Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2008 18:21

čusky jaký byl den jeny?

olga visnakova

6.4.2008 18:24
olga visnakova

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

čauky holky, včerejší příjem.......Medly-uf uf

6.4.2008 18:25

olga visnakova napsal(a):

ahoj olgo.... chudák koník

red and white napsal(a):
ahoj olgo.... chudák koník

musím letět zatim pa

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

Ahojky sem tu zase na chvilku...
...Oli co to proboha je?

6.4.2008 18:26

ahojda...nerčí: no nic moc...ani jsem nejela ke koníkům...rýsovala jsem..navíc tu pršelo, až ted se udělalo docela hezky..co ty jak jsi se měla??
olga: no teda, to je vyhublo...

olga visnakova

6.4.2008 18:29
olga visnakova

radule napsal(a):
Ahojky sem tu zase na chvilku...
...Oli co to proboha je?

Zítra přijede vet.a čeká ho komplet vyšetření-sl.teplokrevník, 14let, valach

6.4.2008 18:31

a kdo mu to proboha udělal?? Oli, jak se k vám koníci vlastně dostanou??

6.4.2008 18:34

...snad bude jen podvizivenej anic horsiho, ikdyz uz tak vypada dost bidne.

olga visnakova

6.4.2008 18:35
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
a kdo mu to proboha udělal?? Oli, jak se k vám koníci vlastně dostanou??

je rok po úraze z.k. Ztrácel váhu, krmen byl, tak uvidíme, co testy. Většinou darovací smlouvou, bo lehce vykupujeme-jat.cena, ale to málokdy, pak nás totiž stojí moc moc léčba

olga visnakova

6.4.2008 18:37
olga visnakova

radule napsal(a):
...snad bude jen podvizivenej anic horsiho, ikdyz uz tak vypada dost bidne.

občas se motá a bojí se o zadek-komplet-zítra večer dám vědět jak vše vypadá

6.4.2008 18:38

občas se motá a bojí se o zadek-komplet-zítra večer dám vědět jak vše vypadá

...jojo dej vedet at to dobre dopadne!!!! Tak to podle tohodle byl ted muj obezni, kdyz sme odvazeli

olga visnakova

6.4.2008 18:40
olga visnakova

radule napsal(a):
...jojo dej vedet at to dobre dopadne!!!! Tak to podle tohodle byl ted muj obezni, kdyz sme odvazeli

no, já jsem jak blb hysterická, furt se kontroluje, hlídá-a cpem ho...............bojím se zítřka

6.4.2008 18:41

radule napsal(a):

chuděra, fakt že jo...vypadá dost hrozně..a jak vy se o koníkovi dovíte?? Nebo to třeba majitelé vzdají a tak vám ho dají do útulku??

olga visnakova

6.4.2008 18:42
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
chuděra, fakt že jo...vypadá dost hrozně..a jak vy se o koníkovi dovíte?? Nebo to třeba majitelé vzdají a tak vám ho dají do útulku??

Majitelé jej věnují a my se pak snažíme o uvedení do určitého stavu...............

6.4.2008 18:43

no, já jsem jak blb hysterická, furt se kontroluje, hlídá-a cpem ho...............bojím se zítřka

...oli ja nechci radit, ale moc bych do neho necpala(myslim zradlo) az co rekne pan veterinar.

6.4.2008 18:43

Majitelé jej věnují a my se pak snažíme o uvedení do určitého stavu...............

a když už jsou jakž takž ok, tak je prodáte?? obdivuju tě, asi bych na tohle neměla...jsem hroznej cíta a všechno bych si asi brala moc k srdci...

olga visnakova

6.4.2008 18:46
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
a když už jsou jakž takž ok, tak je prodáte?? obdivuju tě, asi bych na tohle neměla...jsem hroznej cíta a všechno bych si asi brala moc k srdci...

Někteří jdou na prodej po známejch, či do naší blízkosti a ti nejvážnější jsou umístěni po členech..................

olga visnakova

6.4.2008 18:57
olga visnakova

radule napsal(a):
...oli ja nechci radit, ale moc bych do neho necpala(myslim zradlo) az co rekne pan veterinar.

To jo, zatím má seno-to může požehnaně, troška ovsa, gran.krmča-jen aby se s tím míchly vitamínky a raději stojí na pilinách-at se necpe slámou

6.4.2008 19:01

To jo, zatím má seno-to může požehnaně, troška ovsa, gran.krmča-jen aby se s tím míchly vitamínky a raději stojí na pilinách-at se necpe slámou

...ja bych ten oves vysadila a kdyztak nechala jen ty granulky a mozna by bylo lepsi jeste dat mu chudince otruby.

olga visnakova

6.4.2008 19:04
olga visnakova

radule napsal(a):
...ja bych ten oves vysadila a kdyztak nechala jen ty granulky a mozna by bylo lepsi jeste dat mu chudince otruby.

oves-energie mu zatím v malém nemůže uškodit, zítra snad dostanem souhlas s postupným zvyšováním. Tady se oves ani v nejmenším nevráží do nohou, tý energie potřebují většinou moc

6.4.2008 19:09

oves-energie mu zatím v malém nemůže uškodit, zítra snad dostanem souhlas s postupným zvyšováním. Tady se oves ani v nejmenším nevráží do nohou, tý energie potřebují většinou moc

