je zac konik Less a soupnout sem nejakou jeho vic detailni fotku, pokud mate? Pripomina mi jednoho A1/1, co jsem chtela koupit prave za ucelem western.jezdeni a tehdejsi majitel mi rekl, ze on chce aby jeho kun delal dostihovou karieru...
Rada bych vedela, jak nakonec skoncil a jestli se ma dobre
Diky
Tak já jsem s Lessem jela tři závody v barelech. Takže o něm toho vím moooc...Dlouho jsem ho jezdila a pořád mám tu možnost. Co vy jsi potřebovala vědět? Je po otci Eser a z matky Lesněnka. Pokud máš icq tak klidně napiš
Tak ještě jednou Lessy
mispulka
napsal(a):
Tak já jsem s Lessem jela tři závody v barelech. Takže o něm toho vím moooc...Dlouho jsem ho jezdila a pořád mám tu možnost. Co vy jsi potřebovala vědět? Je po otci Eser a z matky Lesněnka. Pokud máš icq tak klidně napiš
Tak ještě jednou Lessy
Jinak Lessy je A1/1 a běžel dva dostihy...
mispulka
napsal(a):
Jinak Lessy je A1/1 a běžel dva dostihy...
Ja nemam icq, tam max mail: alfi.pav@email.cz
Tak je to on, to jmeno jsem mu vybirala ja, jak se narodil. Delal se mi doslova na objednavku, jen se pak Visnavsti zblaznili do dostihu....
Napis na mail, pokecame.
Nemas nejakou jeho fotku bez jezdce? Chtela bych videt jak ted vypada. Diky
alfi pav
napsal(a):
Ja nemam icq, tam max mail: alfi.pav@email.cz
Tak je to on, to jmeno jsem mu vybirala ja, jak se narodil. Delal se mi doslova na objednavku, jen se pak Visnavsti zblaznili do dostihu....
Napis na mail, pokecame.
Nemas nejakou jeho fotku bez jezdce? Chtela bych videt jak ted vypada. Diky
mám bez jezdce ale ne novou. Tahle fotka je focená dáááávno...Večer ti napíšu na meil. Teď musím za koníkama...
ghajariy
napsal(a):
Pár fotek z odpoledne : http://zirawka.rajce.idnes.cz/ Westernove_zavody_Horka_n._M./