olga visnakova

red and white
napsal(a):
čusky jaký byl den jeny?
čauky holky, včerejší příjem.......Medly-uf uf
olga visnakova

radule
napsal(a):
Ahojky sem tu zase na chvilku...
...Oli co to proboha je?
Zítra přijede vet.a čeká ho komplet vyšetření-sl.teplokrevník, 14let, valach
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
a kdo mu to proboha udělal?? Oli, jak se k vám koníci vlastně dostanou??
je rok po úraze z.k. Ztrácel váhu, krmen byl, tak uvidíme, co testy. Většinou darovací smlouvou, bo lehce vykupujeme-jat.cena, ale to málokdy, pak nás totiž stojí moc moc léčba
olga visnakova

radule
napsal(a):
...snad bude jen podvizivenej anic horsiho, ikdyz uz tak vypada dost bidne.
občas se motá a bojí se o zadek-komplet-zítra večer dám vědět jak vše vypadá
olga visnakova

radule
napsal(a):
...jojo dej vedet at to dobre dopadne!!!! Tak to podle tohodle byl ted muj obezni, kdyz sme odvazeli
no, já jsem jak blb hysterická, furt se kontroluje, hlídá-a cpem ho...............bojím se zítřka
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
chuděra, fakt že jo...vypadá dost hrozně..a jak vy se o koníkovi dovíte?? Nebo to třeba majitelé vzdají a tak vám ho dají do útulku??
Majitelé jej věnují a my se pak snažíme o uvedení do určitého stavu...............
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
a když už jsou jakž takž ok, tak je prodáte?? obdivuju tě, asi bych na tohle neměla...jsem hroznej cíta a všechno bych si asi brala moc k srdci...
Někteří jdou na prodej po známejch, či do naší blízkosti a ti nejvážnější jsou umístěni po členech..................
olga visnakova

radule
napsal(a):
...oli ja nechci radit, ale moc bych do neho necpala(myslim zradlo) az co rekne pan veterinar.
To jo, zatím má seno-to může požehnaně, troška ovsa, gran.krmča-jen aby se s tím míchly vitamínky a raději stojí na pilinách-at se necpe slámou
olga visnakova

radule
napsal(a):
...ja bych ten oves vysadila a kdyztak nechala jen ty granulky a mozna by bylo lepsi jeste dat mu chudince otruby.
oves-energie mu zatím v malém nemůže uškodit, zítra snad dostanem souhlas s postupným zvyšováním. Tady se oves ani v nejmenším nevráží do nohou, tý energie potřebují většinou moc
olga visnakova
napsal(a):
oves-energie mu zatím v malém nemůže uškodit, zítra snad dostanem souhlas s postupným zvyšováním. Tady se oves ani v nejmenším nevráží do nohou, tý energie potřebují většinou moc
...to nebylo mysleno szrz energii, jen mam zkusenost jakej je travici trakt previt a jeste k tomu kdyz konici maji oslabenou imunitu. Toho mojeho ore sme musely naucit zrat pekne od zacatku, aby si trakt zase zacal fungovat jak by mel. Jen moje rada, pak vy tam o konikovi vite urco vic
olga visnakova