...to nebylo mysleno szrz energii, jen mam zkusenost jakej je travici trakt previt a jeste k tomu kdyz konici maji oslabenou imunitu. Toho mojeho ore sme musely naucit zrat pekne od zacatku, aby si trakt zase zacal fungovat jak by mel. Jen moje rada, pak vy tam o konikovi vite urco vic

olga visnakova

6.4.2008 19:20
olga visnakova

radule napsal(a):
...to nebylo mysleno szrz energii, jen mam zkusenost jakej je travici trakt previt a jeste k tomu kdyz konici maji oslabenou imunitu. Toho mojeho ore sme musely naucit zrat pekne od zacatku, aby si trakt zase zacal fungovat jak by mel. Jen moje rada, pak vy tam o konikovi vite urco vic

Oves samosebou krom energie dodává bílkoviny, z čehož v jeho stavu je avenin dost potřebný, horší stravitelnost mají hrubé vlákniny, máme ale mačkaný, tak snad...........draslíku, fosforu, vápníku a Béčka je tam takky dost, většinou se ho zde dává 2 l. ráno a to samé večer, myslím, že nám ho opět doporučí, on nemá zatím více než půl litru maximálně, ale nám vždy prospěl. Mačkaný je samozřejmostí..............uvidíme co zítra vet., ale doufám, že mu bude pomoci, je hrozně mazlivý a kamarádský

6.4.2008 19:24

Oves samosebou krom energie dodává bílkoviny, z čehož v jeho stavu je avenin dost potřebný, horší stravitelnost mají hrubé vlákniny, máme ale mačkaný, tak snad...........draslíku, fosforu, vápníku a Béčka je tam takky dost, většinou se ho zde dává 2 l. ráno a to samé večer, myslím, že nám ho opět doporučí, on nemá zatím více než půl litru maximálně, ale nám vždy prospěl. Mačkaný je samozřejmostí..............uvidíme co zítra vet., ale doufám, že mu bude pomoci, je hrozně mazlivý a kamarádský

...jakmile veterinar doporuci, tak proc ne, ja jsem jen mylela, ze bych mu do zitrka dala jen otruby, tim se nic nepokazi.

olga visnakova

6.4.2008 19:26
olga visnakova

radule napsal(a):
...jakmile veterinar doporuci, tak proc ne, ja jsem jen mylela, ze bych mu do zitrka dala jen otruby, tim se nic nepokazi.

jasan, jenže my tu otruby ani nemáme, mačk.oves, granule herbal a vit-trocha mixíku mu neuškodí, čeho se nebojíme v hojnu je seno. Toho má addlibidum, ale věř mi, je mi hrozně smutno.......................

6.4.2008 19:30

jasan, jenže my tu otruby ani nemáme, mačk.oves, granule herbal a vit-trocha mixíku mu neuškodí, čeho se nebojíme v hojnu je seno. Toho má addlibidum, ale věř mi, je mi hrozně smutno.......................

..to je skoda, ten muj otrubama zacal, az pomesici zacal dostavat granule a mame ho ted 4 mesic a jelikoz je po kastraci, takze pokracuje porad s trochou otrub a granule. Ale je fakt ze nevypadal jako to vase chudatko. taky by me ztoho nebylo nejlip, snad ta zitrejsi vysetreni budou pozitivni a odkud ste ho vzali?

olga visnakova

6.4.2008 19:32
olga visnakova

jo a mažeme mu nožky-to ty bílé odznaky-hřejí. To bude prácičky. Jen se modlím k zítřku, necht to má smysl

6.4.2008 19:35

jo a mažeme mu nožky-to ty bílé odznaky-hřejí. To bude prácičky. Jen se modlím k zítřku, necht to má smysl

...koukala jsem, mel je natekly

olga visnakova

6.4.2008 19:41
olga visnakova

radule napsal(a):
...koukala jsem, mel je natekly

je dovežen k nám po těžkém výběru útulků až k nám ze Slovenska. Od Trenčína, paní stále volá, brečí a já skoro také. Moc si přeji, at se zadaří a dá se do cajku. Nožky spíš nateklé z té cesty-doufám, že v tom více nebude-malinko nateklý a lehce hřejou-chladíme a mažeme.
A co ty jsi dělala přes víkend?

6.4.2008 19:48

je dovežen k nám po těžkém výběru útulků až k nám ze Slovenska. Od Trenčína, paní stále volá, brečí a já skoro také. Moc si přeji, at se zadaří a dá se do cajku. Nožky spíš nateklé z té cesty-doufám, že v tom více nebude-malinko nateklý a lehce hřejou-chladíme a mažeme.
A co ty jsi dělala přes víkend?

...takze ste mely o zabavu postarano, ja jsem byla s prckem mrknout na zavodech(parkur) a dneska sme meli takovy odpocinkovy den. No mela jsem vylozene KOPR. Zitra jde malej do jeslicek tak mu letim koupit andulku. To bude stastnej jak zelva. Zboznuje vsechny zviratka Takze taky porad neco A ty krome noveho prirustku, co jste tvorili?

olga visnakova

6.4.2008 19:53
olga visnakova

radule napsal(a):
...takze ste mely o zabavu postarano, ja jsem byla s prckem mrknout na zavodech(parkur) a dneska sme meli takovy odpocinkovy den. No mela jsem vylozene KOPR. Zitra jde malej do jeslicek tak mu letim koupit andulku. To bude stastnej jak zelva. Zboznuje vsechny zviratka Takze taky porad neco A ty krome noveho prirustku, co jste tvorili?

andulku? waw! Tu mám zakázanou, úbec ptáčky, že se chce mužskej vyspat, dělala jsem u nich v zoo, jsou i tiší, ne že ne, když Pája má jasno-chjo. Krom točení kolem new koníka jsme opékali-VENKU!-docela to šlo, do tepla jsme utekli po desáté...............

6.4.2008 19:58

andulku? waw! Tu mám zakázanou, úbec ptáčky, že se chce mužskej vyspat, dělala jsem u nich v zoo, jsou i tiší, ne že ne, když Pája má jasno-chjo. Krom točení kolem new koníka jsme opékali-VENKU!-docela to šlo, do tepla jsme utekli po desáté...............

...jezis ja bych si dala burta

6.4.2008 19:59

...jdu ulozit malyho, tak za hodku jsem zase tady...

olga visnakova

6.4.2008 19:59
olga visnakova

radule napsal(a):
...jezis ja bych si dala burta

no, my měli vepřový a bílé vínko a já nepijící (včera jen) jsem bumbala rajec...............

olga visnakova

6.4.2008 20:00
olga visnakova

radule napsal(a):
...jdu ulozit malyho, tak za hodku jsem zase tady...

jasanat hajá ti moji snad taky už budou

6.4.2008 21:07

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

uz sem zase tu, je tu nekdo?

6.4.2008 21:13

radule napsal(a):
uz sem zase tu, je tu nekdo?

já tu som, ale neim, co na to bude říkat mattes tady vedle mě..ale vzhledem k tomu, že skoro spí, tak můžem chvíli dlouzechvílet

6.4.2008 21:18

jenysimons napsal(a):
já tu som, ale neim, co na to bude říkat mattes tady vedle mě..ale vzhledem k tomu, že skoro spí, tak můžem chvíli dlouzechvílet

...tak to jo co si dneska delala?

6.4.2008 21:22

radule napsal(a):
...tak to jo co si dneska delala?

no už jsem to psala...hlavně rýsovala...ke koním jsem nejela, moc se mi nechtěla a navíc nebylo zrovna pěkně, hezky se udělalo až kolem 6 a to bylo pozdě...myslím, že kdybych jela, tak bych byla na diega akorát hnusná a nesedli bysme si, tak jsem nakonec udělala dobře...hele...a co je to ten KOPR den??

6.4.2008 21:29

jenysimons napsal(a):
no už jsem to psala...hlavně rýsovala...ke koním jsem nejela, moc se mi nechtěla a navíc nebylo zrovna pěkně, hezky se udělalo až kolem 6 a to bylo pozdě...myslím, že kdybych jela, tak bych byla na diega akorát hnusná a nesedli bysme si, tak jsem nakonec udělala dobře...hele...a co je to ten KOPR den??

...vlastne jo ja uz mam KOPR i na mysleni. Ted tady zacalo prset, talasi pujdu chrnet. Ja jsem uplne linej clovek a nechce se me ani zvedat z gauce. Je to se mnou dneska spatny

6.4.2008 21:32

radule napsal(a):
...vlastne jo ja uz mam KOPR i na mysleni. Ted tady zacalo prset, talasi pujdu chrnet. Ja jsem uplne linej clovek a nechce se me ani zvedat z gauce. Je to se mnou dneska spatny

dyk je taky neděle a v neděli se jakznámo nedělááá (Hurvínek ) No já jsem toho taky zas tak moc neudělala...

6.4.2008 21:42

jenysimons napsal(a):
dyk je taky neděle a v neděli se jakznámo nedělááá (Hurvínek ) No já jsem toho taky zas tak moc neudělala...

...tak me tady chybi jedine spejbl, letim chrnet. Zatim papa

olga visnakova

7.4.2008 13:09
olga visnakova

radule napsal(a):
...tak me tady chybi jedine spejbl, letim chrnet. Zatim papa

Tak Medly prodělal snad vše, co jde-UZ, RTG, SONO, rekt.vyšetř. a odběr na jat.testy, tak jsem zvědavá a ve čtvr. budou výsledky všeho jasné a máme s veter. poradu, co a jak dál. Držte mi i jemu palečky. Také ho čekají zuby. No, snad výsledky budou v mezích normy. Chjo. Snad první náš takhle hubenoučký a nemocný příjem.............A co Vy? Tady hrozně prší..............

7.4.2008 14:43

Tak Medly prodělal snad vše, co jde-UZ, RTG, SONO, rekt.vyšetř. a odběr na jat.testy, tak jsem zvědavá a ve čtvr. budou výsledky všeho jasné a máme s veter. poradu, co a jak dál. Držte mi i jemu palečky. Také ho čekají zuby. No, snad výsledky budou v mezích normy. Chjo. Snad první náš takhle hubenoučký a nemocný příjem.............A co Vy? Tady hrozně prší..............

No někdo se mě včera ptal jestli jsem zasnouvbená - jo jsem svatba bude v srpnu

7.4.2008 15:35

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

zdravím je tady někdo

7.4.2008 15:40

red and white napsal(a):
zdravím je tady někdo

ahojda, jsem tu..;)

sonátko: to jsem se ptala já..tak to gratuluju

7.4.2008 15:52

jenysimons napsal(a):
ahojda, jsem tu..;)

sonátko: to jsem se ptala já..tak to gratuluju

7.4.2008 15:55

red and white napsal(a):

tak jak je tam u vás? U nás celej den leje, je to hnus

7.4.2008 15:56

jenysimons napsal(a):
tak jak je tam u vás? U nás celej den leje, je to hnus

Ahoj všem. U nás je škaredě. Prší a prší a prší.