radule
napsal(a):
...to nebylo mysleno szrz energii, jen mam zkusenost jakej je travici trakt previt a jeste k tomu kdyz konici maji oslabenou imunitu. Toho mojeho ore sme musely naucit zrat pekne od zacatku, aby si trakt zase zacal fungovat jak by mel. Jen moje rada, pak vy tam o konikovi vite urco vic
Oves samosebou krom energie dodává bílkoviny, z čehož v jeho stavu je avenin dost potřebný, horší stravitelnost mají hrubé vlákniny, máme ale mačkaný, tak snad...........draslíku, fosforu, vápníku a Béčka je tam takky dost, většinou se ho zde dává 2 l. ráno a to samé večer, myslím, že nám ho opět doporučí, on nemá zatím více než půl litru maximálně, ale nám vždy prospěl. Mačkaný je samozřejmostí..............uvidíme co zítra vet., ale doufám, že mu bude pomoci, je hrozně mazlivý a kamarádský
olga visnakova
napsal(a):
Oves samosebou krom energie dodává bílkoviny, z čehož v jeho stavu je avenin dost potřebný, horší stravitelnost mají hrubé vlákniny, máme ale mačkaný, tak snad...........draslíku, fosforu, vápníku a Béčka je tam takky dost, většinou se ho zde dává 2 l. ráno a to samé večer, myslím, že nám ho opět doporučí, on nemá zatím více než půl litru maximálně, ale nám vždy prospěl. Mačkaný je samozřejmostí..............uvidíme co zítra vet., ale doufám, že mu bude pomoci, je hrozně mazlivý a kamarádský
...jakmile veterinar doporuci, tak proc ne, ja jsem jen mylela, ze bych mu do zitrka dala jen otruby, tim se nic nepokazi.
olga visnakova

radule
napsal(a):
...jakmile veterinar doporuci, tak proc ne, ja jsem jen mylela, ze bych mu do zitrka dala jen otruby, tim se nic nepokazi.
jasan, jenže my tu otruby ani nemáme, mačk.oves, granule herbal a vit-trocha mixíku mu neuškodí, čeho se nebojíme v hojnu je seno. Toho má addlibidum, ale věř mi, je mi hrozně smutno.......................
olga visnakova
napsal(a):
jasan, jenže my tu otruby ani nemáme, mačk.oves, granule herbal a vit-trocha mixíku mu neuškodí, čeho se nebojíme v hojnu je seno. Toho má addlibidum, ale věř mi, je mi hrozně smutno.......................
..to je skoda, ten muj otrubama zacal, az pomesici zacal dostavat granule a mame ho ted 4 mesic a jelikoz je po kastraci, takze pokracuje porad s trochou otrub a granule. Ale je fakt ze nevypadal jako to vase chudatko. taky by me ztoho nebylo nejlip, snad ta zitrejsi vysetreni budou pozitivni a odkud ste ho vzali?
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jo a mažeme mu nožky-to ty bílé odznaky-hřejí. To bude prácičky. Jen se modlím k zítřku, necht to má smysl
olga visnakova

radule
napsal(a):
...koukala jsem, mel je natekly
je dovežen k nám po těžkém výběru útulků až k nám ze Slovenska. Od Trenčína, paní stále volá, brečí a já skoro také. Moc si přeji, at se zadaří a dá se do cajku. Nožky spíš nateklé z té cesty-doufám, že v tom více nebude-malinko nateklý a lehce hřejou-chladíme a mažeme.
A co ty jsi dělala přes víkend?
olga visnakova
napsal(a):
je dovežen k nám po těžkém výběru útulků až k nám ze Slovenska. Od Trenčína, paní stále volá, brečí a já skoro také. Moc si přeji, at se zadaří a dá se do cajku. Nožky spíš nateklé z té cesty-doufám, že v tom více nebude-malinko nateklý a lehce hřejou-chladíme a mažeme.
A co ty jsi dělala přes víkend?
...takze ste mely o zabavu postarano, ja jsem byla s prckem mrknout na zavodech(parkur) a dneska sme meli takovy odpocinkovy den. No mela jsem vylozene KOPR. Zitra jde malej do jeslicek tak mu letim koupit andulku. To bude stastnej jak zelva. Zboznuje vsechny zviratka
Takze taky porad neco
A ty krome noveho prirustku, co jste tvorili?
olga visnakova