7.4.2008 16:06

maldex napsal(a):

ahoj i tobě...u nás je to to samý...jak se tak říká "chčije a chčije"

7.4.2008 16:06

maldex napsal(a):

ahoj mald.

nojo holky je u nás bída furt prší .... to zase s koněma nic neudělám :-/

7.4.2008 16:09

red and white napsal(a):
ahoj mald.

nojo holky je u nás bída furt prší .... to zase s koněma nic neudělám :-/

no to já tam v tomhle ani nepojedu..když nemusím včera jsem taky nebyla...no jo no...dokud se to neumoudří, tak zase budu sedět doma jako pecka..

7.4.2008 16:11

jenysimons napsal(a):
no to já tam v tomhle ani nepojedu..když nemusím včera jsem taky nebyla...no jo no...dokud se to neumoudří, tak zase budu sedět doma jako pecka..

no holky já vás musim opustit jedu za koníkama pa

7.4.2008 17:25

red and white napsal(a):
no holky já vás musim opustit jedu za koníkama pa

hlásim se zase do služby, koně jsou zavřený, nakrmený.. a mokrý

7.4.2008 17:37

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

Tak u nás teď neprší - aspoň na chvíli Ale za to fičí vítr. Takže si člověk asi moc nevybere.

7.4.2008 17:39

maldex napsal(a):
Tak u nás teď neprší - aspoň na chvíli Ale za to fičí vítr. Takže si člověk asi moc nevybere.

to ne no, na mě už koně z dálky řechtali ať pohnu že chtěj domu žrali jak kdyby tejden neviděli seno

7.4.2008 17:43

red and white napsal(a):
to ne no, na mě už koně z dálky řechtali ať pohnu že chtěj domu žrali jak kdyby tejden neviděli seno

No vidíš, asi bych si také měla vzít večeři, ale co si dát? Seno asi ne, že. Tak jedině ten jogurt jako včera.

7.4.2008 17:46

maldex napsal(a):
No vidíš, asi bych si také měla vzít večeři, ale co si dát? Seno asi ne, že. Tak jedině ten jogurt jako včera.

to já už do sebe naládovala svíčkovou

7.4.2008 17:50

red and white napsal(a):
to já už do sebe naládovala svíčkovou

Jej, tak tu já nejím, to by to ale dopadlo
No - a zase prší. Nic nového při dnešním dni.

7.4.2008 17:54

maldex napsal(a):
Jej, tak tu já nejím, to by to ale dopadlo
No - a zase prší. Nic nového při dnešním dni.

jeee já po svíčkový se můžu užrat

no z toho si nic nedělej taky JESTE PORAD prsi

7.4.2008 18:06

red and white napsal(a):
jeee já po svíčkový se můžu užrat

no z toho si nic nedělej taky JESTE PORAD prsi

Mám za sebou operaci s názvem "vytahování klíštěte". Ne že bych já jej měla, ale vrátil se mi kočičón a přinesl si z venku suvenýr. Vlastně dva. Jedním bylo klíště a druhým zhnisané očičko. Chodí za čtyřnohými holkami a nosí si pěkné výslužky
Ještě jej skočím nastříkat.

olga visnakova

7.4.2008 18:32
olga visnakova

maldex napsal(a):
Mám za sebou operaci s názvem "vytahování klíštěte". Ne že bych já jej měla, ale vrátil se mi kočičón a přinesl si z venku suvenýr. Vlastně dva. Jedním bylo klíště a druhým zhnisané očičko. Chodí za čtyřnohými holkami a nosí si pěkné výslužky
Ještě jej skočím nastříkat.

ahojík, budu odbíhat, vařím, mazec-povedla se mi kuchařská perla-včera k véče byli bramboráky, dnes jsem nevěděla co se zbytkem-směs šla do trouby, na plotně jsem okořenila a osmahla maso a ted se to dodělává v troubě-hroooooooozně to voní, jsem zvědavá na výsledek dám pak vědět

7.4.2008 18:35

ahojík, budu odbíhat, vařím, mazec-povedla se mi kuchařská perla-včera k véče byli bramboráky, dnes jsem nevěděla co se zbytkem-směs šla do trouby, na plotně jsem okořenila a osmahla maso a ted se to dodělává v troubě-hroooooooozně to voní, jsem zvědavá na výsledek dám pak vědět

ahoj olgo... co ten new koník jak je na tom?

7.4.2008 18:42

Ahoj naše kuchařinko Mňam, ty mi ale děláš chutě. Hned bych si dala.

7.4.2008 18:44

maldex napsal(a):
Ahoj naše kuchařinko Mňam, ty mi ale děláš chutě. Hned bych si dala.

maldex - a před chvilkou básnila o jogurtu

7.4.2008 18:48

red and white napsal(a):
maldex - a před chvilkou básnila o jogurtu

RAW: A asi u něho zůstanu, poněvadž tady skoro nic k jídlu není.

7.4.2008 18:53

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

mad. - hele u nás je lednička jedna velká bílá krabice, občas se najde kus salámu který ještě nikdo neobjevil.. supí rodina no ...

7.4.2008 18:55

red and white napsal(a):
mad. - hele u nás je lednička jedna velká bílá krabice, občas se najde kus salámu který ještě nikdo neobjevil.. supí rodina no ...

RAW: A můžu se nastěhovat k Vám?

7.4.2008 18:56

maldex napsal(a):
RAW: A můžu se nastěhovat k Vám?

no a nebyl už by tam ani ten salám viď

7.4.2008 18:57

red and white napsal(a):
no a nebyl už by tam ani ten salám viď

No, to ne, ale já bych nemusela být o jogurtu

7.4.2008 18:57

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

Ahojky devcata, jsemna chvilku zde, ja pojidam pizzu

olga visnakova

7.4.2008 18:59
olga visnakova

red and white napsal(a):
ahoj olgo... co ten new koník jak je na tom?

o pár přříspěvkků výš-tak v půli je vše co se dnes medlymu dělalo-mazec-výsledky ve čtvrtek

olga visnakova

7.4.2008 19:00
olga visnakova

maldex napsal(a):
RAW: A asi u něho zůstanu, poněvadž tady skoro nic k jídlu není.

jdem jíst-voní to moc moc-pakdám věddět výsledek

7.4.2008 19:02

radule napsal(a):

radul pošli taky kousek po netu

7.4.2008 19:05

red and white napsal(a):
radul pošli taky kousek po netu

...raw vydrz jen to naskenuju

7.4.2008 19:06

radule napsal(a):

Ahoj radule, pizzu sem, pizzu sem Nejlépe šunkovou
Tak se vám tu dívám na jogurt. Nevypadá špatně. Tak jdu do něj

7.4.2008 19:06

radule napsal(a):
...raw vydrz jen to naskenuju

ok já si to vytisknu a ožvejkám

7.4.2008 19:07

maldex napsal(a):
Ahoj radule, pizzu sem, pizzu sem Nejlépe šunkovou
Tak se vám tu dívám na jogurt. Nevypadá špatně. Tak jdu do něj

maldex - ty seš teda nerozhodná jak dlouho už nad nim přemejšlíš?? čekáš až se z něj vykouzlí vepřová pečínka??

7.4.2008 19:08

red and white napsal(a):
ok já si to vytisknu a ožvejkám

...maldex je sunkova

7.4.2008 19:10

radule napsal(a):
...maldex je sunkova

radulko, a nechceš mi dát alespoň kousnout Pěkně prosím, smutně, i když s jogurtem v žaludku, koukám.

7.4.2008 19:11

maldex napsal(a):
radulko, a nechceš mi dát alespoň kousnout Pěkně prosím, smutně, i když s jogurtem v žaludku, koukám.

...jasne maldex prid ja ti klidne objednam celou

7.4.2008 19:16

red and white napsal(a):
maldex - ty seš teda nerozhodná jak dlouho už nad nim přemejšlíš?? čekáš až se z něj vykouzlí vepřová pečínka??

RAW: Vepřová pečínka, mňam. Ale z toho jogurtu se vážně nevykouzlilo nic, kromě jeho samotného. Ale už jsem si na něm pochutnala - pomlaskala Vylízala jsem i kelímek, ale pššt

7.4.2008 19:17

radule napsal(a):
...jasne maldex prid ja ti klidne objednam celou

radulko, už běžííííííím......... A už nemůžu. Tak já si stopnu pendolíno

7.4.2008 19:18

maldex napsal(a):
RAW: Vepřová pečínka, mňam. Ale z toho jogurtu se vážně nevykouzlilo nic, kromě jeho samotného. Ale už jsem si na něm pochutnala - pomlaskala Vylízala jsem i kelímek, ale pššt

a byl aspoň ovocnej? nebo čoko?

7.4.2008 19:20

red and white napsal(a):

no udělala si mi na jogurta chut jdu proskoumat tu bílou krrabici jestli tam přeci jen něco není :-D le asi skončm u aktívie s müslim

7.4.2008 19:20

red and white napsal(a):

S vaječným likérem. Stejně jako dva zbylé, co jsou ještě v lednici a čekají, až je někdo sní. Já už to nebudu, to je jasné, ještě bych byla za "všechnosežere".

7.4.2008 19:27

maldex napsal(a):
S vaječným likérem. Stejně jako dva zbylé, co jsou ještě v lednici a čekají, až je někdo sní. Já už to nebudu, to je jasné, ještě bych byla za "všechnosežere".

ha tak sem tu ledničku vyfotila no jak si má člověk z tohodle vybrat?? leda žvejka okurku..... no vsadila jsem na topinky a přelejvací polívku...to snad ještě ukuchtim

za chvíli jsem tady s plnym žaludkem

7.4.2008 19:30

red and white napsal(a):
ha tak sem tu ledničku vyfotila no jak si má člověk z tohodle vybrat?? leda žvejka okurku..... no vsadila jsem na topinky a přelejvací polívku...to snad ještě ukuchtim

za chvíli jsem tady s plnym žaludkem

Okurku jsem cestou někde potkala, ale dala jsem jí milost

7.4.2008 19:37

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

Hádejte, co jsem našla ve špajzu po důkladné revizi. Mrkev! Obávám se, že takové dělo, jakožto ona mrkev je, budu jíst snad do hluboké noci

7.4.2008 19:53

maldex napsal(a):
Hádejte, co jsem našla ve špajzu po důkladné revizi. Mrkev! Obávám se, že takové dělo, jakožto ona mrkev je, budu jíst snad do hluboké noci

hele víš co naštve? když po pohledu do ledničky kde vidíš jen pórek a máslo se rozhodneš udělat si topinku a když se najíš zjistíš že máš ve špajzu tuňáka

7.4.2008 20:00

red and white napsal(a):
hele víš co naštve? když po pohledu do ledničky kde vidíš jen pórek a máslo se rozhodneš udělat si topinku a když se najíš zjistíš že máš ve špajzu tuňáka

No jo, to je pech

7.4.2008 20:04

maldex napsal(a):
No jo, to je pech

:-/ neasi...