radule
napsal(a):
...takze ste mely o zabavu postarano, ja jsem byla s prckem mrknout na zavodech(parkur) a dneska sme meli takovy odpocinkovy den. No mela jsem vylozene KOPR. Zitra jde malej do jeslicek tak mu letim koupit andulku. To bude stastnej jak zelva. Zboznuje vsechny zviratka
Takze taky porad neco
A ty krome noveho prirustku, co jste tvorili?
andulku? waw! Tu mám zakázanou, úbec ptáčky, že se chce mužskej vyspat, dělala jsem u nich v zoo, jsou i tiší, ne že ne, když Pája má jasno-chjo. Krom točení kolem new koníka jsme opékali-VENKU!-docela to šlo, do tepla jsme utekli po desáté...............
olga visnakova
napsal(a):
andulku? waw! Tu mám zakázanou, úbec ptáčky, že se chce mužskej vyspat, dělala jsem u nich v zoo, jsou i tiší, ne že ne, když Pája má jasno-chjo. Krom točení kolem new koníka jsme opékali-VENKU!-docela to šlo, do tepla jsme utekli po desáté...............
...jezis ja bych si dala burta
olga visnakova
napsal(a):
...jdu ulozit malyho, tak za hodku jsem zase tady...
olga visnakova

radule
napsal(a):
...jezis ja bych si dala burta
no, my měli vepřový a bílé vínko a já nepijící (včera jen) jsem bumbala rajec...............
olga visnakova

radule
napsal(a):
...jdu ulozit malyho, tak za hodku jsem zase tady...
jasanat hajá ti moji snad taky už budou
radule
napsal(a):
...tak to jo co si dneska delala?
no už jsem to psala...hlavně rýsovala...ke koním jsem nejela, moc se mi nechtěla a navíc nebylo zrovna pěkně, hezky se udělalo až kolem 6 a to bylo pozdě...myslím, že kdybych jela, tak bych byla na diega akorát hnusná a nesedli bysme si, tak jsem nakonec udělala dobře...hele...a co je to ten KOPR den??
jenysimons
napsal(a):
no už jsem to psala...hlavně rýsovala...ke koním jsem nejela, moc se mi nechtěla a navíc nebylo zrovna pěkně, hezky se udělalo až kolem 6 a to bylo pozdě...myslím, že kdybych jela, tak bych byla na diega akorát hnusná a nesedli bysme si, tak jsem nakonec udělala dobře...hele...a co je to ten KOPR den??
...vlastne jo ja uz mam KOPR i na mysleni. Ted tady zacalo prset, talasi pujdu chrnet. Ja jsem uplne linej clovek a nechce se me ani zvedat z gauce. Je to se mnou dneska spatny
radule
napsal(a):
...vlastne jo ja uz mam KOPR i na mysleni. Ted tady zacalo prset, talasi pujdu chrnet. Ja jsem uplne linej clovek a nechce se me ani zvedat z gauce. Je to se mnou dneska spatny
dyk je taky neděle a v neděli se jakznámo nedělááá (Hurvínek ) No já jsem toho taky zas tak moc neudělala...
olga visnakova

radule
napsal(a):
...tak me tady chybi jedine spejbl, letim chrnet. Zatim papa
Tak Medly prodělal snad vše, co jde-UZ, RTG, SONO, rekt.vyšetř. a odběr na jat.testy, tak jsem zvědavá a ve čtvr. budou výsledky všeho jasné a máme s veter. poradu, co a jak dál. Držte mi i jemu palečky. Také ho čekají zuby. No, snad výsledky budou v mezích normy. Chjo. Snad první náš takhle hubenoučký a nemocný příjem.............A co Vy? Tady hrozně prší..............
olga visnakova
napsal(a):
Tak Medly prodělal snad vše, co jde-UZ, RTG, SONO, rekt.vyšetř. a odběr na jat.testy, tak jsem zvědavá a ve čtvr. budou výsledky všeho jasné a máme s veter. poradu, co a jak dál. Držte mi i jemu palečky. Také ho čekají zuby. No, snad výsledky budou v mezích normy. Chjo. Snad první náš takhle hubenoučký a nemocný příjem.............A co Vy? Tady hrozně prší..............
No někdo se mě včera ptal jestli jsem zasnouvbená - jo jsem svatba bude v srpnu
red and white
napsal(a):
jeee já po svíčkový se můžu užrat
no z toho si nic nedělej taky JESTE PORAD prsi
Mám za sebou operaci s názvem "vytahování klíštěte". Ne že bych já jej měla, ale vrátil se mi kočičón a přinesl si z venku suvenýr. Vlastně dva. Jedním bylo klíště a druhým zhnisané očičko. Chodí za čtyřnohými holkami a nosí si pěkné výslužky
Ještě jej skočím nastříkat.
olga visnakova