7.4.2008 20:09

red and white napsal(a):
:-/ neasi...

Hlásím, že mrkev jsem zdolala

7.4.2008 20:11

maldex napsal(a):

jo mrkev - tu já ne-e to přenechám koníčkům jsem holt mlsnej jazýček

7.4.2008 20:11

maldex napsal(a):

Teď mě tak napadlo. Víš, že můžeš být ráda, že tam máš tuňáka, a ne tučňáka?

7.4.2008 20:12

maldex napsal(a):
Teď mě tak napadlo. Víš, že můžeš být ráda, že tam máš tuňáka, a ne tučňáka?

to mi připomíná - že mám možná ještě v mrazáku ruskou zmrzlinu .... jo ta zejtra ráno zařve

7.4.2008 20:15

red and white napsal(a):
to mi připomíná - že mám možná ještě v mrazáku ruskou zmrzlinu .... jo ta zejtra ráno zařve

Zmrzku ke snídani? To jsem ještě nepraktikovala

7.4.2008 20:18

maldex napsal(a):
Zmrzku ke snídani? To jsem ještě nepraktikovala

tak to nevíš o co přicházíš ... třeba o žaludeční vředy ( ještě mě naštěstí nepodkaly )

7.4.2008 20:27

red and white napsal(a):
tak to nevíš o co přicházíš ... třeba o žaludeční vředy ( ještě mě naštěstí nepodkaly )

Ráno po zmrzlině: "Ahoj, já jsem vřed."
To byl vtip.
Šmarjá, mně se otevírá chlebárna. Jdu zalehnout, na dnešek jsem se moc nevyspala, tak podle toho to teď vypadá. Přeji ti krásný zbytek dneška, dobrou noc.

7.4.2008 20:30

maldex napsal(a):
Ráno po zmrzlině: "Ahoj, já jsem vřed."
To byl vtip.
Šmarjá, mně se otevírá chlebárna. Jdu zalehnout, na dnešek jsem se moc nevyspala, tak podle toho to teď vypadá. Přeji ti krásný zbytek dneška, dobrou noc.

jasný dobrou ..

olga visnakova

7.4.2008 21:36
olga visnakova

red and white napsal(a):
jasný dobrou ..

Tak jídlo bylo super, na výsledky Medlyho budu čekat jak na smilování a s tou mrkví jste mi udělali chut-šla jsem koblížkám aspon uloupit jablíčko..............

8.4.2008 12:51

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

Pěkný den přeji všem. U nás krásně svítí sluníčko, ale teplo tedy nic moc.

8.4.2008 12:55

maldex napsal(a):
Pěkný den přeji všem. U nás krásně svítí sluníčko, ale teplo tedy nic moc.

u nás večer sněžilo a těť pod mrakem

8.4.2008 15:15

red and white napsal(a):
u nás večer sněžilo a těť pod mrakem

Já už chci jaro, a to pěkné jaro. Ne že bude pršet či sněžit a bude zima. Zkrátka jaro s teplotami nad 15°C

8.4.2008 15:22

maldex napsal(a):
Já už chci jaro, a to pěkné jaro. Ne že bude pršet či sněžit a bude zima. Zkrátka jaro s teplotami nad 15°C

tak tady hje teplo a svítí sluníčko, takže asi ideální kombinace.. ráno jsem byla u koníků a je mi Feriska lito, je to uz pres 14dni, co mu odvezli kamarada a je straaasne smutny (neni sam, je tam s nim jeste jedna kobylka) ale snad se brzy najde někdo, kdo si nechá koníka ustájit, aby nebyl tak sám:-)) jo a taky jsem našla chcíplou kočku,.. fuj, asi jak lezla po seně tak na ni spadl balík... musela tam být uz strasně dlouho.. to byl smrad,... tak jsem vykonala pohreb... jezis BLEW.

8.4.2008 15:28

kovbojicek napsal(a):
tak tady hje teplo a svítí sluníčko, takže asi ideální kombinace.. ráno jsem byla u koníků a je mi Feriska lito, je to uz pres 14dni, co mu odvezli kamarada a je straaasne smutny (neni sam, je tam s nim jeste jedna kobylka) ale snad se brzy najde někdo, kdo si nechá koníka ustájit, aby nebyl tak sám:-)) jo a taky jsem našla chcíplou kočku,.. fuj, asi jak lezla po seně tak na ni spadl balík... musela tam být uz strasně dlouho.. to byl smrad,... tak jsem vykonala pohreb... jezis BLEW.

Hojik babizny

8.4.2008 15:30

memmory napsal(a):
Hojik babizny

čauky holky

8.4.2008 15:31

memmory napsal(a):
Hojik babizny

Ahoj

8.4.2008 15:31

maldex napsal(a):
Ahoj

tak co jak dneska válčíte s počasím .. tady už je sluníčko jupííí

8.4.2008 15:52

red and white napsal(a):
tak co jak dneska válčíte s počasím .. tady už je sluníčko jupííí

Jo tady taky a to mají koníci dneska zrovna volno
Včera jsem byli v dešti a dneska se sluní

8.4.2008 16:01

memmory napsal(a):
Jo tady taky a to mají koníci dneska zrovna volno
Včera jsem byli v dešti a dneska se sluní

no já budu muset taky za chvilku vyrazit za ořema..ach jo ať už je mám kooonečně doma!!