maldex
napsal(a):
Mám za sebou operaci s názvem "vytahování klíštěte". Ne že bych já jej měla, ale vrátil se mi kočičón a přinesl si z venku suvenýr. Vlastně dva. Jedním bylo klíště a druhým zhnisané očičko. Chodí za čtyřnohými holkami a nosí si pěkné výslužky
Ještě jej skočím nastříkat.
ahojík, budu odbíhat, vařím, mazec-povedla se mi kuchařská perla-včera k véče byli bramboráky, dnes jsem nevěděla co se zbytkem-směs šla do trouby, na plotně jsem okořenila a osmahla maso a ted se to dodělává v troubě-hroooooooozně to voní, jsem zvědavá na výsledek dám pak vědět
olga visnakova
napsal(a):
ahojík, budu odbíhat, vařím, mazec-povedla se mi kuchařská perla-včera k véče byli bramboráky, dnes jsem nevěděla co se zbytkem-směs šla do trouby, na plotně jsem okořenila a osmahla maso a ted se to dodělává v troubě-hroooooooozně to voní, jsem zvědavá na výsledek dám pak vědět
ahoj olgo... co ten new koník jak je na tom?
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj naše kuchařinko Mňam, ty mi ale děláš chutě. Hned bych si dala.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
ahoj olgo... co ten new koník jak je na tom?
o pár přříspěvkků výš-tak v půli je vše co se dnes medlymu dělalo-mazec-výsledky ve čtvrtek
olga visnakova