8.4.2008 20:17

red and white napsal(a):
no já budu muset taky za chvilku vyrazit za ořema..ach jo ať už je mám kooonečně doma!!

je tu někdoooo??

8.4.2008 20:33

red and white napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?

ahojjky jsem tu aspon na chvilku

8.4.2008 20:35

radule napsal(a):
ahojjky jsem tu aspon na chvilku

no aspon někdoooo....hurrej ahojda tak jak dnes bylo??

8.4.2008 20:41

jenysimons napsal(a):
no aspon někdoooo....hurrej ahojda tak jak dnes bylo??

...no dneskaaz na to ze sem byla na gynde tak super Co ty?

8.4.2008 20:43

radule napsal(a):
...no dneskaaz na to ze sem byla na gynde tak super Co ty?

na gyndě jsem skoro víc jak doma.. furt náký problémy..já?? Byla jsem konečně u koní, ale nebudu to snad ani komentovat...paní, co tam Diega mám ustájenýho...dnes mi "zakázala" jít jezdit..jsem nasraná, ubrečená a já neim co

8.4.2008 20:46

jenysimons napsal(a):
na gyndě jsem skoro víc jak doma.. furt náký problémy..já?? Byla jsem konečně u koní, ale nebudu to snad ani komentovat...paní, co tam Diega mám ustájenýho...dnes mi "zakázala" jít jezdit..jsem nasraná, ubrečená a já neim co

A proc panenko skakava?

8.4.2008 20:53

radule napsal(a):
A proc panenko skakava?

...začnu od začátku...neim, esli bych to tady měla rozebírat, ale asi proč ne?! Má tam jen dva koně, Dina-její a Diega-můj..pravý bratři..jsou na sobě závislý a jeden bez druhýho jsou furt uřvaný a caplujou atd. Diego je mnohem horší..no a dnes jsem tam přijela hned po škole tj ve tři deset...přijela jsem a první, co jsem slyšela nebyl ani tak pozdrav, jako to, že nemůžu jezdit takhle brzo, že Dino je jen půl hodiny venku, že od neděle jarča blije a že teda asi ani jezdit nepůjde (bylo dneska nádherně) a že musí počkat na manžela, kterej přiveze jídlo a že od rána jedla jen suchej rohlík atd a že se musíme domluvit, abych jezdila dýl..tak já tam hodinu seděla na sluníčku, čuměla "do zdi" a čekala, až se jarča nají a dá si v klidu kafíčko...pak vylezla, vzala kolečko, lopatu a suše mi řekla "tak si ho pod vzít" no a od tej doby na mě byla nabručená a já neim co...byla jsem vytočená a sere mě, že já jsem jí na to neřekla ani slovo, nic mě v tu chvíli nenapadalo a jak debil jsem ji jen přikyvovala...

8.4.2008 21:02

jenysimons napsal(a):
...začnu od začátku...neim, esli bych to tady měla rozebírat, ale asi proč ne?! Má tam jen dva koně, Dina-její a Diega-můj..pravý bratři..jsou na sobě závislý a jeden bez druhýho jsou furt uřvaný a caplujou atd. Diego je mnohem horší..no a dnes jsem tam přijela hned po škole tj ve tři deset...přijela jsem a první, co jsem slyšela nebyl ani tak pozdrav, jako to, že nemůžu jezdit takhle brzo, že Dino je jen půl hodiny venku, že od neděle jarča blije a že teda asi ani jezdit nepůjde (bylo dneska nádherně) a že musí počkat na manžela, kterej přiveze jídlo a že od rána jedla jen suchej rohlík atd a že se musíme domluvit, abych jezdila dýl..tak já tam hodinu seděla na sluníčku, čuměla "do zdi" a čekala, až se jarča nají a dá si v klidu kafíčko...pak vylezla, vzala kolečko, lopatu a suše mi řekla "tak si ho pod vzít" no a od tej doby na mě byla nabručená a já neim co...byla jsem vytočená a sere mě, že já jsem jí na to neřekla ani slovo, nic mě v tu chvíli nenapadalo a jak debil jsem ji jen přikyvovala...

...to snad ne, vzdyt je to tvuj konik a snad muzes jezdit kdy chces, to me pripadne pekne uhozenyA za to ze ti planujou kdy muzes jit jezdit jim za o platis? Jestli jo tak bych ji poslala nekam, to prote neexistuje Muj nazor, nevidim do toho ze...

olga visnakova

8.4.2008 21:05
olga visnakova

radule napsal(a):
...to snad ne, vzdyt je to tvuj konik a snad muzes jezdit kdy chces, to me pripadne pekne uhozenyA za to ze ti planujou kdy muzes jit jezdit jim za o platis? Jestli jo tak bych ji poslala nekam, to prote neexistuje Muj nazor, nevidim do toho ze...

jns-tak to je docela drsná paní..........to si nenech libit přeci
radule-ahojky

8.4.2008 21:07

jns-tak to je docela drsná paní..........to si nenech libit přeci
radule-ahojky

Ahoj Oli, jak se mas a co hubenour?

8.4.2008 21:07

radule napsal(a):

no už jsi třetí..mamka, přítel a ty...a mamka s přítelem ji znají...sere mě to...tohle už přesáhlo všechny meze, fakt mě to štve..ale nejvíc mě štve, že já jsem ji na to neřekla ani slovo a já taková nejsem...jenže prostě jak je starší, mám z ní respekt a ne malej a nechci s ní bejt rozhádaná, ale asi to jinak nepůjde...vůbec jsem se dnes nepoznala...nejhorší je, že já jsem hroznej cíta, takže hned bulím...ted to tu vyprávím příteloj a bulím..děs..neim, co s ní, ale budu jí to muset zejtra asi vpálit do xichtu...nejhorší je, že ona mi řekne "Diega jsem nechala ve vejběhu, když jsem šla jezdit a on lítal jen chvíli a řehtal, ale pak se uklidnil" nechápu, proč tohle nemůže udělat s Dinem...