maldex
napsal(a):
RAW: A asi u něho zůstanu, poněvadž tady skoro nic k jídlu není.
jdem jíst-voní to moc moc-pakdám věddět výsledek
red and white
napsal(a):
maldex - ty seš teda nerozhodná jak dlouho už nad nim přemejšlíš?? čekáš až se z něj vykouzlí vepřová pečínka??
RAW: Vepřová pečínka, mňam. Ale z toho jogurtu se vážně nevykouzlilo nic, kromě jeho samotného. Ale už jsem si na něm pochutnala - pomlaskala Vylízala jsem i kelímek, ale pššt
maldex
napsal(a):
S vaječným likérem. Stejně jako dva zbylé, co jsou ještě v lednici a čekají, až je někdo sní. Já už to nebudu, to je jasné, ještě bych byla za "všechnosežere".
ha tak sem tu ledničku vyfotila no jak si má člověk z tohodle vybrat?? leda žvejka okurku..... no vsadila jsem na topinky a přelejvací polívku...to snad ještě ukuchtim
za chvíli jsem tady s plnym žaludkem
maldex
napsal(a):
Hádejte, co jsem našla ve špajzu po důkladné revizi. Mrkev! Obávám se, že takové dělo, jakožto ona mrkev je, budu jíst snad do hluboké noci
hele víš co naštve? když po pohledu do ledničky kde vidíš jen pórek a máslo se rozhodneš udělat si topinku a když se najíš zjistíš že máš ve špajzu tuňáka
red and white
napsal(a):
tak to nevíš o co přicházíš ... třeba o žaludeční vředy
( ještě mě naštěstí nepodkaly
)
Ráno po zmrzlině: "Ahoj, já jsem vřed."
To byl vtip.
Šmarjá, mně se otevírá chlebárna. Jdu zalehnout, na dnešek jsem se moc nevyspala, tak podle toho to teď vypadá. Přeji ti krásný zbytek dneška, dobrou noc.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jasný dobrou ..
Tak jídlo bylo super, na výsledky Medlyho budu čekat jak na smilování a s tou mrkví jste mi udělali chut-šla jsem koblížkám aspon uloupit jablíčko..............
maldex
napsal(a):
Já už chci jaro, a to pěkné jaro. Ne že bude pršet či sněžit a bude zima. Zkrátka jaro s teplotami nad 15°C
tak tady hje teplo a svítí sluníčko, takže asi ideální kombinace.. ráno jsem byla u koníků a je mi Feriska lito, je to uz pres 14dni, co mu odvezli kamarada a je straaasne smutny (neni sam, je tam s nim jeste jedna kobylka) ale snad se brzy najde někdo, kdo si nechá koníka ustájit, aby nebyl tak sám:-)) jo a taky jsem našla chcíplou kočku,.. fuj, asi jak lezla po seně tak na ni spadl balík... musela tam být uz strasně dlouho.. to byl smrad,... tak jsem vykonala pohreb... jezis BLEW.
kovbojicek
napsal(a):
tak tady hje teplo a svítí sluníčko, takže asi ideální kombinace.. ráno jsem byla u koníků a je mi Feriska lito, je to uz pres 14dni, co mu odvezli kamarada a je straaasne smutny (neni sam, je tam s nim jeste jedna kobylka) ale snad se brzy najde někdo, kdo si nechá koníka ustájit, aby nebyl tak sám:-)) jo a taky jsem našla chcíplou kočku,.. fuj, asi jak lezla po seně tak na ni spadl balík... musela tam být uz strasně dlouho.. to byl smrad,... tak jsem vykonala pohreb... jezis BLEW.
Hojik babizny
red and white
napsal(a):
tak co jak dneska válčíte s počasím .. tady už je sluníčko jupííí
Jo tady taky a to mají koníci dneska zrovna volno
Včera jsem byli v dešti a dneska se sluní
radule
napsal(a):
...no dneskaaz na to ze sem byla na gynde tak super Co ty?
na gyndě jsem skoro víc jak doma.. furt náký problémy..já?? Byla jsem konečně u koní, ale nebudu to snad ani komentovat...paní, co tam Diega mám ustájenýho...dnes mi "zakázala" jít jezdit..jsem nasraná, ubrečená a já neim co
radule
napsal(a):
A proc panenko skakava?
...začnu od začátku...neim, esli bych to tady měla rozebírat, ale asi proč ne?! Má tam jen dva koně, Dina-její a Diega-můj..pravý bratři..jsou na sobě závislý a jeden bez druhýho jsou furt uřvaný a caplujou atd. Diego je mnohem horší..no a dnes jsem tam přijela hned po škole tj ve tři deset...přijela jsem a první, co jsem slyšela nebyl ani tak pozdrav, jako to, že nemůžu jezdit takhle brzo, že Dino je jen půl hodiny venku, že od neděle jarča blije a že teda asi ani jezdit nepůjde (bylo dneska nádherně) a že musí počkat na manžela, kterej přiveze jídlo a že od rána jedla jen suchej rohlík atd a že se musíme domluvit, abych jezdila dýl..tak já tam hodinu seděla na sluníčku, čuměla "do zdi" a čekala, až se jarča nají a dá si v klidu kafíčko...pak vylezla, vzala kolečko, lopatu a suše mi řekla "tak si ho pod vzít" no a od tej doby na mě byla nabručená a já neim co...byla jsem vytočená a sere mě, že já jsem jí na to neřekla ani slovo, nic mě v tu chvíli nenapadalo a jak debil jsem ji jen přikyvovala...
jenysimons
napsal(a):
...začnu od začátku...neim, esli bych to tady měla rozebírat, ale asi proč ne?! Má tam jen dva koně, Dina-její a Diega-můj..pravý bratři..jsou na sobě závislý a jeden bez druhýho jsou furt uřvaný a caplujou atd. Diego je mnohem horší..no a dnes jsem tam přijela hned po škole tj ve tři deset...přijela jsem a první, co jsem slyšela nebyl ani tak pozdrav, jako to, že nemůžu jezdit takhle brzo, že Dino je jen půl hodiny venku, že od neděle jarča blije a že teda asi ani jezdit nepůjde (bylo dneska nádherně) a že musí počkat na manžela, kterej přiveze jídlo a že od rána jedla jen suchej rohlík atd a že se musíme domluvit, abych jezdila dýl..tak já tam hodinu seděla na sluníčku, čuměla "do zdi" a čekala, až se jarča nají a dá si v klidu kafíčko...pak vylezla, vzala kolečko, lopatu a suše mi řekla "tak si ho pod vzít" no a od tej doby na mě byla nabručená a já neim co...byla jsem vytočená a sere mě, že já jsem jí na to neřekla ani slovo, nic mě v tu chvíli nenapadalo a jak debil jsem ji jen přikyvovala...
...to snad ne, vzdyt je to tvuj konik a snad muzes jezdit kdy chces, to me pripadne pekne uhozenyA za to ze ti planujou kdy muzes jit jezdit jim za o platis? Jestli jo tak bych ji poslala nekam, to prote neexistuje
Muj nazor, nevidim do toho ze...
olga visnakova

radule
napsal(a):
...to snad ne, vzdyt je to tvuj konik a snad muzes jezdit kdy chces, to me pripadne pekne uhozenyA za to ze ti planujou kdy muzes jit jezdit jim za o platis? Jestli jo tak bych ji poslala nekam, to prote neexistuje
jns-tak to je docela drsná paní..........to si nenech libit přeci
radule-ahojky
radule
napsal(a):
no už jsi třetí..mamka, přítel a ty...a mamka s přítelem ji znají...sere mě to...tohle už přesáhlo všechny meze, fakt mě to štve..ale nejvíc mě štve, že já jsem ji na to neřekla ani slovo a já taková nejsem...jenže prostě jak je starší, mám z ní respekt a ne malej a nechci s ní bejt rozhádaná, ale asi to jinak nepůjde...vůbec jsem se dnes nepoznala...nejhorší je, že já jsem hroznej cíta, takže hned bulím...ted to tu vyprávím příteloj a bulím..děs..neim, co s ní, ale budu jí to muset zejtra asi vpálit do xichtu...nejhorší je, že ona mi řekne "Diega jsem nechala ve vejběhu, když jsem šla jezdit a on lítal jen chvíli a řehtal, ale pak se uklidnil" nechápu, proč tohle nemůže udělat s Dinem...
jenysimons
napsal(a):
no už jsi třetí..mamka, přítel a ty...a mamka s přítelem ji znají...sere mě to...tohle už přesáhlo všechny meze, fakt mě to štve..ale nejvíc mě štve, že já jsem ji na to neřekla ani slovo a já taková nejsem...jenže prostě jak je starší, mám z ní respekt a ne malej a nechci s ní bejt rozhádaná, ale asi to jinak nepůjde...vůbec jsem se dnes nepoznala...nejhorší je, že já jsem hroznej cíta, takže hned bulím...ted to tu vyprávím příteloj a bulím..děs..neim, co s ní, ale budu jí to muset zejtra asi vpálit do xichtu...nejhorší je, že ona mi řekne "Diega jsem nechala ve vejběhu, když jsem šla jezdit a on lítal jen chvíli a řehtal, ale pak se uklidnil" nechápu, proč tohle nemůže udělat s Dinem...
oli: ahojda..njn, je to šílenost...ale jak píšu v dalším příspěvku, jsem najednou náká měkká...nedokážu ji to vpálit do xichtu jako třeba spolužákoj...
jenysimons
napsal(a):
...jeny ja ti verim, ale takovy lidi je lepsihned trosku uzemnit nebo to bude jeste horsi, chce to nejaky pravidla. A nebud z toho spatna, za to ti ta marenka nestoji!!!!Bud nad veci...
radule
napsal(a):
...jeny ja ti verim, ale takovy lidi je lepsihned trosku uzemnit nebo to bude jeste horsi, chce to nejaky pravidla. A nebud z toho spatna, za to ti ta marenka nestoji!!!!Bud nad veci...
bud nad věcí..lehko se to říká, ale já na to prostě nemám... ona je ženská od rány, problémy si dělá sama to, co udělala z Dina je hrozný...on je ted děsnej posera a já neim co, ona to z něj ale udělala, znala jsem Dina mnohem dřív, jezdil ho kámoš a to byl super kůn, ted je to posera, všeho se bojí ajá neim co...jarka mu to vnutila, je to jen zvíře, vím to, ale koně nejsou blbý... ona má bud super náladu nebo hroznou..musím jí to zejtra všechno asi říct, jen neim, jak to zvládnu
jenysimons
napsal(a):
bud nad věcí..lehko se to říká, ale já na to prostě nemám... ona je ženská od rány, problémy si dělá sama to, co udělala z Dina je hrozný...on je ted děsnej posera a já neim co, ona to z něj ale udělala, znala jsem Dina mnohem dřív, jezdil ho kámoš a to byl super kůn, ted je to posera, všeho se bojí ajá neim co...jarka mu to vnutila, je to jen zvíře, vím to, ale koně nejsou blbý... ona má bud super náladu nebo hroznou..musím jí to zejtra všechno asi říct, jen neim, jak to zvládnu
...zvladnes budeme na tebe myslet. Predstav si ji jako nejakyho spoluzaka a uvidis jak to pujde a nebo si vem nekoho s sebou at si tolik netroufa...
olga visnakova