8.4.2008 21:09

jenysimons napsal(a):
no už jsi třetí..mamka, přítel a ty...a mamka s přítelem ji znají...sere mě to...tohle už přesáhlo všechny meze, fakt mě to štve..ale nejvíc mě štve, že já jsem ji na to neřekla ani slovo a já taková nejsem...jenže prostě jak je starší, mám z ní respekt a ne malej a nechci s ní bejt rozhádaná, ale asi to jinak nepůjde...vůbec jsem se dnes nepoznala...nejhorší je, že já jsem hroznej cíta, takže hned bulím...ted to tu vyprávím příteloj a bulím..děs..neim, co s ní, ale budu jí to muset zejtra asi vpálit do xichtu...nejhorší je, že ona mi řekne "Diega jsem nechala ve vejběhu, když jsem šla jezdit a on lítal jen chvíli a řehtal, ale pak se uklidnil" nechápu, proč tohle nemůže udělat s Dinem...

oli: ahojda..njn, je to šílenost...ale jak píšu v dalším příspěvku, jsem najednou náká měkká...nedokážu ji to vpálit do xichtu jako třeba spolužákoj...

8.4.2008 21:13

jenysimons napsal(a):

...jeny ja ti verim, ale takovy lidi je lepsihned trosku uzemnit nebo to bude jeste horsi, chce to nejaky pravidla. A nebud z toho spatna, za to ti ta marenka nestoji!!!!Bud nad veci...

8.4.2008 21:17

radule napsal(a):
...jeny ja ti verim, ale takovy lidi je lepsihned trosku uzemnit nebo to bude jeste horsi, chce to nejaky pravidla. A nebud z toho spatna, za to ti ta marenka nestoji!!!!Bud nad veci...

bud nad věcí..lehko se to říká, ale já na to prostě nemám... ona je ženská od rány, problémy si dělá sama to, co udělala z Dina je hrozný...on je ted děsnej posera a já neim co, ona to z něj ale udělala, znala jsem Dina mnohem dřív, jezdil ho kámoš a to byl super kůn, ted je to posera, všeho se bojí ajá neim co...jarka mu to vnutila, je to jen zvíře, vím to, ale koně nejsou blbý... ona má bud super náladu nebo hroznou..musím jí to zejtra všechno asi říct, jen neim, jak to zvládnu

8.4.2008 21:23

jenysimons napsal(a):
bud nad věcí..lehko se to říká, ale já na to prostě nemám... ona je ženská od rány, problémy si dělá sama to, co udělala z Dina je hrozný...on je ted děsnej posera a já neim co, ona to z něj ale udělala, znala jsem Dina mnohem dřív, jezdil ho kámoš a to byl super kůn, ted je to posera, všeho se bojí ajá neim co...jarka mu to vnutila, je to jen zvíře, vím to, ale koně nejsou blbý... ona má bud super náladu nebo hroznou..musím jí to zejtra všechno asi říct, jen neim, jak to zvládnu

...zvladnes budeme na tebe myslet. Predstav si ji jako nejakyho spoluzaka a uvidis jak to pujde a nebo si vem nekoho s sebou at si tolik netroufa...

olga visnakova

8.4.2008 21:32
olga visnakova

radule napsal(a):
...zvladnes budeme na tebe myslet. Predstav si ji jako nejakyho spoluzaka a uvidis jak to pujde a nebo si vem nekoho s sebou at si tolik netroufa...

jns-každý si může dovolit pouze určité věci, do určité míry, nemůžeš si nechat líbit vše-bud upřímná, v klidu, slušně, ale důrazně řekni své.........
rad.-joo, s tím at si vezme někoho s sebou pro psych.posilu souhlasím, bude ji lépe

8.4.2008 21:34

radule napsal(a):

někoho?? koho..a i kdyby za mnou stál přítel, tak by jí to bylo jedno..je to fakt rázná ženská a každýmu všechno řekne na plnou hubu...musím se k ní začít chovat taky tak...zítra to musím nějak zvládnout..mamina mi třeba poradila, at přijedu nasraná a řeknu jí, že jsem dostala vynadáno, že jsem auto vrátila tak pozdě...přinejhorším se jí na plnou hubu zeptám, esli mám shánět něco někde jinde, že chci jezdit hodně po závodech a to Dino bude muset bejt celý dny sám...

olga visnakova

8.4.2008 21:42
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
někoho?? koho..a i kdyby za mnou stál přítel, tak by jí to bylo jedno..je to fakt rázná ženská a každýmu všechno řekne na plnou hubu...musím se k ní začít chovat taky tak...zítra to musím nějak zvládnout..mamina mi třeba poradila, at přijedu nasraná a řeknu jí, že jsem dostala vynadáno, že jsem auto vrátila tak pozdě...přinejhorším se jí na plnou hubu zeptám, esli mám shánět něco někde jinde, že chci jezdit hodně po závodech a to Dino bude muset bejt celý dny sám...

jo, to jí klidně vpal a po okolí se poptej, tohle si fakt nenech líbit............jen bud slušná a "LEPŠÍ"

Přidejte reakci

Přidat smajlík