radule
napsal(a):
...zvladnes budeme na tebe myslet. Predstav si ji jako nejakyho spoluzaka a uvidis jak to pujde a nebo si vem nekoho s sebou at si tolik netroufa...
jns-každý si může dovolit pouze určité věci, do určité míry, nemůžeš si nechat líbit vše-bud upřímná, v klidu, slušně, ale důrazně řekni své.........
rad.-joo, s tím at si vezme někoho s sebou pro psych.posilu souhlasím, bude ji lépe
radule
napsal(a):
někoho?? koho..a i kdyby za mnou stál přítel, tak by jí to bylo jedno..je to fakt rázná ženská a každýmu všechno řekne na plnou hubu...musím se k ní začít chovat taky tak...zítra to musím nějak zvládnout..mamina mi třeba poradila, at přijedu nasraná a řeknu jí, že jsem dostala vynadáno, že jsem auto vrátila tak pozdě...přinejhorším se jí na plnou hubu zeptám, esli mám shánět něco někde jinde, že chci jezdit hodně po závodech a to Dino bude muset bejt celý dny sám...
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
někoho?? koho..a i kdyby za mnou stál přítel, tak by jí to bylo jedno..je to fakt rázná ženská a každýmu všechno řekne na plnou hubu...musím se k ní začít chovat taky tak...zítra to musím nějak zvládnout..mamina mi třeba poradila, at přijedu nasraná a řeknu jí, že jsem dostala vynadáno, že jsem auto vrátila tak pozdě...přinejhorším se jí na plnou hubu zeptám, esli mám shánět něco někde jinde, že chci jezdit hodně po závodech a to Dino bude muset bejt celý dny sám...
jo, to jí klidně vpal a po okolí se poptej, tohle si fakt nenech líbit............jen bud slušná a "LEPŠÍ"